Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Fortuna liga

05.12.2020 o 14:00

FC Nitra
1 : 1
(0:1)
FK Senica
Naposledy zmenené pred 3 rokmi
obnoviť
Filter

Senica nakoniec neudržala tri body. V úplnom závere Nitra získala penaltu a tú premenil Michal Faško, takže sme videli remízu. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer.

90+4

Koniec zápasu.

90+4

Nitra dala gól!
Domáci nakoniec bod získajú. MICHAL FAŠKO si s penaltou už po konci nadstavenia poradil. Zakončil k žrdi po svojej ľavej ruke, Tomáš Fryšták išiel na opačnú stranu.

90+3

Jakub Tancík sa zľava dostal do šestnástky súpera, ešte prihrával. Marian Chobot si síce loptu nenašiel, lenže José Carrillo ho sklzom fauloval. Penalta pre Nitru!

90+2

Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Marko Totka, prichádza Daniel Filip Mašulovič.

90+1

Tenton Yenne na krídle zastavený ofsajdom. Na opačnej strane strieľal Michal Faško, mieril do prvého hráča pred sebou.

90

Nadstavujú sa 3 minúty.

89

Nízky center defenzíva Senice odvrátila. Protiútok nevyšiel podľa predstáv hostí, ale Záhoráci aj tak zbierajú cenné sekundy.

88

Nikola Gatarić si prebral prihrávku niekoľko metrov pred šestnástkou súpera, fauloval ho Miloš Kopečný. Nitra získala priamy kop vhodný na center.

87

Ariel Harush musel riešiť veľmi prekérnu situáciu, nakoľko lopta smerovala na Maleca k hranici šestnástky. Izraelský gólman hlavou situáciu vyriešil.

86

Center z pravého krídla dostala Senica do bezpečia. Nitra ale ostáva usadená na útočnej polovici a snaží sa kombinovať ďalej.

85

Michal Faško si pekne potiahol loptu z krídla do šestnástky a poslal prízemnú strelou, ktorou opečiatkoval žrď. K dorážke sa domáci nedostali, navyše bol faulovaný Tomáš Fryšták.

84

Domáci hráči si pekne vymenili loptu na pravom krídle, následne však zasiahol Milan Šimčák a Martin Adamec nemohol prihrávať pred bránku.

83

Žltú kartu dostáva Oliver Podhorin (FC Nitra).

81

Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Matej Franko, prichádza Ondrej Vrábel.
Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Matúš Kuník, prichádza Jakub Tancík.

80

Nitra zahrozila aj po priamom kope. Nepríjemný center pred bránku skončil rohom, center odtiaľ nebezpečný nebol.

79

Dobrý center z rohového kopu narobil problémy pred bránkou Nitru, domáci hráči loptu stihli včas odkopnúť pred Malecom.

78

Miloš Kopečný vhodil aut na pravom krídle, následne sa k nemu lopta vrátila a český obranca zrazeným centrom získal roh pre Senicu.

77

Juraj Piroska dostal prihrávku na hranicu pokutového územia. Z prvej to skúsil okamžite, z mierneho záklonu mieril tesne nad brvno Harusha.

76

Matej Franko si nabiehal na kolmicu za obranu Senice, lopta smerovala do ofsajdu, takže pokračovať nemohol.

75

Tomáš Malec vyskúšal strelu spred pokutového územia. Mieril to do rohu bránky, brankár Ariel Harush na všetko videl a bez problémov zasiahol.

74

Oliver Podhorin si zbehol do šestnástky súpera, kde na neho smerovala lopta. Výborne pred ním zasiahol José Carrillo.

73

Nitra získala priamy kop na ľavom krídle. Michal Faško centroval na zadnú žrď, defenzíva Senice loptu dostala preč.

71

Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Martin Košťál, prichádza Dominik Duda.

70

Dvadsať minút do konca riadneho hracieho času tohto zápasu. Nitra stále prehráva o gól. Dokáže so zápasom ešte niečo urobiť?

69

Nikola Gatarić si našiel prihrávku do pokutového územia a z prvej vystrelil ľavačkou, iba tesne minul brvno bránky Fryštáka.

68

Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Alen Mustafič, prichádza Lukáš Fabiš.

67

Tomáš Fryšták sa dostal k nepresnému nákopu za obranu senickej defenzívy. Matej Franko sa znova nedostal k tejto lopte.

66

Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Oskar Fotr, prichádza Tenton Yenne.

65

Martin Košťál sa krásne uvoľnil na krídle v šestnástke, poslal center pred bránku. Ten minuli Malec aj Piroska, lenže úplne voľný Oskar Fotr z hranice päťky mieril do žrde! Toto mal byť gól.

64

Michal Faško a Matej Franko si nerozumeli, prihrávku prečítal José Carrillo. Nitra loptu rýchlo získala späť.

63

Oskar Fotr si našiel pas na otvorené pravé krídlo, centroval pred bránu súpera, avšak Kristián Kolčák znova situáciu vyriešil.

61

Hodina zápasu je za nami. Senice má hru pod kontrolou, no jednogólový náskok vie byť zradný, takže ešte je všetko otvorené.

60

Martin Košťál si pekne narazil loptu a mieril strelu zvnútra šestnástky na zadnú žrď. Niečo medzi strelou a prihrávkou skončilo vedľa svätyne Harusha.

59

Hostia sú v druhom dejstve aktívni. Juraj Piroska zahrával rohový kop, centrovanú loptu Nitra dostala preč. Magda odvrátil aj dva ďalšie nákopy.

58

Juraj Piroska poslal prihrávku pred šestnástku súpera, tam nenabiehali jeho spoluhráči. Každopádne, Senica loptu rýchlo získala naspäť.

57

Oskar Fotr skvele zabojoval a získal loptu od Magdu vedľa vápna Nitry. Následne si ju odkopol a zobral mu ju Kristián Kolčák.

56

Marian Chobot posielal pas na hrot ofenzívy, dnes úplne neviditeľný Matej Franko sa k lopte nedokázal predrať.

55

Znova centroval sprava Oskar Fotr, tentoraz o dosť lepšie. Juraj Piroska takmer zakončoval z hranice malého vápna, v poslednej chvíli odkopol Kristián Kolčák.

54

Oskar Fotr si prebral loptu na otvorenom pravom krídle, okolo Magdu neprešiel do šestnástky. Síce centroval, ale iba k Harushovi.

53

Nitrania sa pokúsili o ďalšiu akciu na pravom krídle, nezískali ani aut. Ten obstará obranca Milan Šimčák zo Senice.

52

Alen Mustafič si nabehol do šestnástky Senice, avšak spomedzi dvoch protihráčov nedokázal zakončiť a navyše fauloval.

50

Marko Totka centroval z pravého krídla, lenže ani jeden z trojice jeho spoluhráčov vápne Nitry si loptu nedokázal prebrať či zakončiť.

49

Nakoniec ešte strieľal Oliver Podhorin, lenže mieril nepresne, čiže Tomáš Fryšták môže obstarať päťku.

48

Roh získala aj Nitra. Michal Faško centroval dobre, Tomáš Fryšták nepredviedol zákrok, ani loptu neboxoval. Tá prepadla mimo dosah Nitranov.

47

Oskar Fotr zrazeným centrom získal rohový kop. Juraj Piroska poslal loptu na zadnú žrď a Antonio Asanović hlavičkoval tesne vedľa bránky.

46

Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Timotej Záhumenský, prichádza Marian Chobot.
Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Samuel Šefčík, prichádza Nikola Gatarić.

46

Začal sa druhý polčas.

Nitra mala lepší úvod stretnutia, ale Senica postupne hru vyrovnala a po centri Totku otvoril skóre nepokrytý Tomáš Malec. Domáci majú ešte celé druhé dejstvo, aby s výsledkom niečo urobili.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+2

Timotej Záhumenský centroval z ľavého krídla, Samuel Šefčík znova hlavičkoval slabo a do miest, kde sa nachádzal Tomáš Fryšták.

45+1

Nadstavujú sa 2 minúty.

45

Matúš Kuník na pravom krídle poslal center do malého vápna, Samuel Šefčík v náročnej pozícii hlavičkoval k žrdi veľmi slabo, Tomáš Fryšták stihol zasiahnuť.

44

Polčas sa blíži k svojmu koncu. Nitra sa snaží niečo vymyslieť na útočnej polovici ihriska, čo sa jej však momentálne nedarí.

42

Dávid Gallovič po tvrdšom súboji ostáva na hracej ploche, potrebuje ošetrenie. Zrazil sa tam s jedným z hráčov Nitry, no Alen Mustafič je v poriadku.

41

Marko Totka centroval sprava na zadnú žrď, Tomáš Malec sa k hlavičke nedostal a Matúš Kuník následne loptu odkopol.

40

Oliver Podhorin spravil chybu na vlastnej polovici ihriska. Nakoniec z toho bola strela spred šestnástky, Marko Totka mieril krížne a nepresne.

39

Zdá sa, že Milan Šimčák bude po ošetrení v poriadku a môže pokračovať v stretnutí, čo je dobrá správa pre Senicu.

38

Michal Faško a Matúš Kuník si zavadzali tak, že sa zrazili a spadli. Spoločne s nimi išiel na trávnik aj Milan Šimčák, ten ostáva ležať a potrebuje ošetrenie.

37

Oskar Fotr si nabehol medzi obrancov Nitry, prihrávku si neprebral. Dobre pred ním zasiahol v súboji hráčov s číslom 22 Matúš Kuník.

36

Juraj Piroska centroval z priameho kopu, Tomáš Malec sa k hlavičke nedostal. Nitre pokus o protiútok nevyšiel podľa predstáv.

35

Desať minút do konca riadneho hracieho času v prvom polčase. Dočkáme sa do prestávky ešte nejakého gólového momentu?

34

Po strelenom góle sa lopta pohybuje iba v strede poľa, nevidíme žiadne náznaky akcií či šancí.

32

Hostia sa dostali do vedenia. V posledných minútach boli aktívnejším tímom. Nitre síce vyšiel úvod, lenže na gól tú aktivitu nepretavila.

31

Senica dala gól!
Domáci prišli o loptu na vlastnej polovici. Piroška prestrčil loptu k šestnástke, Marko Totka poslal loptu okolo Kolčáka a Podhorina na zadnú žrď, nezasiahol ju ani Harush a voľný TOMÁŠ MALEC nemal problém spred prázdnej bránky doraziť guľatý nezmysel do siete.

31

Znova rohový kop Senice a tentoraz o dosť lepšia hlavička. Antonio Asanović sa ale znova nepresadil, zasiahol Harush.

30

Tomáš Malec nezakončil roh, lopta sa odrazila na hranicu vápna a Miloš Kopečný pálil z prvej tesne nad priestor troch žrdí. Senica získala ešte jeden roh, Antonio Asanović hlavičkoval priamo na Harusha.

29

Oskar Fotr si síce prebral prihrávku pred vápnom súpera, potom prihrával zle a Matúš Kuník situáciu vyriešil.

27

Juraj Piroska centroval sprava do malého vápna. Ariel Harush a Tomáš Malec išli za loptou, zakončenie z toho nebolo. Nasleduje päťka.

26

Nitra získala priamy kop, ale Senica sa dostala do protiútoku. Oskar Fotr medzi dvojicou obrancov nezakončil pas od Košťáka. Na druhej strane takmer šiel sám na kasu Faško, výborne pred ním čítal hru Tomáš Fryšták.

25

Alen Mustafič sa na pravom krídle po peknej prihrávke dostal k centru, loptu poslal do miest, kde bol pozorný Tomáš Fryšták.

24

Michal Faško síce obišiel dvojicu futbalistov súpera, potom centroval nepresne, mimo dosah jeho spoluhráčov.

23

Daniel Magda sa na ľavom krídle dostal cez dvojicu protihráčov, lenže jeho center bol zrazený spoluhráčom a vo vápne Senice nenarobil problémy.

21

Michal Faško strieľal spred pokutového územia, no Tomáš Fryšták si bez problémov s jeho nedôrazným pokusom poradil.

20

Timotej Záhumenský sa nedostal k pasu na ľavé krídlo. Zasiahol pred ním José Carrillo a tento obranca Senice vyriešil aj ďalšiu situáciu.

19

Senica získala ďalší rohový kop. Znova centroval Piroška, tentoraz loptu okamžite odvrátil do bezpečia Martin Adamec.

18

Piroška centroval z rohu na prvú žrď. Asanovič nezakončil. Odrazenú loptu si našiel Martin Košťál a z hranice šestnástky len tesne minul brvno Harusha.

17

Juraj Piroška sprava potiahol loptu do šestnástky, prudko prihrával do päťky. Pred hráčmi Senice odkopol na roh Podhorin.

16

Tomáš Malec sa nedostal k pasu na hrot ofenzívy. Ešte napádal a Harush s Podhorinom takmer spravili chybu. Dokázali loptu odkopnúť na poslednú chvíľu.

15

Miloš Kopečný takmer spravil chybu na svojej polovici ihriska. Mal šťastie, že ho fauloval Timotej Záhumenský.

14

Oskar Fotr poslal zľava skvelý pas za obranu Nitry a razom bol sám na hranici šestnástky. Mohol ísť sám na Harusha, skúsil ale lob z diaľky. Izraelský gólman s tým počítal.

13

Martin Košťál spadol na krídle, získal pre Senicu priamy kop. Ten zahral centrom Piroška, defenzíva Nitry odvrátila loptu až k Fryštákovi.

12

Miloš Kopečný centroval z krídla do pokutového územia, loptu poslal do bezpečia obranca Kolčák. Defenzíva Nitry zatiaľ pracuje veľmi dobre.

11

Milan Šimčák poslal dlhý aut do pokutového územia Nitry, situáciu vo vzduchu vyriešil brankár Ariel Harush.

10

Martin Košťál sa dostal cez Kunika až do pokutového územia, kde proti lopte nevyštartoval brankár Ariel Harush. Nakoniec to obranca Nitry zvládol a situáciu vyriešil.

9

Malec bol pri lopte v strede poľa prvý, zakrátko o ňu prišiel. Nitra zakladá akciu po ľavom krídle. Timotej Záhumenský si s Magdom nerozumel.

8

Antonio Asanović potrebuje ošetrenie, nakoľko je poriadne otrasený. Mal by byť v poriadku. Lopta ho nepríjemne zasiahla do hlavy.

7

Domáci vybojovali na krídle vedľa šestnástky Senice priamy kop. Faško rozohral na krátko, následný strieľaný center zrazil hlavou Asanovič a ostáva ležať na trávniku.

6

Malec sklepol loptu pod seba, Piroškova kolmica nenašla Košťáka. Nitra prešla do rýchlej kontry. Faško strieľal z mierneho uhlu cez Asanoviča, lenže Tomáš Fryšták aj tak musel vytiahnuť dôležitý zákrok.

5

Následný rohový kop Nitre nevyšiel. Domáci však začali veľmi aktívne a je jasne vidieť, že chcú otvoriť skóre stretnutia.

4

Timotej Záhumenský dostal veľa času na ľavej strane šestnástky, loptu si hodil na pravačku a technicky mieril k žrdi. Výborne zasiahol Tomáš Fryšták.

3

Faško sa tlačil k hlavičke pred bránku Senice, lenže dobre zasiahol Kopečný a poslal loptu na roh. Milan Šimčák nebezpečenstvo odvrátil odkopom.

2

Martin Košťál centroval zľava do šestnástky Nitry, nenašiel spoluhráčov. Nitrania loptu poslali do bezpečia.

1

Domáca Nitra nastupuje v bielych dresoch a mala výkop, hostia zo Senice sa obliekli do modro-červenej kombinácie.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

FC Nitra: Harush – Magda, Kolčák, Podhorin ©, Kuník – Mustafič, Adamec – Záhumenský, Faško, Šefčík – Franko.
Náhradníci: Šípoš – Vrábel, Fabiš, Chobot, Olivero, Gatarić, Tancík.

FK Senica: Fryšták – Kopečný, Asanović, Carrillo, Šimčák – Gallovič, Totka – Piroska ©, Fotr, Košťál – Malec.
Náhradníci: Slančík – Nemec, Ólafsson, Duda, Mašulovič, Yenne, Niarchos.

Rozhodca: Sedlák – Weiss, Hrmo – Ihring.

FC Nitra

Nitra prehrala posledné tri zápasy, navyše v nich nedala ani gól. Postupne nestačili na MŠK Žilina (0:3), DAC Dunajská Streda (0:1) a ani MFK Ružomberok (0:3). Predtým porazila Slovan Bratislava (1:0), čo bola jediná výhra z posledných šiestich stretnutí Fortuna ligy. Mužstvo sa nachádza na ôsmom mieste tabuľky so ziskom 18 bodov. Na štvrté Zlaté Moravce stráca iba dva. V tíme cez týždeň skončil tréner Gergely Geri. O sedem gólov sa postaral Michal Faško.

FK Senica

Záhoráci sú na deviatej priečke, kde vlastnia pätnásť bodov. Ak vyhrajú, bodovo sa dotiahnu na Nitru. V poslednom stretnutí Senica doma prehrala proti Slovanu Bratislava (0:3), predtým ale porazila Zemplín Michalovce (1:0) a remizovala so Sereďou (2:2). V posledných piatich dueloch Senica porazila taktiež posledné Pohronie. Skóre 15:29 hovorí o druhej najhoršej ofenzíve v lige a zároveň o druhej najhoršej defenzíve. Tretinu gólov strelil útočník Tomáš Malec, po tri Addo a Piroška.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.

FC Nitra

FC Nitra

  • Harush
  • Magda
  • Kolčák
  • Podhorin (C)
  • Kuník (81. Tancík)
  • Mustafič (68. Fabiš)
  • Adamec
  • Záhumenský (46. Chobot)
  • Faško
  • Šefčík (46. Gatarić)
  • Franko (81. Vrábel)
FK Senica

FK Senica

  • Fryšták
  • Kopečný
  • Asanović
  • Carrillo
  • Šimčák
  • Gallovič
  • Totka (90+2. Mašulovič)
  • Piroska (C)
  • Fotr (66. Yenne)
  • Košťál (71. Duda)
  • Malec