Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Štvorgólový revanš Nemecku zariadil Di María. Martino: Je jeden z najlepších

Hráči Argentíny zdolali v repríze finálového stretnutia v júli skončených majstrovstiev sveta vo futbale Nemcov na ich pôde v Düsseldorfe 4:2 a dokonale sa im revanšovali za prehru 0:1 po predĺžení na brazílskom šampionáte.

04.09.2014 09:28
Argentína, futbal, radosť Foto: ,
Futbalisti Argentíny sa tešia z gólu Angela Di Maríu (druhý sprava).
debata

„Albicelestes“ aj bez zraneného Lionela Messiho viedli v 50. min už 4:0. Domáci úradujúci majstri sveta nehrajúci v najsilnejšom zložení zvládli potom už iba skorigovať výsledok tohto medzištátneho prípravného zápasu na konečných 2:4. O všetky štyri zásahy Juhoameričanov sa postarala letná posila Manchestru United Ángel Di María.

Zostrih zápasu Nemecko - Argentína

Na prvé tri góly prihral spoluhráčom a štvrtý pridal sám krátko po polčasovej prestávke, keď umne preloboval striedajúceho brankára Romana Weidenfellera. „Ángel Di María dokázal, že patrí medzi piatich najlepších futbalistov na svete,“ pochválil svojho zverenca nový tréner Argentínčanov Gerardo Martino, pre ktorého to bola premiéra v tejto pozícii.

„Som veľmi spokojný s výkonom môjho tímu. Napriek tomu, že mnohí z reprezentantov v novej sezóne toho ešte veľa neodohrali, ukázali sa v dobrom svetle,“ pridal bývalý kouč FC Barcelona.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ángel di María #argentínska futbalová reprezentácia #nemecká futbalová reprezentácia