Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Boruc zabúda na kiksy v náručí priateľky v hoteli na severe Poľska

Na poľského reprezentačného futbalového brankára Artura Boruca sa po sobotnom zápase v kvalifikácii o postup na budúcoročné majstrovstvá sveta v Juhoafrickej republike, v ktorom "bielo-červení“ prehrali v Belfaste s domácim Severným Írskom 2:3, zniesla doslova lavína kritiky.

01.04.2009 16:23
Artur Boruc Foto:
Artur Boruc na kolenách...už tradične.
debata

Prvý a tretí gól v jeho sieti boli s jeho podpisom a celkom bez viny nebol ani pri druhom. Po návrate výpravy do Poľska sa dohodol s trénerom Leom Beenhakkerom, že v stredajšom dueli so San Marínom do bránky nepôjde a skúsený holandský kormidelník ho uvoľnil zo sústredenia reprezentácie.

Pricestovala za ním jeho priateľka Sara Manneiová. Nevrátili sa však do Škótska, kde Boruc pôsobí v klube Celitic Glasgow, ale spolu odišli na sever Poľska, kde by brankárska jednotka chcela nájsť opäť stratenú sebadôveru a pokoj.

„Získa v náručí Sary opäť stratenú istotu a formu z minuloročných majstrovstiev Európy?“ pýta sa poľský bulvárny denník Fakt a hneď si aj odpovedá: „Odvtedy, ako sa rozišiel so svojou manželkou a zverejnil svoj vzťah so Sarou, jeho forma zmizla, ako keď praskne mydlová bublina. Stačí si spomenúť na jeho trápne vystúpenie v kvalifikačnom zápase v Bratislave, v ktorom Poľsko prehralo so Slovenskom 1:2, alkoholový úlet v ukrajinskom Ľvove po prehre s domácimi 0:1, či kiksy v drese Celticu v derby s Glasgowom Rangers, v ktorom dva góly pri prehre 2:4 idú jednoznačne na jeho tričko,“ vymenoval najväčšie lapsusy Artura Boruca Fakt.

Kiksy Artura Boruca

debata chyba