Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Európska liga - Skupina C

26.11.2020 o 21:00

OGC Nice
1 : 3
(0:1)
SK Slavia Praha
Naposledy zmenené pred 3 rokmi
obnoviť
Filter

Druhý polčas bol ešte bohatý na góly. Aj druhé dejstvo bolo vyrovnané a v 60. minúte sa presadil domáci Gouiri a Nice vyrovnalo na 1:1. Dlho však tento stav neplatil, hostí poslal späť do vedenia Olayinka a na konečných 1:3 upravil Sima. Nice tak doma nezískalo ani bod, aj keď to bol dobrý futbal z oboch strán, Slavia udelila súperovi lekciu z efektivity a stále zostáva lídrom skupiny C.

Ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc.

90+4

Koniec zápasu.

90+3

Čoskoro sa naplní aj nadstavený čas, o troch bodoch pre Slaviu by malo byť rozhodnuté.

90+2

Búdawí dostal za faul žltú karu, ale neodpustil si nejaké poznámky a tak dostal aj druhú žltú kartu a o niečo skôr sa môže ísť osprchovať.

90+2

Žltú kartu dostáva Hišám Búdawí (OGC Nice).

90+1

V druhom polčase sa nadstavujú 4 minúty!

90

Nice zahrávalo rohový kop, ktorý hostia pohodlne ubránili a dostávajú loptu do bezpečia.

89

Riadny hrací čas druhého polčasu sa čoskoro naplní. Uvidíme, koľko sa ešte bude nadstavovať.

88

Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Peter Olayinka, prichádza Tomáš Malinský.

87

Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Tomáš Holeš, prichádza Ondřej Karafiát.

87

Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Abdallah Sima, prichádza Stanislav Tecl.

86

Český celok výborne zvláda záver zápasu a už sa výrazným spôsobom približuje k zisku troch bodov.

85

Nice zahrávalo rohový kop, ale Rony Lopes poslal nepresný center. Následne domácich zastavil ofsajd.

84

Stále sa domáci nedostávajú k ničomu zaujímavému. Nice dnes už zrejme na body môže zabudnúť.

83

Slavia nepúšťa domácich na svoju polovicu ihriska. Český celok pohodlne po zisku lopty kombinuje, nemá sa kam ponáhľať.

82

Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Jan Kuchta, prichádza Lukáš Provod.

81

Francúzsky celok sa nedostáva k žiadnemu tlaku a čas na strelenie dvoch gólov je dosť krátky. Snáď ešte nejaké pekné a zaujímavé akcie uvidíme.

80

Necelých desať minút zostáva do konca druhého polčasu a tak celého zápasu. Český majster siaha na tri body, ale potrebuje ešte zvládnuť záver zápasu.

79

Môžme sa pozrieť aj na druhý zápas v tejto skupine. Leverkusen doma vyhráva rovnako 3:1 nad H. Be'er Sheva a tak nemecký celok a Slavia majú v live tabuľke rovnaký počet bodov.

78

Striedanie v tíme OGC Nice: z ihriska odchádza Amine Gouiri, prichádza Andy Pelmard.

77

Žltú kartu dostáva Robson Bambu (OGC Nice).

76

Nice prehráva o dva góly a zatiaľ to teda vyzerá, že doma nezískajú ani bod. Ak Slavia dnes vyhrá, potup zo skupiny by už mohla mať skoro vo vrecku.

75

Tím Slavia práve strelil gól!
Tretí gól hosťujúceho celku a šanca na tri body pre Slaviu sa zvyšuje! Holeš našiel presným pasom za obranu domácich hlavu ABDALLAHA SIMU a ten sám pred brankárom Benítezom nezaváhal – 1:3!

74

Žltú kartu dostáva Morgan Schneiderlin (OGC Nice).

73

Nice nevyšiel rýchly útočný výpad a po faule je pri lopte Slavia. Český majster už naozaj dlhšiu dobu nepustil súpera na svoju polovicu.

72

Striedanie v tíme OGC Nice: z ihriska odchádza Myziane Maolida, prichádza Hišám Búdawí.

71

Domáci faulovali a hostia získavajú priamy kop len kúsok od rohovej zástavky. Ševčíkov center však putoval len na hlavy domácich futbalistov.

70

Opäť sa lopta dostáva na kopačky hosťujúceho celku. Ten sa nemá kam ponáhľať, stále si drží tesné vedenie o jeden gól a drží nádej na plný bodový zisk.

69

Slavia dostáva hru na polovicu súpera, český celok nepúšťa domácich do žiadnej šance. Klobúk dole pred Slaviu, ako sa rýchlo otriasla z gólu a zakrátko je späť vo vedení.

68

S priamym kopom nemala Slavia žiadne problémy, Bořil dostal loptu do bezpečia. Menší nápor domácich futbalistov však môže pokračovať ďalej.

67

Reine-Adélaïde krásne vycvičil obranu hostí a vypátal si faul. Nasledovsť bude priamy kop Nice, hostia sa musia aj naďalej brániť.

66

Striedanie v tíme OGC Nice: z ihriska odchádza Júsuf Atál, prichádza Dan Ndoye.

65

Opäť sú tak na rade domáci futbalisti, ktorí musia doťahovať náskok svojho dnešného súpera. Uvidíme, čo všetko nás v tomto zápase ešte čaká.

64

Tím Slavia práve strelil gól!
Dlho nerozhodný stav predsa len neplatil, hostia sú späť vo vedení o jeden gól! Slavia zahrala ukážkový rohový kop, Ševčík našiel presným centrom zle pokrytého PETRA OLAYINKU a táto spolupráca už prináša želaný efekt, hlavička má gólové parametre – 1:2!

63

Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Ondřej Lingr, prichádza Ibrahim Benjamin Traoré.

62

Olayinka mohol vrátiť vedenie českému majstrovi! Ševčíkov center našiel presne hlavu Olayinku, ktorý však sám pred bránou poslal svoje zakončenie len do stredu a Benítez na čiare úspešne zasiahol!

61

Po hodine hry je teda vyrovnané a začína sa odznova. Verme, že ešte uvidíme zaujímavý zvyšok zápasu, oba tímy sú v hre o plný bodový zápis.

60

Tím Nice práve strelil gól!

Je vyrovnané! Hostia stratili svoje tesné vedenie a tento gól je z kategórie lacných a to po hrubej chybe brankára Kolářa, ktorý nelogicky vybehol vysoko zo svojej brány proti Atalovi, ten mu nasadil krásne jasličky a lopta sa od tyčky odrazila k voľnému AMINEMU GOUIROVI a ten ju doklepol do prázdnej brány – 1:1!

59

Môžme zatiaľ konštatovať, že druhý polčas pokračuje v podobne aktívnom tempe ako prvý polčas. Snáď čoskoro uvidíme ďalšie zaujímavé akcie na oboch stranách.

58

Český majster zahrával po rýchlom útočnom výpade takisto rohový kop. Ševčíkov center bol však nevydarený, ale Slavia ešte môže zostať pri lopte.

57

Napokon z toho boli dva rohové kopy za sebou, ale v oboch pripadoch boli hostia pri bránení úspešní a už vývážajú loptu do bezpečia.

56

Nice zahrávalo priamy kop, ktorý môžme označiť za skrátený rohový kop. Atál trafil súpera a nasledovať bude predsa len rohový kop, Slavia sa musí brániť aj naďalej.

55

Žltú kartu dostáva Jan Bořil (SK Slavia Praha).

54

Slavia kombinuje na útočnej polovici, ale od Masopusta sa lopta dostáva za postranú čiaru a nasledovať bude odkop od domácej brány.

53

Žltú kartu dostáva Júsuf Atál (OGC Nice).

52

Hra sa preleiva z jednej strany na druhú, ale žiadne výrazné momenty neprichádzajú. Český majster môže byť však spokojný, stále je v ideálnej pozícii na získanie bodov.

51

Nevydarený rýchly útočný výpad hostí a domáci celok kombinuje na svojej polovici ihriska. Slavia na nič nečaká a okamžite vysoko napáda súperovu rozohrávku.

50

Od výkopu sa druhý polčas nesie v aktívnom tempe z oboch strán. Nice je stále v nevýhodnej pozícii a prehráva doma najtesnejším možným rozdielom.

49

Kolář výborne zasiahol pri strele Reine-Adélaïdea domáci zahrávali rohový kop! Ten však hosťujúci celok ubránil a dostáva loptu do bezpečia.

48

Slavia sa po chybe súpera dostala k lopte a operovala na útočnej polovici. Napokon sa však do žiadnej šance nedostala a už sa musí brániť.

47

Olayinka zostáva po ostrom strete ležať na trávniku a drží sa za nohu. Napokon k ošetreniu dôjsť nemuselo, ale hra sa na malý moment prerušila.

46

Druhý polčas v Nice je už v plnom prúde, výkop mala Slavia. Ani jeden z trénerov nestriedal.

46

Začal sa druhý polčas.

Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!

Úvodné dejstvo v Nice je už minulosťou a po nej platí stav 0:1! Slavia v prvých minútach hrala veľmi aktívne a bola lepším celkom, svoju prvú veľkú šancu hneď premenila na gól, keď sa v 14. minúte prasadil Lingr. Nice malo potom rovnako šancu na gól, ale Maurice trafil tyčku. Od tohto momentu sa hra vyrovnala, oba tímy sa snažili hrať aktívne, ale defenzívy na oboch stranách boli pozorné. Po prvom polčase je tak určite spokojnejšia Slavia.

Druhý polčas sa začne približne o 22:02.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+1

V prvom polčase sa nadstavuje 1 minúta!

45

Riadny hrací čas v prvom polčase sa čoskoro naplní. Čakáme na údaj o nadstavenom čase.

44

Lingr sa dostal k lopte na hranici pokutového územia, ale jeho zakončenie z voleja smeruje vysoko nad domácu bránu.

43

Žltú kartu dostáva Stanley N'Soki (OGC Nice).

42

Domáci zahrávali priamy kop v tesnej blízkosti pokutového územia, ale Kolář si so strelou poradil a Slavia vyváža loptu do bezpečia.

41

Žltú kartu dostáva David Zima (SK Slavia Praha).

40

Nice sa presúva na útočnú polovicu, čas v prvom polčase sa už veľmi rýchlo kráti.

39

Škoda tejto situácie pre hosti! Bořil poslal presný center do pokutového územia, Olayinka nedokázal zachytiť loptu a Bořilove zakončenie bolo veľmi slabé a Benítez si pripísal ľahký zákrok!

38

Je tu nedovolený zákrok domácich a tak hostia rozbiehajú kombináciu na svojej polovici ihriska. Nice sa snaží o vysoké napádanie súperovej rozohrávky.

37

Aktivita domáceho tímu sa posutpne zvyšuje, ale neprináša to želaný efekt. Slavia zatiaľ zvláda úlohu v defenzíve úspešne a drží si tesné vedenie.

36

Rony Lopes poslal prihrávku na Maurice v pokutovom území, ale jeho zakončenie nemohlo platiť kvôli ofsajdu. Slavia sa už skúša presadiť v útoku.

35

Približne desať minút zostáva do konca úvodného dejstva. Domáci by určite chceli do polčasovej prestávky vyrovnať, ale po veľkej šanci Nice už nič zaujímavého neprišlo.

34

Nice sa nevydaril rýchly prechod na útočnú polovicu a tak máme možnosť sledovať výmenu lôpt v podaní hosťujúceho tímu. Slavia sa s blížiacim sa koncom prvého polčasu nemá kam ponáhľať.

33

Rýchly brejk hosťujúceho celku nemohol pokračovať, Kuchta sa previnil útočným faulom. Nice momentálne kombinuje na svojej polovici ihriska.

32

Simova prihrávka pred bránu Benitéza nebola nebezpečná, brankár domácich už rozohráva loptu na svojich spoluhráčov. Slavia sa vracia na svoju polovicu ihriska.

31

Hra sa postupne vyrovnáva na oboch stranách, zatiaľ ďalšie zaujímavé momenty neprichádzajú. Slaviu to však trápiť nemusí, stále je v ideálnej pozícii.

30

Polhodina na Allianz Riviera je už minulosťou. Od 14. minúty prehráva domáce Nice so Slaviou Praha 0:1!

29

Nepresná prihrávka do pokutového územia hostí, Kolář znova rozohráva loptu na svojich spoluhráčov. Slavia sa snaží hru otočiť na druhú stranu, ale neúspešne.

28

Adélaïde sa krásne dostal cez súperovich obrancov, následne poslal prízemný center pred Kolářovu bránu, ale po odraze lopty končí lopta v rukaviciach českého brankára.

27

Nápor domácich pokračuje a Maurice vybojoval tretí rohový kop za sebou pre Nice. Hlavička po rohovom kope smerovala nad Kolářovu bránu, Slavia si môže vydýchnuť.

26

Lotomba výborne zasiahol v pokutovom území a dostáva loptu do bezpečia. Nice bude pokračovať ďalší rohovým kopom v krátkom slede.

25

Zima odvrátil centrovanú loptu, domáci však útočia naďalej. Vôbec prvýkrát sa teraz Slavia musí na dlhšiu dobu brániť, snaží sa napádať súperovu rozohrávku.

24

Chyba v zadných radoch hostí a Slavia domácim tento rohový kop darovala. Nice tak ešte môže pokračovať v útočnom ťažení.

23

Po priamom kope zostala Slavia v tesnej blízkosti pokutového územia, Olayinka napokon zakončoval z uhla pred bránou súpera, brankára súpera síce prekonal, ale pri tyčke výborne zasiahol Atál!

22

Dostávame sa do druhej polovice úvodného dejstva. Slavia od úvodného výkopu hrá veľmi aktívne a drží si tesné vedenie. Pred malou chvíľou však mohol byť stav vyrovnaný.

21

Slavia vyrazila do rýchleho brejku a získala ďalší rohový kop. Jeho rozohrávka nebola ideálna, ale hostia zostávajú pri lopte a pridávajú na aktivite.

20

Francúzsky celok to mohol súperovi vrátiť! Vôbec prvá šanca domácich, keď sa Maurice dostal za obranu súpera a už bol sám pred Kolářom, jeho strela však napokon končí na tyčke, obrovské šťastie pre Slaviu!

19

Momentálne je pri lopte domáci tím, ktorému sa však nedarí v prechode na útočnú polovicu. Nice sa v tomto zápase stále len hľadá a musí doťahovať náskok súpera.

18

Dlhá prihrávka do pokutového územia domácich nebola nebezpečná, brankár Benítez už rozohráva loptu na svojich spoluhráčov. Domáci brankár nie je zrnova v ideálnej pohode, hneď prvá strela na jeho bránu skončila gólom.

17

Ševčík sa chopil rozohrávky priameho kopu, ale loptu napálil len do múru. Následne je pískaný ofsajd hostí a v ňom sa ocitol Sima.

16

Kuchta bol faulovaný a český majster zostáva pri lopte. Aj toto bol veľmi ostrý zákrok, ktorý zostal bez potrestania v podobe žltej karty. Uvidíme priamy kop Slavie z dobrej pozície.

15

Môžme po štvrthodien hry konštatovať, že Slavia sa dostala do zaslúženého vedenia. Hostia hrali veľmi aktívne a snažia sa v tejto hre pokračovať ďalej.

14

Tím Slavia práve strelil gól!
Je tu otvárací gól tohto stretnutia! Vôbec prvá väčši šanca v tomto zápase končí gólom, k lopte sa dostal hosťujúci ONDŘEJ LINGR a ten spoza pokutového územia vyslal nádhernú strelu do horného rohu bránu, Benítez sa len prizeral a bol absolútne bez šance – 0:1!

13

Olayinka sa znova nedostal do zakončenia kvôli faulu. Nice zvládlo dlhší nápor súpera a má šancu teraz hru otočiť. Francúzsky celok toho zatiaľ veľa neukázal.

12

Pomerne dlho drží Slavia loptu na svojich kopačkách. Momentálne však hostia kombinujú prevažne na svojej polovici ihriska, snažia sa o postupný prechod na polovicu dnešného súpera.

11

Úvodná desaťminútovka tohto stretnutia je už minulosťou. Zatiaľ čakáme na niečo zaujímavé, ale aktívnejšie hrá smerom dopredu český celok. Snáď čoskoro nás poteší nejaká pekná akcia.

10

Aj tento rohový kop domáci celok ubránil, ale loptu nezískal na svoje kopačky. Slavia pokračuje vo svojom útočnom ťažení naďalej.

9

Simova prihrávka do pokutového územia domácich neprešla, ale Slavia ešte získava rohový kop. Teraz sledujeme aktívnu pasáž hry v podaní českého majstra.

8

Olayinka sa previnil rovnako faulom a tak sa lopta po krátkej dobe vracia späť na kopačky Nice. Zatiaľ je to veľa nepresností na oboch stranách, čakáme na prvý zaujímavejší moment.

7

Nedovolený zákrok domáceho kapitána Schneiderlina a ten môže byť rád, že nedostal žltú kartu. Slavia sa tak znova dostáva k lopte a môže skúsiť niečo vymyslieť.

6

V krátkom slede zahrávali hostia aj svoj druhý rohový kop, ktorý bol o niečo zaujímavejší, ale žiadnu šancu napokon neponúkol. Nice tak zvládlo celkom náročné chvíle.

5

Ševčíkov center nebol nijak nebezpečný, domáca obrana ho odvrátila do bezpečia. Slavia však aj naďalej pokračuje vo svojej útočnej kombinácií v blízkostu súperovej šestnástky.

4

Je tu zrazený center pred domácu bránu a Slavia bude ako prvé zahrávať v tomto zápase rohový kop. Nice sa tak ešte bude musieť brániť.

3

Pri lopte je momentálne český celok, ktorý sa snaží o postupný prechod na útočnú polovicu. Tento zápas je pre oba tímy veľmi dôležitý a napovie, ako sa bude vyvíjať boj o postup do vyraďovacej časti.

2

Nice už má za sebou prvý útočný výpad, ale nepresné zakončenie nemohlo bránu súpera ohroziť a Kolář už rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.

1

Prvý polčas na Allianz Riviera sa už naplno rozbehol, výkop patril domácemu Nice, ktorý dnes nastupuje v červeno-čiernych dresoch, hosťujúca Slavia hrá v modrých dresoch.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Pred úvodným výkpom je to ešte minúta ticha za zosunlého Diega Maradonu.

Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!

Úvodné zostavy:

OGC Nice: Benítez – Atál, Bambu, N'Soki, Lotomba – Rony Lopes, Schneiderlin ©, Reine-Adélaïde – Claude-Maurice, Maolida, Gouiri

Náhradníci: Cardinale, Boulhendi – Búdawí, Danilo, Daniliuc, Lees-Melou, Ndoye, Pelmard, Coly, Seghir, Thuram, Trouillet

SK Slavia Praha: O. Kolář – Masopust, Kúdela, Zima, Bořil © – Sima, Lingr, Holeš, Ševčík, Olayinka – Kuchta

Náhradníci: Kovář, Stejskal – Křišťan, Karafiát, Oscar, Jurásek, Stanciu, Provod, Musa, Malinský, Traoré, Tecl

Rozhodca: Glenn Nyberg – Mikael Hallin, Andreas Söderqvist – Mohammed Al-Hakim (všetci Švédsko)

Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá OGC Nice a SK Slavia Praha. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 21:00.

Vo štvrtok sú na programe stretnutia štvrté stretnutia v rámci základnej skupiny Európskej ligy. Ide tak už o odvetné stretnutia a postupne začína vrcholiť boj o postup do vyraďovacej časti. Francúzske Nice doma privíta Slaviu Praha.

OGC Nice
Domáci celok má momentálne na svojom konte 3 body a je na treťom mieste vďaka lepšiemu skóre pred poslednou Shevou. Nice si jediné víťazstvo a tak aj tri body pripísalo práve v domácom zápase s Shevou, v prvom zápase podlahol francúzsky celok vysoko 2:6 Leverkusenu a v divokej prestrelke 3:2 podlahol na pražskej pôde Slavii.

SK Slavia Praha
Český celok má na svojom konte 6 bodov a v nabitej tabuľke ja na prvom mieste vďaka lepšiemu skóre. Slavia nemala úspešný vstup, keď prehrala na pôde Shevy 3:1, ale následne hostia zdolali doma Leverkusen 1:0 a už v spomínanom zápase aj Nice.

Oba celky majú teda o čo hrať. Ide o veľmi dôležitý zápas, ktorý načrtne ďalší vývoj v skupine. Ako to napokon dopadne? Sledujte náš online prenos!

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

OGC Nice

OGC Nice

  • Benítez
  • Lotomba
  • N'Soki
  • Bambu
  • Atál (66. Ndoye)
  • Reine-Adélaïde
  • Schneiderlin
  • Rony Lopes
  • Gouiri (78. Pelmard)
  • Maolida (72. Búdawí)
  • Claude-Maurice
SK Slavia Praha

SK Slavia Praha

  • O. Kolář
  • Bořil
  • Zima
  • Kúdela
  • Masopust
  • Olayinka (88. Malinský)
  • Ševčík
  • Holeš (87. Karafiát)
  • Lingr (63. Traoré)
  • Sima (87. Tecl)
  • Kuchta (82. Provod)