Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hološko oslavuje tridsiatku na sústredení, teší sa na súťažné zápasy

Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie a útočník tureckého Besiktasu Istanbul Filip Hološko oslávi v piatok 30. narodeniny v kruhu klubových spoluhráčov.

17.01.2014 14:22
Besiktas Hološko Hilbert Foto:
Filip Hološko (vľavo).
debata

Hráči Besiktasu sa momentálne pripravujú na jarnú časť sezóny na sústredení v Antalyi. „Želám si najmä zdravie seba a blízkych,“ povedal pre inertnetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency od piatka 30-ročný zakončovateľ. „Sústredenie zatiaľ spĺňa účel, je tu tradične pekné počasie a výborné podmienky na trénovanie. Za seba môžem povedať, že sa cítim výborne a už sa neviem dočkať súťaže, ktorú odštartujeme pri Čiernom mori v Trabzone,“ uviedol piešťanský rodák.

Priebežne štvrtý tím tureckej ligy mal v prímorskom stredisku na programe tri prípravné zápasy. Dva z nich už „orli“ odohrali – s hráčmi nemeckej Borussie Mönchengladbach remizovali 1:1, následne nestačili na futbalistov kórejského FC Gyeongnam a prehrali 0:1. Tretí duel čaká zverencov trénera Slavena Biliča v sobotu, súperom Besiktasu bude chorvátsky RNK Split. „S Borussiou sme odohrali dobrý zápas, nastúpil som v základnej zostave a dokonca som aj strelil gól, no rozhodca ho neuznal. Televízne zábery ukázali, že lopta nebola pred centrom z ľavej strany za čiarou, takže mohol platiť,“ povedal Hološko, ktorý odohral v súboji proti kórejskému tímu druhý polčas. „Bolo to veľmi dobré mužstvo. Mal som pocit, akoby jeho hráči mali dvoje pľúca, stále lietali po ihrisku, 'presovali ', to sme teda nečakali,“ vyzdvihol slovenský reprezentant výkon FC Gyeongnam.

Hološko očakáva v deň narodenín prekvapenie od spoluhráčov. „Ešte mi nič nepovedali, ale väčšinou ide o prekvapenie. Aspoň sa spoločne rozlúčime s Antalyou, pretože v sobotu po zápase letíme naspäť do Istanbulu,“ uzavrel bývalý útočník Trenčína, Slovana Liberec či Manisasporu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Filip Hološko #Besiktas Istanbul