Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Makovi to sype! Opäť skóroval a je najlepším strelcom gréckej ligy

Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak má po letnom prestupe z nemeckého 1. FC Norimberg do PAOK-u Solún skvelú formu.

29.09.2014 15:10
Róbert Mak Foto: ,
Róbert Mak v drese PAOK Solún.
debata

V drese gréckeho klubu skóroval v nedeľňajšom domácom stretnutí najvyššej súťaže a prispel k hladkému triumfu nad OFI Kréta 4:0. Pre Maka, ktorý v 27. min zvýšil na 2:0, to bol už štvrtý ligový zásah v tejto sezóne, čím sa stal najlepším strelcom gréckej Super League 2014/2015. PAOK Solún sa dostal na čelo tabuľky, v piatich kolách má bilanciu 4 – 1 – 0, skóre 13:1 a 13 bodov.

„Teší ma to. Je príjemné vidieť moje meno na prvom mieste ako aj mužstvo v priebežnej klasifikácii. Verím, že sa nám bude dariť aj v ďalších dueloch,“ povedal pre vlastnú oficiálnu stránku Róbert Mak a zhodnotil nedeľňajší úspešný zápas:

„V prvom polčase to bolo naše galapredstavenie. Viedli sme už od druhej minúty, na polčasovú prestávku sme išli so štvorgólovým náskokom. Po zmene strán sme ubrali z plynu, v ďalších dňoch na nás čakajú náročné stretnutia.“

O góle do siete OFI Kréta Mak poznamenal: „Dal som ho strelou spoza obrancu. Som šťastný, že som opäť skóroval. Diváci boli fantastickí. Sme radi, že sme im opäť pripravili pekný večer.“

Futbalisti PAOK-u cestujú už v utorok do Francúzska, kde vo štvrtok 2. októbra absolvujú súboj K-skupiny na pôde EA Guingamp.

Róbert Mak sa 8. septembra postaral o víťazstvo Slovákov 1:0 v Kyjeve nad Ukrajincami v kvalifikácii ME 2016.

debata chyba
Viac na túto tému: #PAOK Solún #Róbert Mak