Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hráč roka 2003 Vladimír Janočko bude hrať za treťoligové Vyšné Opátske

Najlepší futbalista Slovenska za rok 2003 Vladimír Janočko, ktorý sa po sezóne 2013/2014 rozhodol ukončiť profesionálnu kariéru, bude v jesennej časti ročníka 2014/2015 hrať III. ligu za FK Vyšné Opátske.

13.08.2014 10:08
Vladimír Janočko Foto:
Vladimír Janočko (vľavo).
debata

Podľa facebookového konta treťoligistu sa v novom drese predstaví už v stredajšom zápase Slovnaft Cupu proti ŽP Šport Podbrezová.

Tridsaťsedemročný stredopoliar už pri lúčení s profesionálnym futbalom avizoval, že možno v budúcnosti v nižšej súťaži opäť vybehne na trávnik. Súťažná pauza netrvalo dlho a Janočko akceptoval ponuku z Vyšného Opátskeho.

Vladimír Janočko sa narodil 2. decembra 1976 v Košiciach, kde aj začal s profesionálnym futbalom v drese miestneho 1. FC. Zahraničný angažmán si premiérovo vyskúšal v sezóne 2000/2001, ktorú strávil v gréckom klube Škoda Xanthi. Nasledovalo päťročné pôsobenie v Austrii Viedeň, v roku 2006 prestúpil do Red Bullu Salzburg a neskôr hrával aj za tímy Trenkwalder Austria a FC Leopoldsdorf.

Janočko sa v roku 2013 vrátil na Slovensko, podpísal zmluvu na jeden a pol roka s Michalovcami a v ich drese sa napokon rozhodol ukončiť profesionálnu kariéru. Šikovný ofenzívny stredopoliar si zahral s Košicami v skupinovej fáze Ligy majstrov, za seniorský tím Slovenska nastúpil v 56 stretnutiach a dosiahol v nich tri góly.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Janočko