Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stümpel v premiére gól nedal, ale Iliašovce vysoko vyhrali

Slovenský hokejový útočník Jozef Stümpel síce vo svojej futbalovej premiére za ôsmoligový klub FK 56 Iliašovce z okresu Spišská Nová Ves neskóroval, no jeho tím si v domácom prostredí poradil s FC Richnava hladko 7:0 (2:0).

12.05.2014 14:36
Jozef Stümpel Foto:
Jozef Stümpel.
debata

Majster sveta z Göteborgu 2002 a v hokejovej sezóne 2013/2014 vicemajster Slovenska s HK Nitra v nedeľu predpoludním pobudol na hracej ploche pred 350 divákmi 83 minút. Celý duel absolvovali jeho spoluhráči z hokejového tímu spod Zobora Lukáš Novák a Peter Ordzovenský. Obaja strelili po jednom góle – Ordzovenský už v 2. min otvoril skóre duelu a Novák o šesť minút neskôr zvýšil na 2:0.

Stümpel mal na sebe „červeno-čiernu“ pätnástku, v hokeji útočník však hral na tráve viac v defenzíve. „Snažil som sa byť v strede a posúvať lopty dopredu. Dúfam, že mi to išlo. Gól sme nedostali, to je hlavné. A dali sme ich hojne. Nemôžem sa porovnávať s inými chlapcami, pretože nie som futbalista. Základ je, že som si takto zahral a zabavil som sa,“ povedal podľa TA3 štyridsaťjedenročný Stümpel, ktorého prítomnosť na ihrisku prilákala do hľadiska aj jeho spoluhráča z nitrianskeho útoku Romana Tománka. „Ak ešte budem mať možnosť, rád si prídem zahrať,“ dodal skúsený hokejista, ktorého tréner Miloslav Čop určil za exekútora prípadného pokutového kopu. Rozhodca Dávid Bobko však nenariadil žiadnu penaltu a Stümpel si na prvý presný zásah za Iliašovce bude musieť počkať.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jozef Stümpel #FK 56 Iliašovce