Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky
Fortuna liga

11.07.2020 o 18:00

AS Trenčín
0 : 3
(0:0)
FC Nitra
Naposledy zmenené pred 4 rokmi
obnoviť
Filter

V druhom polčase už napokon góly padali. Nitra v podstate ovládla celé druhé dejstvo, postupne sa do streleckej listiny zapísali Faško, Ristovski a Podhorin a tak Nitra zvíťazila v Senici nad Trenčínom rozdielom triedy!

Svoju úlohu si tak Nitra splnila na výbornú, ale Pohronie stále vyhráva 1:0 nad Senicou a tak to vyzerá, že do baráže s Dubnicou pôjde práve Nitra! Okrem spomínanej baráže sa ešte cez týždeň odohrajú aj stretnutia play-off o Európsku ligu.

To je už z nášho prenosu všetko, ďakujem za vašu pozornosť a želám ešte pekný zvyšok sobotného večera!

Držanie lopty: 48 % : 52 %.
Strely na bránku: 5:8. Strely mimo: 4:9. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:9.

90+2

Koniec zápasu.

90+1

Hambálek našiel v pokutovom území Daneka, ale druhý menovaný nedokázal Šemrinca prekonať! Ešte tu bude jeden rohový kop, ktorý ukončí tento zápas!

90

V druhom polčase sa nadstavuje 1 minúta!

89

Čoskoro sa naplní základná hracia doba druhého polčasu. Uvidíme, koľko a či vôbec sa bude ešte nadstavovať.

88

Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Michal Faško, prichádza Patrik Danek.

88

Len nedovolený zákrok bol výsledkom aktivitu Trenčína. Nitra sa ešte pokúša útočiť a dohrať tento zápas s chuťou.

87

Sme v záverečnej časti tohto stretnutia. Nitra vyhráva nad Trenčínom rozdielom triedy, ale ani to jej momentálne k záchrane nestačí.

86

Trenčín ešte zahrával rohový kop, ale to nič zaujímavého neponúklo.

85

van Kessel prenikol do pokutového územia, prebral si prihrávku od Kadáka, ale jeho zakončenie zblokoval do bezpečia Megda!

84

Môžme už tedazrejme konštatovať, že Nitra si svoje v tomto zápase splnila. Hostia sa však museli spoliehať aj na pomoc Senice, ktorá stále s Pohroním prehráva.

83

No a aktivita je stále na strane Nitry. Ristovski znova zakončoval spoza pokutového územia, mieril však mimo Šemrincovej brány.

82

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Milan Corryn, prichádza Abdul Zubairu.

81

Veľa nechýbalo a Nitra mohla navýšiť svoje vedenie! Ristovski sa skúšal presadiť individuálne, jeho následné zakončenie len tesne míňa priestor Šemrincovej brány.

80

Približne desať minút zostáva do konca tohto zápasu, možno sa bude aj niečo nadstavovať. Trenčín si s najväčšou pravdepodobnosťou pripíše prvú prehu v nadstavbovej časti o záchranu.

79

Zrejme je tak už o víťazstve Nitry rozhodnuté. Stále však Pohronie drží vedenie 1:0 a tak do baráže musí ísť Nitra. Hostia sa teraz musia spoliehať na pomoc Senice.

78

Nitra dala gól!

Sme svedkami tretieho presného zásahu v tomto zápase a opäť sa oň postaral hosťujúci celok! Defenzíva Trenčínu podcanila túto situáciu a veľmi laxne hrala pred svojou bránou, centrovaná lopta prepadla na voľného OLIVERA PODHORINA a kapitán Nitry dostáva hlavou loptu do siete – 0:3!

78

Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Sebastian Kóša, prichádza Tomáš Hambálek.

77

Corryn mohol znížiť na 1:2! Kadák poslal od rohovej zástavky presnú loptu na zadnú tyč, ale Šípoš fantastickým zákrokom vyrazil Corrynovu hlavičku do bezpečia!

76

Teraz sa na pozore musel mať Němčaninov, ktorý však dokázal v pokutovom území upratať loptu do bezpečia pred Depetrisom.

75

Nitra vyhráva o dva góly, ale stále sa baráži zatiaľ nevyhne. Pohronie drží výsledok 1:0 so Senicou.

74

Nitra dala gól!

Hostia dávajú svoj druhý gól v tomto zápase! Opäť to je spolupráca Faško – Ristovski, keď Mazanovský nedokázal zachytiť Faškovu prihrávku, loptu získal MILAN RISTOVSKI a jeho presné zakončenie k tyčke upravuje priebežný stav zápasu na 0:2!

74

Comvalius posielal loptu do pokutového územia na Depetrisa, ale pri lopte bol skorej brankár Šípoš, ktorý ju už rozohráva na svojich spoluhráčov.

73

Jeho prudký center smeroval pred Šípošovu bránu, loptu na rohový kop odvracia Němčaninov. Nitra potom zvládla ubrániť aj túto situáciu, ale loptu na svoje kopačky nezískala.

72

Nedovolený zákrok zo strany hosťujúceho celku, Trenčín získava priamy kop z veľmi dobrej pozície. K lopte sa už postavil El Mahdioui.

71

Ristovski našiel svojou prihrávkou nového muža na ihrisku Šefčíka, ktorého center bol zblokovaný do bezpečia. Nitra ešte zahrávala rohový kop, Němčaninova hlavička nebola úspešná.

70

Na rade sú teda futbalisti Trenčína, ktorí musia doťahovať náskok svojho dnešného súpera. Futbalisti v bielych dresoch sa však snažia o založenie postupného útoku.

69

V radoch hostí tak ožila nádej, žeby sa mohli vyhnúť baráži. Stale však potrebujú, aby Senica dokázala v zápase s Pohroním vyrovnať. Čaká nás tak ešte zaujímavý zvyšok stretnutia.

68

Nitra dala gól!

Je tu otvárací gól tohto stretnutia! Nitra sa presunula na územie súpera, Ristovski našiel svojou prihrávkou MICHALA FAŠKA, ktorého parádna strela spoza pokutového územia smeruje do horného rohu brány, Šemrinec nemal najmenšiu šancu – 0:1!

67

Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Lukáš Fabiš, prichádza Samuel Šefčík.

67

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Hamza Čataković, prichádza David Depetris.

66

Mazanovského dlhý nákop dopredu neprináša nič zaujímavé, v ofsajde sa ocitol Čataković.

65

Trenčín zahrával rohový kop, ktorý rozohral Kadák. Nový muž na ihrisku centroval pred bránu súpera, ale zakončenie jeho spoluhráčov bolo nepresné.

64

Dnešné stretnutie sleduje 253 divákov.

63

Hra sa v poslednej dobe prelieva z jednej strany na druhú, ale finálna fáza a koncovka dnes trápi oba celky. Uvidíme, čo nám prinesie zvyšok tohto zápasu v Senici.

62

Ani Ristovski teraz neotvoril skóre zápasu, keď po výbornom centri pred bránu súpera zakončil hlavou len tesne nad! Defenzíva Trenčína teraz nemôže mať čisté svedomie.

61

Hodina zo stretnutia v Senici medzi Trenčínom a Nitrou je už minulosťou. Stále sa hrá bez gólov na oboch stranách, čo je pre Nitru veľmi zle. Navyše, Pohronie doma vyhráva 1:0 nad Senicou, v tejto chvíli tak do baráže ide Nitra.

60

Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Ante Roguljić, prichádza Jakub Kadák.

59

Momentálne sa na útočnú polovicu presúva Trenčín, ktorý po faule získava priamy kop. Nitra sa tak v tejto chvílu bude musieť brániť.

58

Hostia zahrávali priamy kop z nádejnej pozície, Fabišov center do pokutového územia zasiahol Němčaninova, ale jeho hlavička smeruje nad bránu Šemrinca.

57

Žltú kartu dostáva Urban Mazanovský (AS Trenčín).

56

Nitra sa snaží pokračovať vo svojej aktivite, ale súper vysoko napáda rozohrávku a to robí hosťom problémy. Trenčín však toho veľa v druhom polčase neukázal

55

Koncovka dnes stále nie je silnou stránkou oboch celkov. Takéto šance ako mal Fabiš sa však musia premieňať, obzvlášť v takto dôležitom zápase.

54

Nitra mohla ísť do vedenia! Fabiš postupoval na brankára Šemrinca, ale prekonať sa mu ho nepodarilo! Ešte sa Fabiš dostal k odrazenej lopte, ale pred bránkou výborne zasiahol obranca Mazanovský!

53

K lopte sa dostávajú futbalisti v bielych dresoch, ale smerom dopredu zvolili postupnú rozohrávku. Nitra sa však musí brániť a to jej vôbec nevyhovuje.

52

Pohronie však doma vyhráva, takže aj keby Nitra tento zápas vyhrala a rovnako by uspelo Pohronie, do baráže pôjde Nitra. Tam už na svojho súpera čaká víťaz 2.ligy Dubnica.

51

Trenčín bez problémov bráni svoje územie a súpera do ďalšieho zakončenia nepúšťa. Nitra to musí tlačiť do útoku, pretože potrebuje vyhrať.

50

Spoza pokutového územia sa do zakončenia dostal Faško, ale jeho pokus zblokovala obrana súpera do bezpečia. Nitra tak ešte pokračuje vo svojej útočnej kombinácii.

49

Futbalisti v modrých dresoch zastavili útočný výpad súpera, Nitra sa už pokúša odpovedať rovnakou mincou, Trenčín sa sťahuje späť na svoju polovicu ihriska.

48

Momentálne je pri lopte Trenčín, ktorý sa pokúša o postupný prechod na polovicu súpera. Nitra na nič nečaká a okamžite vysoko napáda súperovu rozohrávku.

47

Žltú kartu dostáva Erik Nielson (AS Trenčín).

46

Druhý polčas v Senici je už v plnom prúde, výkop patril futbalistom Trenčína. Ani jeden z trénerov nestriedal.

46

Začal sa druhý polčas.

Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!

Napokon Michal Očenáš nenadstavil ani jedni minútu a tak sa po 45 minútach končí prvý polčas v Senici. Priebežný stav medzi Trenčínom a Nitrou je 0:0, na oboch stranách boli zaujímavé príležitosti, ale tie zostali nevyužité, Nitra nedokázala potrestať aj hrubé chyby súpera v defenzíve.

Je tu veľmi dôležitá správa zo Žiaru nad Hronom, kde FK Pohronie vyhráva nad FK Senica 1:0 a tak v tejto chvílu do báraže o Fortuna ligu putuje Nitra!

Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 19:01.

45

Prvý polčas sa skončil.

44

Pokus o rýchly útok Trenčínu nevyšiel. Čoskoro sa naplní základná hracia doba prvého polčasu, čakáme na údaj o nadstavenom čase.

43

Nitra sa presúva na polovicu súpera, ale zatiaľ sa futbalisti v modrých dresoch do zakončenia nedostávajú. Prvý polčas bude čoskoro minulosoťu.

42

Pri lopte sú už futbalisti v bielych dresoch, ktorí sa presúvajú na útočnú polovicu. Slávik následne centroval, ale lopta opustila hraciu plochu.

41

Trenčín spomalil rýchly útočný výpad súpera, bude sa však teraz musieť brániť na svojej polovici ihriska.

40

Približne päť minút zostáva do konca úvodného dejstva, stále je to bez gólov na oboch stranách. Dočkáme sa tak presného zásahu do prestávky?

39

Fabiš postrážil útočný výpad súpera a vybojoval loptu pre svojich spoluhráčov. Nitre však následne tento rýchly prechod do útoku nevyšiel podľa predstáv.

38

Po faule mohla Nitra kombinovať na útočnej polovici, ale po chybnej prihrávke loptu stráca a smerom dopredu už skúša preniknúť Trenčín.

37

Nitra sa snaží o ďalší prechod na polovicu súpera, ale futbalistom v modrých dresoch sa to nedarí. Trenčín teraz výborne obsadzuje stred poľa.

36

Do pokutového územia súpera vletel Němčaninov, ale zakončiť sa mu nepodarilo. Šemrinec však musel znova dohovárať svojim spoluhráčom z obrany.

35

Po dlhšej dobe sa do útoku dostala aj Nitra, ale ofenzívne trio tohto celku nedokázal nič zaujímavé vymyslieť a tak je lopta späť na kopačkách Trenčína.

34

No a toto bol ďaší útok futbalistov v bielych dresoch, Corrynova prihrávka smerovala na Čatakovića, ale ten zakončil veľmi zle a Šípoš bude odkopávať od svojej brány.

33

Teraz však evidujeme ďalšiu veľkú šancu pre Trenčín! van Kessel skvelo potiahol útočnú akciu svojho celku, jeho prihrávka našla v pokutovom území Roguljića, ale ten zakončil tesne vedľa brány súpera!

32

Opäť sme však boli svedkami útočnej akcie Trenčína, ale Ghali po presnej prihrávke nedokázal presne zakončiť, takže Šípoš zasahovať nemusel.

31

Sledovali sme útočné ťaženie Nielsona, ale jeho prihrávka nenašla nikoho z jeho spoluhráčov. Nitra môže rozbehnúť útok zo svojej polovicie ihriska.

30

Polhodina zo stretnutia v Senici medzi Trenčínom a Nitrou je už minulosťou. Stále sa hrá bez gólov na oboch stranách, podobne to je aj v zápase Pohronia so Senicou.

29

Futbalisti v bielych dresoch sa navyše smerom dopredu moc neponáhľajú, skúšajú zakladať postupné útočné výpady. Nitra sa ale musí mať v defenzíve na pozore.

28

Aj keď Trenčína stále častejšie drží loptu na svojich kopačkách, tak práve Nitra má zaujímavejšie momenty a je nebezpečnejšia vďaka rýchlym protiútokom.

27

Na hranici pokutového územia sa do zakončenia dosal Faško, ale mieril len vysoko nad bránu súpera. Šemrinec v tomto prípade zasahovať nemusel.

26

Na druhej strane sa potom Trenčín pokúsil o rýchly brejk, ale ten zastavuje postraný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd.

25

De Jesus sa dostal k lopte a následne poslal dlhú prihrávku do pokutového územia Trenčína, pri lopte bol však ako prvý brankár Šemrinec.

24

Medzičasom sa dostávame za polovicu úvodného dejstva. Oba celky mali už zaujímavé príležitosti na strelenie gólu, ale zostali nevyužité. V posledných chvíľach do nefunguje v zadných radoch Trenčína.

23

Šemrinec teraz výborne čítal hru a išiel včas proti Ristovskemu, ktorého napokon dokázal vychytať a následne sa futbalista Nitry previnil faulom. Nielson znova zaváhal v defenzíve pustil prihrávku od Faška na Ristovskeho.

22

Môžme zatiaľ konštatovať, že častejšie majú loptu na svojich kopačkách futbalisti Trenčína, ktorý sa však smerom dopredu moc nehrnú. Nitra sa pokúša o vysoké napádanie súperovej rozohrávky.

21

Roguljić si počínal na útočnej polovici nedovolene a len fauloval Němčaninova. Nitra teda rozohráva loptu zo svojej polovice ihriska.

20

V krátkom slede sa to rozbehlo na oboch stranách a videli sme gólové príležitosti. Snáď podobné obrázky hry uvidíme častejšie, momentálne je pri lopte Trenčín.

19

Ale toto je už veľká šanca aj pre Trenčín! Najprv sa do zakončenia dostal Roguljić, ale jeho pokus bol zblokovaný a následne sa k strele dostal Čataković, ktorý však výborného Šípoša prekonať nedokázal!

18

A opäť sa Nitre podarilo pohroziť, aktívny Fabiš centroval do pokutového územia na hlavu Ristovskeho, ale jeho pokus ide tesne vedľa! Trenčín je v obrane rozhodený.

17

Nitra mohla ísť do vedenia! Nielson spravil hrubú chybu pri rozohrávke v pokutovom území, Faško poslal prihrávku na voľného Fabiša, ktorý išiel do veľkej šance, ale sám pred Šemrincom zlyhal a poslal loptu len vysoko nad!

16

Dubnica zvyšuje svoj náskok v zápase s Banskou Bystricou na 3:0! Tu sa teda zdá byť už rozhodnuté, na meno súpera si však dubnica ešte počká.

16

V tesnej blízkosti a z dobrej pozície získal Trenčín priamy kop. El Mahdioui to skúsil priamy na bránu, ale Šípoš vyrazil loptu do bezpečia a následne sa futbalisti Trenčína previnili faulom.

15

Pokus o rýchly brejk Nitre nevyšiel a tak je znova pri lopte Trenčín, ktorý hrá v tomto zápase uvoľnenejšie, chce sa čo najlepšie pripraviť na utorkové play-off o Európsku ligu.

14

Trenčín sa po zisku lopty nikam neponáhľa, pokúša sa zaútočiť cez postupné prihrávky. Teraz sme sledovali prízemný center od van Kessela, ale pri lopte bol ako prvý brankár Šípoš.

13

Ešte spomenieme výsledok z Dubnice, kde domáci celok vyhráva nad Banskou Bystricou 2:0! V tejto chvílu je tak účastníkom baráže o Fortuna ligu Dubnica.

12

Nitra zachytila loptu a skúsila zakombinovať v blízkosti pokutového územia súpera, do zakončenia sa však nikto v modrom drese nedostal. Opäť sa tak k lopte dostáva Trenčín.

11

Prízemný center do pokutového územia doputoval len k brankárovi Šípošovi, ktorý už posiela loptu na svojich spoluhráčov. Nitra sa potom dostala do rýchleho útoku, zakončenie od Faška smeruje vysoko nad Šemrincovu bránu.

10

Úvodná desaťminútovka v Senici je už minulosťou, zatiaľ sme nič vážneho nevideli. Podobne bezgólový stav platí aj Žiari nad Hronom medzi Pohroním a Senicou.

9

Tento rýchly útočný výpad Trenčína nebol nijak úspešný, nasledovať bude len odkop od Šípošovej brány. Ani jeden z brankárov tak zatiaľ nemusel nič vážneho riešiť.

8

Postupne sa už Trenčín presúva na útočnú polovicu, ale nitrianska defenzíva je stále pozorná a súpera zatiaľ do vážneho zakončenia nepustila.

7

Aj naďalej futbalisti v bielych dresoch držia loptu na svojich kopačkách, ale nedarí sa im preniknúť pred pokutové územie. Nitry stále výborne napáda kombináciu Trenčína.

6

Trenčín zvládol tento nápor súpera a dostáva sa s loptou na útočnú polovicu. Nitra sa tak musí čo najrýchlejšie stiahnúť späť a brániť tento útok zo strany svojho dnešného súpera.

5

Napokon sme v krátkom slede sledovali až dva rohové kopy Nitry. Najprv na prvú žrď skákal Němčaninov, ktorý však nezakončil. Na druhý pokus sa už do zakončenia dostal Ristovski, ale mieril nepresne.

4

Fabiš posielal prízemný center do pokutového územia súpera, ale včas zasiahol mladý obranca Mazanovský a sklzom poslal loptu do bezpečia. Nitra ešte získava rohový kop.

3

Momentálne je pri lopte Trenčín, ktorý sa zatiaľ nikam neponáhľa a prevažne kombinuje na svojej polovici ihriska. Nitra sa však snaží vysoko napádať rozohrávku súpera.

2

Nitra sa pokúsila o postupný prechod na polovicu súpera, ale nepresná prihrávka smeruje len mimo hraciu plochu a loptu od svojej brány rozohráva Šemrinec.

1

Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop mala Nitra, ktorá odohrá toto stretnutie v modrých dresoch, Trenčín v bielych.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážiok!

Úvodné zostavy:

AS Trenčín: Šemrinec – Slávik, Mazanovský, Nielson, Comvalius – Roguljić, El Mahdioui ©, Corryn – van Kessel, Čataković, Ghali

Náhradníci: Bergsen – Zubairu, Kadák, Knežević, Ligeon, Tučný, Depetris

FC Nitra: Šípoš – Kuník, Podhorin ©, Němčaninov, Magda – De Jesus Nascimento, Kóša – Fabiš, Faško, Chobot – Ristovski

Náhradníci: Búš – Javorčić, Hambálek, Danek, Šefčík, Štefanec, Kuliš

Rozhodca: Michal Očenáš – Mário Roszbeck, Daniel Poláček – Milan Štrbo

Prajem príjemný športový večer všetkým fanúšikom futbalu! Dnes sa dohrá posledné piate kolo nadstavby, ktoré ukončí tento ročník Fortuna ligy. Kvôli regulérnosti súťaže sa odohrajú všetky zápasy oboch skupín o 18tej hodine.

Posledné kolo Fortuna liga vyrieši dva otázniky. Bude druhé miesto patriť MŠK Žilina alebo DAC 1904? A kto pôjde do baráže proti víťazovi druhej ligy? FC Nitra alebo FK Pohronie?

Štadión v Senici bude dnes hostiť stretnutie Trenčína a Nitry. Zatiaľ čo Trenčín už v tomto zápase nemá o čo hrať, pretože s určitosťou vyhrá skupinu o udržanie a zahrá si aj play-off o predkolo Európskej ligy, tak Nitra musí v tomto zápase vyhrať, inak bude musieť odohrať baráž proti víťazovi 2. ligy. Práve o jeho víťazovi sa rozhoduje teraz, buď to bude Banská Bystrica alebo Dubnica.

Veľkú motiváciu do tohto zápasu má tak Nitra, uvidíme, či Trenčín troška poľaví alebo si bude chcieť niečo nové vyskúšať pred play-off o Európsku ligu.

Tesne pred úvodným výkopom sa znova prihlásime!

Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá AS Trenčín a FC Nitra. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:00.

V sobotu sa odohrajú posledné stretnutia tohto ročníka Fortuna ligy! Všetky majú naplánovaný výkop o 18:00 a pre oboch aktérov bude toto stretnutie trocha netypické, keďže sa odohrá v Senici. Trenčín hrával svoje domáce zápasy v Žiline, ale tá hrá svoje posledné stretnutie doma a tak Nitra pocestuje na svoje záverečné stretnutie do Senice.

AS Trenčín:
Tento celok sa stane víťazom skupiny o udržanie sa. Odkedy sa súťaž po vynútenej prestávke obnovila, Trenčín vo všetkých stretnutiach zvíťazil a napokon ako jasný víťaz tejto skupiny má ešte šancu zabojovať aj o Európsku ligu, keďže Slovan cez týždeň získal double. Naposledy si Trenčín poradil so Sereďou v divokej prestrelke 3:2. Trenčín môže nastúpiž do tohto zápasu uvoľnene, aj keby prehral tak celú skupinu ovládne. Určite sa však Trenčín bude chcieť pripraviť čo najlepšie na kvalifikáciu o predkolo Európskej ligy.

FC Nitra:
No a na druhej strane je Nitra, ktorá je vo veľmi komplikovanej situácii. Preto sa rozhodli hostia angažovať do svojich radov trénera Ivana Galáda, ktorý prostredie v Nitre veľmi dobre pozná a bude chcieť Nitre pomôcť k záchrane. Galád minulú sezónu zachraňoval práve Trenčín v baráži a zvládol to na výbornú. Nitra totižto prehrala v minulom kole doma s Pohroním a klesla tak na poslednú priečku. Hostia tak musia v tomto zápase vyhrať a spoliehať sa, že Pohronie doma prehrá so Senicou. Ak sa tak nestane, Nitra pôjde do baráže s víťazom 2. ligy.

Zrejme nás tak čaká zaujímavé stretnutie. Trenčín hrá vo vynikajúcej forme, ale Nitra potrebuje získať tri body. Sledujte náš online prenos!

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

AS Trenčín

AS Trenčín

  • Šemrinec
  • Slávik
  • Mazanovský
  • Nielson
  • Comvalius
  • Roguljić (60. Kadák)
  • El Mahdioui (C)
  • Corryn (82. Zubairu)
  • van Kessel
  • Čataković (67. Depetris)
  • Ghali
FC Nitra

FC Nitra

  • Šípoš
  • Kuník
  • Podhorin (C)
  • Němčaninov
  • Magda
  • De Jesus Nascimento
  • Kóša (78. Hambálek)
  • Fabiš (67. Šefčík)
  • Faško (88. Danek)
  • Chobot
  • Ristovski