Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Európska liga - 1/16 finále

18.02.2021 o 18:55

SK Slavia Praha
0 : 0
(0:0)
Leicester City
Naposledy zmenené pred 3 rokmi
obnoviť
Filter

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera.

Štatistiky zápasu:

Držanie lopty: 47 % : 53 %.
Strely na bránu: 3:1.
Strely mimo: 6:4.
Rohy: 8:3.
Ofsajdy: 1:1.
Fauly: 14:10.

Slavia vstúpila do druhého polčasu veľmi aktívne a dostala hostí pod veľký tlak, do vyloženej streleckej príležitosti sa ale nedostala. Leicester prežil túto pasáž a následne vyrovnal hru, s blížiacim sa záverom zápasu sa ale oba tímy zjavne zamerali na obranu a zápas sa viac-menej dohral v strede poľa. Šance oboch tímov na postup sú tak pred odvetou v Anglicku otvorené.

90+3

Koniec zápasu.

90+2

Olayinka zastavil nákop gólmana Leicesteru Schmeichela a z prvej nakopol loptu na Simu. Ten však túto prihrávku nedobehol, a tak sa hrací predmet vrátil k dánskemu brankárovi Leicesteru.

90+1

Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Lukáš Provod, prichádza Ondřej Lingr.

90

Nadstavený čas sú tri minúty.

89

Domáci sa s rozohrávkou neponáhľajú a loptu si prihrávajú na vlastnej polovici. Až keď vyrazil napádať Iheanacho, tak nakopol loptu na útočnú polovicu gólman Kolář.

88

Možný rýchly protiútok Leicesteru skončil už v strede poľa a odtiaľ museli hostia zacúvať dozadu. Po malej domov potom nakopol loptu dopredu brankár Schmeichel, ktorého nákop však doletel až k brankárovi Slavie Kolářovi.

87

Olayinka sa snažil prekľučkovať z ľavého krídla do šestnástky Leicesteru, loptu si však predkopol príliš ďaleko a v súboji s Amarteym o ňu prišiel.

86

Choudhury opäť vletel do protihráča. Tentokrát ním bol Bořil, ktorého zozadu potiahol na trávnik.

85

Choudhury zostrelil v strede poľa Provoda. Domáci sa dožadujú žltej karty pre hráča Leicesteru, hlavný rozhodca mu však len dohovára.

84

Oba tímy sa s blížiacim sa záverom zjavne zameriavajú čoraz viac na obranu, aby hlavne nedostali gól. Tempo hry je tak predsa len o niečo pomalšie.

83

Barnes trochu nečakane nacentroval z pravého krídla na zadnú tyč, kam si nabiehal striedajúci Iheanacho. Ten na túto prihrávku nedoskočil.

82

Útok Leicesteru viedol po pravom krídle Ünder, ktorý loptu posunul dozadu na Choudhuryho. Jeho center z prvej preletel veľmi nebezpečne cez celú šestnástku Slavie, pričom ho nikto nezasiahol.

81

Provodov nákop do šestnástky odhlavičkoval Evans, lopta sa ale vrátila na kopačky hráčov Slavie. Ich ďalší nákop už potom zastavil a získal pod kontrolu Choudhury.

81

Žltú kartu za šliapnutie na nohu Provoda dostáva Youri Tielemans (Leicester City). Priamy kop pre Slaviu zo vzdialenosti zhruba 40 metrov od Schmeichelovej brá­ny.

79

Hneď trojica hráčov Slavie nabiehala za pasom z vlastnej polovice, Traoré s Olayinkom však boli v momente prihrávky v ofsajde.

78

Bah spadol v súboji o loptu s Iheanachom, ktorý cez neho veľmi nepríjemne spadol. Chvíľku zostali obaja sedieť na trávniku pri šestnástke Slavie, obaja ale nepotrebujú ošetrenie.

77

Provodov center z ľavej strany sa odrazil na pravú k Bahovi. Ten sa už k nákopu do šestnsátky nedostal a jeho prihrávku cez Thomasa zastavil Söyuncü.

76

Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza James Maddison, prichádza Hamza Choudhury.

75

Oba tímy si nepresnými prihrávkami vymenili kontrolu nad loptou v strede poľa a zaútočiť môže opäť Slavia. Ich útok ukončil odkopom lopty do autu Choudhury.

74

Masopust sa v tvrdom súboji o loptu v strede poľa zrazil s Maddisonom. Obaja hráči sú našťastie v poriadku a budú pokračovať v zápase.

73

Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Nicolae Stanciu, prichádza Ibrahim Benjamin Traoré.

73

Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Jan Kuchta, prichádza Lukáš Masopust.

72

Stanciuov center z rohu odhalvičkoval Ndidi na hranicu šestnástky ku Kúdelovi, ktorý z prvej vystrelil mimo Schmeichelovej brá­ny.

71

Hostia boli následne vytlačení na svoju polovicu, kde ich Sima aktívnym napádaním pripravil o loptu. Jeho prihrávku síce Olayinka nespracoval, v súboji s Amarteym ale vybojoval rohový kop.

70

„Líšky“ kombinujú na útočnej polovici a ukazujú, že aj oni vedia hrýzť. Ünder si navádzal loptu z pravej strany šestnástky Slavie loptu na strele, svojím pokusom ale trafil len Zimu.

69

Maddison nakopol loptu do šestnástky Slavie na Iheanacha, ktorý ale o loptu prišiel. Bah ju potom odkopol na Thomasa, ktorý ju i trochu so šťastím udržal pod kontrolou v súboji s Kuchtom.

68

Maddisonovi sa kolmica na Iheanacha nevydarila a lopta skončila u brankára Kolářa. Jeho výkop skončil u hráčov Leicesteru a taktickým faulom musel Bah zastaviť rozbehnutého Barnesa.

67

Iheanacho už potom vo futbalovom súboji nepretlačil loptu cez Hromadu, hráči Slavie ale o loptu pomerne rýchlo prišli.

66

Hromada je naďalej v opatere lekárov Slavie. Okolo neho ešte debatujú hráči oboch tímov s hlavným rozhodcom.

64

Žltú kartu dostáva za zásah rukou do krku Hromadu Kelechi Iheanacho (Leicester City). Iheanacho sa ešte nedotkol lopty a už dostal žltú kartu, kvôli ktorej nebude hrať v odvete.

64

Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Marc Albrighton, prichádza Cengiz Ünder.

64

Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Jamie Vardy, prichádza Kelechi Iheanacho.

62

Sima pri svojej snahe o sólový prienik prišiel o loptu. Domáci sa bleskurýchlo zatiahli dozadu a Leicester musí zakladať svoj útok od obrancov.

61

Nákop na Simu odkopol do autu Söyüncü. Slavia má v druhom polčase výraznú prevahu a opäť sa nasťahovala na polovicu anglického celku.

60

Söyüncü potom odhlavičkoval na zadnej tyči opäť odvrátil center na zadnej tyči. Provodova prihrávka z pravej strany letela na hranicu šestnástku na Stanciuho, ktorému ale trochu vadil hlavný rozhodca a Rumun tak z prvej vystrelil mimo Schmeichelovej brá­ny.

59

Center z rohu hostia odvrátili za šestnástku k Bahovi, ktorého strelu z cca 30 metrov zrazil Söyüncü na ďalší roh Slavie.

58

Stanciu si potom pripravil loptu na strelu spoza šestnástky a loptu padajúcu do brány musel Schmeichel vyraziť nad svoju bránu.

57

Domácim sa podarilo zatlačiť hostí k ich šestnástke. Bahov center vypadol brankárovi Schmeichelovi, pred hráčom Slavie ale odkopol loptu Amartey.

56

Hromada sa v strede poľa nedohodol so Zimom, našťastie pre nich sa však Maddisonovi prihrávka na Vardyho nevydarila. Domáci obrancovia loptu získali.

54

Strely na bránu: 2:1

53

Stanciu vystrelil z priameho kopu na bránu, jeho strela ale letela priamo do rúk gólmana Schmeichela. Ten hneď rozohral na spoluhráčov, ktorí ale musia útočiť „do plných“.

52

Provodov center z pravej strany odhlavičkoval Albrighton za šestnástku k Bahovi, ktorý bol zozadu zrazený na trávnik Maddison. Priamy kop pre Slaviu z dobrej streleckej pozície.

51

Olayinkov center zľava odhlavičkoval Söyüncü spred vlastnej brány a v súboji o odrazenú loptu na krídle získali hostia. Znovu však loptu stratili a kombinovať môžu domáci.

50

Až teraz mali hostia prvú možnosť rozohrať svoj postupný útok, úplne sa im ale nevydarila a Söyüncü nepresným nákopom poslal loptu až ku gólmanovi Slavie Kolářovi.

49

Provod vyslal do úniku na ľavom krídle Kuchtu, ktorý sa ale dostal až k bránkovej čiary a jeho center letel priamo do rúk pripraveného brankára Schmeichela.

48

Druhý polčas začal náporom Slavie, ktorá sa nasťahovala na útočnú polovicu. Provod hľadal pasom do šestnástky Olayinku, ktorý však túto prihrávku nedobehol.

47

Nákop z pravej strany letel na ľavú stranu šestnástky na Bořila, ktorý loptu z prvej vracal pred bránu Leicesteru. Našťastie pre hostí sa Kuchta k lopte nedostal.

46

Žltú kartu dostáva hneď na úvod druhého polčasu po faule na Kuchtu v hlavičkovom súboji Wilfred Ndidi (Leicester City).

46

Začal sa druhý polčas.

Druhý polčas sa začne približne o 19:59.

Prvý polčas rozhodne nenudil. Už úvod zápasu priniesol rýchly futbal zo strany na stranu a aj keď sa hra s pribúdajúcimi minútami postupne trochu upokojila, tak sme videli dostatok zaujímavých momentov. Miernu hernú prevahu mal Leicester, ktorý mal i o niečo viac nebezpečných streleckých príležitostí, veľkú presnosť ale zatiaľ ani jeden z tímov nepredviedol a obaja brankári musel predviesť len po jednom zákroku. Pred druhým polčasom sú tak šance oboch tímov na úspech v dnešnom zápase vyrovnané.

Štatistiky po 1. polčase:

Držanie lopty: 44 % : 56 %
Strely na bránu: 1:1
Strely mimo: 4:4
Rohy: 4:3
Ofsajdy: 1:0
Fauly: 8:5

45+3

Prvý polčas sa skončil.

45+2

Po súboji s Ndidim zostal v strede poľa ležať na trávniku Bah. Domáci pravý obranca zostal chvíľu ležať na trávniku, potom sa ale vrátil do hry bez ošetrenia.

45+1

Hostia znovu zatlačili Slaviu a ich kombináciu pred šestnástkou domácich zakončil strelou zo strednej vzdialenosti Tielemans. Jeho pokus skončil mimo Kolářovej brány.

45

Bude sa hrať ešte dve minúty.

44

Olayinkovu prihrávku vystihol Maddison, ktorému ale rozohrávku znepríjemnil Stanciu. Maddisonovu kolmicu na Vardyho potom obrancovia Slavie zastavili.

43

Na Provodov center si opäť na zadnej tyči veľmi vysoko vyskočil Sima, ktorý však svojou hlavičkou trafil len Evansa. Center z druhého rohu Slavie potom brankár Leicesteru Schmeichel chytil.

42

Hromada potiahol loptu z vlastnej polovice až pred šestnástku Leicesteru, kde si ju narazil so Simom. Center Hromadu z pravej strany potom zablokoval Ndidi na rohový kop.

41

Bořilovu nepresnú prihrávku napádajúci hostia vystihli, hneď však o loptu i prišli. Následný nákop na Kuchtu potom letel do ofsajdu.

40

Sima sa pokúsil o individuálny prienik z ľavého krídla, pri kľučke mu však lopta odskočila za bránkovú čiaru.

39

Provod nakopol loptu na Zimu, ktorý však loptu predĺžiť nedokázal. Hostia hneď nakopli hrací predmet do otvorenej obrany Slavie na Vardyho, pred ktorým na poslednú chvíľu i trochu so šťastím odkopol loptu spred vlastnej šestnástky gólman Slavie Kolář.

38

Domáci sa po dlhšej dobe dostali na útočnú polovicu a nejakú dobu tam pobudnú, keďže získali priamy kop kvôli faulu Barnesa.

37

Tielemans chcel vysunúť peknou kolmicou za obranu Slavie Albrightona, ktorý však túto prihrávku nedobehol. Loptu zastavil až gólman pražského tímu Kolář.

36

Hostia však prevzali iniciatívu a tlačia sa v posledných minútach omnoho viac smerom dopredu. Domáci sa zatiahli do obranného postavenia pred vlastnou šestnástkou.

35

Maddisonov center z priameho kopu do bránkoviska odhlavičkoval Sima a keďže sa na krídle dostal k lopte stredný obranca hostí Evans, tak získali i loptu.

34

Barnesov center zľava na poslednú chvíľu nadvihol Zima pred Vardym, lopta sa však odrazila k Maddisonovi, ktorého strelu zastavil Bořil. Zima následne potom zastavil Albrightonov center z pravého krídla tesne pred vlastnou šestnástkou. Nasledovať bude ďalšia štandardka pre Leicester.

33

Hostia sa dostali pod tlak vysoko napádajúcich slávistov, z tejto pomerne ťažkej situácie sa ale vykombinovali a prenikli na útočnú polovicu.

32

Odkop brankára Schmeichela skončil v strede poľa na kopačkách hráčov Slavie. Tí nakopli loptu na Simu do šestnástky Leicesteru, odkiaľ Sima loptu sklepol do druhej vlny na Olayinku. Ten vystrelil z hranice šestnástky vysoko nad bránu hostí.

31

Sima si na pravom krídle narazil loptu s Bahom, do šestnástky sa ale nedostal. Na Bahovu prihrávku za obranu Leicesteru si potom Kuchta nabiehal z ofsajdu.

30

Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Tomáš Holeš, prichádza Jakub Hromada.

30

Söyüncü nakopol loptu na rozbehnutého Vardyho, ktorý loptu na hracej ploche nedobehol. Od zlosti potom zakopol loptu snáď až pod strechu Edenu a hlavný rozhodca mu dohovára.

29

Na Maddisonov center z rohu si na prednej tyči nabehol Ndidi, ktorého hlavičku však zrazil Provod nad vlastnú bránu. Hostia potom rozohrali ďalší roh nakrátko, nedostali sa však už k centru a domáci ich vytlačili až do stredu poľa.

28

Maddison rozohral túto štandardku prihrávkou po zemi na rozbehnutého Barnesa, ktorému ale loptu v tvrdom súboji odkopol čisto na roh Holeš.

27

Prvú žltú kartu zápasu dostáva za zásah Albrightona vysokou nohou do lýtka Jan Bořil (SK Slavia Praha). Albrighton je našťastie v poriadku, bolestivá grimasa na jeho tvári ale vyjadruje, ako sa cíti.

26

Sima sa dostal i so šťastím k odrazenej lopte v šestnástke Leicesteru, guľatý nezmysel však z prvej dobre netrafil a jeho slabá strela skončila v rukách gólmana Schmeichela.

25

Center Provoda na zadnú tyč tentokrát Söyüncü odhlavičkoval. Domáci vrátili z autového vhadzovania loptu do hry a pokračujú vo svojej postupnej útočnej kombinácii.

24

Kúdela nakopol loptu za obranu Leicesteru na Simu, ktorému ju však pri spracovávaní odkopol na roh Evans.

23

Maddison zasiahol v súboji o loptu do členka Holeša. Ten zostáva ležať na trávniku a musí byť ošetrený.

22

Podobný útok, ako predviedla pred malou chvíľou Slavia, ukázal i Leicester, na rozdiel od slávistov však „líšky“ loptu stratili kvôli nepresnej prihrávke na krídlo.

22

Strely: 4:5

21

Stanciu našiel výborným pasom z ľavej strany útočnej polovice na zadnej tyči Baha, ktorý z výbornej streleckej pozície hlavou minul Schmeichelovu brá­nu.

20

„Sešívaní“ odpovedajú svojím postupným útokom, ktorým sa prekombinovali až pred šestnástku Leicesteru.

19

Zima odlavičkoval Maddisonov center pred brankárom Kolářom, ktorý ho chcel vyboxovať, na zadnú tyč k Barnesovi, ktorý z voleja minul bránu Slavie.

18

Slávisti po autovom vhadzovaní vytlačili hostí znovu pred ich šestnástku, lopta však zostala na kopačkách hráčov hostí. Center Albrightona potom zablokoval jeden zo slávistov rukou a Leicester bude mať priamy kop z pravej strany, tesne spoza šestnástky.

17

Tielemansova tvrdá strela trafila Zimu, od ktorého sa lopta odrazila na pravé krídlo k Albrightonovi. Jeho center potom v sklze zablokoval do autu Bořil.

16

Hostia sa teraz s rozohrávkou neponáhľajú a hrací predmet si prihrávajú obrancovia Leicesteru na vlastnej polovici. Domáci ich stále napádajú.

15

Jednoduchšiu prácu ako brankár Slavie mal výrazne jednoduchšiu prácu Kasper Schmeichel, ktorý bez väčších problémov chytil center Olayinku.

14

Barnes dostal výborný pas na ľavé krídlo a prešprintoval Baha. Priamočiaro si to potom namieril smerom k bráne Slavie, neprepálil však vybiehajúceho brankára Kolářa.

13

Provodov center z pravej strany útočnej polovice odhlavičkoval Söyüncü. Stanciu chcel loptu rýchlo vrátiť na Kuchtu, jeho nepresný nákop ale skončil až u gólmana Leicesteru.

12

Slávisti potom vytlačili hostí na ich polovicu a pre zmenu oni teraz donútili súpera k chybe. Vardy potom v strede poľa fauloval Provoda.

11

Brankár Slavie Kolář musel vybehnúť až na hranicu vlastného pokutového územia, aby chytil pred Vardym nákop z polovice Leicesteru. Podarilo sa, jeho spoluhráči sa však dostali pod tlak napádajúcich hostí a o loptu prišli.

10

Bah potiahol loptu z pravého krídla do šestnástky a prihral ju do druhej vlny na Provoda. Ten z prvej trafil jedného z brániacich hráčov Leicesteru.

9

Bořil posunul loptu do šestnástky na Olayinku, ktorý si chcel obhodiť Evans. Sám sa ale nevydarenou kľučkou vytlačil za bránkovú čiaru.

8

Sima vrátil Leicesteru požičané a sám dotlačil aktívnym presingom Söyüncüho až takmer k bránkovej čiare. Turecký obranca Leicesteru napokon loptu len odkopol do Simu, od ktorého sa odrazila za bránkovú čiaru.

7

Obrancovia Slavie chceli rozohrať po zemi, vysoko napádajúci hostia ich však donútili k prihrávke na brankára Kolářa, ktorý nakopol loptu na útočnú polovicu. Sima sa dostal sprava do šestnástky Leicesteru, jeho veľmi prudký center ale Kuchta len tečoval výrazne mimo brány hostí.

6

Maddison poslal veľmi nepríjemný center do bránkoviska Slavie, ktorý pred brankárom Kolářom odhlavičkoval na roh Sima. Pri nábehu na center Maddisona z rohu potom fauloval Evans Kúdelu.

5

„Líškam“ sa podarilo získať loptu v strede poľa a rýchlonohého Barnesa musel pri jeho prieniku po ľavom krídle zastaviť nedovolene Bah. Priamy kop pre Leicester.

4

Zápas začal vo vysokom tempe a hostia hneď rozohrali po výkope brankára Schmeichela svoj ďalší útok. Kombinácia Leicesteru skončila strelou Maddisona spoza šestnástky, jeho pokus ale preletel ponad brvno Kolářovej brány.

3

Bahova strela zo strednej vzdialenosti bola zablokovaná na prvý rohový kop Slavie. Provod nacentroval z rohu na zadnú tyč na úplne osamoteného Kúdelu, ktorý zblízka z prvej minul Schmeichelovu brá­nu.

2

Leicester sa ale rýchlo dostal k lopte v strede poľa a bol z toho prvý veľmi nebezpečný útok. Barnes pred šestnástkou Slavie prihral loptu z ľavého krídla na os ihriska na Albrightona, ktorý z prvej vystrelil po zemi tesne mimo pravej tyče domácej brány.

1

Výkop zápasu mali hostia. Tí hneď nakopli loptu na ľavé krídlo na Barnesa, ktorý ju však nedokázal spracovať.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Slavia bude hrať v tradičných červenobielych dresoch, Leicester v modrých.

Oba tímy práve vychádzajú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.

Úvodné zostavy:

SK Slavia Praha: O. Kolář – Bah, Kúdela, Zima, Bořil © – Holeš, Provod – Sima, Stanciu, Olayinka – Kuchta.

Náhradníci: Kovář, Stejskal – Deli, Oscar, Masopust, Lingr, Traoré, Hromada.

Leicester City: Schmeichel © – Amartey, J. Evans, Söyüncü, Thomas – Ndidi, Tielemans – Albrighton, Maddison, H. Barnes – Vardy.

Náhradníci: Jakupović, D. Ward – Flynn, Fuchs, Choudhury, Iheanacho, Leshabela, N. Mendy, Ünder, Tavares.

Rozhodca: Guida – Carbone, Peretti (ITA).

Tento zápas sa kvôli opatreniam na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 bude hrať s obmedzeným počtom divákov.



Vzájomné zápasy

Tieto dva kluby sa v európskych pohárových súťažiach doteraz nikdy nestretli.



Leicester City

„Líšky“ zažívajú ďalšiu snovú sezónu, pred týmto zápasom sú totiž v anglickej Premier League na treťom mieste. Aj keď strácajú na prvý Manchester City už sedem bodov a City má ešte jeden zápas k dobru, tak i miestenka do Ligy majstrov by sa v Leicesteri zrejme považovala za veľký úspech. Leicester má navyše v tomto kalendárnom roku výbornú formu, keď prehral jediný z 11 zápasov vo všetkých súťažiach.

Do vyraďovacej fázy Leicester postúpil ako víťaz skupiny G, ktorú vyhral vďaka lepším vzájomným súbojom s portugalskou Bragou (doma 4:0, vonku 3:3). Jedinú prehru utrpel na ihrisku Zorje Luhansk (0:1), o jeho postupe však v tej chvíli už bolo rozhodnuté a Leicester si tak mohol dovoliť šetriť niektoré opory.

Zápasy v skupine G:
Leicester – Zorja Luhansk 3:0
AEK Atény – Leicester 1:2
Leicester – Braga 4:0
Braga – Leicester 3:3
Zorja Luhansk – Leicester 1:0
Leicester – AEK Atény 2:0



SK Slavia Praha

Slavia ide do tohto súboja ako jasný líder českej Fortuna ligy, ktorú vedie po 19 odohraných kolách o 10 bodov pred druhou Spartou. „Sešívaní“ majú jasne najproduktívnejší útok ligy (57 strelených gólov) i najlepšiu obranu (11 inkasovaných gólov) a hlavne neprehrali v domácej ligovej súťaži v tomto ročníku ešte ani raz.

Prehry slávistov prišli v tejto sezóne zatiaľ len na európskej scéne. V poslednom predkole Ligy majstrov vypadli s dánskym Midtyjllandom (doma 0:0, vonku 1:4) a i skupinovú fázu Európskej ligy začali prehrou na ihrisku Hapoel Beer Ševy (1:3). Štyrmi výhrami za sebou si však následne zaistili postup, debakel 0:4 v poslednom zápase skupinovej časti na pôde Leverkusenu ale rozhodol o tom, že Slavia postúpila do vyraďovacej fázy z druhého miesta svojej skupiny.

Zápasy v skupine C:
Hapoel Beer Ševa – Slavia Praha 3:1
Slavia Praha – Leverkusen 1:0
Slavia Praha – Nice 3:2
Nice – Slavia Praha 1:3
Slavia Praha – Hapoel Beer Ševa 3:0
Leverkusen – Slavia Praha 4:0

Vitajte pri on-line prenose zo zápasu SK Slavia Praha – Leicester City. 1/16-finále Európskej ligy sa začne o 18:55.

SK Slavia Praha

SK Slavia Praha

  • O. Kolář
  • Bah
  • Kúdela
  • Zima
  • Bořil (C)
  • Holeš (30. Hromada)
  • Provod (90+1. Lingr)
  • Sima
  • Stanciu (73. Traoré)
  • Olayinka
  • Kuchta (73. Masopust)
Leicester City

Leicester City

  • Schmeichel (C)
  • Amartey
  • J. Evans
  • Söyüncü
  • Thomas
  • Ndidi
  • Tielemans
  • Albrighton (64. Ünder)
  • Maddison (76. Choudhury)
  • H. Barnes
  • Vardy (64. Iheanacho)