Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Fortuna liga

02.04.2022 o 18:00

DAC 1904 Dunajská Streda
0 : 0
(0:0)
ŠKF ORION TIP Sereď
Naposledy zmenené pred rokom
obnoviť
Filter

Hosťujúca Sereď musí byť s bodom spokojná, pre domácich to nebude dostatok. Dunajská Streda bola celý zápas lepším tímom, gól nestrelila. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer.

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Hráčom DAC sa bude bod máliť, ešte sa snažia niečo urobiť, lenže Chudý rieši kolmicu na Sharaniho a prerušuje hru zákrokom.

90+1

Žltú kartu dostáva Zuberu Sharani (DAC 1904 Dunajská Streda).

90+1

Striedanie v tíme ŠKF ORION TIP Sereď: z ihriska odchádza Daniel Iglesias, prichádza Mihajilo Popović.

90+1

Nadstavujú sa 3 minúty.

90

Žltú kartu dostáva Petar Mićin (ŠKF ORION TIP Sereď).

89

Andrija Balić to skúsil z diaľky. Zrazený pokus bol tečovaný tesne vedľa bránky Chudého a znamená rohový kop pre DAC.

88

Nikola Krstović si našiel v pokutovom území center z ľavého krídla, loptu zakončil na bránku. Dobre postavený Roberto Dias ju odkopol a nepustil za seba.

87

Privat Yao pri postrannej čiare neuspel. Carlos Pinto mu vypichol loptu tak šikovne, že z toho je aut pre Dunajskú Stredu.

86

Po pravom krídle sa hráči Serede nedostali do zakončenia. Prihrávku na Hašu za obranu si totiž našiel brankár Dániel Veszelinov.

84

Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda: z ihriska odchádza Norbert Balogh, prichádza Zuberu Sharani.

83

Norbert Balogh a Roberto Dias v osobnom súboji. Obranca hostí nepríjemne dopadol na rameno, ale bude v poriadku.

82

Todor Todoroski si sprava zbehol do šestnástky, k centrovanej lopte sa však nedostal skôr ako brankár Dániel Veszelinov.

81

Ahmet Muhamedbegovic sa dostal pod tlak pri postrannej čiare vedľa svojej šestnástky, aut získal pre Sereď striedajúci Dominik Radić.

80

Ahmet Muhamedbegovic si ako stopér naviezol loptu bližšie k šestnástke Serede, pokus z diaľky smeroval vysoko nad bránku Chudého.

79

Žltú kartu dostáva Martin Chudý (ŠKF ORION TIP Sereď).

78

Milan Dimun skončil v strede ihriska na trávniku, jeden z protihráčov ho tam tvrdo zasiahol. Záložník DAC však bude v poriadku.

77

Andrija Balić dostal center na zadnú žrď, strela volejom z rohu päťky išla do dobre postaveného Todorovskeho. Ten loptu zrazil na roh, ktorý defenzíva Serede vyriešila.

76

Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda: z ihriska odchádza Thibaud Verlinden, prichádza Brahim Moumou.

75

Technický pokus z rohu pokutového územia posielal Petar Mićin, mieril vysoko nad domácu bránku.

74

Todor Todoroski centroval do vápna, čo síce Kružliak vyriešil, ale loptu poslal priamo na nohu Hašu. Ten z hranice šestnástky mieril k žrdi, fantastický zákrok proti výbornej strele vytiahol Dániel Veszelinov.

73

Haša strieľal spred pokutového územia, nemieril presne. Lopta o nejaký meter-dva minula priestor troch žrdí bránky DAC.

72

Striedanie v tíme ŠKF ORION TIP Sereď: z ihriska odchádza Do Amaral Olavo Matheus, prichádza Dominik Radić.

71

Striedanie v tíme ŠKF ORION TIP Sereď: z ihriska odchádza Martin Košťál, prichádza Todor Todoroski.

69

Roko Jureškin sa dostal k odrazenej lopte na rohu pokutového územia. Jeho ľavačka nasmerovala guľatý nezmysel tesne nad bránku Veszelinova.

68

Norbert Balogh sa dostal cez Jureškina, vošiel do šestnástky a prihrával pred bránku, kde mal obrovskú možnosť Thibaud Verlinden. Vo vyloženej príležitosti minul bránku Chudého.

67

Martin Košťál vedľa šestnástky nevymyslel nič, prihral pod seba. Centroval Roko Jureškin, jeho loptu defenzíva DAC odkopla do bezpečia.

66

Carlos Pinto poslal oblúčik pred päťku v šestnástke súpera, kde sa chcel presadiť Nikola Krstović. Center zasiahol, presila hráčov Serede mu ale loptu odkopla.

65

Roman Haša získal loptu v strede ihriska a chcel ísť do brejku, lenže dvojica stopérov ho dokázala zastaviť.

63

Striedanie v tíme ŠKF ORION TIP Sereď: z ihriska odchádza Andrej Fábry, prichádza Privat Yao.

63

Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda: z ihriska odchádza Yhoan Andzouana, prichádza Nikola Krstović.

62

Andrej Fábry sprava prihral do šestnástky, Haša sa chrbtom k bránke nepresadil. Aspoň prihral pod seba, čiže jeho spoluhráči pokračujú v kombinácii.

61

Obrancovia Serede sa snažia podržať loptu dlhší čas na kopačkách hostí, zapojí sa do toho aj brankár Chudý.

60

Domáci získali aj rohový kop, centrovaná lopta sa neujala. Defenzíva Serede naďalej odoláva, lenže šance DAC neutíchajú.

59

Adam Morong si neprebral ideálne loptu na krídle, okamžite mu ju zobral Andrija Balić. DAC sa po neúspešnom priamom kope dostalo rýchlo k lopte a zakladá ďalšiu akciu.

58

Andrezinho faulovaný, veľmi zbytočne ho zozadu po súboji strčil Daniel Iglesias a Dunajská Streda získala priamy kop vhodný na center.

57

Hráči Serede to veľmi pekne vykombinovali. Košťál dostal prihrávku do šestnástky, pri zasekávačke sa dostal z ideálnej pozície a prihral iba pod seba. Zakončenie z diaľky neprešlo.

55

Andrezinho sa previnil faulom na útočnej polovici a aj keď Sereď mohla mať výhodu, nebol pre to ideálny moment. Píska sa teda faul.

53

Ďalšia akcia Dunajskej Stredy po pravom krídle. Na bielom bode si našiel prihrávku Norbert Balogh, ktorý z otočky nasmeroval loptu do žrde! Chudého jeho konštrukcia zachránila už štvrtýkrát v stretnutí.

52

Andrejs Cigaņiks si z pozície obrancu nabehol až na hrot ofenzívy. Sprava mu poslal výborný center pred päťku Carlos Pinto, avšak lotyšský futbalista guľatý nezmysel netrafil ideálne.

51

Martin Košťál sa na hranici pokutového územia cez trojicu protihráčov preštrikoval k strele, nakoniec ju zablokoval štvrtý dobiehajúci futbalista DAC.

50

Znova akcia po pravom krídle od domácich futbalistov, tentoraz bol pri lopte ako prvý Roko Jureškin a cez Chudého z toho hostia vyšli.

49

Norbert Balogh na krídle výborne zapracoval, získal loptu, naviazal na seba troch protihráčov a keby prihral do otvoreného priestoru, tak Andrija Balić ide sám na kasu. Tá potrebná prihrávka ale neprišla vôbec.

48

Hráčom DAC sa nedarí získať loptu, ešte sa jej po zmene strán poriadne nedotkli. Hostia pokračujú v aktivite tentoraz na ľavom krídle.

47

Sereď začína druhý polčas na lopte. Sprava vnikol do šestnástky Adam Morong, lenže okamžite ho zastavil Ahmet Muhamedbegovic.

46

Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda: z ihriska odchádza Dominik Veselovský, prichádza Andrezinho.
Striedanie v tíme ŠKF ORION TIP Sereď: z ihriska odchádza Moses David Cobnan, prichádza Roman Haša.

46

Začal sa druhý polčas.

Úvodné dejstvo neprinieslo žiadny gól, ale niekoľko šancí áno. Dunajská Streda mala loptu častejšie, vypracovala si viac príležitostí, trikrát trafila konštrukciu bránky. Zahrozila však aj Sereď.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45

Žltú kartu dostáva Ahmet Muhamedbegovic (DAC 1904 Dunajská Streda).

45

Andrejs Cigaņiks poslal krásnu strelu spred pokutového územia, lopta mu na pravačku z voleja sadla parádne. Chudého zachránilo brvno!

44

Hráči Dunajskej Stredy vysunuli pressing a slávilo to úspech, pretože brankár Martin Chudý pod tlakom odkopol loptu iba mimo ihriska.

42

Dániel Veszelinov sa dostal do miernych problémov, ušla mu malá domov. Našťastie pre neho hráči Serede sa nachádzali ďaleko a nestíhali dobehnúť.

41

Andrija Balić strieľal spred šestnástky, jeho pokus neprešiel na bránku. Nechtiac ho zrazil vlastný spoluhráč Norbert Balogh.

40

Do Amaral Olavo Matheus si síce nabiehal do pokutového územia súpera, lopta sa k nemu nedostala. Včas zasiahol Dániel Veszelinov.

39

Thibaud Verlinden navážal loptu do šestnástky, tesne pred ňou prihral doprava. Carlos Pinto centrom nenašiel spoluhráčov.

38

Norbert Balogh sa tlačil k centru do pokutového územia Serede. Aj keby sa k lopte dostal, nemohol by pokračovať, pretože sa nachádzal v ofsajdovom postavení.

37

Yhoan Andzouana sa na pravom krídle uvoľnil, prihral pred šestnástku, no tam zapracovali hráči Serede.

36

Center z ľavého krídla smeroval na hranicu bieleho bodu šestnástky Serede, tam zapracoval znova spoľahlivý Roberto Dias.

35

Desať minút do konca riadneho hracieho času v prvom polčase. Uvidíme do prestávky nejaký gólový moment?

34

Útočnú aktivitu domácich ukončil Dominik Veselovský, v súboji o loptu fauloval. Sereď môže vyraziť smerom dopredu.

33

Dunajská Streda je usadená s loptou na útočnej polovici ihriska, všetci hráči Serede pod ňou. Domácim sa však ťažko hľadajú cestičky k Chudému.

31

Roko Jureškin centroval z ľavého krídla, nenašiel spoluhráčov. Dunajská Streda vyrazila dopredu, Veselovský sa individuálne nepresadil.

30

Polhodina za nami, na prvý gól tohto stretnutia čakáme. Nedá sa však povedať, že by sme videli málo šancí. Práve naopak, zahrozili iba tímy.

29

Andrija Balić sa oprel do lopty a poslal krásnu strelu smerujúcu do rohu bránky, avšak Martin Chudý vytiahol parádny zákrok!

28

Roberto Dias išiel do súboja pred vlastnou šestnástkou dosť nevyberavo, zbytočne zariadil pre DAC priamy kop vhodný na zakončenie medzi tri žrde.

27

Andrej Fábry sa oprel do lopty pred šestnástkou Dunajskej Stredy, zaujímavý pokus skončil iba tesne nad brvno bránku Dániela Veszelinova.

26

Hostia kombinovali na pravom krídle, po prihrávke do šestnástky zapracoval pred Morongom obranca Ahmet Muhamedbegovic a všetko vyriešil.

25

Žltú kartu dostáva Carlos Pinto (DAC 1904 Dunajská Streda).

24

Dunajská Streda sa cez os ihriska neprebila pred bránku Chudého, defenzíva Serede zastavila túto rodiacu sa možnosť.

23

Veľmi dobrú strelu poslal spred šestnástky Daniel Iglesias, mieril iba tesne vedľa bránky. Dániel Veszelinov bol ďaleko od možného zákroku.

21

Tentoraz sa Thibaud Verlinden nedokázal presadiť, veľmi dobrý sklz proti nemu predviedol stopér Roberto Dias.

20

Thibaud Verlinden sa krásne uvoľnil na ľavom krídle, poslal center do malého vápna a Norbert Balogh hlavičkoval do žrde!

19

Carlos Pinto si zbehol na pravé krídlo, kde takmer mohol pokračovať až do šestnástky. Výborne ho zakrižoval Roberto Dias.

18

Moses David Cobnan poslal zaujímavý center z krídla. Ten mu nevyšiel ideálne, no lopta iba tesne minula brvno bránky DAC.

17

Držanie lopty: 61% – 39%

16

Priamy kop Serede narobil nebezpečenstvo, keď Dániel Veszelinov netrafil loptu ideálne. Pomohli mu obrancovia a všetko ukončila hra rukou od Košťála.

15

Martin Košťál sa vybral napádať rozohrávku súpera, problémy pri odkope tak mal Dániel Veszelinov. Nakoniec išla lopta od hráča hostí mimo ihriska.

14

Andrija Balić poslal zaujímavý pas medzi obrancov súpera, kde si zbiehal Thibaud Verlinden. Dobre čítal hru brankár Martin Chudý.

12

Yhoan Andzouana si zbehol na prvú žrď, kde dostal výborný center z ľavého krídla. Defenzíva Serede zaspala, ofenzívny hráč DAC však vo vyloženej šanci hlavičkoval tesne vedľa.

11

Fábry poslal výbornú prihrávku do šestnástky, tú si pred rohom päťky prebral Petar Mićin. Vo výbornej možnosti proti nemu skvele vybehol Dániel Veszelinov.

10

Martin Šulek prečítal prihrávku za obranu Serede, získal loptu do svojej moci a od obrancov začína kombinácia hostí.

9

Rozohrávka priameho kopu sa dosť naťahovala. Andrija Balić následne nenašiel spoluhráčov, ktorí by mohli ohroziť bránku Chudého.

8

Žltú kartu dostáva Roko Jureškin (ŠKF ORION TIP Sereď).

7

Petar Mićin faulovaný na útočnej polovici, previnil sa Dimun. DAC však loptu rýchlo získal naspäť, na krídle získal priamy kop po faule Balogh.

6

Yhoan Andzouana sa na pravom krídle nedostal k dlhej lopte, postrážil ho Roko Jureškin, takže Martin Chudý znova rozohráva päťku.

5

DAC sa zatiaľ nevie presadiť na útočnej polovici ihriska podľa predstáv. Aj teraz hráči Serede proti súperom veľmi dobre vystupovali.

4

Thibaud Verlinden nedostal ideálnu prihrávku do pokutového územia súpera, lopta skončila mimo ihriska. Sereď tak bude rozohrávať päťku.

3

Dlhý aut do šestnástky Serede sa neujal, pretože si svoje úlohy splnil Do Amaral Olavo Matheus, ktorý bol navyše faulovaný.

2

Opatrný úvod stretnutia, loptu držia domáci hráči, ktorí sa ešte na dostrel bránky Serede nedostali.

1

Domáca Dunajská Streda nastupuje v tradičnom žlto-modrom prevedení, hostia sú v bielych dresoch. Kto sa bude tešiť na konci stretnutia?

1

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

DAC 1904 Dunajská Streda: Veszelinov – Pinto, Kružliak, Muhamedbegovic, Cigaņiks – Balogh, Dimun, A. Balić, Veselovský – Andzouana, Verlinden.
Náhradníci: Vantruba – Sharani, Andrezinho, Brunetti, Vera, Moumou, Njie, Krstović, Szánthó.
Trenér: João Pedro de Oliveira Janeiro

ŠKF ORION TIP Sereď: Chudý – Morong, Dias, Šulek, Jureškin – Iglesias, Košťál – Fábry, Mićin, Cobnan – Matheus.
Náhradníci: Bolek – Radić, Potoma, Popović, Tahrić, Yao, Haša, Osmanovic, Todoroski.
Trenér: Juraj Jarábek

Rozhodca: Gemzický – Hrmo, Štofik.

DAC 1904 Dunajská Streda

Tím zo Žitného ostrova sa v aktuálnej tabuľke nachádza na štvrtom mieste so ziskom 38 bodov. Na tretiu Trnavu ich stráca už celkom dosť a síce deväť. Po rozdelení súťaže na dve polovice ešte DAC nevyhral, keď nestačil na Ružomberok, remizoval so Spartakom a Žilinou. Naposledy sa tešil z výhry ešte koncom februára, práve proti spomínanému MŠK. Najlepší strelec tímu Nikola Krstović sa presadil päťkrát, ďalších šesť futbalistov má na konte po tri zásahy.

ŠKF ORION TIP Sereď

Asi najprekvapivejší účastník prvej šestky je zo Serede a nachádza sa na piatej pozícii so ziskom 36 bodov, čo je o štyri viac ako má MŠK Žilina. Trochu paradoxné je nepriaznivé skóre 31:34. Každopádne, tím zo západu republiky po rozdelení súťaže vyhral v Trnave, remizoval proti Žiline a naposledy nestačil na Slovan Bratislava. Počas repre pauzy prehral v prípravnom stretnutí proti Podbrezovej. Roko Jureškin a Dominik Radič ako najlepší strelci strelili po päť presných zásahov.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

DAC 1904 Dunajská Streda

DAC 1904 Dunajská Streda

  • Veszelinov
  • Pinto
  • Kružliak
  • Muhamedbegovic
  • Cigaņiks
  • Balogh (84. Sharani)
  • Dimun
  • A. Balić
  • Veselovský (46. Andrezinho)
  • Andzouana (63. Krstović)
  • Verlinden (76. Moumou)
ŠKF ORION TIP Sereď

ŠKF ORION TIP Sereď

  • Chudý
  • Morong
  • Dias
  • Šulek
  • Jureškin
  • Iglesias (90+1. Popović)
  • Košťál (71. Todoroski)
  • Fábry (63. Yao)
  • Mićin
  • Cobnan (46. Haša)
  • Matheus (72. Radić)