Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Fortuna liga

17.04.2022 o 17:00

ŠKF ORION TIP Sereď
0 : 2
(0:0)
FC Spartak Trnava
Naposledy zmenené pred 2 rokmi
obnoviť
Filter

Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer.

FC Spartak Trnava vyhráva dnešné stretnutie úplne zaslúžene, väčšinu času boli hostia lepším tímom. Rozhodol Kyriakos Savvidis z pokutového kopu, ktorý sa dvakrát opakoval, celkovo teda legionár kopal až tri penalty.

90+4

Koniec zápasu.

90+3

Roman Procházka sa dostal k hlavičke centrovanej lopty na prvej žrdi, Roberto Dias si veľmi dobre splnil svoje defenzívne povinnosti a predviedol dobrý blok.

90+2

Kyriakos Savvidis faulovaný na útočnej polovici ihriska. Trnava síce mala k dispozícii priamy kop, lenže center pred bránku nepriniesol zakončenie.

90

Nadstavujú sa 4 minúty.

89

Ak sa dnes nestane nič nečakané, tak Spartak Trnava získa tri body a to úplne zaslúžene. Napriek horšiemu úvodu bola povedzme 70 minút a hlavne v druhom polčase jasne lepším tímom.

87

Mihajilo Popović poslal dlhý pas na hrot ofenzívy, vo vzduchu dominoval Gergely Tumma. Sereď už pôsobí dosť odovzdane.

86

Striedanie v tíme ŠKF ORION TIP Sereď: z ihriska odchádza Roman Haša, prichádza Denis Potoma.

85

Daniel Iglesias strieľal zvnútra pokutového územia, dobre postavený Jakub Grič tento pokus zablokoval a odkopol loptu do bezpečia.

84

Defenzíva Serede sa ubránila centru z rohového kopu. Pokus domácich o protiútok rýchlo stroskotal, bude z toho aspoň aut pre Jureškina.

83

Trnava je ďalej usadená na útočnej polovici ihriska. Nebezpečný center pred bránku poslal Koštrna, v poslednej chvíli odkopol aspoň na roh Mihajilo Popović.

81

Trnava dala gól!
Zdá sa, že je definitívne rozhodnuté, pretože Procházka prihral do šestnástky, kde bol úplne voľný YUSUF BAMIDELE ISA a ten zoči-voči Chudému nechytateľne namieril do rohu bránky.

80

Kyriakos Savvidis faulovaný v strede ihriska. Naozaj všetko nasvedčuje tomu, že napriek tesnému skóre to už Trnava dovedie do víťazného konca.

79

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Martin Bukata, prichádza Roman Procházka.

78

Aktuálne sa toho na ihrisku veľa nedeje. Trnava kontroluje zápas a snaží sa nepustiť Sereď do ničoho nebezpečného pred Kamenárom.

77

Kristián Koštrna centrom z pravého krídla nenašiel spoluhráčov. Trnava napriek tomu ostáva s loptou na útočnej polovici ihriska.

76

Moses David Cobnan sa dostal pred šestnástkou súpera k streleckému zakončeniu, jeho pokus ľavačkou nebol vôbec presný. Ľuboš Kamenár bude rozohrávať päťku.

75

Pätnásť minút do konca riadneho hracieho času. Dokáže Sereď s výsledkom ešte niečo urobiť alebo Trnava získa tri body?

74

Trnava chce aktuálnu situáciu využiť na ďalší presný zásah. Stať sa tak mohlo po centri z rohového kopu, ten defenzíva Serede zvládla ubrániť.

73

Yusuf Bamidele Isa sa zľava dostal do pokutového územia, jeho pokus bol tečovaný a šiel k žrdi. Martin Chudý výborne zachránil situáciu nohou.

72

Striedanie v tíme ŠKF ORION TIP Sereď: z ihriska odchádza Dominik Radić, prichádza Moses David Cobnan.

71

Trnava dala gól!
KYRIAKOS SAVVIDIS premieňa aj tretiu penaltu, tentoraz by to už naozaj malo platiť. Veľká radosť hráčov aj fanúšikov Trnavy.

70

Kyriakos Savvidis pokutový kop zvládol premeniť aj na druhýkrát. Tentoraz to kopol po svojej pravej ruke a zásah platil, ale po chvíli sa znova píska a ideme do tretice. Znova tam Trnavčania vbehli skôr.

69

Hostia idú úplne zaslúžene do vedenia. Autorom gólu z pokutového kopu je Kyriakos Savvidis. Jeho pokus po ľavej ruke išiel mimo dosah Chudého, ale pokutový kop sa bude opakovať pre predčasné vbehnutie hráčov Spartaka do šestnástky.

68

Žltú kartu dostáva Roberto Dias (ŠKF ORION TIP Sereď).

68

Systém VAR má prácu, skúma nedávnu situáciu, kedy strieľal spred päťky Kazeem Bolaji do Roberta Diasa. Hlavný rozhodca Erik Gemzický usúdil, že obrancu Serede lopta trafila do ruky a preto uvidíme penaltu.

67

Striedanie v tíme ŠKF ORION TIP Sereď: z ihriska odchádza Martin Šulek, prichádza Do Amaral Olavo Matheus.

66

Striedanie v tíme ŠKF ORION TIP Sereď: z ihriska odchádza Privat Yao, prichádza Todor Todoroski.

65

Stanislav Olejník si neprebral loptu v šestnástke ideálne, prihral ju vedľa nej. Yusuf Bamidele Isa svojim pasom do tretice nepripravil nebezpečenstvo.

64

Znova to bol Yusuf Bamidele Isa, kto zľava nebezpečne centroval. Martin Šulek loptu neodkopol ideálne a Kazeem Bolaji bol voľný pred päťkou. Zakončenie mu nesadlo podľa predstáv.

63

Privat Yao má zdravotné problémy, potrebuje ošetrenie. Uvidíme, či bude môcť v dnešnom stretnutí pokračovať alebo ho nedohrá.

62

Yusuf Bamidele Isa sa na ľavom krídle dostal k centru do šestnástky, lopta trestuhodne prešla okolo obrancov Serede na zadnú stranu päťky, kde mal stodesaťpercentnú šancu voľný Dyjan Carlos de Azevedo. Brankár Martin Chudý však predviedol famózny zákrok!

61

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Miłosz Kozak, prichádza Yusuf Bamidele Isa.

61

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Martin Mikovič, prichádza Kazeem Bolaji.

60

Stanislav Olejník udržal loptu chrbtom k bránke v šestnástke súpera, prihral pod seba a Jakub Grič nebezpečne strieľal pod brvno. Martin Chudý iba vyrazil pred seba, následná dorážka takisto z dobrej pozície tiež neprešla do bránky. Veľká dvojšanca Trnavy.

59

Privat Yao si síce naviezol loptu do šestnástky, cez dvojicu obrancov poslal slabý pokus. Ľuboš Kamenár s ním nemal žiadny problém. Škoda pre Sereď, že neprihral doľava na Radića.

58

Ďalší nebezpečný pas do malého vápna Serede, tentoraz to skúšal Martin Mikovič. V poslednej chvíli pred Olejníkom odkopol loptu do bezpečia Martin Šulek.

57

Kristián Koštrna vyslal z krídla dobrý prudký center do malého vápna, kde nabiehal Stanislav Olejník. K lopte sa ako prvý dostal brankár Martin Chudý.

56

Dominik Radić sa nedostal k dlhému nákopu do šestnástky súpera, loptu aj kvôli slnku nevidel. Ľuboš Kamenár bude rozohrávať päťku.

55

Žltú kartu dostáva Martin Bukata (FC Spartak Trnava).

54

Na druhej strane prešiel Adam Morong na hranicu pokutového územia, technický pokus k žrdi išiel iba o milimetre vedľa bránky Ľuboša Kamenára.

53

Martin Bukata sa pred šestnástkou Serede individuálne nepresadil, ešte to skúsil Miłosz Kozak. Ten prešiel pred päťku, cez Diasa netrafil bránku Chudého.

52

Stanislav Olejník fauloval v strede ihriska v hlavičkovom súboji. Následne Kristián Koštrna nepríjemne spadol po kontakte s Yaom. Bude v poriadku.

51

Privat Yao prihral do druhej vlny pred šestnástku súpera, z prvej mieril znova poriadne vysoko nad bránku Kamenára domáci záložník Marin Ljubičić.

50

Stanislav Olejník sa individuálne nedostal do šestnástky súpera, následne strieľal z diaľky Jakub Grič. Jeho pokus k žrdi Martin Chudý chytá.

48

Marin Ljubičić získal priamy kop pred šestnástkou súpera, je z toho dobrá pozícia na zakončenie. Zodpovednosť na seba zobral práve faulovaný, loptu odstrelil takmer nad tribúnu.

47

Cez prestávku nestriedal ani jeden tím, takže oba celky nastupujú tak ako odišli do kabín, keďže hostia už predviedli v úvodnom dejstve dve zmeny.

46

Začal sa druhý polčas.

Sereď mala lepší úvod stretnutia, následne prebrali iniciatívu hostia. Videli sme niekoľko šancí, na gól ale čakáme. Dočkáme sa ho po zmene strán?

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Trnava znova získala priamy kop vhodný na center pred bránku. Uvidíme, či to tentoraz bude zo strany hostí lepšie ako pred malou chvíľou.

45+1

Nadstavujú sa 2 minúty.

45

Žltú kartu dostáva Dominik Radić (ŠKF ORION TIP Sereď).

45

Trnava získala na útočnej polovici priamy kop. Miłosz Kozak poslal nízky a nepodarený center, čiže zakončenie sme nevideli. Sereď môže ísť po zisku lopty dopredu.

43

Roko Jureškin centroval z rohu do malého vápna, Gergely Tumma loptu okamžite odvrátil. Kontru potiahol Martin Mikovič, zastavil ho Adam Morong.

42

Miłosz Kozak a Daniel Iglesias sa zrazili pred šestnástkou Trnavy, hralo sa ďalej a domáci vybojovali rohový kop.

41

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Milan Ristovski, prichádza Stanislav Olejník.
Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Ammár Ramadán, prichádza Jakub Grič.

40

Obranca Serede je v poriadku, bude pokračovať, lenže dokonca dvakrát bude striedať Trnava. Dosť zaujímavý ťah takto na záver úvodného dejstva od trénera Gašparíka.

39

Martin Šulek ostal na trávniku bez cudzieho zavinenie a potrebuje ošetrenie. Uvidíme, či bude môcť pokračovať v tomto stretnutí.

38

Mihajilo Popović vyslal nebezpečný pokus z hranice pokutového územia, tú loptu ešte tečoval Adam Morong. Upratal ju tesne vedľa bránky Kamenára.

37

Privat Yao síce v strede ihriska vystihol rozohrávku Trnavy, loptu si dal ďaleko od nohy a zobral mu ju obranca Gergely Tumma.

36

Miłosz Kozak sa ocitol voľný na ľavej strane šestnástky, centrom pred bránku nenašiel spoluhráčov. Rovnako tak sa neujala ani kontra Serede.

35

Desať minút do konca riadneho hracieho času v prvom polčase. Uvidíme do prestávky nejaký gólový moment na jednej či druhej strane?

33

Miłosz Kozak si vytvoril na hranici šestnástky streleckú pozíciu, pokus poslal priamo do stredu bránky, kde sa nachádzal Martin Chudý.

32

Privat Yao dobre vystrelil ľavačkou, pred ním postavený Kristián Koštrna to dostal medzi nohy a Ľuboš Kamenár sa musel vyznamenať. Veľmi rýchlo išiel na zem, aby vytiahol dôležitý zákrok.

31

Žltú kartu dostáva Kyriakos Savvidis (FC Spartak Trnava).

30

Ubehla polhodina stretnutia, obraz hry sa zmenil. Taktovku prebrala Trnava, ani jej šance neboli využité, preto sa skóre zatiaľ nepohlo.

29

Kristián Koštrna a Kyriakos Savvidis zakombinovali na krídle, dostali loptu do šestnástky, kde Miłosz Kozak priťukol a Ramadana a ten v páde spomedzi obrancov mieril tesne vedľa.

28

Miłosz Kozak individuálne prešiel pred šestnástku súpera, kde prihral doľava. Milan Ristovski centrom pred bránku nenašiel nikoho.

27

Trnava sa herne dvíha, posledné minúty jej patria. Videli sme aj ďalšie zakončenie, avšak Martin Bukata strieľal spred šestnástky nad brvno Chudého.

25

Zaváhal aj Dominik Radić na vlastnej polovici, zlou malou domov. Našťastie pre neho si Milan Ristovski stiahol loptu na os, dostúpili ho obrancovia a strelu do stredu bránky chytil Martin Chudý.

24

Prvýkrát v zápase zaváhala defenzíva domácich, Roberto Dias takmer stratil loptu a poslal Ristovskeho do úniku. Nakoniec to napravil.

22

Sereď získala priamy kop. Roko Jureškin vyslal prudký strieľaný center, ale nikto loptu netrafil, takže si ju Ľuboš Kamenár našiel v rukaviciach.

21

Dyjan Carlos de Azevedo sprava poslal presný center do druhej vlny, voľný Ammár Ramadán na bielom bode netrafil loptu ideálne. Nasmeroval ju z výbornej pozície vedľa troch žrdí.

20

Dvadsať minút zápasu je za nami. Sereď aktívnejším aj nebezpečnejším tímom. Trnava toho dopredu ešte neukázala veľa.

19

Milan Ristovski si z krídla nádejne zbehol do šestnástky, nakoniec sa vytlačil a zakončil iba do Šuleka. Navyše sa útočník Trnavy nachádzal v ofsajde.

18

Martin Šulek si potiahol loptu na útočnú polovicu ihriska, z diaľky skúsil zakončenie. Ľuboš Kamenár ostal bez roboty, nemusel zasahovať.

17

Ammár Ramadán strieľal z diaľky, pred ním boli iba hráči Serede a tým sa tento pokus podarilo zablokovať. Martin Chudý stále bez práce.

16

Kristián Koštrna sa na pravom krídle individuálne nepresadil, postrážil si ho Privat Yao. Hosťujúci obranca ešte vhadzoval a Trnava môže pokračovať.

15

ŠKF ORION TIP Sereď je už jasne lepším tímom, defenzíva Trnavy má čo robiť, aby neinkasovala. Ideálne hostia neubránili ani roh, avšak Marin Ljubičić nehlavičkoval na bránku.

14

Dlhý aut Serede bol predĺžený na zadnú žrď, kde osamotený Dominik Radić nožničkami zakončil len tesne vedľa bránky. Ľuboš Kamenár to vytlačil iba očami.

13

Kristián Koštrna odvrátil z malého vápna nebezpečný center od Popovića, už za ním číhal pripravený Dominik Radić. Domáci pokračovali rohom, ten takisto nezakončili.

12

Znova sa nedovolene previnil Adam Morong, tentoraz v hlavičkovom súboji, kedy od neho odletel záložník Miłosz Kozak.

11

Adam Morong v strede ihriska fauloval, na trávniku skončil Kyriakos Savvidis. Sereď napriek tomu loptu získala veľmi rýchlo naspäť do svojej moci.

10

Mihajilo Popović získal zrazeným centrom rohový kop. Roko Jureškin poslal loptu na päťku, to defenzíva Trnavy zvládla odvrátiť. Po odraze lopty tam bol ofsajd.

9

Kostrbatá rozohrávka Serede v strede ihriska, domáci sa teraz ťažko dostávajú bližšie k bránke Ľuboša Kamenára.

8

Práve faulovaný Miłosz Kozak vyskúšal svoju ľavačku. Loptu nasmeroval do dobre postaveného múru, čiže Martin Chudý zasahovať nemusel.

7

Miłosz Kozak faulovaný pred šestnástkou Serede, Roko Jureškin nechtiac zariadil dobrú štandardku na priamu strelu pre Spartak Trnava.

6

Kristián Koštrna vhadzoval na útočnej polovici ihriska, Privat Yao odkopol loptu znova mimo ihriska. Trnava sa snaží ďalej niečo vymyslieť.

5

Začiatok zápasu je naozaj pokojný, sledujeme hru takmer nepretržite v strede ihriska. Až na jeden center do šestnástky Trnavy sa zatiaľ nič nestalo.

3

Mihajilo Popović síce zakončil spred pokutového územia, kde mal priestor na strelu. Nepodarilo sa mu ohroziť bránku Kamenára.

2

Nebezpečný center do šestnástky Trnavy narobil problémy, lopta sa nebezpečne odrazila, ale Spartak ju nakoniec dostal do bezpečia.

1

Aj keď sa hrá v Zlatých Moravciach, tak Sereď ako domáci tím nastupuje v bielych dresoch. Hostia majú tradičné červeno-čierne prevedenie a chcú protivníkovi vrátiť nedávnu prehru.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

ŠKF ORION TIP Sereď: Chudý – Ljubičić, Dias, Šulek – Popović, Iglesias, Morong ©, Jureškin – Yao, Haša, Radić.
Náhradníci: Bolek – Katunský, Tahrić, Potoma, Todoroski, Matheus, Cobnan, Ridwan.
Trenér: Juraj Jarábek

FC Spartak Trnava: Kamenár – Mikovič ©, Tumma, Čurma, Koštrna – Kozak, Savvidis – Ramadán, Bukata, de Azevedo – M. Ristovski.
Náhradníci: Vasiľ – Grič, Procházka, Iván, Bamidele Isa, Benovič, Bolaji, Kóša, Olejník.
Trenér: Michal Gašparík

Rozhodca: Gemzický – Vorel, Jekkel – Prešinský.

ŠKF ORION TIP Sereď

Sereď ako najväčšie prekvapenie vo vrchnej šestke figuruje na piatom mieste tabuľky so ziskom 37 bodov, čo je o päť viac ako má šiesta Žilina a len o dva menej než štvrtá Dunajská Streda. Mužstvo zo západného Slovenska však po rozdelení súťaže vyhralo len nad Trnavou, potom dvakrát remizovalo (Žilina, Dunajská Streda) a podľahlo Slovanu aj Ružomberku. Spomínané tri body nad Spartakom by teraz „Jarábkovci“ radi zopakovali. Roko Jureškin a Dominik Radič strelili po päť gólov.

FC Spartak Trnava

Trnava sa nachádza na treťom mieste tabuľky so ziskom 50 bodov, čo je až o jedenásť viac ako má Dunajská Streda a len o dva menej než druhý Ružomberok, ktorý sa ešte Spartak pokúsia predbehnúť. Na piaty pokus po rozdelení súťaž vyhral, keď porazil Žilinu. Predtým totiž remizoval s Dunajskou Stredou a Ružomberkom, dokonca nestačil na Sereď a ani Slovan Bratislava. Najlepší ligový strelec Milan Ristovski sa postaral o deväť presných zásahov do siete súperov.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

ŠKF ORION TIP Sereď

ŠKF ORION TIP Sereď

  • Chudý
  • Ljubičić
  • Dias
  • Šulek (67. Matheus)
  • Popović
  • Iglesias
  • Morong (C)
  • Jureškin
  • Yao (66. Todoroski)
  • Haša (86. Potoma)
  • Radić (72. Cobnan)
FC Spartak Trnava

FC Spartak Trnava

  • Kamenár
  • Mikovič (C) (61. Bolaji)
  • Tumma
  • Čurma
  • Koštrna
  • Kozak (61. Bamidele Isa)
  • Savvidis
  • Ramadán (41. Grič)
  • Bukata (79. Procházka)
  • de Azevedo
  • M. Ristovski (41. Olejník)