Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Fortuna liga

15.08.2020 o 19:00

FC ViOn Zlaté Moravce
2 : 1
(1:1)
ŠK Slovan Bratislava
Naposledy zmenené pred 4 rokmi
obnoviť
Filter

Skončilo sa stretnutie v Zlatých Moravciach a prepukli veľké oslavy! Zrodilo sa prvé veľké prekvapenie v novej sezóne, keď Zlaté Moravce porazili na svojom ihrisku Slovan Bratislava, ktorý prehráva po 22 zápasoch! V druhom polčase napokon padol už len jeden gól, hneď v jeho úvode to bol neštastný vlastenec Apaua, ktorý rozhodol o totom senzačnom triumfe ViOnu.

Domáci celok hral naozaj veľmi dobre, bol vyrovnaným súperom veľkému favoritovi a môžme povedať, že víťazstvo si domáci futbalisti zaslúžili. Slovan do zápasu síce nenasadil úplne to najlepšie čo mal, bude sa musieť rýchlo z tejto prehry pozbierať, už cez týždeň cestuje na Island, kde odohrá prvé predkolo Ligy majstrov.

Ďakujem za vašu pozornosť, prajem ešte pekný zvyšok sobotného večera!

Držanie lopty: 39 % : 61 %.
Strely na bránku: 3:7. Strely mimo: 5:3. Rohy: 3:13. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 21:19.

90+7

Koniec zápasu.

90+7

Žltú kartu dostáva Vladimír Tkáč (FC ViOn Zlaté Moravce).

90+7

Žltú kartu dostáva Ezekiel Henty (ŠK Slovan Bratislava).

90+7

Už pracujú aj emócie, je tu menšia roztržka medzi hráčmi a prácu majú tak rozhodcovia. Zrejme budú údelené aj kartové tresty.

90+6

Stále sa ešte hrá v Zlatých Moravciach, nemáme informáciu o nadstaveom čase. Je tu už však posledná šanca pre Slovan niečo vymyslieť.

90+5

Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Tomáš Ďubek, prichádza Dávid Haspra.

90+4

Po faule sa k lopte dostáva ViOn. Toto je už pre domácich veľmi nádejné, zrejme sa zrodí najväčšie prekvapenie v novej sezóne Fortuna ligy.

90+3

Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Filip Balaj, prichádza Vladimír Tkáč.

90+2

Dlhý center do pokutového územia domácich, ale Henty si pomohol rukou. Lopta pre domáci celok, ViOn sa s rozhorávkou neponáhľa.

90+1

Riadny hrací čas je minulosťou, prebieha už nadstavený čas. Slovan musí už aj riskovať, čím otvára svoju obranu.

90

Hrnáč si prebral prihrávku a utekal do pokutového územia, nemal však podporu spoluhráčov a z ľavej strany poslal len slabú prihrávku rovno pred brankára Šullu.

89

Slovan neúspešne dobíja defenzívne hradby domácich. Zlaté Moravce už nešpekulujú a sústreďujú sa na bránenie tesného vedenia.

88

Šulla musel vysoko zo svojej brány, včasným výbehom dostal loptu pred Hrnčárom do bezpečia. Presne toto ViOnu vyhovuje.

87

Center do pokutového územia domácich, ale Henty pri snahe o hlavičku fauloval. Do hry sa už stihol vrátiť Henty.

86

Balaj je späť na nohách, ale pustila sa mu krv a tá mu zašpinila dres. Domáci futbalista ide za postranú čiaru, ViOn bude hrať krátku dobu len s 10 hráčmi.

85

Hra je teraz prerušená, na ihrisku zostáva po zásahu do tváre od Nona ležať domáci Balaj. Musí prebehnúť jeho ošetrenie.

84

Domáci celok teraz pohodlne kombinuje na polovici súpera a z hľadiska prichádza hlasité povzbudzovani­e ViOnu.

83

Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Martin Kovaľ, prichádza Peter Orávik.

83

Slovan získal priamy kop na hranici pokutového územia, ale Nono napálil loptu len do múru. ViOn následne dostáva loptu do bezpečia.

82

Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Erik Daniel, prichádza Jurij Medveděv.

81

Žltú kartu dostáva Tomáš Ďubek (FC ViOn Zlaté Moravce).

80

Centrovaná lopta putuje do rukavíc brankára Chovana. Zlaté Moravce sa teraz snažia hrať na polovici súpera, držať hru čo najďalej od svojej brány.

79

Slovan opäť zahrával rohový kop, ale Bajrić sa previnil útočným faulom na Balaja. Hra je tak prerušená, k lopte sa dostanú Zlaté Moravce.

78

Dnešné stretnutie sleduje 2003 divákov.

77

Žltú kartu dostáva Filip Balaj (FC ViOn Zlaté Moravce).

76

V krátkom slede zahrával Slovan ďalší rohový kop, centrovaná lopta putovala do rukavíc brankára Chovana.

75

Zlaté Moravce úspešne ubránili rohový kop. Pri lopte je však aj naďalej Slovan, ktorému sa čas pomaly začína krátiť.

74

Črtala sa zaujímavá šanca pre ViOn, ale Hrnčár sa ocitol v postavení mimo hru. Šulla už rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.

73

Na druhej strane sa zaútočiť pokúsil aj domáci celok, ale lopta končí u brankára Šullu. Ten však potom pod tlakom rozohral veľmi nepresne.

72

Pauschek centroval pred domácu bránu, ale defenzíva ViOnu loptu dostala do bezpečia. Následne prišlo len slabé zakončenie, s ktorým Chovan nemal problémy.

71

Ofsajd zastavuje túto rýchlu útočnú akciu domáceho celku.

70

Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Alen Ožbolt, prichádza Žan Medved.
Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Ondřej Petrák, prichádza Joeri de Kamps.

69

Na štadióne panuje výborná atmosféra, o čo sa stará fanklub Slovana, ale aj domáci fanúšikovia.

68

Favoritovi zápasu sa teraz nedarí v prechode do útoku. Zlaté Moravce navyše idú do vysokého napádania, nie sú to však žiadne zaujímavé momenty.

67

Zlaté Moravce úspešne bránia svoju polovicu ihriska a ak to pôjde takto ďalej, môže sa zrodiť prvé veľké prekvapenie v tejto sezóne.

66

Sledovali sme rýchly brejk domáceho celku, centrovaná lopta končí v rukaviciach brankára Šullu. Uvidíme, čo teraz smerom dopredu vymyslí Slovan.

65

Slovan od svojho brankára zakladá prípadný útok. ViOn je teraz v laufe a pohodlne drží tesné vedenie. Domácich však ešte čaká náročná cesta.

64

Mohlo byť vyrovnané! Petrák sa dostal k lopte a vystrelil spoza pokutového územia, brankár Chovan predviedol krásny zákrok a rukou vyráža loptu do bezpečia. Obrovský potlesk si vyslúžil domáci brankár.

63

Do pokutového územia domácich smerovala dlhá prihrávka, pri lopte je však ako prvý brankár Chovan. Rýchlo však domáci odovzdali loptu späť na kopačky súpera.

62

Zlaté Moravce bez problémov ubránili rohový kop a získavajú loptu na svoje kopačky. Slovan znova vysoko atakuje rozohrávku svojho dnešného súpera.

61

Sledovali sme spoluprácu dvoch nových muživ na ihrisku. Henty poslal prihrávku do pokutového územia, odkiaľ pálil Čavrić, jeho pokus je zblokovaný na rohový kop.

60

Hodina zo stretnutia v Zlatých Moravciach je už minulosťou. Zatiaľ sa črtá veľké prekvapenie, pretože domáci celok vyhráva nad Slovanom Bratislava 2:1!

59

Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Rafael Ratão, prichádza Aleksandar Čavrić.
Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Vladimír Weiss, prichádza Ezekiel Henty.

58

Hrnčár centroval do pokutového územia Slovana, ale Petrák dostáva loptu do bezpečia. Hostia sa okamžite pokúšajú založiť rýchly útočný výpad.

57

Žltú kartu dostáva Ondřej Petrák (ŠK Slovan Bratislava).

56

Loptu po nepresnej Weissovej prihrávke získavajú domáci futbalisti, ktorí rozbiehajú kombináciu v strede poľa. Okamžite čelia vysokému napádaniu zo strany súpera.

55

Aj tento útok dokázali domáci pokryť, Petrákova prihrávka bola nepresná. Uvidíme, kedy sa niekto z trénerov odhodlá k prvému striedaniu či striedaniam.

54

Hosťujúci celok kombinoval pred pokutovým územím súpera, ale lopta končí len pri brankárovi Chovanovi. Zlaté Moravce sa pochopiteľne nikam neponáhľajú.

53

Menich je späť na nohách za veľkého potlesku a mal by tak v tomto zápase pokračovať. Druhý polčas tak už plynie ďalej, pri lopte je Slovan.

52

Stále sa nehrá, Menich zostáva ležať na ihrisku. Nevyzerá to s ním veru najlepšie, možno si pri páde privodil niečo vážnejšie.

51

Hra je teraz prerušená! Menich zostáva ležať na ihrisku, keď sa nepríjemne zrazil s Chovanom. Ihneď je pri domácom hráčovi lekársky tím.

50

Erik Daniel posielal center pred Chovana, ale dobre zasiahol Čögley a odvrátil loptu na rohový kop. Zlaté Moravce sa tak ešte budú musieť brániť.

49

ViOn výborne bráni svoje územie a nepúšťa súpera do ďaších šancí. Uvidíme, či sa hosťom podarí aj v tomto prípade vyrovnať pomerne skoro.

48

Slovan tak opäť bude musieť doťahovať náskok súpera. Takýto scenár sa zrejme pred samotným zápasom nečakal, ale ešte je do konca zápasu dostatok času.

47

Zlaté Moravce dali gól!

Domáci futbalisti idú hneď v úvode druhého polčasu opäť do vedenia o jeden gól! Rýchly útočný výpad ViOnu potiahol Hrnčár, ktorý poslal prízemný center pred bránu súpera a tam si loptu neštastne zrazil do vlastnej siete MITCH APAU – 2:1!

46

Druhý polčas v Zlatých Moravciach je už v plnom prúde, výkop patril domácim futbalistom. Ani jeden z trénerov nestriedal.

46

Začal sa druhý polčas.

Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!

Úvodné dejstvo v Zlatých Moravciach je už minulosťou. Napokon sme v ňom videli dva presné zásahy a hral sa pomerne vyrovnaný futbal z oboch strán. Na prekvapenie išli do vedenia domáci futbalisti, keď sa v 25. minúte presadil Duga, ale za pár minút sa podarilo krásnym gólom vyrovnať Ožboltovi. Šance potom boli na oboch stranách, ale zostali nevyužité. Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 19:58.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Zrodil sa však rýchly brejk Zlatých Moraviec, ale po nepresnej prihrávke končí lopta za postranou čiarou. Šancu založiť ešte útočnú akciu dostane aj Slovan.

45

Slovan kombinuje na útočnej polovici, zrejme mu bude patriž záver prvého polčasu, ktorý budú musieť domáci ustáť.

44

Záver prvého polčasu je teda veľmi zaujímavý. Možno je aj na škodu, že čoskoro tu bude prestávka. Čakáme už na údaj o prípadnom nadstavenom čase.

43

Ale je tu veľká šanca aj na druhej strane! Po zaváhani domácej defenzívy sa dostal pred brankára Chovana hosťujúci Ratão, ale ten nedokázal prekonať brankára Zlatých Moraviec!

42

Šanca pre domáci celok! ViOn založil rýchly protiútok, v pokutovom území sa následne k zrazenej lopte dostal Balaj, ale jeho zakončenie končí vysoko nad bránou súpera! Veľká škoda pre domáci celok.

41

Zlaté Moravce aj Slovan teraz zakombinovali na území súpera, ale svoju robotu zvládli defenzívy.

40

Približne päť minút zostáva do konca úvodného dejstva. Dočkáme sa ešte presného zásahu do prestávky?

39

Autor vyrovnávajúceho gólu je v poriadku a odkráčal už za postranú čiaru. Čoskoro sa vráti späť do hry, dostávame sa do záverečnej časti úvodného dejstva.

38

Menich tvrdo poslal k zemi Ožbolta a hráč hostí zostáva ležať na trávniku. Ihneď je v opatere lekárov, ale pomaly sa už dostáva späť na nohy.

37

Zlaté Moravce teraz pritlačili Slovan a pred bránu smeroval center od Čögleya. K lopte sa však ako prvý dostal brankár Šulla a tak nič zaujímavého nenasledovalo.

36

Chren sa snažil vysunúť do šance Kovaľa, ale ten mal pomalý nástup a lopta napokon končí pri brankárovi Šullovi.

35

Ďubek poslal zaujímavý center do pokutového územia hosťujúceho celku, ale Balaj sa už nedostal do zakončenia, veľmi dobre zasiahol Bajrić.

34

Postupne sa útočné výpady striedajú na oboch stranách. ViOn zatiaľ prekvapuje svojim veľmi dobrým výkonom, ale musí to vydržať po celý zápas.

33

Zlaté Moravce založili rýchly protiútok, po ňom to však bude len odkop od Šullovej brány. Brankár Slovana dosal svoj prvý gól v novej sezóne až v tomto zápase.

32

Náročnú situáciu teda Slovan zvládol, rýchlo vyrovnal a ešte sa prvý polčas nekončí. Snáď do prestávky uvidíme aj ďalšie zaujímavé momenty.

31

Slovan dal gól!

Je vyrovnané! No, dlho sa teda domáci celok z vedenia neradoval a opäť sa začína v tomto zápase odznova, keď Erik Daniel poslal loptu na hranicu pokutového územia a odtiaľ sa krásnou hlavičkou prezentoval ALEN OŽBOLT, keď loptu umiestnil presne k tyčke a Chovan bol absolútne bez šance – 1:1!

30

Polhodina zo stretnutia v Zlatých Moravciach je už minulosťou. ViOn vyhráva nad Slovanom 1:0 a tak favorit zápasu bude musieť otáčať výsledok.

29

Žltú kartu dostáva Kenan Bajrić (ŠK Slovan Bratislava).

28

Center od rohovej zástavky odvrátil Hrnčár do bezpečia. Slovan začína svoj prípadný ďalší útok až od svojho brankára Šullu, ktorý už raz v tomto zápase kapituloval.

27

Slovan sa snaží o čo najrýchlejšiu odpoveď, ale ViOn výborne pracuje v defenzíve. Po zrazenej prihrávke bude Nono zahrávať rohový kop hosťujúceho celku.

26

Určite je to veľké prekvapenie, že vedenia sa ujal domáci celok. Doteraz však bola hra vyrovnaná a musíme povedať, že Slovan sa ešte len hľadá v prvom polčase.

25

Zlaté Moravce dali gól!

Je tu otvárací zásah tohto stretnutia a to na veľkú radosť domácich fanúšikov! ViOn zahrával spomínaný priamy kop, po ňom sa do zakončenia pred bránou dostal Balaj, ale hlavou poslal loptu len do tyčky! Následne sa však k dorážke dostal DENIS DUGA a ten ju už upratal do siete – 1:0!

24

Po nedovolenom zákroku v strede ihriska získava ViOn priamy kop.

23

Medzičasom sa dostávame za polovicu prvého polčasu. Na úvodný presný zásah zatiaľ stále čakáme, Zlaté Moravce hrajú vyrovnanú partiu so Slovanom Bratislava.

22

Po tomto útočnom výpade bude nasledovať len odkop od Chovanovej brány. Druhé upozornenie pre fanúšikov Slovana od hlásateľa a to aby nepoužívali pyrotechniku.

21

Slovan je už usadený na útočnej polovici, ale hostia sa zatiaľ veľmi ťažko presadzujú cez obranu súpera. V prvých dvoch zápasoch Slovan gólovo dominoval, dnes to zatiaľ nevyzerá na nejaký kanonádu.

20

Zlaté Moravce zahrávali rohový kop a jeho exekútrom bol Ďubek. Center na prednú tyč odvrátil Ožbolt a Slovan sa následne snaží o prechod do útoku.

19

ViOn je stále pri lopte a nikam sa neponáhľa. Zlaté Moravce by bod so Slovanom určite brali, ale na takéto závery je zrejme ešte priskoro.

18

Nasledoval ešte rohový kop favorita zápasu, ale domáci sa úspešne ubránili a už držia loptu na svojich kopačkách.

17

Prvá veľká šanca pre Slovan v tomto zápase! Daniel ťahal rýchly protiútok hostí, loptu posunul na Weissa, ktorý našiel presnou prihrávkou v pokutovo území Ožbolta, ale jeho zakončenie výborným zákrokom zneškodnil brankár Chovan!

16

Momentálne je v držaní lopty domáci celok, ktorý sa smerom dopredu moc neponáhľa. Slovan sa ani nesznaží o vysoké napádanie súperovej rozohrávky, je to troška hluchšia pasáž hry.

15

Môžme spomenúť, že na štadióne je veľmi slušná návšteva aj napriek všetkým obmedzeniam, ktoré musia byť dodržané. Početná skupinka fanúšikov Slovana cestovala za svojim celkom a predsa len aj ľudia v okolí Zlatých Moraviec sa radi prídu pozrieť na Slovan.

14

Po krátkej dobe sa Slovan vracia späť na útočnú polovicu, ale zatiaľ si hostia nič zaujímavého nevypracovali. Sme však stále len na začiatku stretnutia.

13

Lovat posielal center na prednú tyč, ale tam prišlo len k nepresnému zakončeniu a nasledovať bude odkop od Chovanovej brány.

12

Domáci celok sa teraz bude musieť brániť, rohový kop sa teraz bude zahrávať proti ViOnu. Slovan sa z jeho rozohrávkou neponáhľa.

11

Rohový kop už favorit zápasu ubránil a získava loptu na svoje kopačky. Slovan sa momentálne snaží o rýchly prechod do útoku.

10

Na druhej strane sa potom zrodil rýchly brejk ViOnu, do zakončenia sa v pokutovom území dostal Hrnčár a zasahovať musel Šulla! Toto bolo nedorozumenie v defenzíve Slovana, nasledovať bude ešte rohový kop.

9

Sledovali sme pekný prechod hostí do útoku, v pokutovom území si prebral prihrávku Pauschek, ten následne poslal loptu za seba na Weissa, ale jeho zakončenie smeruje vedľa domácej brány.

8

Dianie v prvom polčase už plynie ďalej, Grozdanovski odkráčal za pomoci lekára za postranú čiaru. Zatiaľ tak bude ViOn hrať len s 10 hráčmi.

7

Hra sa teraz musela prerušiť, na ihrisku zostal ležať Grozdanovski. Ihneď k nemu pribehol aj lekársky tím, uvidíme, či domáci celok bude schopný pokračovať.

6

Domáci futbalisti pekne zakombinovali pred pokutovým územím, ale hostia zrazeli strelu od Balaja do bezpečia. Následne sa už k lopte dostáva Slovan Bratislava.

5

Postupne sa smerom dopredu osmeľuje aj domáci celok, na pozore sa tak musí mať defenzíva Slovana. Určite to je dobrá previerka pre hostí pred zápasmi v pohárovej Európe.

4

Zrejme fanúšikova Slovana, ktorí cestovali do Zlatých Moraviec spustili vulgárne vyjadrenie smerom k predsedovy vlády Igorovi Matovičovi. Takýmto spôsobom dávajú nesúhlas s rozhodnutím, že od septembra sa počet divákov na štadióne zníži opäť len na 1000.

3

Zlaté Moravce zatiaľ úspešne pracujú v defenzíve a súpera do zakončenia nepustili. Slovan od začiatku však ukazuje, akým smerom by sa toto stretnutie malo uberať.

2

Domáci ViOn dnes nastupuje v bielych dresoch, hostia v modrých. Slovan na nič nečaká a ihneď sa presúva na útočnú polovicu za výraznej podpory svojho fanklubu.

1

Prvý polčas tohto stretnutia sa začal s dostatočným predstihom! Výkop patril hosťujúcemu celku, ktorý je veľkým favoritom tohto zápasu.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!

Prajem príjemný športový večer všetkým fanúšikom futbalu! Dnes je na programe tretie kolo Fortuna ligy a to okrem iného ponúkne aj súboj v Zlatých Moravciach, kde domáci ViOn privíta Slovan Bratislava. Jasným favoritom sú hostia, ale viaceré stálice zostali na lavičke, kedže Slovan odohrá cez týždeň prvé predkolo v Lige majstrov. Určite nás však čaká zaujímavé stretnutie, prezrite si zostavy oboch celkov a tesne pred úvodným výkopom sa opäť prihlásime.

Úvodné zostavy:

FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Menich, Moško, Chren – Duga, Grozdanovski – Hrnčár, Ďubek ©, Kovaľ – Balaj

Náhradníci: Lukáč – Tkáč, Orávik, Haspra, Mihálik, Vujić, Šmatlák

ŠK Slovan Bratislava: Šulla – Pauschek, Apau, Bajrić, Lovat – Nono ©, Petrák – Weiss – Daniel, Ožbolt, Ratão

Náhradníci: Ružinský – de Kamps, Henty, Medveděv, Medved, Čavrić, De Marco

Rozhodca: Filip Glova – Branislav Hancko, Milan Štrbo – Maroš Libiak

Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC ViOn Zlaté Moravce a ŠK Slovan Bratislava. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 19:00.

Minulý víkend odštartoval nový ročník Fortuna ligy a v jej úvode sa tímy budú musieť vysporiadať s anglickým týždňom. Prvé kolo sa odohralo minulú nedeľu, druhé sa rozdelilo na utorok a stretu, no a tretie sa opäť odohrá cez víkend. Štadión FC ViOn bude hostiť stretnutie Zlatých Moraviec a Slovana Bratislava.

FC ViOn Zlaté Moravce:
Domáci celok v úvodných dvoch kolách remizoval. ViOn ta má na svojom konte dva body, ale kľudne to mohlo byť aj šesť, pretože Zlaté Moravce prišli v oboch prípadoch o víťazstvo v samom závere. Najprv sa zrodila remíza s Trenčínom 1:1 a potom ViOn remizoval 2:2 s Pohroním.

ŠK Slovan Bratislava:
Hosťujúci celok v úvodných dvoch kolách podľa očakávania jednoznačne dominoval, získal šesť bodov, strelil 10 gólov a ani raz neinkasoval! Slovan najprv dominoval v Nitre, ktorú porazil 5:0 a potom usel aj doma proti Michalovciam rovnakým výsledkom.

Favoritom tohto zápasu je jednoznačne Slovan Bratislava. Podarí sa mu naplniť tieto predpoklady? Sledujte náš online prenos!

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

FC ViOn Zlaté Moravce

FC ViOn Zlaté Moravce

  • Chovan
  • Čögley
  • Menich
  • Moško
  • Chren
  • Duga
  • Grozdanovski
  • Hrnčár
  • Ďubek (C) (90+5. Haspra)
  • Kovaľ (83. Orávik)
  • Balaj (90+3. Tkáč)
ŠK Slovan Bratislava

ŠK Slovan Bratislava

  • Šulla
  • Pauschek
  • Apau
  • Bajrić
  • Lovat
  • Nono (C)
  • Petrák (70. de Kamps)
  • Weiss (59. Henty)
  • Daniel (82. Medveděv)
  • Ožbolt (70. Medved)
  • Ratão (59. Čavrić)