Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Suárez sa vráti do Ajaxu, aj keď ho tréner nebude chcieť

Uruguajský futbalový vetroplach Luis Suárez je presvedčený, že jedného dňa sa vráti do amsterdamského Ajaxu, kde si vybudoval povesť obávaného zakončovateľa.

08.05.2014 17:42
Luis Suárez Foto: ,
Luis Suárez.
debata

V holandskom klube pôsobil v rokoch 2007 – 2011 a nastrieľal zaň 111 gólov vo všetkých súťažiach.

„Vždy som tvrdil, že jedného dňa sa vrátim späť do Ajaxu. A pôjdem, aj keď ma tréner, ktorý v tom čase bude viesť tím, nebude chcieť. Som o tom presvedčený,“ vyhlásil podľa Helden magazine spôsobom sebe vlastným 27-ročný útočník.

„Príchod do Ajaxu bol pred rokmi mimoriadne dôležitým krokom v mojom živote. S manželkou Sofiou sa nám zaliečalo mesto aj tamojší spôsob života. Nažívali sme si tam spokojne a v mieri. Z futbalovej stránky bol Ajax ideálny klub, kde som na mnohému naučil – ako hrať dobre oboma nohami, ako sa pohybovať bez lopty. Alebo ako byť správnym tímovým hráčom.“

Gólostroj Suárez od roku 2011 odvádza solídne služby v anglickom FC Liverpool, ak práve nelieta v maléroch, keďže na trávniku ho sprevádza aj povesť nespútanca. Súpera nemá problém uhryznúť či rasisticky pourážať, čo vrhá negatívny tieň na jeho nespornú futbalovú genialitu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Luis Suaréz #Ajax Amsterdam