Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kouč CSKA Sofia skolaboval po zásahu snehom. Vymýšľa si, tvrdia v Levski

Tréner futbalistov CSKA Sofia Stojčo Mladenov údajne stratil vedomie po tom, čo ho fanúšikovia Levski trafili v zápase bulharskej ligy do hlavy snehovou guľou.

27.10.2014 22:32
debata

Kouč sa zvalil na zem hneď v úvode vypätého sobotňajšieho derby. Priaznivci Levski ho obvinili, že zranenie len predstieral a označili ho za zlého herca.

Medzi oboma klubmi panuje dlhoročná rivalita a fanúšikovia Levski sú známi vyvolávaním násilia či prejavmi rasizmu. Klub za ne platí vysoké pokuty a ďalší trest ho možno čaká opäť. Zápas sa odohral v chumelenici, snehová guľa vraj Mladenova trafila do hlavy.

Údajní páchatelia však trénera obvinil zo simulovania. „Deti sa guľujú celú zimu, ale ešte som nepočul o nikom, kto by skolaboval,“ povedal šéf fanklubu Levski Vladimir Vladimirov bulharským médiám.

Ligový zápas bol po incidente a následnej strkanici hráčov a funkcionárov na niekoľko minút prerušený, v utorok sa ním bude zaoberať disciplinárna komisia zväzu. CSKA vyhralo derby 3:0 a s veľkým náskokom vedie tabuľku. „Mali by Levski vyhodiť zo súťaže. Jedného dňa niekoho (ich fanúšikovia) zabijú,“ hromžil Mladenov a dodal, že zranenie môže doložiť lekárskou správou.

debata chyba
Viac na túto tému: #Levski Sofia #CSKA Sofia