Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Fortuna liga

06.11.2021 o 15:00

DAC 1904 Dunajská Streda
1 : 3
(1:1)
ŠKF ORION TIP Sereď
Naposledy zmenené pred 2 rokmi
obnoviť
Filter

Sereď prišla do Dunajskej Stredy s plánom, ktorý dodržala a získala prekvapivo tri body. Kontry a zaváhania v defenzíve DAC priniesli výhru hostí. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný víkend.

90+4

Koniec zápasu.

90+2

Sereď sa snaží udržať záver tak, aby si nenarobila problémy, keďže ten výsledok je pre ňu výborný, no prípadný rýchly gól DAC to ešte môže zmeniť.

90+1

Nadstavujú sa 4 minúty.

90

Sereď dala gól!
Prekvapenie je na svete, hostia si odnesú z MOL Areny tri body. Erick Davis prehral súboj na svojej polovici, Ahmet Muhamedbegovic v ťažkej pozícii neudržal loptu pri pokutovom území proti dvojici súperov a BERNARD KARRICA to krásne trafil k bližšej žrdi, prekvapil Jedličku.

89

Thibaud Verlinden sa na krídle nedostal cez svojho protihráča. Privat Yao proti nemu zahral telom a vypýtal si dokonca faul.

88

Bernard Karrica pekne zabojoval na krídle, zdanlivo stratenú loptu udržal a zariadil roh. Privat Yao v ťažkej pozícii minul bránku Jedličku.

87

Mihajilo Popović poslal dlhý aut do šestnástky. Nezvládol to technicky, hlavný arbiter prisúdil nakoniec aut pre Dunajskú Stredu.

86

Mathew Yakubu podržal svoj tím, keďže Andrija Balić mal dobrú šancu. Spred pokutového územia mieril pod brvno, gólmana Serede vytiahol skvelý zákrok.

85

Dominik Radić v snahe zachytiť dlhý nákop fauloval, Dominik Kružliak získal loptu pre svoj tím. DAC by už ale mal čo najskôr vytvoriť záverečný tlak.

84

Z nejakých 25 metrov to skúsil aj Andrija Balić, lenže domáci to takto nemajú dobre zvládnuté. Podobné strely idú dnes vedľa bránky Serede.

83

Dominik Veselovský chcel prihrávať do druhej vlny, na hranici šestnástky boli iba futbalisti Serede.

82

András Schäfer strieľal spred pokutového územia, jeho pravačka asi o meter minula brvno bránky Yakubuho.

81

Sereď získala rohový kop, Bernard Karrica nenašiel spoluhráčov. Domáci prešli dopredu, Didier Lamkel Zé nevymyslel nič zaujímavé.

80

Bernard Karrica sa po krídle dostal do šestnástky, chcel vytvoriť veľkú šancu. Nakoniec si jeho prihrávku pri stopéroch nenašiel Dominik Radić.

79

Striedanie v tíme ŠKF ORION TIP Sereď: z ihriska odchádza Andrej Kadlec, prichádza Bernard Karrica.

78

Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda: z ihriska odchádza Nikola Krstović, prichádza Thibaud Verlinden.

77

Nikola Krstović skončil na trávniku pred šestnástkou súpera po tom ako ho do hlavy trafil vo výskoku Haiderson Hurtado. Domáci hráč potrebuje aj ošetrenie.

76

Mathew Yakubu s úspešným zákrokom, poľahky si pokryl pokus smerujúci do stredu bránky, kde to posielal Andrejs Cigaņiks.

75

Striedanie v tíme ŠKF ORION TIP Sereď: z ihriska odchádza Adam Morong, prichádza Mihajilo Popović.
Striedanie v tíme ŠKF ORION TIP Sereď: z ihriska odchádza Roman Haša, prichádza Nikola Gatarić.

74

Andrejs Cigaņiks centrovanou loptou spoluhráčov nenašiel, Haiderson Hurtado ju okamžite odhlavičkoval do bezpečia.

73

János Hahn sa dostal k prihrávke do pokutového územia, okamžite sa k nemu stiahol Roko Jureškin a nepustil ho do šance.

72

Nikola Krstović si chcel pokryť loptu telom, čo sa mu síce podarilo, ale zároveň aj fauloval Roberta Diasa, keďže ho ťahal za dres.

71

Dominik Radić končí v strede ihriska na trávniku, fauloval ho András Schäfer. Hostia sa dopredu nebudú ponáhľať.

70

Dvadsať minút do konca riadneho hracieho času. ŠKF ORION TIP Sereď prekvapivo vyhráva. Dokáže DAC 1904 Dunajská Streda s výsledkom ešte niečo urobiť?

69

Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda: z ihriska odchádza Yhoan Andzouana, prichádza Dominik Veselovský.

68

Dominik Kružliak a Ahmet Muhamedbegovic zvládli pokryť Radiča, domáci postupne vyrážajú smerom dopredu. Chcú zmeniť piskot a bučanie vlastných fanúšikov na radosť.

67

Dnešné stretnutie sleduje 3175 divákov.

66

Didier Lamkel Zé centroval do päťky, kde Haiderson Hurtado predviedol výborný zákrok pred Krstovičom.

65

János Hahn sa nedokázal presadiť na útočnej polovici, v ťažkej pozícii mu lopta ušla mimo hracej plochy. Mathew Yakubu si znova vyskúša päťku.

63

Adam Morong potiahol protiútok, defenzíva Dunajskej Stredy sa stihla sformovať. Roman Haša napriek tomu kľučkoval na hranici vápna, zastavil ho Dominik Kružliak.

62

Erick Davis centroval z rohového kopu nepresne, Sereď dostala loptu do bezpečia. Privat Yao to na protiútok nemal.

61

Ubehla hodina stretnutia a Sereď vyhráva. DAC sa po zmene strán nevie dostať k výrazenejšiemu ohrozeniu bránky Yakubuho, čo chce zmeniť.

60

Žltú kartu dostáva Roman Haša (ŠKF ORION TIP Sereď).

59

Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda: z ihriska odchádza Milan Dimun, prichádza Andrija Balić.
Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda: z ihriska odchádza Ion Nicolaescu, prichádza János Hahn.

58

Roman Haša videl, že gólman DAC je vyššie z bránky, a tak skúsil zakončenie z polovice ihriska. Namieril to krásne pod brvno, mohol z toho byť výstavný kúsok, lenže Martin Jedlička sa stihol vrátiť a vytlačil loptu na roh.

57

Andrejs Cigaņiks to mal na volej, pokus z nejakých 20 metrov nemal žiadnu presnosť. Brankár Mathew Yakubu ale dnes často naťahuje rozohrávku päťky.

56

DAC bude musieť pridať, pretože už prehráva. Sereď hrá vzadu zodpovedne, dopredu nebezpečne. Dnes to ešte môže byť veľmi zaujímavé.

55

Sereď dala gól!
Ďalšia úspešná kontra hostí a ADAM MORONG je už dvojgólový. Roko Jureškin potiahol akciu po ľavom krídle, centroval na zadnú žrď a slovenský futbalista zblízka nedal šancu Jedličkovi.

55

Milan Dimun strieľal spred šestnástky, jeho pokus smeroval vedľa bránky. Mathew Yakubu sa znova s rozohrávkou nebude ponáhľať.

54

Dunajská Streda je momentálne znova usadená na útočnej polovici hracej plochy, defenzíva Serede ale bráni zodpovedne.

53

Haiderson Hurtado a András Schäfer sa nebezpečne zrazili v súboji o loptu. Budú v poriadku, aj keď to nevyzeralo vôbec dobre.

52

Center z rohového kopu však defenzíva Dunajskej Stredy odvrátil a Roko Jureškin strieľal z diaľky vysoko nad svätyňu Jedličku.

51

Adam Morong a Erick Davis v súboji pri čiare, lopta ostala na čiare. Panamčan ju nezmyselne chytil do ruky, myslel si, že už to je aut. Sereď tak komicky získala priamy kop.

50

Andrejs Cigaņiks centroval sprava, hlavičkoval Nikola Krstović. Mieril však iba do stredu bránky, kde sa nachádzal Mathew Yakubu.

49

Center z pravého krídla sa nedostal na nikoho v žltom drese, Yhoan Andzouana nebol presný, takže Mathew Yakubu môže rozohrávať.

48

Didier Lamkel Zé sa neuvoľnil pred šestnástkou súpera, domáci poslali loptu dozadu a pokračujú v kombinácii na útočnej polovici.

47

Veľmi dobrý center Hašu sprava smeroval do malého vápna, v poslednej chvíli pred dvojicou Sereďčanov odkopával Dominik Kružliak.

46

Striedanie v tíme ŠKF ORION TIP Sereď: z ihriska odchádza Marin Ljubičić, prichádza Denis Potoma.

46

Začal sa druhý polčas.

Dunajská Streda bola v prvom polčase lepším tímom. Držala loptu vo svojej moci a snažila sa čo najviac útočiť, ale strelila iba jeden gól a na ten Sereď odpovedala vďaka dobrým brejkom.

45+5

Prvý polčas sa skončil.

45+4

Roko Jureškin faulovaný a ešte sa hrá ďalej. Sereď získala priamy kop, centrovanú loptu nepresne zakončil Haiderson Hurtado. Napriek tomu prišiel teč a teda aj roh.

45+2

Žltú kartu dostáva Andrej Kadlec (ŠKF ORION TIP Sereď).

45+2

Adam Morong hľadal spoluhráčov v šestnástke, kde si zbiehal aj obranca Andrej Kadlec. Všetko vo vzduchu vyriešil brankár Martin Jedlička.

45+1

Marin Ljubičić má nejaké zdravotné problémy, za pomoci zdravotníckeho personálu odišiel za čiaru, kde bude ošetrovaný.

45

Nadstavujú sa 3 minúty.

44

Sereď dala gól!
Outsider dnešného stretnutia vyrovnáva. Dominik Radić sa uvoľnil vo vápne k strele a aj keď Martin Jedlička zasiahol, tak iba vyrazil pred seba a pohotový ADAM MORONG sa zblízka nepomýlil.

42

Didier Lamkel Zé sa síce dostal k loptu na ľavej strane šestnástky, jeho technický pokus bez problémov chytil Mathew Yakubu.

40

Dominik Radić sa najskôr dostal do šestnástky, následne bol z neho vytlačený. Neuspel center, ktorý poslal Andrej Kadlec.

39

Didier Lamkel Zé nemieril presne z hranice šestnástky. Pokus o technickú strelu nemusel riešiť gólman Mathew Yakubu.

38

Mathew Yakubu vyriešil nákop za obranu Serede, pred vlastnou šestnástkou tentoraz presne prihrával pre spoluhráčov.

37

Dominik Kružliak mal priestor na strelu, bol však asi 30 metrov od bránky. Napriek tomu vystrelil, Mathew Yakubu sa len obzrel.

35

Desať minút do konca riadneho hracieho času v prvom polčase. Uvidíme do prestávky ešte nejaký gólový moment?

34

Marin Ljubičić pritvrdil v strede ihriska, odniesol si to András Schäfer, no maďarský záložník bude v poriadku.

33

Roman Haša mohol okamžite vyrovnať, pretože dostal priestor pred šestnástkou a jeho strelecký pokus iba tesne minul priestor troch žrdí.

32

Dunajská Streda dala gól!
DAC rozohral priamy kop na krátko a aj keď strela z hranice vápna neprešla, tak Yhoan Andzouana prehodil loptu ponad hráčov súpera pred päťku, NIKOLA KRSTOVIĆ na hranici ofsajdu zakončil okolo Yakubuho do siete.

31

Striedanie v tíme ŠKF ORION TIP Sereď: z ihriska odchádza Dominik Kříž, prichádza Privat Yao.

31

Žltú kartu dostáva Daniel Iglesias (ŠKF ORION TIP Sereď).

30

Polhodina zápasu ubehla. Dunajská Streda zatiaľ lepším tímom, no a Sereď vie hlavne z rýchlych brejkov hroziť pred Jedličkom. Na gól čakáme.

29

Dobrý protiútok hostí mohol priniesť ďalšie nebezpečenstvo, zakončenie z pravej strany pokutového územia nebolo tentoraz presné.

27

Yhoan Andzouana zrazeným pokusom získal rohový kop. Center odtiaľ smeroval na zadnú žrď, kde prišlo zakončenie do bočnej siete.

26

Na druhej strane to skúšal Marin Ljubičić a aj keď neposlal zlú strelu, tak jeho ľavačku Martin Jedlička vystihol.

25

Andrejs Cigaņiks to mal na strelu pred pokutovým územím, nemieril presne. Mathew Yakubu nemusel zasahovať.

24

Center z rohového kopu si našiel na zadnej strane malého vápna András Schäfer, hlavičkou zakončil tesne vedľa bránky Yakubuho.

23

Didier Lamkel Zé sa z ľavého krídla krásne dostal cez troch protihráčov do šestnástky, strieľal z dobrej pozície. Obetavý Haiderson Hurtado loptu zrazil na roh.

22

Dominik Kružliak vyriešil center do jeho pokutového územia, DAC Dunajská Streda postupne smerom dopredu.

21

Andrejs Cigaņiks si pripravil pozíciu na center, v malom vápne sa Nikola Krstović a ani Ion Nicolaescu nedostali k hlavičke.

20

Adam Morong sa z ničoho-nič ocitol za obranou Dunajskej Stredy. Stihol ho ale dostúpiť Dominik Kružliak a futbalista hostí mieril v dobrej pozícii vedľa bránky Jedličku.

19

Didier Lamkel Zé centroval z ľavého krídla veľmi nepresne, loptu si jeho spoluhráči nenašli a Sereď bude vhadzovať na ľavej strane.

18

Nikola Krstović smeroval za kolmicou do pokutového územia, výborne mu pod nohy padol Mathew Yakubu a zasiahol loptu. Penalta sa nepíska.

17

Center sprava prepadol pred malé vápno, Roman Haša bol úplne osamotený vo veľkej šanci. Martin Jedlička predviedol výborný zákrok.

16

Andrejs Cigaņiks poslal dobrú loptu na zadnú žrď, avšak Ion Nicolaescu v ideálnej pozícii poslal katastrofálne zakončenie. Minul bránku Yakubuho.

15

Nízky center z rohového kopu dokázal zakončiť Roman Haša, lenže nemieril ideálne a nasmeroval loptu na prvej žrdi vedľa bránky Jedličku.

14

Didier Lamkel Zé poslal loptu na pravé krídlo, Yhoan Andzouana okamžite prihrával pod seba k šestnástke. Tam boli iba hráči Serede.

13

Roberto Dias si našiel center z ďalšieho rohového kopu, hlavička mu nevyšla. Zakončil vedľa bránky Jedličku.

12

Roman Haša mohol mať dobrú šancu, jeho pokus spred šestnástky zrazil na rohový kop Milan Dimun. Center odtiaľ zakončený nebol.

11

Erick Davis sa dostal na pravom krídle k lopte, posúval ju pred bránku súpera, kde ale vo vzduchu kraľoval Mathew Yakubu.

10

Erick Davis centroval z rohu do malého vápna, defenzíva Serede loptu poslala tak ďaleko, že si zahral aj Martin Jedlička.

9

Dominik Kružliak založil akciu svojho tímu, na pravom krídle postupoval vpred Andrejs Cigaņiks. Nakoniec strieľal z uhlu Yhoan Andzouana, trafil Ljubičiča.

8

Roberto Dias bude v poriadku a my znova hráme, ale ubehli nám takmer dve minúty, čo sa iba ošetrovalo.

6

Milan Dimun fauloval pri postrannej čiare, ťažko sa z trávnika dvíhal Roberto Dias. Dokonca potrebuje ošetrenie, drží si hlavu.

5

Zápas sa postupne rozbieha, DAC má viac z hry. Yhoan Andzouana teraz individuálne neprešiel, zastavil ho Haiderson Hurtado.

4

Nikola Krstović a Didier Lamkel Zé si nerozumeli pred šestnástkou, dobre vystúpil Roberto Dias a loptu získal pre svoj tím.

3

Mathew Yakubu vybehol pred šestnástku, spravil chybu a prišiel o loptu. Ion Nicolaescu ho chcel okamžite prelobovať, lenže prehodil aj prázdnu bránku.

2

Erick Davis centroval z priameho kopu do pokutového územia súpera, defenzíva Serede dostala loptu do bezpečia.

1

Začiatok zápasu sa trochu posunul, ale už je všetko pripravené. DAC nastupuje v tradičnom žlto-modrom, hostia majú biele dresy. Favorit je jasný.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Muhamedbegovic, Kružliak, Andzouana, Davis – Cigaņiks, Dimun, Schäfer, Krstović – Lamkel Zé, Nicolaescu.
Náhradníci: Vantruba – Beskorovajnyj, Vera, Fábry, Veselovský, A. Balić, Hahn, Verlinden, Nebyla.

ŠKF ORION TIP Sereď: Yakubu – A. Kadlec, Ljubičić, Dias, Morong – Hurtado, Iglesias – Jureškin, Kříž, Radić – Haša.
Náhradníci: Ayotunde – Hučko, Michalík, Gatarić, Popović..

DAC 1904 Dunajská Streda

Dunajská Streda prehrala posledný ligový zápas na ihrisku nováčika z Liptovského Mikuláša. Prerušila tak sériu troch výhier po sebe, keď porazila postupne Zlaté Moravce, MŠK Žilina a Zemplín Michalovce. V tabuľke sa DAC nachádza na štvrtom mieste so ziskom 21 bodov za šesť výhier, tri remízy a štyri prehry pri skóre 19:16. Na vedúci Slovan stráca jedenásť bodov. Yhoan Andzouana, Zuberu Sharani a András Schäfer strelili vo Fortuna lige po tri presné zásahy.

ŠKF ORION TIP Sereď

Sereď takisto naposledy prehrala, keď nestačila na MFK Ružomberok. Predtým zaznamenala remízy s MŠK Žilina a Zlatými Moravcami, porazila Senicu, no bola to jediná výhra z uplynulých šiestich duelov, kedy nestačila ešte na Trnavu a Michalovce. ŠKF sa nachádza na deviatej priečke tabuľky so ziskom 13 bodov za tri výhry, štyri remízy a šesť prehier pri skóre 12:18. Pred posledným ViOn-om má náskok šiestich bodov. Gatarić, Haša, Jureškin a Radič strelili po dva góly.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

DAC 1904 Dunajská Streda

DAC 1904 Dunajská Streda

  • Jedlička
  • Muhamedbegovic
  • Kružliak (C)
  • Andzouana (69. Veselovský)
  • Davis
  • Cigaņiks
  • Dimun (59. A. Balić)
  • Schäfer
  • Krstović (78. Verlinden)
  • Lamkel Zé
  • Nicolaescu (59. Hahn)
ŠKF ORION TIP Sereď

ŠKF ORION TIP Sereď

  • Yakubu
  • A. Kadlec (79. Karrica)
  • Dias (C)
  • Hurtado
  • Morong (75. Popović)
  • Ljubičić (46. Potoma)
  • Kříž (31. Yao)
  • Iglesias
  • Jureškin
  • Haša (75. Gatarić)
  • Radić