Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Liga majstrov (predkolá) - 2. predkolo

26.08.2020 o 16:30

AZ Alkmaar
3 : 1
(0:0)
FC Viktoria Plzeň
Naposledy zmenené pred 4 rokmi
obnoviť
Filter

David Limberský poslal Plzeň do vedenia a to český klub takmer udržal. Až v piatej minúte nadstavenia prišiel veľmi smolný faul Hrušku. Ponúknutú penaltu premenil kapitán Koopmeiners. V predĺžení rozhodol Guømundsson. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer.

Koniec zápasu.

119

AZ Alkmaar je jednou nohou v 3. predkole Ligy majstrov. Viktoria Plzeň v tejto chvíli potrebuje na minimálne vyrovnanie zázrak, ktorý podľa všetkého nepríde.

118

Alkmaar dal gól!
Koopmeiners poslal dlhý nákop na útočnú polovicu ihriska. Boadu ju získal, posunul za obranu do šestnástky a ALBERT GUØMUNDSSON bude hrdinom, pretože ešte obišiel Hrušku a rozvlnil sieť. Mladík strieľa druhý gól v predĺžení.

117

Havel nedostihol náročný pas na pravé krídlo. Wijndal loptu púšťal mimo ihriska, český obranca navyše zbytočne fauloval.

116

AZ Alkmaar držal loptu na útočnej polovici ihriska, potom prišla ruka od jedného z domácich. Čas ale plynie pre Plzeň veľmi rýchlo.

115

De Wit odkopával loptu z vlastnej šestnástky iba nad seba, takže faul od Káčera na spomínaného Holanďana bol nanajvýš zbytočný. Bizot teraz natiahne čas.

114

Sugawara na útočnej časti ihriska o loptu prišiel, okamžite sa vpred rozbehol Ba Loua, ale ani jemu sa nepodarilo zájsť ďaleko.

113

Centrovanú loptu z rohu nezakončil nikto z futbalistov českého tímu, pretože Havel si pomohol útočným faulom.

112

Viktoria Plzeň na pravom krídle získala priamy kop. Káčer centroval na zadnú žrď, brankár Bizot loptu tečoval na rohový kop.

111

Milan Havel si fantasticky zbehol sprava do pokutového územia, kde mu loptu na hlavu posadil Kovařík. Pravý bek Plzne rybičkou v stopercentnej šanci minul bránku.

110

Žltú kartu dostáva Myron Boadu (AZ Alkmaar).

109

Káčer centroval z rohového kopu na prvú žrď. Lopta prešla cez celú šestnástky a vypadla von. Späť ju už nedokázal vrátiť Ba Loua.

108

Myron Boadu išiel po skvelej kolmici za obranu Plzne sám na Hrušku. Ten ostal bez šance, lenže útočník AZ minul roh troch žrdí. Mohlo byť definitívne rozhodnuté.

107

Za reči dostáva žltú kartu Adrián Guľa, ktorý tiež videl ruku, avšak tá naozaj nebola.

107

Plzeň v úvode druhého predĺženia pridala tempo a získala rohový kop. Pas do malého vápna sa dostal preč, lenže predtým sa mohla pískať penalta. Brabec jasne signalizuje ruku. Pokutový kop to nebude.

106

Žltú kartu dostáva Ferdy Druijf (AZ Alkmaar).

106

Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Lukáš Kalvach, prichádza Miroslav Káčer.

106

Začalo sa druhé predĺženie.

AZ zvládol prvé predĺženie veľmi dobre a Guømundsson poslal holandský tím do vedenia. Potom sa však Plzeň herne zlepšila a mohla vyrovnať. Ďalších 15 minút bude ešte veľmi zaujímavých.

105+1

Prvé nadstavenie skončilo.

105+1

Nadstavuje sa 1 minúta.

105

Kalvach si našiel odrazenú loptu na hranici pokutového územia a poslal tvrdú ranu pod brvno. Bizot ju končekmi prstov vytesnil na rohový kop.

104

Viktoria získala priamy kop a odrazenú loptu si našiel útočník Ba Loua. Z celkom dobrej pozície výrazne prestrelil bránku.

103

Myron Boadu si výborne našiel priestor medzi stopérmi Plzne a obdržal krásny center sprava. Mladý útočník z hranice päťky prekopol bránku.

102

Prudký center z rohu dokázal hlavou zasiahnuť Svensson, mieril za pomoci teču nad brvno. Druhý roh v krátkom slede skončil útočným faulom od Boaduho.

101

Brabec poriadne podcenil pas za obranu Plzne. Stopér chcel loptu pustiť na Hrušku, lenže zlý odraz takmer daroval gól Boaduovi. V poslednej chvíli odkopol Hejda.

100

Koopmeiners sa snažil zakončiť hlavou center z rohu na prednú žrď, tento úmysel mu nevyšiel. Následne guľatý nezmysel nespracoval ani Boadu.

99

AZ Alkmaar je razom vo svojej koži. Na hráčoch Plzne je vidieť, že v predĺžení nie sú v ideálnom rozpoložení a zatiaľ smerom dopredu neukázali prakticky nič.

98

Alkmaar dal gól!
ALBERT GUØMUNDSSON dostal pas za obranu Plzne a ocitol sa sám pred Hruškom. Spracoval si loptu, zakončil prudko nahor a od brvna ide lopta do siete.

97

Posledné desiatky sekúnd nemenia herný obraz. Alkmaar pri lopte a snaží sa prekonať pozorných hráčov Plzne.

95

AZ Alkmaar pri lopte v strede ihriska. Plzeň bude v predĺžení hrať na brejky, takže vymýšľať musia hráči holandského tímu.

94

Sugawara sa po príchode zapojil do dvoch akcií. Pri prvej nepresne centroval, pri druhej takisto nepochodil ideálne, a tak má loptu Alkmaar.

93

Striedanie v tíme AZ Alkmaar: z ihriska odchádza Oussama Idrissi, prichádza Yukinari Sugawara.

91

Svensson centroval sprava do malého vápna, k lopte sa dostal brankár Hruška a bez problémov ju stiahol do svojich rukavíc.

91

Začalo sa nadstavenie prvého polčasu.

Viktoria Plzeň mala na dosah postup do 3. predkola Ligy majstrov, lenže vedenie neudržala, keď v nadstavenom čase z penalty vyrovnal Teun Koopmeiners. Čaká nás teda predĺženie.

90+5

Druhý polčas sa skončil.

90+5

Alkmaar dal gól!
Autorom gólu z pokutového kopu je TEUN KOOPMEINERS. Kapitán AZ nasmeroval loptu ľavačkou k žrdi po svojej ľavej ruke, Hruška padol na opačnú stranu. Obrovská škoda pre Viktoru v úplnom závere duelu. Ideme na predĺženie.

90+4

Striedajúci Druijf išiel za loptou do malého vápna, kde smeroval aj Hruška. Útočník AZ loptu minul, brankár Plzne zasiahol protivníka a bude z toho penalta pre domácich.

90+4

AZ Alkmaar predvádza v nadstavenom čase veľký tlak. Hráči Plzne sú takmer všetci vo svojej šestnástke a robia čo môžu, aby Hruška neinkasoval.

90+3

Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Jean-David Beauguel, prichádza Luděk Pernica.

90+2

Idrissi centroval zľava do malého vápna. Lopta prešla na zadnú žrď, potom sa odrazila k Boaduovi, ktorý sa okolo dvojice bekov nepresadil. Akcia pokračovala a de Wit zakončoval akrobaticky tesne vedľa.

90+1

Nadstavujú sa 4 minúty.

90

David Beauguel ostal po jednom zo súbojov ležať na hracej ploche a naozaj to vyzerá na zdravotné problémy. Hráči AZ pokračovali, arbiter prerušil hru, čo sa domácim nepáči.

89

Idrissi centrom zľava našiel Druijfa na hranici malého vápna. Ten nedokázal dať hlavičke razanciu ani presnosť. Hruška si loptu bez problémov skryl do rukavíc.

88

Domáci hráči získali priamy kop. Brabec už asi tretíkrát v krátkom slede minul loptu, vzápätí prišiel obranný odkop a ďalší pas do Idrissiho nebol presný.

87

Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Jan Kopic, prichádza Jan Kovařík.

85

Plzeň získala priamy kop na pravom krídle. Kalvach centroval, voľný ostal Beauguel, avšak na loptu nedočiahol. Na druhej strane prišiel pas za stopérov, znova bol v šanci Guømundsson. Na loptu tentoraz tesne nedočiahol.

84

Brankár Aleš Hruška (FC Viktoria Plzeň) dostáva žltú kartu za zdržovanie hry.

83

Vysokú loptu na hranicu pokutového územia Plzne nezvládol najlepšie Brabec, pretože ju hlavou posunul za seba a Guømundsson bo razom sám pred Hruškom. Trestuhodne minul bránku.

82

Plzeň prešla po pravom krídle do šestnástky, následná prihrávka sa neujala. Z diaľky ešte strieľal Kalvach, no jeho spoluhráč Ba Loua tečoval loptu veľa troch žrdí.

81

Desať minút do konca riadneho hracieho času v tomto zápase. Dokáže AZ Alkmaar v závere aspoň vyrovnať?

80

Striedanie v tíme AZ Alkmaar: z ihriska odchádza Jordy Clasie, prichádza Ferdy Druijf.

79

Najdôležitejší moment doterajšieho priebehu stretnutia prišiel takmer v závere. AZ Alkmaar tak má veľmi málo času na to, aby aspoň vyrovnal.

78

Viktoria Plzeň dala gól
Po faule Leeuwina v strede ihriska prišiel dlhý pas do pokutového územia Alkmaaru. Kopic ju sklepol pod seba a DAVID LIMBERSKÝ z prvej trafil parádne na zadnú žrď. Plzeň si dvanásť minút pred koncom riadneho hracieho času berie vedenie. Navyše, Leeuwin, ktorý prišiel na ihrisko ani nie minútu dozadu, prehral ten kľúčový súboj s Kopicom a ešte aj kvôli jeho faulu na žltú rozohrávala Plzeň z poliacej čiary.

77

Žltú kartu dostáva Ramon Leeuwin (AZ Alkmaar).

77

Striedanie v tíme AZ Alkmaar: z ihriska odchádza Ron Vlaar, prichádza Ramon Leeuwin.

76

Čermák poslal z rohového kopu dobrý center, avšak Havel a Brabec si nerozumeli. Obaja chceli hlavičkovať, zrazili sa a nepodarilo sa to ani jednému z nich.

75

Čermák si pokryl loptu pri pokutovom území súpera, kde ho čisto zastavil Koopmeiners a bude z toho roh pre Plzeň.

74

Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Ondřej Mihálik, prichádza Adriel Ba Loua.

73

Guømundsson sa znova rozbiehal zo stredu ihriska do otvoreného priestoru na útočnej polovici, hostia si pomohli faulom.

72

Guømundsson síce krásne prešiel okolo dvoch zadákov Plzne, čo vyzeralo na výbornú akciu, no potom zle prihral. Stengs sa k lopte nedostal.

71

Po niekoľkých súbojoch v strede poľa mohli ísť dopredu hostia, avšak Hejdov pas na pravé krídlo sa nepodaril.

70

Dvadsať minút do konca riadneho hracieho času. V druhom dejstve sa hrá o dosť aktívnejšie ako v prvom polčase, lenže aj napriek šanciam sme gól stále nevideli.

69

Owen Wijndal sa chcel individuálne predrať do pokutového územia Plzne. Osamotený cez dvojicu obrancov neprešiel ani o krok ďalej.

68

Idrissi po krídle ďaleko nezašiel. Lopta skončila mimo hracej plochy. AZ Alkmaar ale vďaka autu môže pokračovať v hre.

67

Mihálik a Koopmeiners sa dostali do ostrého súboju pri rohovej zástavke. Obaja majú zdravotné problémy a museli byť ošetrovaní. Budú ale v poriadku.

66

Až neskutočne voľný ostal v malom vápne Midtsjø. Obranca Wijndal mu adresoval center, lenže nórskemu záložníkovi hlavička vôbec nesadla.

65

Striedanie v tíme AZ Alkmaar: z ihriska odchádza Calvin Stengs, prichádza Albert Guðmundsson.

64

Opäť rýchla kontra AZ. Wijndal si nabehol do šestnástky, dostal loptu a poslal ju do päťky. Boadu v náročnej pozícii tesne minul bránku.

63

Kopic síce dobehol dlhý pas na ľavom krídle, prihral pod seba, kde boli iba hráči AZ Alkmaar. Beauguel prestal hrať, nakoľko tá situácia vyzeralo už dlhšie ako stratená.

62

Idrissi prestrčil loptu do pokutového územia a Boadu vo veľkej šanci z otočky prestrelil Hrušku a rozvlnil sieť. Mladý útočník sa nachádzal v ofsajde.

61

Ron Vlaar vyhral hlavičkový súboj, na trávniku skončil Kopic. Faul sa nepískal. Vzápätí nepresne po zisku lopty prihrával Beauguel.

60

Ubehla nám už hodina stretnutia a na úvodný gólman stále čakáme. Dočkáme dnes aspoň jedného presného zásahu do konca riadneho hracieho času, alebo tu budeme dlhšie?

58

Idrissi si na ľavom krídle hodil loptu pred šestnástku a poslal tvrdú strelu. Tesne minul bránku Hrušku, ktorý nemusel predviesť žiadny zákrok.

57

Druhá podobná akcia hráčom Plzne nevyšla. Mihálikova lopta išla nad bránku Bizota, ten teda môže rozohrávať od svojej svätyne.

56

Ešte väčšia možnosť na opačnej strane ihriska. Mihálik poslal výborný center do päťky a Čermák sa natlačil k hlavičke. Jeho pokus mieril do stredu bránky, kde sa nachádzal Bizot.

55

AZ malo dobrý náznak šance. Po rýchlej akcii prišla prihrávka do pokutového územia a následné zakončenie, ktoré zrazil dobre postavený Hejda.

53

Plzeň získala na krídle priamy kop. Dlhý center na zadnú žrď si nenašiel obranca Havel. Od svojej bránky môže rozohrávať gólman Bizot.

52

Žltú kartu dostáva Lukáš Hejda (FC Viktoria Plzeň).

51

Beauguel odviedol dobrú prácu na ľavom krídle a Mihálik centroval do šestnástky. Čermák sa dral k hlavičke, loptu nedokázal zasiahnuť.

50

Boadu spadol na útočnej polovici a pískal sa faul. AZ rozohral na krátko, na konci kombinácie bol útočný nedovolený zákrok od Stengsa.

49

Vlaar síce poslal zlý pas na ľavé krídlo, lenže po skvelom presingu hráči Alkmaaru loptu získali späť a môžu kombinovať.

48

AZ Alkmaar má dobre zvládnuté rohové kopy. Pas na zadnú stranu šestnástky poslal späť do malého vápna Idrissi, ale Boadu bol v ofsajde.

47

Hneď na úvod polčasu obrovská šanca pre AZ. Skvelá kombinácia na ľavom krídle priniesla prihrávku do päťku, de Wit v náročnej pozícii zakončil pod brvno a fantasticky zareagoval Hruška.

46

Ani jeden tréner cez prestávku nestriedal, takže oba celky začínajú tak ako duel aj odštartovali.

46

Začal sa druhý polčas.

AZ Alkmaar a Viktoria Plzeň v prvom polčase nepredviedli ofenzívny futbal. Nevideli sme ani jednu šanca, ktorá by mohla byť gólová. Verme, že obraz hry sa po zmene strán zlepší.

45+0

Prvý polčas sa skončil.

44

Kopic si nabehol do šestnástky na dlhú loptu, Limberského ponuku nedokázal spracovať, prihrať ani zakončiť.

43

Limberský nasmeroval kolmicu na ľavé krídlo veľmi zle, Mihálik sa k lopte nedostal. Svensson využil Bizota, ten odkopával mimo hracej plochy.

42

Výborne domáci zahrali aj rohový kop. Prudká lopta ale prešla celým malým vápnom, pretože ju tesne v dobrej pozícii hlavou minul Vlaar.

41

Owen Wijndal poslal zľava parádny prudký center do päťky. Boadu loptu minul a takisto sa k nej nedostal de Wit. V poslednej chvíli odkopával na roh Limberský.

40

De Wit si nabehol za obranu súpera a dostal krásny pas do pokutového územia. Razom bol sám pri Hruškovi, no pískal sa ofsajd.

39

Boadu sa snažil napádať rozohrávajúceho gólmana Hrušku. Ten zachoval pokoj a prihral jednoducho na stopéra Hejdu.

38

Beauguel nehral po dlhom pase, nakoľko vedel, že je v ofsajde. Koopmeiners vzápätí loptu prepustil až k brankárovi Bizotovi.

37

Faul v strede ihriska a lopta pre AZ Alkmaar. Holandský tím opäť začína pri stopéroch.

36

Dlhá lopta za obranu Plzne skončila mimo hracej plochy. Rozohrávať od svojej bránky bude môcť gólman Hruška.

35

Desať minút do konca riadneho hracieho času v prvom polčase. Uvidíme do prestávky nejaký gólový moment na jednej či druhej strane ihriska?

34

Pravý obranca Havel prihral vedľa šestnástky na Kopica, ten poslal prudkú loptu pred bránku. Čermák na ňu nedočiahol, Bizot loptu zachytil.

33

Vlaar síce nepustil Beauguela cez seba, útočník Plzne ale loptu získala a centroval. Jeho pas odkopol obranca Koopmeiners.

32

AZ Alkmaar pri lopte na vlastnej polovici ihriska. Momentálne sa na ihrisku nedeje ale, že vôbec nič zaujímavé.

30

Aj po polhodine stretnutia musíme konštatovať, že zatiaľ je to opatrný futbal z jednej aj druhej strany, pričom nepomáha ani počasie. K vetru sa pridal dážď.

29

Limberský bol faulovaný na vlastnej polovici ihriska. Nákop vpred si mal nájsť Beauguel, postrážil ho skúsený obranca Ron Vlaar.

28

Mihálik si skvele splnil defenzívne povinnosti, získal loptu od Svenssona. Plzeň ale neprešla do rýchleho brejku, aj keď to vyzeralo nádejne.

27

Kolmica na Boaduho za obranu Plzne neprešla, výborne sklzom zasiahol Limberský a Hejda loptu odkopol.

26

Limberský potiahol akciu po ľavom krídle, získal aut a zrazil sa s hráčom súpera. Faul sa nepískal, obaja futbalisti budú zdravotne v poriadku.

25

De Wit obdržal prihrávku do pokutového územia a z dobrej pozície mohol zakončovať. Ešte však hľadal Boaduho, čo vystihol Hruška.

24

Myron Boadu mal byť adresátom prihrávky pred päťkou Plzne. Limberský hlavou posúva na rohový kop. Nízky pas defenzíva hostí odvrátila.

23

Havel minul pas na krídlo, loptu si pred ním posunul Idrissi a centroval do päťky. Dobre postavený Brabec predviedol rezolútny odkop.

22

Stengs sa chcel rozbehnúť po krídle do otvoreného priestoru, aj za cenu faulu ho poslal na trávnik Limberský.

21

Centrovaná lopta hostí sa neujala znova kvôli vetru, ktorý tieto dlhé pasy posiela miestami kade-tade.

20

Dvadsať minút za nami. Videli sme po jednom zakončení medzi tri žrde na oboch stranách, no celkovo sa hrá dosť opatrne.

19

Havel z pravého krídle neodcentroval, Koopmeiners jeho pas zrazil mimo ihriska. Plzeň môže pokračovať v ofenzívnej aktivite.

18

Kalvach si splnil svoje defenzívne povinnosti. Midtsjø sa pokúsil o individuálnu akciu, vo vápne Plzne čisto o loptu prišiel.

17

Zaujímavé zakončenie na domácej strane. Stengs centroval sprava prudko ľavačkou, lenže loptu v snahe zakončiť minul de Wit a Hruška si našiel loptu v rukaviciach.

16

Plzeň prešla dopredu po ľavom krídle, center sa nezrodil. Hostia hru otočili doprava, center Havla odvrátil do bezpečia Svensson.

15

Havel poslal z pravého krídla dobrý center a Aleš Čermák ostal v šestnástke nepokrytý. Jeho hlavičku si napriek všetkému dokázal Bizot stiahnuť do rukavíc.

14

Útočný faul hostí daroval loptu opäť na kopačky hráčov holandského tímu. Domáci ju zatiaľ Plzni požičiavajú veľmi sporadicky.

13

Nákop do šestnástky AZ nenašiel Beauguela, pred ním dobre zapracovali stopéri a Bizot si loptu postrážil.

12

Bucha poslal loptu na pravú stranu, kde o ňu v súboji s Wijndalom prišiel Kopic. AZ znova začína kombinovať na vlastnej polovici.

10

Dobrá kolmica za obranu od Stengsa prešla za stopérov Plzne. Pri lopte bol ako prvý brankár Hruška, čiže domáci sa nedostali do zakončenia.

9

Čermák v strede hracej plochy prišiel o loptu. AZ zakladá akciu od svojich stopérov, kde si prihrali Vlaar a Koopmeiners.

8

Ron Vlaar rieši aj ďalší center, tentoraz z pravého krídla. Alkmaar vytlačil hru až ku gólmanovi Hruškovi. Ten rozohráva na krátko.

7

Mihálik prvýkrát pri pokutovom území súpera. Ron Vlaar mu čistým sklzom loptu nasmeroval mimo hraciu plochu. Vzápätí mladý krídelník centroval len k hráčom AZ.

6

Limberský získal loptu na svojej polovici ihriska a chcel prejsť dopredu po krídle. Plzeň pri kombinácii nevymyslela v podstate nič.

5

Svensson vhadzoval na pravom krídle, AZ Alkmaar sa opäť usadil v strede poľa a ďalej chce hrať svoju hru.

4

Idrissi nespracoval pas na ľavé krídlo. V Alkmaare ale poriadne fúka vietor, čo už od začiatku komplikuje život obom tímom hlavne pri dlhých pasoch.

3

Domáci loptu hráčom Plzne v podstate ešte nepožičali a už sa priblížili k vápnu Hrušku. Na strelu ani prihrávku do neho to ešte nebolo.

2

AZ je v úvode stretnutia aktívnejším tímom. Holandský tím sa snaží kombinovať, no Plzeň zatiaľ dobre bráni svoju polovicu.

1

Domáci AZ Alkmaar nastupuje v tradičných červeno-bielych dresoch, hostia majú tretiu sadu dresov – čierno-zelenú. Výkop obstaral Beauguel.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

AZ Alkmaar: Bizot – Svenson, Vlaar, Koopmeiners ©, Wijndal – Midtsjø, de Wit, Clasie – Stengs, Boadu, Idrissi
Náhradníci: Verhulst – Druijf, Reijnders, Sugawara, Leeuwin, Guømundsson, Kramer

FC Viktoria Plzeň: Hruška – Havel, Brabec ©, Hejda, Limberský – Kalvach, Bucha – Kopic, Čermák, Mihálik – Beauguel
Náhradníci: Staněk – Hořava, Řezník, Kovařík, Pernica, Ba Loua, Káčer

Rozhodca: Godinho – Teixeira, Campos (všetci POR).

AZ Alkmaar

Holandský klub skončil v minulej sezóne na druhom mieste za Ajaxom Amsterdam, takže si zaistil účasť v predkole Ligy majstrov. Nová sezóna Eredivisie štartuje až 12. septembra, hráči AZ určite budú rozohratí menej ako Plzeň. Generálkou na tento duel mal byť prípravák s Fortunou Sittard, lenže ten bol zrušený, keďže súper mal v tíme pozitívny test na koronavírus. Nedávno z Alkmaaru práve do Plzne prestúpil Ondřej Mihálik.

FC Viktoria Plzeň

Český tím ukončil sezónu 2019/20 na druhom mieste za Slaviou Praha. Pred rokom Plzeň vypadla v 2. predkole LM s Olympiakosom, teraz určite bude chcieť dopadnúť lepšie. Viktoria už má za sebou prvé kolo najvyššej českej súťaže. Doma porazila Opavu 3:1 po góloch Buchu, Beauguela a Ba Lou, ktorý prišiel z Karvinej. Novými posilami sú aj Kaša, Káčer, Hybš a spomínaný Mihálik. Odišli Hubník, Pačinda, Šiman a Suchan.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:30.

AZ Alkmaar

AZ Alkmaar

  • Bizot
  • Svensson
  • Vlaar
  • Koopmeiners (C)
  • Wijndal
  • Midtsjø
  • de Wit
  • Clasie
  • Stengs
  • Boadu
  • Idrissi
FC Viktoria Plzeň

FC Viktoria Plzeň

  • Hruška
  • Havel
  • Brabec (C)
  • Hejda
  • Limberský
  • Kalvach
  • Bucha
  • Kopic
  • Čermák
  • Mihálik
  • Beauguel