Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Liga majstrov - Semifinále

27.04.2022 o 21:00

Liverpool FC
2 : 0
(0:0)
Villarreal CF
Naposledy zmenené pred rokom
obnoviť
Filter

Liverpool bol dnes celý zápas lepším tímom. V prvom polčase gól nedal, po zmene strán sa presadil dvakrát a do odvtedy si berie celkom dobrý náskok. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc alebo pekný večer.

90+2

Koniec zápasu.

90+1

Posledné minúty vyzerajú tak ako keby bolo už o všetkom rozhodnuté, ale pred nami ostáva ešte odveta.

90

Nadstavujú sa 2 minúty.

88

Giovani Lo Celso predviedol krásne kľučky na malom priestore, potom mu to ale Fabinho spočítal. Tvrdým, no čistým sklzom na loptu ho zastavil.

87

Naďalej sa hrá v strede ihriska. Aktuálne má loptu Villlarreal, po dlhej lopte strieľal z ničoho-nič Boulaye Dia. Mieril na Alissona, prvá strela na bránku to pre ofsajd nebude.

85

No naozaj sa v posledných minútach nič nedeje, ťažko sa mi niečo nové píše. Asi len, že dobrý futbal, ale nie lepší ako včera Manchester City – Real Madrid.

83

Striedaniami sa sa tempo výrazne spomalilo. Fanúšikovia si užívajú pokojný záver tohto prvého semifinálového stretnutia.

82

Liverpool drží loptu vo svojej moci a už sa smerom dopredu neponáhľa za každú cenu. Dosť si momentálne zahrali aj obrancovia.

81

Striedanie v tíme Liverpool FC:
z ihriska odchádza Luis Díaz, prichádza Divock Origi.

80

Striedanie v tíme Liverpool FC:
z ihriska odchádza Trent Alexander-Arnold, prichádza Joe Gomez.

78

Luis Díaz sa dostal do šestnástky, následne poslal prudkú loptu pred bránku. Tá preletela okolo Rulliho bez ďalšieho dotyku mimo hracej plochy.

77

Po striedaniach sa hra trochu upokojila, hrá sa v strede ihriska ďaleko od oboch bránok.

76

Raúl Albiol odohral loptu a skončil na trávniku, neskoro tam bol Diogo Jota, ktorý španielskeho kapitána fauloval.

75

Villarreal by sa chcel v závere osmeliť aj dopredu a ohroziť bránku Alissona, no to je dosť náročná misia. Uvidíme, či sa to podarí.

73

Striedanie v tíme Liverpool FC:
z ihriska odchádza Sadio Mané, prichádza Diogo Jota.
z ihriska odchádza Jordan Henderson, prichádza Naby Keïta.

72

Striedanie v tíme Villarreal CF:
z ihriska odchádza Dani Parejo, prichádza Serge Aurier.
z ihriska odchádza Pervis Estupiñán, prichádza Manu Trigueros.
z ihriska odchádza Samuel Chukwueze, prichádza Boulaye Dia.

71

Raúl Albiol vyriešil ďalší rohový kop súpera, tento skúsený stopér hrá aj dnes veľmi dobre. Napriek tomu, že jeho tím prehráva.

70

Dvadsať minút do konca riadneho hracieho času tohto zápasu. Dokáže ešte Villarreal s výsledkom niečo urobiť?

69

Dva centre z rohového kopu po sebe. Oba poslal preč Raúl Albiol. Najskôr na opätovný roh, potom už na útočnú polovicu ihriska.

68

Dve veľké šance domácich v krátkom slede. Najskôr strieľal z diaľky Virgil van Dijk, k dorážke sa nedostal Mané. Následne pokus práve Maného v poslednej chvíli zrazil na roh Raúl Albiol.

66

Alfonso Pedraza sa zľava dostal k šestnástke, kde mu bežali dvaja spoluhráči. Neprihral presne a dopredu ide znova Liverpool.

65

Liverpool by rád pridal ďalší gól, či góly a má na to ešte dosť času. Pokojne by dnes aj mohol rozhodnúť o svojom postupe do finále.

64

Spolupráca krajných obrancov priniesla gól, ten neplatí. Trent Alexander-Arnold poslal sprava parádny pas na zadnú žrď a Andrew Robertson loptu usmernil do siete. Škótsky obranca sa nachádzal v ofsajde.

62

Žltá karta pre tím Villarreal CF (Giovani Lo Celso).

61

Alfonso Pedraza sa pokúšal vymyslieť niečo na útočnej polovici ihriska, individuálne sa mu to nepodarilo a loptu stratil.

60

Znova to bol Mohamed Salah, kto sa prebíjal v šestnástke. Skončil na trávniku, penalta sa nepíska. Napriek tomu, že Pau Francisco Torres pracoval rukami.

59

Mohamed Salah na útočnej polovici prišiel o loptu, zobral mu ju Pervis Estupiñán. Okamžite ale možný brejk čisto prerušil Fabinho.

58

Striedanie v tíme Villarreal CF:
z ihriska odchádza Francis Coquelin, prichádza Alfonso Pedraza.

57

Gól však platí a Liverpool vyhráva už o dva góly. Ten prvý bol nakoniec pripísaný ako vlastný Pervisovi Estupiñánovi.

56

Situácia sa každopádne ide preverovať cez VAR, pretože to bolo poriadne hraničné. Rozhodovať bude len to, kto si lepšie ostrihal nechty na rukách.

55

Liverpool dal gól!
Mohamed Salah prestrčil loptu do šestnástky pomedzi dvoch obrancov. Najhoršiemu chcel zabrániť ešte Gerónimo Rulli, lenže SADIO MANÉ bol pri lopte skôr a špičkou kopačky ju poslal do siete.

54

Arnaut Danjuma sa nedostal k lopte na hrote ofenzívy, kde sa na chvíľu ocitol. Villarreal však dnes ešte neohrozil Alissona, prišlo iba jedno nepresné zakončenie.

53

Liverpool dal gól!
Domáci idú zaslúžene do vedenia, už to proste muselo padnúť, aj keď to bolo s veľkým šťastím. Jordan Henderson si vymenil loptu na pravom krídle so Salahom, poslal center, ktorý jemne tečoval PERVIS ESTUPIÑÁN, čím poslal loptu do protipohybu Rulliho, ktorý už nemal šancu zasiahnuť.

52

Trent Alexander-Arnold poslal center medzi stopérov, kde sa k hlavičke dostal Luis Díaz. Mieril však iba priamo do Rulliho.

51

Giovani Lo Celso dostal v súboji nepríjemný zásah do hlavy, ale bude v poriadku. Neutrpel žiadne zranenie, čo je dobrá správa.

50

Po rohovom kope loptu poslal do ohňa Sadio Mané, Virgil van Dijk ju sklepol na päťke a Fabinho zblízka zakončil do siete. Gól však neplatí, holandský obranca sa nachádzal v ofsajde.

49

Liverpool získal na krídle priamy kop. Center pred bránku Rulliho poslal do bezpečia Raúl Albiol. Domáci napriek tomu ostávajú na útočnej polovici.

48

Žltá karta pre tím Villarreal CF (Pervis Estupiñán).

47

Ani jeden tréner cez prestávku nestriedal, takže oba celky nastupujú tak ako tento semifinálový duel aj odštartovali.

46

Mohamed Salah centroval do šestnástky a Pau Francisco Torres loptu zasiahol hlavou, takmer si dal vlastný gól. Gerónimo Rulli reflexívne zareagoval.

46

Začal sa druhý polčas.

Liverpool má hernú prevahu aj šance, ale na gól čaká. Villarreal prišiel s defenzívnou taktikou a tá mu na Anfielde zatiaľ vychádza.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Nadstavuje sa 1 minúta.

45

Fabinho bol takmer na konci kombinácie, poslal loptu do šestnástky a Mohamed Salah mohol ísť na Rulliho do veľkej šance. Egypťana zastavil ofsajd.

44

Liverpool sa znova snaží kombinovať a hľadať cestičky do šestnástky. Tých veľa nie je. Jednu našiel centrom Luis Díaz, loptu okamžite odkopol Pau Francisco Torres.

42

Thiago Alcântara poslal z diaľky krásny technický pokus, ktorým mohol poslať Liverpool do vedenia. Španiela obrala o gól žrď!

41

Dani Parejo sa zahrával pred vlastnou šestnástkou, hosťom sa to nevypomstilo. Dokázali dostať loptu napriek problém ďaleko od svojho vápna.

40

Luis Díaz sa z krídla do pokutového územia hostí nedostal. Veľký pozor si na neho dal Juan Foyth a dokonca si aj vypýtal faul.

39

Ibrahima Konaté poslal oblúčik do pokutového územia, vo vzduchu boxoval loptu preč z nebezpečnej pozícii brankár Gerónimo Rulli.

38

Faul domácich v strede ihriska priniesol rýchlu rozohrávku. Dani Parejo poslal skvelý pas za obranu do šestnástky, kde si nabehol Giovani Lo Celso. V páde zakončil nad bránku Alissona.

37

Strely: 12 – 0
Strely na bránku: 2 – 0

36

Trent Alexander-Arnold dostal na pravé krídlo skvelý pas od stopérov, okamžite poslal loptu do šestnástky a voľný Mohamed Salah z ideálnej pozície prestrelil bránku.

35

Mohamed Salah si našiel v šestnástke odrazenú loptu, trafil ju z voleja výborne, avšak ešte lepšie sa do toho obetavo položil Giovani Lo Celso.

34

Sadio Mané dostal loptu pred šestnástkou medzi stopérov. Rýchlo sa otočil a prudko zakončil. Raúl Albiol loptu zrazil iba o milimetre vedľa vlastnej bránky, Rulli by na to nedočiahol.

33

Žltá karta pre tím Liverpool FC (Virgil van Dijk).

32

Luis Díaz si opäť hodil loptu na rohu šestnástky do streleckej pozície, prudký štipľavý pokus vyrazil Gerónimo Rulli pred seba, kde mu pomohli spoluhráči.

31

Chvíľu sa hrať nebude, nakoľko Pau Francisco Torres dostal strelu z priameho kopu priamo do hlavy a potrebuje ošetrenie. Bude však v poriadku.

30

Polhodina zápasu je za nami. Liverpool diktuje tempo hry, lenže Villarreal výborne bráni. Domáci si zatiaľ nevypracovali obrovské gólové možnosti a ani intenzita nie je na najvyššej úrovni.

29

Francis Coquelin fauloval tesne pred šestnástkou a daroval Liverpoolu výbornú pozíciu na strelu z priameho kopu. Trent Alexander-Arnold však iba opečiatkoval múr.

28

Sadio Mané podržal loptu v šestnástke chrbtom k bránke, prihral pod seba. Mohamed Salah vôbec nie zlým technickým pokusom tesne minul brvno svätyne Rulliho.

27

Držanie lopty: 60% – 40%

26

Trent Alexander-Arnold a Mohamed Salah si na pravom krídle nenarazili loptu ideálne, tá skončila mimo hracej plochy. Gerónimo Rulli sa dnes s rozohrávkami neponáhľa.

25

Villarreal s jedenástimi hráčmi pod loptou, to sa domáci snažia prekonať postupnou kombináciou od stopérov.

24

Trent Alexander-Arnold získal zrazeným centrom cez Coquelina roh. Sám ho aj zahral, zakončenie neprišlo. Iba útočný faul domácich.

23

Giovani Lo Celso chcel niečo vymyslieť individuálne, proti presile sa na pravom krídle nepresadil a o loptu veľmi rýchly prišiel.

22

Jordan Henderson dostal presný pas na pravú stranu pokutového územia, odkiaľ z prvej poslal loptu smer bránka. Gerónimo Rulli z toho ostal určite prekvapený, pomohla mu aj žrď!

21

Thiago Alcântara sa pred šestnástkou nedokázal uvoľniť podľa predstáv, ešte prihrával a trafil Coquelina. Dožadoval sa jeho ruky a priameho kopu, to neprichádza.

20

Andrew Robertson si potiahol loptu okolo Capoueho a prihral do pokutového územia. Sadio Mané bol ubránený Raúlom Albiolom.

19

Liverpool drží loptu a kombinuje v strede ihriska. Postupne hľadá ďalšie cestičky pred bránku Rulliho.

18

Pervis Estupiñán sa vedľa svojej šestnástky dostal do problémov, problémy mu narobil Jordan Henderson. Nakoniec z toho bude iba aut hostí.

17

Arnaut Danjuma na krídle prihral k šestnástke, Giovani Lo Celso hneď posielal loptu pred bránku. Virgil van Dijk nebezpečný priestor vyčistil.

16

Defenzíva Villarrealu si s centrom z rohového kopu poradila. Z diaľky ešte strieľal Thiago Alcântara, trafil spoluhráčov nachádzajúcich sa v ofsajde.

15

Domáci po dobrom pressingu získali loptu, okamžite išla kolmica za obranu. Obranca Raúl Albiol guľatý nezmysel odkopol iba na rohový kop.

14

Luis Díaz si z krídla potiahol loptu na os ihriska, strieľal okolo jedného z protihráčov. Gerónimo Rulli jeho štipľavý pokus na dvakrát skrotil v náručí.

13

Liverpool čoraz viac navyšuje obrátky. Zdá sa, že Villarreal bude musieť podať v defenzíve dnes heroický výkon.

12

Mohamed Salah poslal skvelý pas medzi hráčov Villarrealu pred bránku Rulliho, ten si našiel Sadio Mané, lenže zakončoval trochu zbrklo a nepresne.

10

Roh mal k dispozícii aj Villarreal, lenže nízky a nepodarený center okamžite odvrátil Thiago Alcântara. Následný pas naspäť si našiel Arnaut Danjuma v ofsajde.

9

Trent Alexander-Arnold ďalší center poslal na prvý tyč, odkiaľ v ťažkej pozícii nepresne hlavičkoval Mohamed Salah.

8

Ibrahima Konaté mal byť adresátom centru z rohu, loptu posunul do päťky a Sadio Mané mohol mať stopercentnú možnosť. V rozhodujúcom momente sa pošmykol.

7

Sadio Mané sa v šestnástke hostí nedokázal presadiť, zastavil ho Juan Foyth, no iba za cenu rohového kopu pre Liverpoool.

6

Fabinho preniesol hru na ľavé krídlo, odkiaľ chcel loptu posunúť hlavou pred bránku Andrew Robertson. To mu nevyšlo, Gerónimo Rulli znova obstará päťku.

5

Luis Díaz centroval zľava do šestnástky, Jordan Henderson sa k hlavičke nedostal. Liverpool loptu získal rýchlo späť a pokračuje v kombinácii.

4

Mohamed Salah si nabehol na krídlo, Thiago Alcântara ho svojim pasom nenašiel. Dobre si tam defenzívne povinnosti splnil Pau Francisco Torres.

3

Domáci hráči sa snažia kontrolovať hru a držať loptu na kopačkách. To im zatiaľ vychádza, Villarreal hrá pod loptou sformovane.

2

Luis Díaz a Andrew Robertson zakombinovali na krídle, lopta však skončila mimo hracej plochy a päťku bude rozohrávať Gerónimo Rulli.

1

Domáci Liverpool nastupuje ako favorit dvojzápasu v tradičnom červenom, hostia z Villarrealu majú tiež svoje typické žlté dresy a pokúsia sa po Juventuse a Bayernu šokovať aj „The Reds“.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson – J. Henderson ©, Fabinho, Alcântara – Salah, Mané, L. Díaz.
Náhradníci: Adrián, Kelleher – Jota, Elliott, Gomez, Keïta, Matip, Milner, Minamino, Origi, Oxlade-Chamberlain.

Villarreal CF: Rulli – Foyth, Albiol ©, P. Torres, Estupiñán – Chukwueze, Parejo, Capoue, Coquelin – Danjuma, Lo Celso.
Náhradníci: Asenjo, Jörgensen – Alcácer, Pedraza, Aurier, Dia, M. Gómez, Iborra, Mándí, Gaspar, R. Peña, Trigueros.

Fanúšikovia Ligy majstrov sa dočkali Včera sa odštartovalo semfinále boja o úšatú trofej. Citizens si poradili na domácom trávniku s bielym baletom, po výsledku 4:3. Tento fakt nás až natoľko trápiť nemusí, keďže my budeme pozorne sledovať zápas, ktorého úvodný výkop je naplánovaný dnes o 21:00 a to, zápas medzi Liverpoolom a hosťami z Villarealu. Liverpool v doterajšom priebehu Champions league vyradil v osemfinále Inter Miláno a v štvrťfinále mu padla za obeť Benfica. Villareal má v tejto sezóne v knock-out časti za sebou cenné skalpy. V osemfinále vyradil Juventus a vo štvrťfinále to bol Bayern, ktorý nestačil na španielský celok. Aj keď papierové predpoklady hovoria jemne v prospech The Reds, Villarealu bude hrať do kariet práve fakt, že má za sebou cenné skalpy.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

Liverpool FC

Liverpool FC

  • Alisson
  • Alexander-Arnold (80. Gomez)
  • Konaté
  • van Dijk
  • Robertson
  • J. Henderson (C) (73. Keïta)
  • Fabinho
  • Alcântara
  • Salah
  • Mané (73. Jota)
  • L. Díaz (81. Origi)
Villarreal CF

Villarreal CF

  • Rulli
  • Foyth
  • Albiol (C)
  • P. Torres
  • Estupiñán (72. Trigueros)
  • Chukwueze (72. Dia)
  • Parejo (72. Aurier)
  • Capoue
  • Coquelin (58. Pedraza)
  • Danjuma
  • Lo Celso