Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bosnich sa chce stretnúť s Fergusonom, kritizoval ho pre nadváhu

Bývalý austrálsky futbalový brankár Mark Bosnich nie je spokojný s vyjadreniami, ktoré na jeho adresu použil extréner Manchestru United Alex Ferguson vo svojej autobiografii.

23.10.2013 22:31
Alex Ferguson Foto: ,
Alex Ferguson. Jeho autobiografia zaznamenala veľký ohlas.
debata

Sedemdesiatje­denročný Škót označil Bosnicha za „hrozného profesionála“, na utorňajšej tlačovej besede pri príležitosti predstavenia publikácie vyšiel na povrch s detailmi.

„Mark mal ozaj zlý štart v tíme. Na prvý tréning prišiel s trojhodinovým meškaním a nadváhou,“ vyhlásil Ferguson, ktorý strávil na štadióne ManUtd rekordného 26,5 roka.

Reakcia 41-ročného Bosnicha, ktorý pracuje ako televízny komentátor v rodnej Austrálii, na seba nenechala dlho čakať. Bývalý brankár Aston Villy či FC Chelsea by sa rád stretol s dostihovým nadšencom Fergusonom na novembrovom podujatí Melbourne Cup 2013.

„Ak príde, pôjdem tam a požiadam ho o stretnutie,“ uviedol Bosnich pre britskú rozhlasovú stanicu talkSPORT. „Budem s ním hovoriť z očí do očí a poviem mu, aby zopakoval svoje vyhlásenia. Poviem mu to, čo mu chcem povedať, a budete si to môcť prečítať tak ako jeho knihu. Sir Alex má právo na svoj názor, ja mám právo vo vhodnom čase zareagovať,“ vyhlásil rodák zo Sydney a vo svojom stĺpčeku pre Fox Sports dodal: „Ferguson sa odvolával na obdobie, keď som prišiel na tréning s nadváhou. To je pravda. Obvykle som pri návrate vážil o dva kilogramy viac, v tomto prípade som hmotnosť prekročil o dva a pol.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Alex Ferguson #Mark Bosnich