Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky
Španielska LaLiga

05.12.2020 o 16:15

FC Sevilla
0 : 1
(0:0)
Real Madrid CF
Naposledy zmenené pred 3 rokmi
obnoviť
Filter

Real Madrid vyhráva ťažký zápas na pôde Sevilly. Rozhodol jediný presný zásah, ktorý bol zapísaný ako vlastný gólmana Bona. Hostia mali pod kontrolou prvý polčas, v druhom bola lepšia Sevilla. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer.

90+3

Koniec zápasu.

90+2

Real Madrid definitívne rozhodnúť, pretože Vinícius Júnior ťahal akciu troch proti dvom. Keby prihral doprava, tak Lucas Vázquez ide sám na Bona. Avšak, ešte počkal a nakoniec pálil veľmi nepresne z o dosť horšej pozície Benzema.

90+1

Lucas Ocampos spadol tesne vedľa šestnástky súpera, pýtal si faul. Ten sa nepíska. Sevilla pokračuje v aktivite.

90

Nadstavujú sa 3 minúty.

89

Žltú kartu dostáva Vinícius Júnior (Real Madrid CF).

88

Sevilla sa znova dostala na útočnú polovicu ihriska. V závere sa od domácich dá očakávať tlak. Medzitým sme mohli vidieť penaltu, keď Fernando išiel za loptou, tak ho potkol Lucas Vázquez. Vyzeralo to ako zrážka, takže hlavný arbiter nepíska faul.

87

Karim Benzema získal rohový kop. Center od zástavky nevyšiel, následne dvakrát neuspel Lucas Vázquez svojimi pasmi a nakoniec netrafil loptu z voleja Toni Kroos.

86

Lucas Ocampos vystrelil spred šestnástky, Ferland Mendy jeho strelu zrazil na rohový kop. Po centri zakončil práve Ocampos, veľmi dobrý pokus k žrdi Thibaut Courtois vyrazil.

85

Jesús Navas centroval sprava na prednú tyč, vo vzduchu dokázal zasiahnuť a situáciu vyriešiť obranca Nacho Fernández.

84

Vinícius Júnior sa dostal do rýchlej kontry, mal pred sebou jediného a posledného obrancu. Jesús Navas si skúsene počkal a nenechal sa obísť.

83

Domáci získali roh, ktorý je prvý v druhom dejstve celkovo. Nízky pas odvrátil útočník Karim Benzema.

82

Oussama Idrissi sa na krídle nepresadil, Lucas Vázquez súboj s ním zvládol a získal aut pre Real Madrid. Hostia by mali dlhšie podržať loptu a upokojiť situáciu.

81

Už sme v poslednej desaťminútovke. Sevilla však kombinuje na útočnej polovici ihriska, v posledných minútach je aktívnejšia.

80

Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Diego Carlos, prichádza Oussama Idrissi.

79

Suso strieľal spred pokutového územia po tom ako sa krásne zbavila dvojice Nacho – Kroos. Mieril však tesne vedľa vzdialenejšej žrde.

78

Casemiro poslal kolmicu do pokutového územia súpera, kde si nabiehal okrem iného Karim Benzema, lenže skôr bol pri lopte Bono.

77

Lucas Vázquez síce sprava centroval do pokutového územia, avšak jeho spoluhráči si loptu nenašli a preto nezakončili.

76

Žltú kartu dostáva Nemanja Gudelj (FC Sevilla).

75

Nemanja Gudelj poslal veľmi dobrú strelu z priameho kopu. Len tesne minul žrď, lopta sa ešte obtrela o bočnú sieť.

74

Lucas Ocampos spadol po faule Casemira tesne pred šestnástkou Realu Madrid. Domáci tak získali priamy kop a uvidíme, či z toho bude strela alebo center.

73

Momentálne sa toho na ihrisku veľa nedeje. Ani jeden tím sa nedostáva na dostrel bránky toho druhého.

71

Fauly: 14 – 14

70

Dvadsať minút do konca riadneho hracieho času. Dokáže Sevilla s výsledkom ešte niečo urobiť, alebo sa bude Real Madrid tešiť z troch bodov?

68

Suso centroval z priameho kopu na zadnú žrď, kde sa snažili zakončiť Jules Koundé aj Diego Carlos, ale pískal sa útočný faul.

67

Júsuf Nasjrí končí na trávniku, nasmeroval ho tam obranca Vinícius Júnior. Sevilla získala priamy kop z pozície vhodnej na center.

66

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Rodrygo, prichádza Marco Asensio.

65

Suso sa po príchode na ihrisko dostal k streleckému zakončeniu, to nebolo úspešné a bránku Courtoisa neohrozilo.

64

Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Joan Jordán, prichádza Nemanja Gudelj.
Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Luuk de Jong, prichádza Suso.
Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Ivan Rakitić, prichádza Júsuf Nasjrí.

63

Lucas Vázquez bol faulovaný na pravom krídle. Toni Kroos centroval z priameho kopu, no Nacho Fernández v náročnej pozícii nehlavičkoval presne.

62

Joan Jordán prišiel o loptu pred hranicou šestnástky Realu Madrid. Pokus o rýchlu kontru hosťom nevyšiel.

61

Ivan Rakitić centroval z priameho kopu k malému vápnu, opäť situáciu vyriešil brankár Thibaut Courtois a loptu skryl v rukaviciach.

60

Žltú kartu dostáva Luka Modrić (Real Madrid CF).

59

Jules Koundé poslal nákop do šestnástky súpera, avšak Luuk de Jong loptu netrafil ideálne. Thibaut Courtois všetko vo vzduchu vyriešil.

58

Strely: 2 – 7

57

Ferland Mendy a Vinícius Júnior sa znova snažili niečo vymyslieť na ľavom krídle, tentoraz sa im to nepodarilo a Bono obstará päťku.

55

Real Madrid dal gól!
Karim Benzema poslal výbornú loptu na ľavé krídlo, Ferland Mendy skvele načasoval prihrávku k päťke a Vinícius Júnior sa jemne dotkol lopty pred BONOM, od ktorého sa odrazila za čiaru. Zásah je posúdený ako vlastný gól brankára Sevilly.

54

Vinícius Júnior a Karim Benzema prešli do rýchlej kontry, ich narážačku vystihol Diego Carlos, a tak z toho zakončenie nebolo.

53

Strely na bránku: 1 – 3

52

Joan Jordán centroval sprava na stred šestnástky a Luuk de Jong vystrúhal parádne nožničky. Veľká škoda pre neho, že namieril do stredu bránky, kde bol Thibaut Courtois. Keby mieril k žrdi, Belgičan by bol bez šance.

51

Vinícius Júnior bol faulovaný v strede poľa. Hostia môžu upokojiť situáciu a postupne sa dostať pred bránku Bona.

50

Ivan Rakitić si nerozumel s Torresom, chorvátsky záložník poslal loptu mimo ihriska za postrannú čiaru. Vhadzuje Ferland Mendy.

49

Sevilla zachytil úvod druhého dejstva o dosť lepšie, aj teraz sa drží na útočnej polovici ihriska a snaží sa kombinovať.

48

Joan Jordán si nabehol do šestnástky súpera, oblúčik za obranu Realu Madrid nedokázal skrotiť, nakoľko bol skôr pri lopte Thibaut Courtois.

47

Sevilla získala priamy kop. Center na zadnú žrď síce zasiahol Luuk de Jong, ale v náročnej pozícii bránku Courtoisa neohrozil.

46

Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Munir, prichádza Óliver Torres.

46

Začal sa druhý polčas.

Real Madrid bol v úvodnom dejstve aktívnejším tímom, mal hru pod kontrolou a taktiež si vytvoril šance, lenže gól nestrelil, čo sa mu môže vypomstiť. Zatiaľ je všetko otvorené.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Domáci získali rohový kop, lenže Joan Jordán poslal veľmi zlý center. Ten bol zablokovaný ešte skôr ako sa lopta dostala do šestnástky.

45

Nadstavuje sa 1 minúta.

44

Žltú kartu dostáva Toni Kroos (Real Madrid CF).

43

Lucas Ocampos síce mal byť adresátom dlhého pasu na krídlo, lenže veľmi nepresnú loptu si našiel iba brankár Thibaut Courtois.

42

Joan Jordán neposlal dobrú loptu, nízky pas si našiel Thibaut Courtois. Pokus o rýchlu kontru nevyšiel, Sevilla získala loptu v strede poľa.

41

Sevilla získala rohový kop, svoj prvý v zápase a celkovo tretí stretnutia. Zahrávať centrom bude záložník Joan Jordán.

40

Luuk de Jong si prebral pas k malému vápnu hostí, loptu si prebral na hruď a z voleja mieril vysoko nad bránku Courtoisa.

39

Strely: 0 – 6

38

Real Madrid rozohral roh na krátko. Centroval Luka Modrić a Raphaël Varane hlavičkoval k žrdi. Zakončeniu nedal razanciu, Bono si poradil. Bola to však výborná pozícia francúzskeho beka.

37

Vinícius Júnior prepustil prihrávku za seba a Karim Benzema mieril z hranice šestnástky k žrdi. Veľmi dobre loptu vytiahol na roh Bono.

36

Jesús Navas poslal sprava center na hranicu pokutového územia, tesne pred ním fauloval Luuk de Jong obrancu Nacha. Na fauly je to už 10:5.

35

Desať minút do konca riadneho hracieho času v prvom polčase. Uvidíme do prestávky nejaký gólový moment?

33

Domáci vyskúšali rozohrať priamy kop signálom, lenže po krátkej prihrávke a následnom pase sa píska prvý ofsajd stretnutie de Jongovi.

32

Sevilla získala priamy kop. Centrovať pred bránku Courtoisa bude záložník Joan Jordán.

31

Rodrygo a Casemiro si vymenili loptu, avšak mladší z dvojice nedostal ideálnu prihrávku do pokutového územia.

30

Ferland Mendy dostal veľmi dlhú loptu na svoju osobu, nedostihol ju na ihrisku, preto vhadzuje aut Jesús Navas.

29

Lucas Vázquez sa po pravom krídle ďaleko nedostal, znova bol faulovaný. Real Madrid preniesol hru na ľavú stranu ihriska.

28

Fauly: 7 – 3

27

Toni Kroos poslal loptu na pravé krídlo, Rodrygo získal roh. Centrovanú loptu odvrátil do bezpečia obranca Diego Carlos.

25

Lucas Ocampos prešiel okolo Nacha, vzápätí bol zastavený Munir. Vpred tak ide Real Madrid po pravom krídle.

24

Fernando sa veľmi dobre vrátil do vlastného pokutového územia, telom odstavil Viníciusa a Sevilla môže rozohrávať päťku.

23

Lucas Vázquez bol faulovaný na pravom krídle ihriska v strede poľa, previnil sa proti nemu mladý Munir El Haddadi.

22

Sevilla kombinuje s loptou v strede ihriska. Smerom do šestnástky Realu Madrid sa jej nedarí dostať, pretože hostia dobre bránia.

21

Toni Kroos poslal technický pokus spred pokutového územia. Bola to veľmi pekná strela, tesne minula roh bránky Bona.

20

Dvadsať minút zápasu je za nami. Real Madrid zatiaľ oveľa aktívnejším tímom, mal už aj nejaké dobré šance, ale Bono stále drží čisté konto.

18

Casemiro v strede ihriska získal loptu, okamžite ho fauloval Luuk de Jong. Real Madrid zakladá ďalšiu akciu od poliacej čiary.

17

Lucas Ocampos sa vrátil pomôcť defenzíve, získal loptu, no iba na chvíľu. Kroos ju vybojoval späť, nepresne prihrával do šestnástky.

16

Toni Kroos poslal dobrý center na zadnú žrď. Bono loptu iba potlačil jemne za seba, razom mohol mať šancu Casemiro. Keby strieľal, možno je to gól. Ešte však prihrával pod seba, kde boli iba domáci futbalisti.

15

Ferland Mendy si na ľavom krídle vypýtal faul, Lucas Ocampos zariadil priamy kop pre Real Madrid.

14

Vinícius Júnior si síce prebral loptu na hranici pokutového územia, ale na strelu to nemal. Real Madrid sa usadil pred vápnom Sevilly.

13

Rodrygo centroval sprava, Aleix Vidal jeho loptu tečoval tak, že brankár Bono si ju bez problémov našiel v rukaviciach.

12

Real Madrid drží loptu v strede ihriska, postupne sa snaží posúvať sa k bránke Sevilly, čo sa mu momentálne nedarí.

11

Joan Jordán poslal zaujímavý pas do pokutového územia hostí. Luuk de Jong a Munir si loptu hľadali, nedostali sa k nej pred bránkou Courtoisa.

10

Vinícius Júnior sa stiahol na vlastnú polovicu, nerozumel si ale s Mendym, a tak bude vhadzovať aut Sevilla.

9

Rodrygo si nabehol cez otvorený priestor do vápna súpera, kde mu časoval prihrávku Karim Benzema. Výborný sklz predviedol Diego Carlos.

8

Raphaël Varane odkopával ďalší pas do malého vápna Realu, ktorý poslal Jesús Navas. Defenzíva hostí túto situáciu zvládla.

7

Lucas Ocampos si síce prebral loptu na krídle, vo vápne Realu Madrid nevymyslel nič a prišiel o ňu.

6

Bono spravil obrovskú chybu. Jeho odkop prečítal Vinícius Júnior, avšak odrazenú loptu padajúcu na bránkovú čiaru nedokázal Benzema cez hlavu Diega Carlosa doraziť do siete.

5

Casemiro využil otvorený priestor pred pokutovým územím na strelu, mieril niekoľko decimetrov vedľa troch žrdí Bona.

4

Vinícius Júnior sa na krídle cez Jesúsa Navasa nedostal do pokutového územia. Ferland Mendy vhodil aut a aktivita Realu pokračuje.

3

Hostia začínajú stretnutie aktívnejšie. Aj teraz držia loptu vo svojej moci a snažia sa kombinovať na útočnej polovici ihriska.

2

Real Madrid sa dostal do šance hneď v úvode, keď Rodrygo z krídla prihral na roh päťky a Vinícius Júnior vo výbornej pozícii tesne minul bránku Bona.

1

Domáca Sevilla nastupuje v bielom prevedení, hostia dnes majú čierne dresy. Favorita hľadať ťažko, rozhodne nás ale čaká kvalitný futbal.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

FC Sevilla: Bunú – Navas ©, Koundé, Diego Carlos, Aleix Vidal – Jordán, Fernando, Rakitić – Munir, L. de Jong, Ocampos.
Náhradníci: Díaz, Pastor – Nasjrí, C. Fernández, Suso, Sergi Gómez, Gudelj, Idrissi, Rekik, Óscar Rodríguez, Ó. Torres, F. Vázquez.

Real Madrid CF: Courtois – L. Vázquez, Varane, Nacho Fernández, F. Mendy – Modrić, Casemiro, Kroos – Rodrygo, Benzema ©, Vinícius Júnior.
Náhradníci: Lunin, Altube – Isco, Arribas, Asensio, Marcelo, Militao, Ödegaard, Odriozola Arzallus.

FC Sevilla

Sevilla sa nachádza na piatom mieste tabuľky, kde má šestnásť bodov za päť výhier, jednu remízu a tri prehry pri skóre 12:8. Ide o deviatu najlepšiu ofenzívu a tretiu najlepšiu defenzívu. Posledné tri zápasy andalúzsky tím vyhral, keď porazil Osasunu, Celtu Vigo aj Huescu. V októbri ale trikrát v rade prehral nad Granadou, Eibarom a Bilbaom. Čo sa týka Ligy majstrov, tak tam má Sevilla istý postup zo skupiny. Asi aj preto cez týždeň prehrala vysoko 0:4 proti Chelsea. Youssef En-Nesyri je so šiestimi gólmi najlepším strelcom vo všetkých súťažiach.

Real Madrid CF

„Biely balet“ sa trápi, vo všetkých súťažiach prehral trikrát z posledných piatich stretnutí a to ešte raz remizoval. V rámci La Ligy nestačil na Valenciu a Alavés, v Lige majstrov podľahol Šachtaru Donetsk. Patrí mu štvrtá pozícia v domácej súťaži so ziskom 17 bodov. Prvý Sociedad ich má 24. Stolička pod Zidanom sa výrazne kolíše. Problémy sú aj v LM. Ak v stredu Real Madrid neporazí nemecký Monchengladbach, tak sa mu môže stať, že skončí až na poslednom mieste v skupine. Karim Benzema sa ako najlepší strelec postaral o šesť gólov.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:15.

FC Sevilla

FC Sevilla

  • Bunú
  • Navas (C)
  • Koundé
  • Diego Carlos (80. Idrissi)
  • Aleix Vidal
  • Jordán (64. Gudelj)
  • Fernando
  • Rakitić (64. Nasjrí)
  • Munir (46. Ó. Torres)
  • L. de Jong (64. Suso)
  • Ocampos
Real Madrid CF

Real Madrid CF

  • Courtois
  • L. Vázquez
  • Varane
  • Nacho Fernández
  • F. Mendy
  • Modrić
  • Casemiro
  • Kroos
  • Rodrygo (66. Asensio)
  • Benzema (C)
  • Vinícius Júnior