Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stümpelove prvé góly pomohli Iliašovcam k výhre

Hokejový majster sveta 2002 Jozef Stümpel si otvoril strelecký účet vo futbale. V sobotňajšom zápase VIII. ligy skóroval dvakrát za FK 56 Iliašovce pri výhre 5:2 nad Slovanom Veľký Folkmar B.

16.06.2014 13:14
Jozef Stümpel Foto:
Jozef Stümpel.
debata

Prvýkrát sa Stümpel presadil v 22. min z pokutového kopu, potom skóroval v závere duelu z hry. Pre 41-ročného hokejového centra to bol druhý duel za účastníka I. triedy SOFZ Spišská Nová Ves. Na zahranie pokutového kopu si ho vypýtali diváci.

„Pokutový kop som nemal vôbec nacvičený. V prvom okamihu som ani nechcel ísť kopať. Domáci ma presvedčili. Vedel som, čo mám robiť a kam to chcem kopnúť. Našťastie to vyšlo. Som rád, že sa mi podarilo skórovať,“ povedal pre denník Korzár Stümpel.

Iliašovce skončili v tabuľke na 3. mieste, za víťazným B-tímom Veľkého Folkmara zaostali o 12 bodov. Do klubu Stümpela zlanárili jeho hokejoví spoluhráči Peter Ordzovenský a Lukáš Novák, v úlohe maséra bol v sobotu uvedený ďalší nitriansky hokejista Roman Tománek. "Súper bol veľmi dobrý. Snažili sme sa držať s ním krok. Mali sme veľa šancí, ale až po druhom polčase sme ich aj dotiahli do gólovej podoby. Je to predovšetkým o dobrej zábave, ale aj posedení pri pivečku. Opäť prišlo veľa ľudí,“ pochvaľoval si podľa Korzára Stümpel.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jozef Stümpel #FK 56 Iliašovce