Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Liga majstrov - Osemfinále

16.03.2021 o 21:00

Real Madrid CF
3 : 1
(1:0)
Atalanta Bergamo
Naposledy zmenené pred 3 rokmi
obnoviť
Filter

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera.

Štatistiky zápasu:

Držanie lopty: 56 % : 44 %.
Strely na bránu: 6:5.
Strely mimo: 3:5.
Rohy: 0:5.
Ofsajdy: 0:0.
Fauly: 14:13.

Real v druhom polčase viac-menej kontroloval dianie na trávniku a napriek tomu, že hostia museli doháňať stratu, tak mal i viac z hry. Aktívne hrajúci Vinícius Júnior najprv nedokázal premeniť svoju obrovskú gólovú príležitosť po krásnom sólovom prieniku, potom však získal pre svoj tím penaltu, ktorú premenil kapitán Realu Sergio Ramos. Hostia zápas nezabalili a snažili sa s výsledkom niečo urobiť, v ich gólových možnostiach ich však buď zradila koncovka alebo ich vychytal brankár Madridčanov Courtois. Atalante sa predsa len podarilo zápas zdramatizovať, keď v 83. minúte znížil krásnou strelou z priameho kopu Muriel, už zhruba o minútu neskôr však definitívne spečatil postup Realu Madrid striedajúci Asensio. Real sa tak prvýkrát od odchodu Cristiana Ronalda dostal v Lige majstrov cez osemfinále, naopak pre Atalantu sa po vlaňajšom štvrťfinále táto sezóna Ligy majstrov končí o kolo skôr.

90+5

Koniec zápasu.

90+5

Domáci sa s loptou zatiahli pred vlastnú šestnástku a už čakajú na záverečný hvizd. Hostia ich už ani nenapádajú.

90+4

Napokon ich domáci o hrací predmet pripravili. Nacho Fernández sa navyše dostal k prihrávke na pravé krídlo, jeho center však len preletel celou šestnástkou Atalanty bez toho, aby loptu niekto zasiahol.

90+3

Hostia potom vytlačili domácich až na ich polovicu a nakoniec ich o loptu pripravili. Tú si potom hráči Atalanty prihrávali okolo celej šestnástky Realu, k strele sa však vôbec nedostali.

90+2

Rodrygo si nabehol za obrancov Atalanty na prihrávku na pravú stranu šestnástky a dostal sa až pred brankára Sportiella, ten ale jeho zakončenie dokázal vyraziť.

90+1

Po Mirančukovom centre z ľavého krídla sa dostal k hlavičke Djimsiti, jeho zakončenie však skončilo výrazne mimo Courtoisovej brány.

90

Bude sa hrať ešte päť minút.

89

Malinovskyj získal loptu v strede poľa, taktickým faulom však jeho možný rýchly protiútok pohotovo zastavil Modrić. Atalanta sa následne nasťahovala na polovicu Realu Madrid.

88

Domáci sa s rozohrávkou po tomto faule vôbec neponáhľali a nechali ju až na brankára Courtoisa. Ten loptu nakopol na útočnú polovicu, kde ju získali pod svoju kontrolu jeho spoluhráči.

87

Mirančukov center z ľavej strany Varane odhlavičkoval a následne práve striedajúci hráč Atalanty fauloval Rodryga, ktorý si loptu výborne pokryl.

86

Atalanta sa ešte tlačí dopredu. Malinovskyj sa oprel do lopty, ktorá sa k nemu odrazila pred šestnástkou Realu, tvrdou strelou ju ale poslal nad brvno Courtoisovej svätyne.

85

Real Madrid dal gól!
Domáci bleskurýchlo odpovedajú a zrejme definitívne rozhodujú o svojom postupe! Vázquez potiahol loptu zo stredu poľa k šestnástke Atalanty, kde ju posunul na jej ľavú stranu na MARCA ASENSIA. Ten si loptu spracoval a vystrelil po zemi k bližšej tyči. Brankár Sportiello, ktorý nepredviedol práve najistejší zákrok, loptu vyraziť nedokázal.

84

Striedanie v tíme Atalanta Bergamo: z ihriska odchádza Luis Muriel, prichádza Alexej Mirančuk.

84

Striedanie v tíme Atalanta Bergamo: z ihriska odchádza Matteo Pessina, prichádza Mattia Caldara.

83

Atalanta dala gól!
Hostia znižujú a vracajú sa do hry! Trojica hráčov Atalanty pred loptou sa rozostúpila a LUIS MURIEL, ktorý sa postavil k rozohrávke priameho kopu, zakrútil loptu k ľavej tyči brány Realu pod brvno. Brankár Courtois si na túto prudkú strelu siahol, už ju ale vyraziť nedokázal.

82

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Federico Valverde, prichádza Marco Asensio.

82

Romero sa už posunul takmer na hrot útoku a tesne pred šestnástkou ho pri spracovávaní lopty podrazil Varane. Priamy kop pre Atalantu Bergamo z výbornej streleckej pozície.

81

Obliehanie obrany Realu pokračuje. Iličić vysunul na pravú stranu šestnástky Zapatu, ten sa ale nedostal k centru cez obrancu domáceho tímu.

80

Atalanta s blížiacim sa záverom zápasu začína zatláčať domácich do obrany, cez obranu Realu sa ale presadzuje veľmi ťažko. Ak sa aj hostia dostanú do gólovej príležitosti, tak ich vychytá brankár Realu Courtois.

78

Iličić našiel presným pasom na ľavú stranu šestnástky Muriela, ktorý si loptu posunul na ľavačku. Jeho strelu zrazil jeden z obrancov Realu na rohový kop.

77

Žltú kartu za podrazenie prenikajúceho protihráča v strede poľa dostáva Toni Kroos (Real Madrid CF).

76

Zapata si nabehol na pravú stranu na výbornú kolmicu od Malinovského, jeho zakončenie ale pravou nohou vyrazil vybiehajúci brankár Courtois,

76

S centrom hostí od rohovej zástavky si obrana Realu poradila a následná strela Maehleho doletela priamo do stredu brány do rúk brankára Courtoisa.

75

Hostia hneď po zisku lopty nakopli hrací predmet na Maehleho na ľavé krídlo. Ten získal svojím prienikom rohový kop.

74

Madridčania naďalej držia loptu na svojich kopačkách a postupnou kombináciou sa približujú k pokutovému územiu Atalanty. Pri dvojgólovom náskoku sa ale priamočiaro dopredu už neženú.

73

Žltú kartu za zásah vysokou nohou do nohy Iličića dostáva Nacho Fernández (Real Madrid CF).

72

Romero doslova zápasníckym chvatom stiahol na trávnik striedajúceho Rodryga. Real má dianie na trávniku pod kontrolou a hostí v posledných minútach nepúšťa na dlhšiu dobu k lopte.

71

Vázquez si nabehol na výborný pas na pravé krídlo a posunul odtiaľ loptu do šestnástky na Benzemu. Ten si loptu posunul okolo vybiehajúceho brankára Sportiella, avšak predkopol si ju príliš ďaleko a skončila tak za bránkovou čiarou.

70

Strely: 10:7
Strely na bránu: 4:2

69

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Vinícius Júnior, prichádza Rodrygo.

68

Vázquez nacentroval z pravého krídla na zadnú tyč, kde bol úplne voľný Benzema. Jeho prudkú hlavičku brankár Sportiello vyrazil a dorážka Benzemu zblízka skončila na pravej tyči brány Atalanty.

67

Malinovskyj prihral kolmicou medzi obrancov Realu na Zapatu, ktorý pohotovo z otočky vystrelil. Namieril však len na brankára Courtoisa, ktorý nohou jeho strelu vyrazil.

66

Atalanta získala rohový kop. Center z neho chytil pripravený domáci brankár Courtois, ktorý loptu vykopol do stredu poľa.

64

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Sergio Ramos, prichádza Éder Militao.

63

Atalante sa ale predsa len podarilo preniknúť na útočnú polovicu a dokonca i do šestnástky. Pessina si narazil loptu na ľavej strane šestnástky s Iličićom a potom strelou po zemi minul ľavú tyč Courtoisovej brány.

62

Hostia sa snažia o rozohrávku svojho postupného útoku, rozohrávku im ale vysokým presingom výrazne komplikujú hráči Realu.

61

Striedanie v tíme Atalanta Bergamo: z ihriska odchádza Rafael Tolói, prichádza José Luis Palomino.

60

Real Madrid dal gól!
Domáci odskakujú do dvojgólového náskoku! SERGIO RAMOS kopol loptu z penaltového bodu prízemnou strelou k ľavej tyči a aj keď brankár Sportiello vystihol stranu, tak takto umiestnenú strelu vyraziť nedokázal.

59

Hlavný rozhodca ešte riešil situáciu s videoasistentom, ten ale potvrdil jeho verdikt a Real tak bude kopať penaltu.

58

Žltú kartu za podrazanie prenikajúceho Viníciusa Júniora dostáva Rafael Tolói (Atalanta Bergamo).

58

Vinícius Júnior obral v strede poľa o loptu Romera a rozbehol sa do ďalšieho úniku smerom k šestnástke Atalanty. Na jej hranici podrazil Viníciusa pri kľučke Tolói a hlavný rozhodca ukázal na penaltový bod!

57

Striedanie v tíme Atalanta Bergamo: z ihriska odchádza Robin Gosens, prichádza Josip Iličić.

56

Pre Gosensa sa zápas skončil. Nemecký reprezentant pomaly odchádza za autovú čiaru a bude vystriedaný.

55

Gosens má zrejme svalový problém, drží sa totiž za stehno a je v opatere lekárov Atalanty. Pri striedačke hostí sa rozcvičuje Iličić.

53

Mendy si pred pokutovým územím Atalanty naviedol loptu na os ihriska, namieril ale priamo na pripraveného brankára Sportiella.

52

Vinícius Júnior získal loptu pred vlastnou šestnástkou, narazil si loptu v strede poľa s Mendym a rozbehol sa na jeho kolmicu za obranu hostí. Loptu si potom potiahol až k pokutovému územiu Atalanty, kde obišiel Romera a dostal sa až pred brankára Sportiella, svojím zakončením však obstrelil gólmana hostí a tesne aj jeho bránu.

51

Varaneovu prihrávku v strede poľa hostia vystihli a okamžite preniesli hru na opačnú stranu. Muriel si nabehol na kolmicu na ľavé krídlo, jeho center však obrana Realu vyriešila.

50

K strele sa však Madridčania nedostali, naopak po strate lopty sa museli zatiahnuť do obrany. Zapata predlžoval Murielovu prihrávku do šestnástky na Gosensa pätičkou, Nemec však úmysel svoju spoluhráča nepochopil a loptu nedobehol.

49

Benzema si elegantne obhodil Malinovského a založil postupný útok svojho tímu. Real aktuálne zatláča Atalantu k jej šestnástke.

48

Tolóia fauloval pri napádaní Vinícius Júnior. Brankár hostí Sportiello nakopol loptu na pravé krídlo, tam sa však k hraciemu predmetu nedostal žiadny z jeho spoluhráčov.

47

Oba tímy si už na úvod druhého polčasu vymenili nepresnými rozohrávkami loptu a tá sa vrátila na kopačky hráčov „Bieleho baletu“.

46

Striedanie v tíme Atalanta Bergamo: z ihriska odchádza Mario Pašalić, prichádza Duván Zapata.

46

Začal sa druhý polčas.

Druhý polčas sa začne približne o 22:01.

Do zápasu vstúpila výrazne aktívnejšie Atalanta, ktorá mala hneď v úvode súboja i veľkú gólovú možnosť. Tú však Gosens nepremenil a keďže sa hostia k ďalšej nebezpečnej situácii nedostali, tak sa Realu postupne podarilo dostať nielen do hry, ale úplne prebrať iniciatívu. Ani domáci nemali veľa nebezpečných gólových príležitostí, „pomohol“ im však gólman Atalanty Sportiello, ktorý rozohral po malej domov na Modrića a ten pripravil gól Karimovi Benzemovi. Pred druhým polčasom je tak jasné, že ak Atalanta tento zápas neotočí a nevyhrá, tak v osemfinále sa jej cesta touto sezónou Ligy majstrov skončí.

Štatistiky po 1. polčase:

Držanie lopty: 59 % : 41 %
Strely na bránu: 1:1
Strely mimo: 1:2
Rohy: 0:2
Ofsajdy: 0:0
Fauly: 5:5

45

Prvý polčas sa skončil.

44

Vázquez obišiel pred šestnástkou Atalanty dvojicu protihráčov, Pessina mu však tesne pred náprahom loptu čisto vypichol. Pokus hostí o rýchly protiútok skončil následne neúspechom.

43

V súboji chorvátskych hráčov si Pašalić s Modrićom navzájom zobrali loptu a nakoniec ju po ďalšom nákope pred šestnástku Atalanty musel odkopnúť do autu Djimsiti.

42

Varaneov nepresný nákop na Benzemu vystihol Pašalić a hneď preniesol hru na opačnú stranu. K strele spoza šestnástky napriahol Malinovskyj, ktorý tvrdou strelou poslal loptu mimo Courtoisovej brány.

41

Atalanta sa potom opäť usadila na útočnej polovici. Malinovskyj si pripravoval loptu na strelu, tú mu ale čisto vypichol Nacho Fernández a domáci rýchlo otáčajú hru na opačnú stranu.

40

Nacho Fernández sa na ľavom krídle rozbehol do individuálneho prieniku, Romero ho ale vytlačil do strany a nakoniec si Nacho loptu nechtiac predkopol za bránkovú čiaru.

39

Prvú žltú kartu dostáva za podkopnutie Djimsitiho po odohraní lopty Federico Valverde (Real Madrid CF).

37

Hostia sa po dlhšej dobe nasťahovali na polovicu Realu, domáci ale okrem možnosti Gosensa v úvode zápasu hrajú v obrane veľmi disciplinovane a nepúšťajú hostí k ničomu.

36

Benzema si dlho navádzal loptu na strelu pred šestnástkou Atalanty, k tej ho však obrancovia hosťujúceho celku nepustili. Nacho Fernández potom nepekne spadol v pokutovom území v súboji s Djimsitim, obaja hráči ale budú asi v poriadku.

35

Domáci obrali hostí o loptu a obrancovia Realu si ju spolu s brankárom Courtoisom prihrávajú na vlastnej polovici. Hostia ich nenapádajú tak aktívne, ako na začiatku zápasu.

Vzhľadom na výsledok prvého zápasu je jasné, že Atalanta potrebuje na postup v tejto chvíli akékoľvek víťazstvo.

34

Real Madrid dal gól!
Domáci otvárajú skóre! Gólman Atalanty trafil svojou rozohrávkou Modrića, ktorý sa rozbehol s loptou do šestnástky Atalanty. Z jej pravej strany už mohol i strieľať, loptu však ešte posunul doľava na dobiehajúceho KARIMA BENZEMU a ten ju bez väčších problémov z prvej poslal k pravej tyči za chrbát bezmocného brankára Sportiella.

32

Už takmer tri minúty si domáci loptu prihrávajú a aj keď ich napádajúci hostia vytlačili znovu až k ich šestnástke, tam im loptu stále nezobrali.

31

Hostia potom vytlačili domácich do stredu poľa, k lopte sa však v tejto chvíli nedokážu dostať. Naopak, Realu ešte pomohol Gosens faulom na Nacha Fernándeza.

30

Mendy si dlho pripravoval na ľavej strane loptu na center, k nemu sa však nedostal. Hrací predmet do šestnástky poslal až Vázquez, s jeho nákopom si však obrana Atalanty poradila.

29

Vinícius Júnior nabral na ľavom krídle rýchlosť a okolo Romera doslova vletel do šestnástky Atalanty. Brazílčan si však loptu predkopol príliš ďaleko a tá tak skončila za bránkovou čiarou.

28

Benzema obral na vlastnej polovici de Roona a potom cez trojicu protihráčov dostal loptu na útočnú polovicu. Tam ju posunul na Kroosa, ktorý založil ďalší postupný útok Realu.

27

Držanie lopty: 57 % : 43 %

26

Vinícius Júnior potiahol zľava loptu do šestnástky, tam si ju narazil s Benzemom a dostal sa k strele, tú ale našťastie pre hostí zablokoval Djimsiti. Obranca Atalanty zasiahol loptu rukou, tú ale mal podľa rozhodcu „pri tele“.

25

A teraz sa to Realu ani nepodarí, pretože hostia ich vytlačili až k ich šestnástke. Do kombinácie domáci zapojili i brankára Courtoisa, ktorý sa snaží o úspešnú rozohrávku so svojimi obrancami.

24

Obraz hry sa naďalej nemení. Domáci majú loptu na svojich kopačkách, k Sportiellovej bráne sa ale nie a nie priblížiť.

23

Real odpovedá svojím útokom, ktorým sa usadil na útočnej polovici. Hra sa však viac-menej zasekla v strede poľa, odkiaľ sa ani jeden tím nedokáže dostať do streleckých pozícií.

22

Po dlhšej dobe sa hostia dostali na polovicu Realu, teraz sú to však domáci, kto je zatiahnutí pred vlastnú šestnástku. Murielova strela bola zablokovaná a de Roon potom nedobehol prihrávku na ľavé krídlo.

20

Benzema si na ľavom krídle narazil loptu s Mendym a pretlačil sa do šestnástky, strelu mu ale zablokoval Romero. Lopta sa odrazila naspäť k hráčom Realu, ktorí prebrali iniciatívu.

19

Vinícius Júnior utiekol obrancovi na ľavom krídle a nacentroval do šestnástky. Djimsiti loptu odhlavičkoval a Kroos potom neprestrelil hustý modročierny val pred pokutovým územím Atalanty.

18

Až po viac ako minútovej rozohrávke sa Real konečne dostal na polovicu hostí, stále ale kombinuje len v úctivej vzdialenosti od Sportiellovej brány. Domácim zatiaľ chýba priamočiarosť.

17

Madridčanom sa nedarí vymyslieť smerom dopredu nič, naopak majú obrovské problémy s rozohrávkou cez napádajúcich hráčov Atalanty. Tí ich i teraz držia na ich polovici ihriska.

16

Po rohu sa dostal k strele z hranice šestnástky Djimsiti, loptu však poslal nad Courtoisovu bránu.

15

Muriel nacentroval do stredu šestnástky na Romera, ktorému sa akrobatické zakončenie nevydarilo. Lopta sa však vrátila na kopačky hostí, ktorí sú zatiaľ výrazne aktívnejším tímom.

14

Center z rohu Atalanty domáca obrana vyriešila, v následnom súboji na pravom krídle, takmer na bránkovej čiare, však fauloval Mendy kapitána hostí Tolóia a Atalanta tak bude mať k dispozícii „skrátený“ rohový kop.

13

Muriel vysunul peknou prienikovou prihrávkou na ľavú stranu šestnástky Pašalića, tomu ale na poslednú chvíľu vypichol loptu na roh Sergio Ramos.

12

Ďalší nákop Varanea skončil u gólmana Atalanty. Ten rozohral na svojich obrancov, ktorí potiahli loptu na útočnú polovicu.

11

Ani táto akcia Realu ale k ničomu neviedla a hrací predmet získali hostia. Guľatý nezmysel si v tejto chvíli prihráva pred vlastnou šestnástkou obranná trojica Atalanty spolu s brankárom Sportiellom.

10

Realu sa však podarilo loptu získať naspäť pod svoju kontrolu a hráči v bielych dresoch opäť kombinujú na útočnej polovici.

9

Real sa prvýkrát v zápase usadil k svojej postupnej kombinácii na polovici Atalanty. Hostia sa zatiahli k vlastnej šestnástke a útok domácich ukončil nepresným nákopom na Vinicíusa Júniora Varane.

8

Domácim sa podarilo hostí vytlačiť na ich polovicu a tam ich i obrať o loptu. Vinícius Júnior si obhodil Tolóia, ktorý ho zrazil pred vlastnou šestnástkou na trávnik, hlavný rozhodca ale nechal hru pokračovať ďalej.

7

Atalanta sa opäť vrátila na polovicu Realu Madrid. Hostia obliehajú domácu obranu a Madridčanom požičiavajú loptu len veľmi výnimočne.

6

Malinovskyj podržal na pravom krídle v súboji s Mendym loptu, jeho center ale odkopol z vlastnej šestnástky Ramos. Modrić potom hľadal kolmicou na ľavé krídlo Viníciusa Júniora, ktorý však túto prihrávku nedobehol.

5

Pašalić sa nepretlačil na ľavom krídle cez Valverdeho, Varane ale pod tlakom odkopol loptu len do autu. Hostia môžu znovu zaútočiť.

4

Úvod zápasu sa odohráva pod taktovkou Atalanty. Kroos fauloval pri napádaní rozohrávajúceho Maehleho, ktorý sám potom založil ďalší postupný útok svojho tímu.

3

Muriel nacentroval z ľavého krídla pred bránkovisko, kde sa k lopte dostal Gosens. Ten v sklze nasmeroval hrací predmet priamo do rúk brankára Courtoisa.

2

Domácim sa však rozohrávka nevydarila a hostia loptu získali. Malinovskyj ju v strede poľa stratil, hneď ale fauloval Nacha Fernándeza.

1

Výkop zápasu mali hostia. Ich prvý nákop pred šestnástku Realu odhlavičkoval Ramos a domáci následne loptu získali pod svoju kontrolu.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Real bude hrať v tradičných bielych dresoch, Atalanta v modročiernych.

Oba tímy už sú na hracej ploche, po hymne Ligy majstrov sa tak zápas začne.

Úvodné zostavy:

Real Madrid CF: Courtois – Nacho Fernández, Ramos ©, Varane, F. Mendy – Valverde, Kroos, Modrić – L. Vázquez, Benzema, Vinícius Júnior.

Náhradníci: Lunin, Altube – Marcelo, Militao, Asensio, Isco, Duro, Rodrygo.

Atalanta Bergamo: Sportiello – Tolói ©, Romero, Djimsiti – Maehle, de Roon, Pessina, Gosens – Malinovskyj, Pašalić – Muriel.


Náhradníci: F. Rossi, Gollini – S. Lammers, Caldara, Palomino, Al. Mirančuk, Ruggeri, D. Zapata, Iličić, Ghislandi.

Rozhodca: Makkelie – Steegstra, Diks (NED).

Tento zápas sa kvôli nariadeniam na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 bude hrať bez divákov.



Vzájomné zápasy

Prvý zápas tohto osemfinále Ligy majstrov, ktorý vyhral Real na pôde Atalanty 1:0, bol súčasne prvým vzájomným súbojom týchto dvoch klubov.



Atalanta Bergamo

Aj Atalanta hrá vo svojej ligovej súťaži vo výbornej forme a od konca novembra prehrala z posledných 18 ligových zápasov len dva. Po poslednom víkende sa tak v tabuľke talianskej Serie A drží na štvrtom mieste, ktoré znamená miestenku do Ligy majstrov. Ako je už v posledných rokoch zvykom, tak Atalanta je smerom dopredu neuveriteľne produktívna a za 27 ligových zápasov strelila už 63 gólov.

Atalanta postúpila do osemfinále z ťažkej skupiny D, v ktorej prehrala jediný zápas – doma s Liverpoolom 0:5. V odvete na pôde Liverpoolu vyhrala a v kľúčovom súboji potom vyhrala i v Amsterdame nad svojím hlavným súperom Ajaxom v boji o postup. Zaujímavosťou je, že Atalanta vo svojej skupine získala viac bodov ako Real, skončila však na druhom mieste. V prvom súboji osemfinále sa doma dlho bránila Realu, v závere ale inkasovala a v odvete bude musieť doháňať najtesnejší náskok Madridčanov.



Real Madrid CF

Real sa v španielskej LaLige po rozpačitom úvode sezóny rozohral do výbornej formy a od konca novembra prehral zo 17 odohraných ligových zápasov len jeden. V tabuľke sa tak priblížil k prvému Atléticu Madrid, na ktoré z tretieho miesta stráca šesť bodov. Naopak pred štvrtou Sevillou má šesťbodový náskok.

Ani jesenné výkony Madridčanov v Lige majstrov neboli ideálne a Real postúpil zo skupiny s veľkými problémami. Madridčania prekvapivo prehrali oba zápasy so Šachtarom Doneck, v zápasoch s Interom Miláno a Mönchengladbachom ale získali 10 bodov a nakoniec extrémne vyrovnanú skupinu B vyhrali. V osemfinále hrali v prvom zápase v Bergame takmer celý zápas presilovku, víťazstvo ale Realu vystrelil až v závere zápasu jediným gólom Mendy.

Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Real Madrid CF – Atalanta Bergamo. Odveta osemfinále Ligy majstrov sa začne o 21:00.

Real Madrid CF

Real Madrid CF

  • Courtois
  • Nacho Fernández
  • Ramos (C) (64. Militao)
  • Varane
  • F. Mendy
  • Valverde (82. Asensio)
  • Kroos
  • Modrić
  • L. Vázquez
  • Benzema
  • Vinícius Júnior (69. Rodrygo)
Atalanta Bergamo

Atalanta Bergamo

  • Sportiello
  • Tolói (C) (61. Palomino)
  • Romero
  • Djimsiti
  • Maehle
  • de Roon
  • Pessina (84. Caldara)
  • Gosens (57. Iličić)
  • Malinovskyj
  • Pašalić (46. D. Zapata)
  • Muriel (84. Al. Mirančuk)