Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Liga majstrov - Skupina B

01.12.2020 o 21:00

Borussia Mönchengladbach
2 : 3
(1:1)
Inter Miláno
Naposledy zmenené pred 3 rokmi
obnoviť
Filter

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera.

Štatistiky zápasu:

Držanie lopty: 53 % : 47 %.
Strely na bránu: 5:4.
Strely mimo: 4:5.
Rohy: 3:5.
Ofsajdy: 1:2.
Fauly: 14:13.

Keďže v druhom zápase vyhral doma Šachtar Doneck nad Realom Madrid, tak sa situácia v tejto skupine poriadne zamotala. Šsancu na postup a súčasne i na to, že skončia v skupine poslední, majú ešte všetky tímy. Skupinu vedie s 8 bodmi Borussia Monchengladbach, ktorá dnes utrpela prvú prehru a v poslednom kole bude hrať na ihrisku Realu Madrid. Druhý je Šachtar Doneck so 7 bodmi, rovnako ako tretí Real, ktorý však v oboch vzájomných zápasoch porazil (vonku 3:2, doma 2:0). Posledný je Inter, ktorý sa dnešnou výhrou udržal v hre o postup, v poslednom kole však na postup musí doma poraziť Šachtar Doneck.

Veľmi dramatický zápas končí napokon vydreným víťazstvom Interu, domáci ale neboli vôbec ďaleko od toho, aby vybojovali tretiu remízu v skupine. V druhom dejstve sa hral otvorený futbal zo strany na stranu, v ktorom mali oba tímy svoje šance a ani o jednom z nich sa nedá povedať, že by svojho súpera vyslovene prevyšoval. Inter dostal do dvojgólového náskoku dvomi gólmi Romelu Lukaku, Pléa však prakticky okamžite znížil na 2:3 a domáci útočník potom i vyrovnal, jeho gól však bol neskôr po preskúmaní videoasistentom odvolaný kvôli tesnému ofsajdu Embola. V závere sa Borussia ešte vrhla do zúfalého tlaku, z ktorého si už ale gólovú príležitosť nevytvorila.

Okolo hlavného rozhodcu sa hneď vytvorila skupinka hráčov oboch tímov, ktorí sa ešte snažia si vysvetliť niektoré situácie. Dokonca za hlavným rozhodcom Dannym Makkeliem prišiel i tréner Borussie Marco Rose, ktorý zjavne rieši neuznaný gól svojho tímu a Neuhausa od Barellu museli oddeľovať spoluhráči.

90+6

Koniec zápasu.

90+5

Žltú kartu za nedovolený zákrok na Bastoniho pri možnom rýchlom protiútoku dostáva Alassane Pléa (Borussia Mönchengladbach). Hostia sú právom naštvaní na hlavného rozhodcu, pretože hneď trojica hráčov Interu mohla bežať do prečíslenia.

90+5

Žltú kartu za zastavenie rýchleho protiútoku Borussie faulom na vlastnej polovici dostáva Alessandro Bastoni (Inter Miláno). Center zo štandardky potom obrana Interu vyriešila a loptu odhlavičkovala.

90+4

Domáci však o loptu na útočnej polovici prišli. Bastoni, ktorý ju získal, si následne veľmi umne vypýtal faul od Pléu, čím získava ďalšie cenné sekundy pre Inter.

90+3

Wolf po zisku lopty zaviezol hrací predmet na útočnú polovicu. Domáci zatláčajú hostí do obrany, tí ale nepúšťajú hráčov Mönchengladbachu do blízkosti vlastnej šestnástky.

90+2

Zápas graduje v šialenom tempe. Embolov prienik z ľavého krídla do šestnástky neuspel, naopak Alexis Sánchez úspešne potiahol loptu medzi trojicou domácich obrancov až na polovicu Borussie.

90+1

Žltú kartu za podrazenie Kramera pri spracovávaní lopty v strede poľa dostáva Roberto Gagliardini (Inter Miláno).

90

Bude sa hrať ešte šesť minút.

90

Center hostí z rohu obrana Borussie odvrátila mimo vlastnej šestnástky, lopta sa ale potom vrátila do domáceho pokutového územia a Lukaku, ktorý stál v ofsajde, zblízka prekopol Sommerovu bránu.

88

Žltú kartu dostáva Romelu Lukaku (Inter Miláno), ktorý síce vybojoval štandardku Interu na útočnej polovici, hneď potom bol ale so svojimi komentármi až príliš aktívny.

88

Inter drží loptu na útočnej polovici a snaží sa svojou kombináciou skôr získavať čas ako skutočne ohroziť bránu domáceho brankára Sommera.

87

Striedanie v tíme Inter Miláno: z ihriska odchádza Ashley Young, prichádza Ivan Perišić.

86

Žltú kartu za protesty proti neuznaniu gólu dostáva tréner Marco Rose (Borussia Mönchengladbach).

85

Gól neplatí! Hlavný rozhodca Makkelie sa šiel pozrieť na videozáznam sám a po jeho preskúmaní sa rozhodol gól Borussie neuznať. Inter tak ďalej vedie o jeden gól.

85

Žltú kartu dostáva tréner Antonio Conte (Inter Miláno), ktorý až príliš nahlas dával najavo, čo si myslel o tom, že by sa gól Borussie mohol uznať.

84

Gól ešte preskúmava VAR kvôli možnému ofsajdu Embola pri clonení brankárovi Handanovičovi.

83

Mönchengladbach dal gól!
Je vyrovnané! Lainer prihrávkou z pravej strany do druhej vlny pripravil loptu na strelu ALASSANEOVI PLÉOVI, ktorý vystrelil k pravej tyči Handanovičovej brány. Embolo sa snažil cloniť brankárovi Handanovičovi, loptu ale nezasiahol a tá tak doletela do brány Interu.

81

Zakaria sklzom vypichol loptu rozbehnutému Lukakuovi, ten však spadol práve na Zakariu. Striedajúci domáci hráč zostáva ležať na trávniku a musí byť ošetrený.

80

Žltú kartu za tvrdé podkopnutie Pléu zozadu v súboji v strede poľa dostáva Ashley Young (Inter Miláno).

78

Striedanie v tíme Borussia Mönchengladbach: z ihriska odchádza Oscar Wendt, prichádza Hannes Wolf.

78

Inter získal rohový kop. Center z neho na prednú tyč obrana Mönchengladbachu vyriešila, lopta sa ale vrátila na kopačky hostí, ktorí zatláčajú domácich k ich pokutovému územiu.

77

Neuveriteľné, čo zahodil Inter Miláno! Alexis Sánchez sa dostal z pravej strany až pred domáceho brankára Sommera, pred ktorým chcel loptu prihrať na spoluhráčov. Jeden z obrancov Borussie ale zrazil hrací predmet na zadnú tyč k dobiehajúcemu Youngovi, ktorý z niekoľkých desiatok centimetrov pred bránkovou čiarou nedokázal loptu doraziť do siete.

76

Mönchengladbach dal gól!
Domáci rýchlo znižujú a vracajú sa do hry! Alexis Sánchez stratil loptu v strede poľa a Thuram kolmou prihrávkou na pravú stranu šestnástky vysunul do nábehu ALASSANEA PLÉU. Ten strelou po zemi k vzdialenejšej tyče prekonal slovinského brankára Handanoviča.

74

Žltú kartu za podrazenie rozbehnutého Gagliardiho ostrým sklzom dostáva Stefan Lainer (Borussia Mönchengladbach).

73

Inter dal gól!
Hostia odskakujú už do dvojgólového náskoku! Striedajúci Alexis Sánchez výbornou kolmicou na pravú stranu vysunul za obrancu rozbehnutého a tiež striedajúceho Hakimího, ktorý loptu ešte posunul na os ihriska na ROMELUHO LUKAKUHO. Belgičan už zvnútra šestnástky nezaváhal a z prvej namieril k pravej tyči Sommerovej brány.

72

Handanovič vyboxoval center z ľavej strany, ktorým založil rýchly protiútok Inter. Lautaro Martínez sa na jeho konci pokúsil o sólový prienik, kľučkoval ale príliš dlho a o loptu prišiel.

71

Striedanie v tíme Inter Miláno: z ihriska odchádza Lautaro Martínez, prichádza Alexis Sánchez.

71

Žltú kartu za zakopnutie lopty po odpískaní faulu dostáva Nicoló Barella (Inter Miláno).

70

Striedanie v tíme Borussia Mönchengladbach: z ihriska odchádza Lars Stindl, prichádza Breel Embolo.

69

Wendtov center zľava zablokoval do autu Hakimí. Domáci budú pri tomto prerušení hry striedať.

68

Stindl fauloval na útočnej polovici Gagliardiniho. Hlavný rozhodca kapitánovi Borussie, ktorý už jednu žltú má, ukazuje, že to bolo posledné varovanie.

67

Hneď po ňom sa však domáci usadili na útočnej polovici a pokračujú vo svojej kombinácii. Postupne sa im darí zatláčať hostí hlbšie do obrany.

66

Borussia sa okamžite tlačí dopredu. Young odhlavičkoval nákop domácich zo stredu poľa do autu.

64

Inter dal gól!
Hostia sa druhýkrát v zápase dostávajú do vedenia! Gagliardini obral v strede poľa o loptu Thurama a tá sa odrazila k Brozovićovi. Chorvát kolmou prihrávkou vysunul do šestnástky ROMELUHO LUKAKUHO, ktorý cez striedajúceho Zakariu namieril strelou po zemi k vzdialenejšej tyči do domácej brány.

63

Center Borussie z rohu chytil pripravený brankár Interu Handanovič. Spolu so svojimi obrancami sa potom snaží o postupnú rozohrávku.

62

Lukaku sklepol nákop pred šestnástku do druhej vlny na Lautara Martíneza, ktorý si loptu pripravil na strelu a potom ňou trafil ľavú tyč Sommerovej brány.

61

Držanie lopty: 55 % : 45 %
Strely: 8:9

60

Striedanie v tíme Inter Miláno: z ihriska odchádza Matteo Darmian, prichádza Achraf Hakimí.

59

Domáci rozohrali štandardku na krátko a múr z hráčov Interu zablokoval Thuramovu strelu. Loptu z autového vhadzovania potom získal Mönchengladbach.

58

Žltú kartu za podrazenie rozbehnutého Thurama dostáva Stefan de Vrij (Inter Miláno). Priamy kop pre Borussiu zo vzdialenosti zhruba 30 metrov od Handanovičovej brá­ny.

57

Martínez sa nateraz vrátil do hry. Na trávniku medzitým prebieha ďalší postupný útok Borussie Mönchengladbach.

56

Lainer čisto vypichol loptu Lautarovi Martínezovi, ktorý cez domáceho obrancu pri tomto zákroku spadol. Zdá sa, že sa útočník hostí zranil, okamžite si totiž k sebe volal lekárov svojho tímu.

55

Rozohrávka rohu sa však ani Borussii príliš nevydarila a hostia tiež vyrazili do protiútoku. Na jeho konci bol zablokovaný Darmianov center z pravej strany.

54

Youngov center z rohu na zadnú tyč odhlavičkoval Ginter. Domáci následne vyrazili do protiútoku, na konci ktorého zrazil de Vrij kolmicu Pléu na Thurama na rohový kop.

53

Lautaro Martínez sklepol hlavou nákop Barellu zo stredu poľa na Lukakuho, ktorého strelu zrazil Zakaria na rohový kop Interu.

52

Na center z rohu domácich sa pred bránkoviskom hostí uvoľnil od Bastoniho Thuram, ktorý neobsadený hlavičkoval mimo Handanovičovej brá­ny.

51

Lazaro si potiahol loptu po pravom krídle až do šestnástky Interu a jeho center takmer z bránkovej čiary zablokoval v sklze na roh Young.

50

Bastoni zachytil nákop na Thurama a okamžite sa podobným nákopom pokúsil vysunúť za domácu obranu Lukakuho. Ten však vybiehal z ofsajdovej pozície.

49

Mönchengladbach je v úvode druhého polčasu aktívnejším tímom a znovu získal presingom loptu pod svoju kontrolu. Hostia musia behať za domácimi zo strany na stranu.

48

Wendtov center z ľavého krídla odkopol do stredu poľa Škriniar. Tam sa k lopte znovu dostali domáci, nepresný nákop na Pléu však pokryl Darmian.

47

Domáci sa snažia o rozohrávku od obrancov, vysoko napádajúci hráči Interu ich však držia pri ich pokutovom území. Napriek tomu Borussia zatiaľ o loptu neprišla.

46

Striedanie v tíme Borussia Mönchengladbach: z ihriska odchádza Tony Jantschke, prichádza Denis Zakaria.

46

Začal sa druhý polčas.

Druhý polčas sa začne približne o 22:02.

S nerozhodným polčasovým výsledkom budú spokojnejší domáci. Inter síce bol o niečo aktívnejší a hlavne z rýchlych protiútokov výrazne hrozil domácej obrane, Borussiu ale až na jeden moment (gól Darmiana) podržal brankár Sommer. Postupom času prevzali iniciatívu domáci, ktorí si vytvorili v závere prvého polčasu veľký tlak a nakoniec sa dočkali v nadstavenom čase vyrovnávajúceho góle vďaka presnej hlavičke Pléu. V druhom polčase tak hlavne Inter bude musieť omnoho viac útočiť, vzhľadom na výsledok dnešného prvého zápasu tejto skupiny (Šachtar Doneck – Real Madrid 2:0) by totiž tento výsledok pre Inter Miláno znamenal isté posledné miesto v skupine.

Štatistiky po 1. polčase:

Držanie lopty: 55 % : 45 %
Strely na bránu: 4:2
Strely mimo: 2:2
Rohy: 0:2
Ofsajdy: 0:0
Fauly: 5:5

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Mönchengladbach dal gól!
Domáci strieľajú hosťom gól „do šatne“ a vyrovnávajú! ALASSANE PLÉA predĺžil prihrávku zo stredu poľa na pravú stranu na rozbehnutého Lazara, ktorý centrom z prvej nakopol loptu do bránkoviska Interu. Tam si nabehol práve Pléa, ktorý úplne neobsadený hlavičkou do zeme nasmeroval loptu do pravého horného rohu Handanovičovej brá­ny.

45

Bude sa hrať ešte jednu minútu.

45

Mönchengladbach extrémne vysokým presingom dotlačil hostí až do bránkoviska Interu a de Vrij musel loptu pred domácimi hráčmi odkopnúť do autu.

44

Stindl spadol v súboji s Bastonim pri snahe spracovať si prihrávku v šestnástke Interu, hlavný rozhodca ale hneď ukázal, že penalta sa kopať nebude.

43

Domáci to teda skúsili z opačnej strany. Wendtov center zľava odkopol Darmian a hostia sa následne konečne dostali k lopte.

42

Lazarov center sprava obrana Interu zablokovala. Lopta sa potom odrazila na kopačky domácich hráčov, konkrétne k Stindlovi. Ten tiež nakopol loptu do šestnástky hostí, obrana milánskeho klubu ale loptu znovu odkopla do bezpečia.

41

Mönchengladbach tak získal možnosť vrátiť sa na polovicu svojho súpera. Inter však zatiaľ výborne prehusťujú nebezpečný priestor v blízkosti vlastnej šestnástky a nepúšťa domácich takmer k ničomu.

39

Brozović získal v strede poľa loptu a hneď vysunul do útoku dvojicu Lukaku – Lautaro Martínez. Druhý menovaný hľadal prihrávkou v šestnástke Borussie Lukakuho, ten ale zbytočne kľučkoval a o loptu prišiel.

38

Borussia zvyšuje svoj tlak a naďalej kombinuje v strede poľa. Hostia držia disciplinovane obranné postavenie.

37

Thuram si potiahol loptu na ľavú stranu pokutového územia Interu a jeho strelu po zemi cez Škriniara, ktorú slovenský obranca ešte jemne tečoval, výborným zákrokom vyrazil gólman Handanovič.

36

Lainerova tvrdá strela spoza šestnástky Interu šla priamo na brankára Handanoviča, ktorý ju vyrazil. Následne po centri zľava zakončoval hlavou Stindl, i táto strela ale šla len priamo na brankára Interu.

34

Ďalšia chyba domácich v rozohrávke znamenala ďalšiu gólovú príležitosť Interu! Lukaku posunul loptu do šestnástky na Lautara Martíneza, ktorého prvú strelu zablokoval v sklze Lainer a druhý pokus útočníka Interu k bližšej tyči vyrazil domáci gólman Sommer.

33

Domáci v posledných minútach preberajú iniciatívu a majú loptu častejšie na kopačkách. Disciplinovaná obrana Interu ich ale nepúšťa do bezprostrednej blízkosti svojej šestnástky.

32

Stindl chcel zrejme priamo vystreliť na bránu, lopta ale preletela celou šestnástkou Interu výrazne mimo vzdialenejšej tyče.

31

Škriniar zrazil nedovoleným spôsobom na trávnik na ľavom krídle Thurama. Borussia Mönchengladbach získava priamy kop zo zaujímavej pozície.

30

Wendt nepresnou prihrávkou na spoluhráčov doslova daroval loptu hráčom Interu. Tí sa „športovo“ odvďačili tým, že sami svoj pokus o rýchly protiútok pokazili.

29

Kramer tvrdo zasiahol vo vzdušnom súboji Barellu, ktorý si toho v posledných minútach vytrpí dosť. Na šťastie sa ale tentokrát nejednalo o súboj, ktorý by niektorého z hráčov zranil.

28

Po krátkom ošetrení sa Barella vrátil do hry. Tá medzitým pokračuje rozohrávkou postupného útoku od domácich obrancov.

27

Po vzdušnom súboji s Thuramom v strede poľa zostal na trávniku ležať Barella. Už sú pri ňom lekári Interu Miláno.

25

Držanie lopty: 55 % : 45 %
Strely: 0:6
Strely na bránu: 0:1

24

Domáci sa pri svojej rozohrávke dostali pod veľký tlak napádajúcich hostí a v jednom momente si loptu dokonca prihrávali vo vlastnej šestnástke. Borussia si však poradila a úspešne rozohrala.

23

Barellov center sprava doletel na zadnej tyči ku Gagliardinimu, ktorý si však loptu dobre nespracoval a Ginter ju pred ním na poslednú chvíľu odkopol do autu.

22

Lukakuho nákop na pravú stranu šestnástky Borussie sklepol Lautaro Martínez loptu do druhej vlny na Barellu, ktorý svojou strelou minul Sommerovu bránu.

21

Borussia sa snaží upokojiť hru po inkasovanom góle a opäť sa dostať do hry. Domáci si loptu prihrávajú na vlastnej polovici.

20

Žltú kartu za šliapnutie na nohu Neuhausa v súboji o loptu dostáva Lautaro Martínez (Inter Miláno).

19

Domáci chceli rýchlo odpovedať a získali štandardku na útočnej polovici. Pri nábehu na center z nej však fauloval Lazaro a hostia loptu získali.

17

Inter dal gól!
Hostia otvárajú skóre! Po neúspešnom odkope domáceho obrancu sa lopta dostala k Barellovi ktorý ju z prvej nakopol pred šestnástku Interu. Lukaku ju hlavou predĺžil na jej pravú stranu na rozbehnutého MATTEA DARMIANA, ktorý strelou cez obrancu v sklze medzi nohy domáceho brankára Sommera poslal loptu do siete. Domáci gólman asi nebude mať po tomto góle úplne čisté svedomie…

16

Hostia rozohrali roh na krátko a nakoniec ich center z pravej strany obrana Borussie odvrátila do bezpečia. Odrazenú loptu však získali znovu hráči Interu, ktorí pokračujú v postupnej kombinácii.

15

Lukaku si krásne obhodil Wendta a na pravom krídle potiahol loptu do šestnástky Mönchengladbachu. Centrom na hranici šestnástky potom nakopol hrací predmet na dobiehajúceho Younga, ktorého strela bola tečovaná mimo domácej brány.

14

Bastoni odhlavičkoval Lainerov center sprava. Lopta sa potom odrazila k Lazarovi, ktorý ju udržal pred šestnástkou Interu a domáci začínajú pokutové územie súpera prihrávkami zo strany na stranu obliehať.

13

Milánčania dokonca donútili domácich k malej domov na brankára Sommera, ktorý musel pod tlakom odkopnúť loptu do stredu poľa. Tam ju opäť získali jeho spoluhráči.

12

Inter síce napokon rozohral, už v strede poľa však hostia o loptu prišli. Domáci s ňou potom zacúvali na vlastnú polovicu ihriska, odkiaľ zakladajú svoj postupný útok.

11

Trojica obrancov Interu si loptu prihráva pred vlastnou šestnástkou, domáci jej ale bránia v rozohrávke vysokým presingom.

10

Prvú žltú kartu zápasu dostáva za držanie Barellu kapitán Lars Stindl (Borussia Mönchengladbach).

9

Postupným útokom sa hráči Borussie posunuli na útočnú polovicu, kde jej akcia skončila neúspešným pokusom Pléu o individuálny prienik.

8

Domáci sa snažia hru trochu upokojiť a prihrávajú si loptu pred vlastnou šestnástkou. Hostia ich teraz aktívne nenapádajú.

7

Útok Interu potom ešte pokračoval a po ďalšom Darmianovom centri sprava znovu na prednej tyči, tentokrát už z prvej, zakončoval Lautaro Martínez. Jeho pokus skončil na bočnej sieti.

6

Darmian na konci rýchleho protiútoku Interu nacentroval sprava do šestnástky na prednú tyč na Lautara Martíneza. Jeho zakončenie zblízka v sklze však dvakrát zablokoval Jantschke a lopta nakoniec k brankárovi Sommerovi ani nedoletela.

5

Tímy si vymenili kontrolu nad loptou a teraz tak môžeme sledovať postupný útok Interu. Domáci sú zoradení v obrannom postavení pred vlastnou šestnástkou.

4

Akcia Interu však tiež skončila bez úspechu. Úvod zápasu sa zatiaľ nesie vo veľmi opatrnom duchu a oba tímy hrajú hlavne v strede poľa.

3

Hostia tak získali čas a priestor na rozohrávku, ktorí využili. Milánčania sa usadili na útočnej polovici, kde sa snažia rozvíjať svoj postupný útok.

2

Nepresný výkop hráčov Borussie skončil u Škriniara. Toho fauloval pri napádaní rozohrávky hostí Pléa.

1

Výkop zápasu mali domáci, ktorí sa hneď nasťahovali na útočnú polovicu. Odtiaľ ich po chvíli vytlačili hráči Interu, o loptu ich však neobrali.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Borussia bude v hustom daždi hrať v čiernych dresoch, Inter v bielych.

Oba tímy práve vybiehajú na hraciu plochu a po ich nástupe o chvíľu zaznie hymna Ligy majstrov.

Úvodné zostavy:

Borussia Mönchengladbach: Sommer – Lainer, Jantschke, Ginter, Wendt – Lazaro, Kramer, Neuhaus – Pléa, Stindl ©, Thuram.

Náhradníci: Grün, Sippel – Beyer, Embolo, Herrmann, Lang, A. Poulsen, Traoré, Zakaria, H. Wolf, Bénes.

Inter Miláno: Handanovič © – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Darmian, Barella, Brozović, Gagliardini, Young – R. Lukaku, Lautaro Martínez.

Náhradníci: I. Radu, F. Stanković – D'Ambrosio, Eriksen, Hakimí, Perišić, Ranocchia, Alexis Sánchez, Sensi.

Rozhodca: Makkelie – Diks, Steegstra (NED).

Kvôli opatreniam na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 sa tento zápas bude hrať bez divákov.



Vzájomné zápasy

Vzájomná bilancia medzi týmito dvomi klubmi je vyrovnaná. Mönchengladbach i Inter vyhrali po jednom vzájomnom súboji a ďalšie tri sa skončili remízami. Prvý zápas v tejto sezóne Ligy majstrov sa v Miláne skončil remízou 2:2.



Inter Miláno

Milánčania potvrdzujú v domácej súťaži svoje postavenie jedného z favoritov na titul, aj keď po 9 odohraných kolách strácajú z druhého miesta na mestského rivala AC päť bodov. V poslednom kole navyše uštedrili prvú prehru v sezóne prekvapeniu Serie A Sassuolu (3:0). V Lige majstrov to však od Interu ani zďaleka nie je taká sláva. Po dvojzápase s Realom Madrid, v ktorom nezískal ani jeden bod (vonku 2:3, doma 0:2) má na konte len dva body a je na poslednom mieste tabuľky. Dnes tak nutne potrebuje zvíťaziť, aby si vôbec udržal šancu na postup, v konečnom zúčtovaní mu ale ani tento výsledok už nemusí stačiť.

Predošlé zápasy v Lige majstrov:
Inter Miláno – Mönchengladbach 2:2
Šachtar – Inter Miláno 0:0
Real Madrid – Inter Miláno 3:2
Inter Miláno – Real Madrid 0:2



Borussia Mönchengladbach

Borussia síce vstúpila do novej ligovej sezóne jasnou prehrou 0:3 v Dortmunde, potom však z ďalších 12 súťažných zápasov prehrala jediný. V Bundeslige je aktuálne na siedmom mieste, ešte lepšie výsledky ale má v Lige majstrov. V ťažkej skupine B je po dvojzápase so Šachtarom Doneck, ktorý vyhrala v súčte 10:0 (vonku 6:0, doma 4:0), na prvom mieste. Pred tretím Šachtarom má dve kolá pred koncom skupinovej fázy štvorbodový náskok a prípadnou dnešnou výhrou tak môže definitívne rozhodnúť o svojom postupe do jarnej časti turnaja.

Predošlé zápasy v Lige majstrov:
Inter Miláno – Mönchengladbach 2:2
Mönchengladbach – Real Madrid 2:2
Šachtar – Mönchengladbach 0:6
Mönchengladbach – Šachtar 4:0

Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Borussia Mönchengladbach – Inter Miláno. Stretnutie skupiny B Ligy majstrov sa začne o 21:00.

Borussia Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach

  • Sommer
  • Lainer
  • Jantschke (46. Zakaria)
  • Ginter
  • Wendt (78. H. Wolf)
  • Lazaro
  • Kramer
  • Neuhaus
  • Pléa
  • Stindl (C) (70. Embolo)
  • Thuram
Inter Miláno

Inter Miláno

  • Handanovič (C)
  • Škriniar
  • de Vrij
  • Bastoni
  • Darmian (60. Hakimí)
  • Barella
  • Brozović
  • Gagliardini
  • Young (87. Perišić)
  • R. Lukaku
  • Lautaro Martínez (71. Alexis Sánchez)