Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neuveriteľné. Peruánsky klub si dal v troch zápasoch tri vlastné góly

Tréner futbalistov Uniónu Comercio Edgar Ospina je presvedčený, že jeho tím patrí do Guinnessovej knihy rekordov. V posledných troch zápasoch peruánskej ligy totiž inkasoval štyri góly a hneď tri z toho vlastné.

26.08.2013 22:55
futbalova lopta
Ilustračná snímka.
debata

„Myslím, že niečo také sa žiadnemu tímu na svete ešte nepodarilo,“ reagoval kouč na chybu obrancu Joaquína Lencinasa, ktorý sa v nedeľňajšom dueli s Leónom de Huánuco postaral o jediný gól zápasu. „Niečo také som nezažil. Zaslúžime si byť v Guinnessovej knihe rekordov,“ dodal Ospina.

Pozrite si vlastný gól Joaquína Lencinasa.

Kurióznu sériu odštartoval pred dvoma týždňami brankár Juan Flores, ktorý v dueli so Sportingom Cristal (0:2) minul loptu a dovolil súperovi skórovať do prázdnej bránky. V ďalšom kole s Universtiariom (0:1) ho nepodareným odkopom napodobnil obranca Renzo Reaňos.

„Nedokážem si to vysvetliť. Boli sme lepší ako naši súperi, len sme nepremenili šance. Hráči nie sú roboti a s tým jednoducho nejde nič robiť,“ pridal Ospina, podľa ktorého sa klub smoliarskou sériou preslávil vo svete. „Pred pätnástimi dňami by si o nás mysleli, že sme spolok obchodníkov. Teraz aspoň vie, že sme futbalový tím,“ uviedol kolumbijský kouč.

debata chyba
Viac na túto tému: #Unión Comercio #Edgar Ospina vlastné góly #liga #Peru