Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Fortuna liga

23.04.2022 o 18:00

FC ViOn Zlaté Moravce
0 : 2
(0:2)
AS Trenčín
Naposledy zmenené pred 2 rokmi
obnoviť
Filter

Trenčín si udržal vedúcu pozíciu v skupine o udržanie, keď v Zlatých Moravciach o všetkom rozhodol v prvom polčase gólmi Hollého a Yema. Vyhral aj Liptovský Mikuláš a Michalovce, preto Trenčín ešte bude tvrdo bojovať o túto pozíciu, ktorá zaručuje baráž o účasť v európskych pohároch. Naopak Zlaté Moravce sa priblížili k baráži o zotrvanie vo Fortuna lige, pretože už budú potrebovať aj šťastie, aby sa odlepili z predposledného miesta. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte príjemný zvyšok sobotného večera!

90+2

Koniec zápasu.

90+2

Zápas sa už len dohráva v strede poľa a Trenčín si už môže byť istý víťazstvom.

90+1

Iba dve nadstavené minúty, ktoré už zrejme neprinesú žiadnu zmenu stavu.

90

Predsa len aj Trenčín mohol streliť tretí gól, keď si Tučný pripravil loptu na svoju ľavačku, ktorou vyslal tvrdú strelu, ale opečiatkoval len pravú tyč domácej brány.

89

Lukáč loptu vyboxoval, ale len na hosťujúce kopačky a Lavrinčík sa pokúsil o individuálny prienik do šestnástky, ktorý však nebol úspešný.

88

Tučný rozohrával štandartnú stiuáciu, z ktorej hostia vyťažili aspoň rohový kop.

87

Hostia opäť v pohode kombinujú a stále môžu pomýšľať na ďalší gól, ktorým by Zlaté Moravce definitívne zaklincovali.

85

Zápas sa už len prakticky dohráva, keďže v druhom polčase sme videli minimum zaujímavých akcií a Trenčín drží dvojgólový náskok s prehľadom.

84

V útoku sa z pohľadu domácich nedokázal presadiť ani striedajúci Jibril, ktorý loptu nepresne prihral na Ďubeka a hostia sa ženú dopredu.

83

Trápenie domácich podčiarkuje aj ďalšia útočná akcia, keď Ďubek nedokázal správne načasovať center na Kyziridisa, ktorý nemal šancu stihnúť loptu na hracej ploche.

82

Hostia sa opäť zahrýzli do súpera, keď po dlhšej dobe obliehajú šestnástku Zlatých Moraviec a hľadajú cestu za tretím gólom.

81

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Adam Gaži, prichádza Adam Tučný.

81

Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Karol Mondek, prichádza Peter Kolesár.

80

Vstupujeme do záverečných desiatich minút, ak nepočítame nadstavený čas a Azango poslal taký strieľaný center z ľavej strany, s ktorým si poradil Lukáč.

78

Vôbec prvá príležitosť v druhom polčase a mali ju domáci, ale Mondek zrjeme situáciu nevyriešil optimálne, keď sa ulakomil na strelu z hranice šestnástky, ktorá letela iba do priestoru, kde stál Kukučka a pravdepodobne radšej mohol skúsiť nájsť spoluhráča.

75

Štandartná situácia domácich, ktorá priniesla iba nevydarený center, ktorý skončil u pozorného Kukučku.

74

Zdá sa však, že Zlaté Moravce nedokážu s priebehom stretnutia nič zmeniť, pretože v druhom polčase pokračuje ich trápenie v útoku.

73

Striedajúci Lavrinčík sa ujal exekúcie rohového kopu, ale domáci túto situáciu ustáli a neskôr už druhý center tohto hráča schoval Lukáč do rukavíc.

71

Faul sa píska aj Ibrahimovi proti Čogleyovi, preto Zlaté Moravce majú k dispozícii loptu, ale iba na vlastnej polovici.

70

Hostia sa nikam neponáhľajú, Yem si vymenil loptu na pravej strane so spoluhráčom a poslal center do šestnástky, kde však Azango zahral proti pravidlám rukami a píska sa útočný faul.

69

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Dominik Hollý, prichádza Lukáš Letenay.

69

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Artur Gajdoš, prichádza Samuel Lavrinčík.

67

Tóth musel riešiť hosťujúci nákop, preto je tu autové vhadzovanie v prospech Trečnína.

66

Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Matúš Čonka, prichádza Marek Švec.

65

Ďubek to už radšej vyriešil razantným odkopom, nakoniec z toho bola dobrá akcia a zblokovaný center Bednára na rohový kop.

63

Aj keď Gaži či Madu na chvíľu loptu stratili, tak domáci nedokážu udržať loptu pre seba a opäť ju odovzdávajú do moci Trenčína.

61

Hollý si vypýtal nedovolený zákrok od Grozdanovského, preto je tu naďalej priestor pre hostí priblížiť sa k bráne Lukáča.

60

Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Tomáš Horák, prichádza Taofiq Jibril.

59

Trenčín kontroluje priebeh druhého polčasu, keď stále dokáže držať dlho loptu na kopačkách a domáci si s tým nevedia rady.

58

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Njegoš Kupusović, prichádza Rahim Ibrahim.

57

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Eynel Soares, prichádza Philip Azango.

56

Soares si dokázal loptu naraziť s Maduom, ale potom opäť skončil nezavinene na zemi a toto bude zrejme konečná pre tohto kapverdského futbalistu.

54

Soares už po niekoľkýkrát zostal ležať na trávniku, ale stále neprichádza pokyn z hosťujúcej lavičky na striedanie.

53

Domácich zastavila v útoku nepresnosť, keď Horák nedostal loptu na Mondeka, preto je to ďalšia zbytočná strata.

52

Horák dostal loptu do pokutového územia na Kyziridisa, ktorý zakončoval na bližšiu pravú tyč, ale presne tam stále pripravený Kukučka a chytil loptu do rukavíc.

51

Žltú kartu dostáva Dominik Hollý (AS Trenčín).

50

Lenže postranný rozhodca postrehol postavenie mimo hry domáceho hráča, preto ani táto akcia neprinesie nič podstatné pre Zlaté Moravce.

49

Nedovolený zákrok Pirinena na Ďubeka, takže zrejme je tu výdych pre defenzívu Zlatých Moraviec a možnosť usadiť sa na útočnej polovici.

48

Ale aj do druhého polčasu vstupuje útočnejšie Trenčín, ktorý oblieha šestnástku Zlatých Moraviec a domáca obrana sa rozhodne nemôže sťažovať na nedostatok práce.

47

Zdá sa, že domáci zmenili rozostavenie a prešli zo štyroch na troch obrancov, pretože evidentne potrebujú vrhnúť viac síl do útoku.

46

Začal sa druhý polčas.

Trenčín bol v prvom polčase lepším mužstvom, dostal sa do viacerých gólových šancí, ale dlho sa hostia nevedeli gólovo presadiť. Zmenil to až Hollý, ktorý sa presadil po rohovom kope a druhý gól pridal pár minút na to Yem peknou strelou z diaľky. Najväčšiu šancu domácich mal Horák, ktorého vychytal Kukučka a Zlaté Moravce budú potrebovať menší zázrak v druhom polčase, ak chcú niečo s týmto stavom urobiť. Druhý polčas sa začne približne o 18:02.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Iba jedna nadstavená minúta, v ktorej už Zlaté Moravce zrejme nič nevymyslia a do šatní pôjdu s dvojgólovým mankom.

45

Nič podstatné však táto situácia nepriniesla, v poslednej minúte riadneho hracieho času sa píska nedovolený zákrok Trenčína v strede poľa.

44

Domáci získavajú zaujímavú štandartnú stiuáciu po faule práve úspešného strelca Yema a Zlaté Moravce určite potrebujú nejaký impulz.

41

Trenčín dal gól!
Hostia však strieľajú druhý gól, keď REUBEN YEM dokázal získať loptu čistým spôsobom v súboji telo na telo proti Kyziridisovi, potom dlho neotáľal a jeho ďalekonostná strela zapadla krásne k ľavej tyči domácej brány!

40

Naopak je tu ďalšia strela, ktorú si pripisujú hostia, ale Gajdošovi lopta nesadla a jeho zakončenie nemalo šancu na úspech.

38

Vyzerá to tak, že Zlaté Moravce preberajú iniciatívu v závere prvého polčasu, ale potrebujú sa dostávať do nebezpečnejších pozícií.

37

Suľa sa snažil odcentrovať, ale dobre proti nemu vystúpil hosťujúci obranca a nakoniec sa lopta odrazila od Suľu mimo hracej plochy.

35

Tak uvidíme aká bude odpoveď Zlatých Moraviec, pretože domáci už budú musieť hru trochu viac otvoriť, ak chcú pomýšľať na bodový zisk z tohto zápasu.

33

Trenčín dal gól!
Nasledoval rohový kop, z ktorého už hostia asi zaslúžene otvárajú skóre, keď lopta bola predĺžená Maduom na zadnú tyč, kde domáci zabudli na DOMINIKA HOLLÉHO, ktorý už len loptu trafil do prázdnej brány! Asistencia: Madu

32

Na opačnej strane hostia získali priamy kop z vynikajúcej pozície a Bainovič ho takmer využil, domácich zachránil teč a lopta skončila mimo priestoru brány.

30

Dve centrované lopty do pokutového územia Trenčína a Kukučka v druhom prípade nebol vôbec istý, ale pomohli mu spoluhráči a loptu odkopli z nebezpečného priestoru.

29

Prvá veľká príležitosť pre Zlaté Moravce, keď si Horák pripravil streleckú pozíciu na hranici šestnástky a jeho strelu z pod brvna vyrazil Kukučka.

27

Kukučkov dlhý nákop na útočnú polovicu nebol presný, preto domáci získali autové vhadzovanie.

26

Domácim sa črtala šanca ísť do rýchlejšieho útoku, ale Suľov center iba zahnal spoluhráča do rohu.

25

Pekné prenesenie hry Zlatým Moravciam nič neprinesie, pretože ich akcia bola ukončená, keďže pri spracovaní lopty zahral Kyziridis rukou.

23

Center do šestnástky nebol najlepší a domáci ho odvrátili bez problémov, nakoniec hostia loptu úplne stratili.

22

Rýchlosť opäť nabral Soares, preto ho radšej takticky fauloval Bednár, a tak je tu štandartná situácia pre Trenčín.

20

Trenčín mal v úvodných dvadsiatich minútach navrch, ale dve dobré príležitosti nepremenili v prvý gól, preto stále čakáme na zmenu skóre.

19

Ďalší zákrok pre Lukáča, pretože nepríjemný center priletel z pravej strany a domáci brankár ho musel vytesniť pred dobiehajúcim hráčom hostí.

17

Trenčín sa snaží založiť ďalšiu akciu až od defenzívnej línie, zatiaľ majú hostia prevahu v držaní lopty.

15

Toto už bol o dosť nebezpečnejší center Mondeka, ktorý takmer našiel hlavu Horáka, ale potom lopta ešte nepríjemne skočila a hosťujúca obrana ju radšej poslala na rohový kop.

14

Zlaté Moravce sa zatiaľ dostávajú sporadicky do útoku, ani teraz Kyziridisovi nevyšiel center a odkopávať bude Kukučka.

13

O ďalšiu strelu hostí sa postaral Bainovič z väčšej diaľky, ale nebolo až tak márne zakončenie, napriek tomu letelo nad domácu bránu.

11

Soares znova poslal loptu do ohňa a takmer našiel Kupusoviča, ale Tóth sa stihol vrátiť a obranným zákrokom pomohol brankárovi Lukáčovi.

10

Rýchly precho domácich dopredu bol zakončený veľmi zlým centrom Čonku, ale predtým zostal ležať na zemi Yem po súboji s Kyziridisom, napriek tomu sa v hre pokračovalo.

8

Teraz to už bola veľká šanca pre Soaresa, ktorý si potiahol loptu bližšie k pokutovému územiu a mieril pod brvno, ale výborný zákrok predviedol Lukáč.

7

Prudký cener Soaresa z ľavej strany bol odhlavičkovaný z pohľadu domácich do bezpečného priestoru.

6

Úvodné minúty priniesli zatiaľ väčšiu snahu Trenčína, ktorý vyslal už aj dve nepresné strely.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

FC ViOn Zlaté Moravce: Lukáč – Čonka, Bednár, Tóth, Suľa – Kyziridis, Grozdanovski, Čögley, Mondek – Ďubek – Horák.
Náhradníci: Kira – Chren, Duga, Haspra, Jibril, Kolesár, Neofytidis, Pintér, Švec.

AS Trenčín: Kukučka – Yem, Pirinen, Stojsavljevič, Madu – Bainović – Gaži, Gajdoš, Hollý, Soares – Kupusović.
Náhradníci: Iliev – Azango, Ibrahim, Kmeť, Lavrinčík, Kozlovský, Letenay, Pires, Tučný..

Vitajte pri sledovaní 7. kola nadstavbovej časti Fortuna ligy a v skupine o udržanie uvidíme konfontáciu medzi Zlatými Moravcami a Trenčínom. ViOn sa dostal do neľahkej pozície, preto z posledných piatich zápasov bude potrebovať čo najviac bodov, aby sa vyhol predposlednému miestu, ktoré zaručuje ťažkú baráž o udržanie. Na opačnej strane Trenčín stále teoreticky môže zabojovať o účasť v európskych pohároch, ale k tomu potrebuje, aby obsadil v tejto skupine najlepšie siedme miesto a to zďaleka nemá isté, ale je to v jeho rukách. Obidve mužstvá preto majú svoju motiváciu bojovať o body až do konca sezóny.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

FC ViOn Zlaté Moravce

FC ViOn Zlaté Moravce

  • Lukáč
  • Čonka (66. Švec)
  • Bednár
  • Tóth
  • Suľa
  • Kyziridis
  • Grozdanovski
  • Čögley (C)
  • Mondek (81. Kolesár)
  • Ďubek
  • Horák (60. Jibril)
AS Trenčín

AS Trenčín

  • Kukučka
  • Yem
  • Pirinen (C)
  • Stojsavljevič
  • Madu
  • Bainović
  • Gaži (81. Tučný)
  • Gajdoš (69. Lavrinčík)
  • Hollý (69. Letenay)
  • Soares (57. Azango)
  • Kupusović (58. Ibrahim)