Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kisel ponúkol rezignáciu, Čontofalský končí v Slavii Praha

Po nevydarenej sezóne prichádza v Slavii Praha k personálnym zmenám, v klube končí slovenský brankár Kamil Čontofalský, jeho krajan Karol Kisel ponúkol demisiu na post športového riaditeľa.

10.06.2014 17:58
Karol Kisel Foto: ,
Karol Kisel.
debata

Slavia hrala až do posledného kola o záchranu v najvyššej českej súťaži. „Časť zodpovednosti beriem na seba. Ponúkol som rezignáciu, ale vedenie klubu ju neprijalo,“ povedal v rozhovore pre iDnes.cz Karol Kisel.

Svoju abdikáciu ponúkol bývalý slovenský reprezentant hneď po skončení ročníka. Manažment klubu ho podržal a on chce teraz pripraviť mužstvo, aby nezažilo v budúcnosti podobnú sezónu. Kisel je vo funkcii pol roka. V Slavii musia vyriešiť množstvo problémov.

„Niekoľko hráčov vôbec nenastúpi do prípravy, iní síce nastúpia, ale budeme ich podrobne sledovať. Nemôžem povedať, že by bol z jarného kádra niekto nepostrádateľný,“ doplnil pre iDnes.cz Kisel.

Z mužstva odchádza Tomáš Necid do CSKA Moskva a na odchode sú aj ďalší. „Kamilovi Čontofalskému sa končí zmluva a nebude mu predĺžená. Jeho prístup bol dobrý, ale máme skrátka mladších brankárov. Rozhodne to nie je tak, že to naňho hádžeme. Už to vie, takže jeho meno môžem povedať verejne,“ dodal Kisel.

debata chyba
Viac na túto tému: #Slavia Praha #Karol Kisel #Kamil Čontofalský