Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bývalý Žilinčan Jež dostal v Poľsku bitku. Rozmýšľa už nad prestupom

Slovenský futbalista v službách poľského klubu Zaglebie Lubin Róbert Jež sa stal obeťou vlastných fanúšikov.

05.12.2013 13:48 , aktualizované: 20:56
Róbert Jež Foto: ,
Róbert Jež.
debata (4)

Podľa portálu ekstraklasa.net v stredu večer napadli Ježa dvaja neznámi priaznivci Zaglebia. Okrem 32-ročného nitrianskeho rodáka sa obeťou vlastných fanúšikov stal aj brankár Michal Gliwa, ktorému páchatelia zničili auto.

„Počkali si na mňa a už som sa tomu nevyhol. Dostal som bitku, ale žiadne vážne zranenia, našťastie, nemám a som v poriadku,“ uviedol Jež pre portál sport.sk. Obaja hráči nevylúčili svoj predčasný odchod z klubu. „Už som sa stretol s prezidentom klubu a keďže je to zatiaľ v štádiu riešenia, nechcem sa k tomu vyjadrovať. Všetko sa ozrejmí v najbližších dňoch,“ doplnil 9-násobný slovenský reprezentant.

„Jeden z poškodených nás v stredu približne o šiestej podvečer upovedomil, že ho zbili dvaja neznámi muži. Druhý neskôr oznámil škodu na svojom vozidle,“ vyhlásil hovorca lubinskej polície Jan Pociecha.

Všetko údajne smeruje k tomu, že motívom tohto činu môže byť nelichotivé postavenie hráčov Lubinu v tabuľke najvyššej poľskej súťaže (aktuálne predposledné 15. miesto). Počas ostatného domáceho duelu proti Piastu Gliwice (0:2) fanúšikovia skandovali: „Nechce sa vám hrať, budete sa báť. Ak vás chytíme, nohy vám zlámeme.“ Oficiálny fanklub Zaglebie sa od tohto činu dištancuje.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #Zaglebie Lubin #Róbert Jež