Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Európska konferenčná liga (predkolá) - 3. predkolo

11.08.2022 o 19:30

FCSB
1 : 0
(1:0)
DAC 1904 Dunajská Streda
Naposledy zmenené pred rokom
obnoviť
Filter

DAC 1904 Dunajská Streda je po Ružomberku a Trnave tretím slovenským tímom, pre ktorý tohtoročná púť v pohárovej Európe končí. V dvojzápase proti FCSB nestrelila ani jeden gól. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer alebo dobrú noc.

90+5

Koniec zápasu.

90+2

Dunajská Streda sa nevie dostať do šestnástky súpera a zdá sa, že postup sa rozplýva. Navyše ešte viac, keď Blackman na krídle nespracoval prihrávku.

90

Nadstavuje sa 5 minút.

89

Blackman sa chcel na pravom krídle presadiť smerom dopredu, spadol na trávnik po faule. DAC sa už musí ponáhľať pred bránku Tarnovanuho.

87

Striedanie v tíme FCSB:
z ihriska odchádza Bogdan Rusu, prichádza Ianis Stoica.

86

Žltá karta pre tím FCSB (Adrian Sut).

85

Krstovič si v šestnástke FCSB napriek ťažkej situácii prehodil loptu okolo Tamma na ľavačku a zakončil ňou, ale iba do obrancov. Rovnako pochodil v dorážke i Nicolaescu.

84

Káčer zľava prihrával do malého vápna, kde sa tlačil Balogh. Spred nohy mu loptu odkopol obranca Dawa.

83

Rusu chcel využiť mierne prepadnutie DAC v defenzíve. Dostal loptu za obranu, skôr však pri nej bol obranca Muhamedbegovič.

82

Olaru obdržal prihrávku na hranicu pokutového územia. Z prvej nebezpečne vystrelil. Bránku minul iba tesne, trafil dokonca bočnú sieť.

81

Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda:
z ihriska odchádza Mateus Brunetti, prichádza Eric Davis.
z ihriska odchádza Ammar Ramadan, prichádza Dominik Veselovský.

80

Olaru skvele prihral do šestnástky na Rusuho, ktorý bol na rohu päťky v dobrej šanci. Veszelinov vyštartoval po strele a vyrazil loptu na rohový kop.

79

Ramadan na krídle prišiel o loptu, jeho prihrávka na Balogha presná nebola. Dunajská Streda o svoju výhodu útočiť dosť jednoducho prišla.

78

Žltá karta pre tím DAC 1904 Dunajská Streda (Milan Dimun).

77

Dunajská Streda síce získala loptu pred vlastnou šestnástkou, ale Risvanis o ňu celkom rýchlo aj znova prišiel. FCSB to nevyužilo na zakončenie.

75

Ďalší roh DAC v krátkom slede. Tentoraz lopta nebezpečne spadla v päťke, Krstovič sa tlačil do zakončenia. Za dres ho potiahol Olaru, penalta sa nepíska.

74

Nicolaescu si hľadal priestor v šestnástke, kde aj smeroval center sprava. Vo vzduchu situáciu vyriešil brankár Tarnovanu.

73

Ramadam zahrával centrom rohový kop. Pokus na prvú žrď nenašiel spoluhráčov, loptu poslal okamžite do bezpečia Tamm.

72

Striedanie v tíme FCSB:
z ihriska odchádza Andrei Cordea, prichádza Adrian Sut.

71

Jeden z hráčov FCSB má zdravotné problémy, bude musieť striedať. Je to autor gólu Cordea.

70

Dunajská Streda má už len dvadsať minút na to, aby strelila aspoň dva góly. Šance na minimálne predĺženie sa čoraz viac znižujú.

68

Káčer strieľal spred šestnástky. Krížna strela nebola zlá, letela iba tesne vedľa bránky Tarnovanuho, no nemala potrebnú razanciu a ani spomínanú presnosť.

67

Nicolaescu mohol smerovať zľava sám na kasu. Dobiehali ho traja obrancovia. Útočník DAC nemal jeden z dotykov ideálny a to ho stálo rýchlosť. Zakončil iba do protihráčov.

66

Zodpovednosť na seba zobral útočník Krstovič. Poslal prudký pokus, ktorým každopádne mieril presne do stredu bránky. Tarnovanu to na pevno chytil.

65

Balogh sa chcel uvoľniť pred šestnástkou súpera, bol faulovaný a vybojoval pre svoje mužstvo ideálnu štandardku na priamu strelu.

64

Dobrá šanca pre FCSB, ale zakončenie zvnútra šestnástky bolo zablokované a neprešlo na brankára Veszelinova, čo bolo dôležité, inak mohlo byť veľmi zle.

63

FCSB vysunulo pressing a takmer to viedlo k zisku lopty. V ťažkej situácii sa ocitol Brunetti, nakoniec konštruktívne prihral na krídlo doľava.

61

Veszelinov očami kontroloval strelu z diaľky. Olaru to skúsil, ale nedokázal trafiť priestor troch žrdí bránky rumunského mužstva.

60

Hodina zápasu je za nami. Dunajská Streda potrebuje ešte viac zvýšiť obrátky, pretože naďalej jej treba dva góly na predĺženie.

59

Nebezpečný center z priameho kopu smeroval do malého vápna. Cretu si loptu zrazil na vlastnú bránku, no pozorný Tarnovanu ju chytil ešte pred čiarou.

58

Krstovič stiahnutý rukami na trávnik, previnil sa Dawa. Dunajská Streda získala priamy kop vhodný na center pred bránku FCSB.

57

Cordea dostal loptu za obranu, z krídla išiel do dobrej šance. Bol rýchlejší ako Brunetti, avšak strelou na zadnú žrď minul bránku Veszelinova.

56

Balogh na krídle získal aut, pričom po súboji nechtiac nepríjemne stúpil na nohu Cretuovi. Obranca FCSB bude v poriadku a môže pokračovať v hre.

55

Dunajská Streda drží loptu na útočnej polovici ihriska, nevie sa ale dostať cez pozorne sformovanú defenzívu FCSB.

54

Popescu prihrával do šestnástky, Rusu ešte sklepával vedľa seba, lenže našiel iba gólmana Veszelinova.

53

Po prvom rohovom kope príde pre rumunský celok aj druhý. Aj s tým si však defenzíva Dunajskej Stredy dokázala poradiť.

52

FCSB vybojovalo rohový kop, ktorý zahrá kapitán Popescu, stále iba 19-ročná veľká nádej rumunského futbalu.

51

Striedanie v tíme FCSB:
z ihriska odchádza David Miculescu, prichádza Razvan Oaida.

49

Rusu sa chcel dostať k lopte za obranu Dunajskej Stredy, ale dobre čítal hru brankár Veszelinov a situáciu vyriešil.

48

Krstovič posielal loptu do šestnástky FCSB, kde si hľadal priestor Balogh. Včas pred ním zasiahol obranca Tamm.

47

Dunajská Streda sa pokúša od začiatku druhého polčasu kontrolovať loptu, ale zatiaľ sa nedostáva na dostrel bránky FCSB.

46

Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda:
z ihriska odchádza Regó Szanthó, prichádza Ion Nicolaescu.

46

Začal sa druhý polčas.

FCSB po úvodnom dejstve vyhráva a v rámci dvojzápasu má náskok už 2:0. Rumunský tím je futbalovejší, no DAC stále cíti šancu. Napriek tomu to bude mať v ďalšej 45-minútovke poriadne náročné.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45

Nadstavujú sa 2 minúty.

44

Rusu sa krásne dostal z krídla cez Risvanisa do šestnástky, prihrávku na os ihriska zastavil Brunetti. Následne hral rukou Radunovič.

42

Káčer získal priamy kop vhodný na strelu. Zakončenie nebolo presné, smerovalo mimo bránky. Tarnovanu si po dlhšom čase vyskúša rozohrávku od vlastnej bránky.

41

Po súboji skončil na trávniku Blackman, pritvrdil proti nemu Edjouma. Faul sa nepískal FCSB má k dispozícii aut.

40

Cretu centrom z krídla nedokázal nájsť spoluhráčov pred bránkou DAC. Vo vzduchu kraľoval gólman Veszelinov.

39

Blackman sprava centroval medzi stopérov, kam si zbiehal aj Krstovič. Práve on mal byť adresátom, ustrážil ho Tamm.

38

Cordea poslal loptu na pravé krídlo, práve Miculescu sa ocitol v postavení mimo hry.

37

Obaja spomínaní hráči sú v poriadku a môžu pokračovať v hre. Po niekoľkých sekundách sa preto pokračuje v stretnutí ďalej.

36

Obranca Brunetti a o niečo ofenzívnejší domáci hráč Miculescu sa pri centri do šestnástky zrazili hlavami, obaja sú okamžite ošetrovaní. Verme, že to nebude nič vážne.

35

Desať minút do konca riadneho hracieho času v prvom polčase. Dokáže DAC do prestávky aspoň vyrovnať?

34

FCSB kombinuje s loptou na útočnej polovici ihriska. Slovenský je momentálne dobre sformovaný v defenzíve.

33

Brunetti cez seba na krídle nepustil Cordeu, loptu mu rezolútne poslal odkopom mimo hraciu plochu, až na tribúnu.

31

Dunajská Streda získala priamy kop na krídle. Pokus o signál nevyšiel, defenzíva rumunského vicemajstra sa ubránila bez problémov.

30

Polhodina zápasu je za nami a aj keď DAC mala dobré úseky, dokonca tam prišlo k brvnu, tak vedie FCSB a slovenský zástupca potrebuje na predlženie dva góly.

29

Olaru videl, že má pred šestnástkou dosť veľa priestoru. Zvolil technický pokus, s ktorým nemal Veszelinov žiadny problém.

28

Bukurešť dala gól!
Popescu dostal prihrávku na roh päťky, zakončením cez Risvanisa a okolo Veszelinova trafil žrď. Odrazenú loptu si našiel pred prázdnou bránkou ANDREI IOAN CORDEA a rezolútne ju napálil do siete.

27

Radunovič sa ocitol na hrote ofenzívy, kde aj dostával nebezpečnú prihrávku pred bránku. V poslednej chvíli zasiahol Brunetti.

26

Balogh si prebral loptu na pravej strane šestnástky, obetavo mu do zakončenia spadol Radunovič. Vzápätí strieľal na bránku Krstovič, brankár Tarnovanu na všetko videl a zasiahol.

25

Chvíľu sa nehralo pri ošetrovaní Rusuho. Útočník FCSB pokračuje v hre, domáci športovo vrátili loptu slovenskému tímu.

24

Dimun sa na hranici svojej šestnástky zrazil s jedným z hráčov súpera. Bol to Rusu, ktorý ostal otrasený, no bude v poriadku. Faul sa nepískal.

23

Veszelinov sa opäť pozeral na strelu z diaľky, ktorá nemierila na jeho bránku. Bude rozohrávať päťku.

22

DAC sa držala v strede ihriska s loptou na kopačkách, smerom dopredu sa nedostala. FCSB momentálne pevné v defenzíve.

21

Krstovič je pozorne bránený, už v strede ihriska mu nedávajú obrancovia priestor a pokojne sa ho neboja faulovať ako aj teraz Tamm.

20

Balogh peknou prihrávkou našiel pred šestnástkou Szanthá, ktorého pokus po trávniku letel asi meter a pol od bránky rumunského súpera.

19

Krstovič faulovaný v strede ihriska, previnil sa obranca Cretu. Dunajská Streda hľadá cestu k bránke Tarnovanuho.

17

Aktívny Popescu individuálne postupoval smerom k šestnástke DAC. Z jej hranici zakončil po trávniku vedľa priestoru troch žrdí.

16

Edjouma hlavičkoval nad bránku Dunajskej Stredy. Brankár Veszelinov zatiaľ dnes neriešil nič nebezpečné.

15

Druhý rohový kop v krátkom slede pre FCSB, zahrávať ho bude Popescu.

14

Znova to z krídla skúšal obranca Radunovič, tentoraz jeho center bez väčších problémov chytil do rukavíc brankár Veszelinov.

13

Radunovič získal zrazeným centrom rohový kop. Ten defenzíva DAC zvládla vyriešiť, bol to útočník Krstovič, kto hlavičkoval do bezpečia.

12

Dimun sa snažil niečo vymyslieť pred pokutovým územím. O loptu prišiel a protiútok potiahol Popescu, tiež nevymyslel vôbec nič.

11

Balogh dostal prihrávku pred šestnástku FCSB, kde mal dostatok priestoru na zakončenie. Poslal tvrdý pokus pravačkou, ktorý zastavilo až brvno! Všetkému predchádzal zisk lopty od Káčera a jeho prenesenie doprava na Blackmana. Práve on nabíjal Baloghovi.

10

Rusu v snahe získať loptu pred šestnástkou hostí fauloval, na trávniku sa po kontakte s ním ocitol Szanthó.

9

Kanonier DAC odišiel mimo ihriska držiac si chrbát, no bude v poriadku, čo je pre Adriána Guľu a fanúšikov Dunajskej Stredy dobrá správa.

8

Krstovič spadol v strede ihriska po kontakte s jedným z obrancov a ostáva s nepríjemnou grimasou ležať na trávniku. Bude potrebovať ošetrenie.

7

Ďalšia centrovaná lopta do šestnástky DAC. Znova z toho nebolo zakončenie medzi tri žrde bránky Veszelinova.

6

Edjouma strieľal z diaľky, nemieril na bránku Veszelinova. Ten bude môcť obstarať päťku.

5

Balogh sa dostal do pokutového územia FCSB, jeho center hlavičkoval Krstovič slabo do miest, kde bol brankár Tarnovanu.

4

Risvanis s úspešným zákrokom pri ďalšej aktivite Popescuho. Ten je na úvod tohto duelu dosť aktívnym mužom.

3

Popescu sa zľava chcel dostať do pokutového územia slovenského tímu, to mu obrancovia znemožnili. Neujal sa ani následný pas sprava.

2

Radunovič nakopával loptu na ľavom krídle, spoluhráčov nenašiel. Dobre zasiahol obranca Brunetti, ktorý sa zabýval v zostave DAC.

1

Domáci tím ako mierny favorit stretnutia nastupuje pred vlastnými fanúšikmi v modrom prevedení, Dunajská Streda má typické žlté dresy a pokúsi sa zmazať manko.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

FCSB: Tarnovanu – Cretu, Dawa, Tamm, Radunovič – Edjouma, Olaru – Cordea, Popescu, Miculescu – Rusu
Náhradníci: Vlad – Achim, Lixandru, Bouhenna, F. Coman, Harut, Musi, Oaida, Pantea, Serban, Stoica, Sut
Trenér: Nicolae Constantin Dica

DAC 1904 Dunajská Streda: Veszelinov – Risvanis, Brunetti, Muhamedbegovič – Blackman, Szanthó, Káčer, Dimun, Ramadan – Balogh, Krstovič
Náhradníci: Petráš – Pinto, Moumou, Kachut, Davis, Ciganiks, Nebyla, Nicolaescu, Njie, Rymarenko, Veselovský
Trenér: Adrián Guľa

Rozhodca: Aghayev (AZE).

Slovenský zástupca stále myslí na postup, aj keď doma prehral 0:1. Napriek tomu podal dobrý výkon, avšak po červenej karte stopéra Kružliaka inkasoval jediný gól zápasu. Slovenský obranca tak v Rumunsku hrať nemôže.

Dunajská Streda cez víkend remizovala v Podbrezovej po bezgólovej remíze. V tabuľke sa s ôsmimi bodmi nachádza na druhom mieste, doposiaľ dvakrát vyhrala a dva razy aj remizovala. Tréner Guľa spravil na Horehroní oproti prvému duelu proti FCSB až deväť zmien, mimo základu bol aj útočník Nikola Krstović, autor v tejto sezóne už ôsmich gólov. Piatich v rámci Konferenčnej ligy.

Rumunský FCSB je vicemajstrom tamojšej Ligy I, za majstrovským Klužom zaostal až o 14 bodov. Nástupca slávneho klubu Steua Bukurešť, ktorý pred niekoľkými rokmi zanikol, v novej sezóne v štyroch kolách domácej súťaže nevyhral. Trikrát remizoval a raz prehral. V rámci 2. predkola Konferenčnej ligy prešiel cez gruzínsky Saburtalo Tbilisi po prehre 0:1 a víťazstve 4:2. Najlepším strelcom mužstva je estónsky futbalista Joonas Tamm, ako jediný sa presadil dvakrát.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

FCSB

FCSB

  • Tarnovanu
  • Cretu
  • Dawa
  • Tamm
  • Radunovič
  • Edjouma
  • Olaru
  • Cordea
  • Popescu
  • Miculescu
  • Rusu
DAC 1904 Dunajská Streda

DAC 1904 Dunajská Streda

  • Veszelinov
  • Risvanis
  • Brunetti
  • Muhamedbegovič
  • Blackman
  • Szanthó
  • Káčer
  • Dimun
  • Ramadan
  • Balogh
  • Krstovič