Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Liga majstrov - Osemfinále

10.03.2020 o 21:00

Valencia CF
3 : 4
(1:2)
Atalanta Bergamo
Naposledy zmenené pred 4 rokmi
obnoviť
Filter

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera.

Držanie lopty: 56 % : 44 %.
Strely na bránu: 7:5.
Strely mimo: 5:4.
Rohy: 9:2.
Ofsajdy: 3:1.
Fauly: 14:12.

Tím, ktorý mal po štyroch kolách základnej skupiny na konte jediný bod, postúpil do štvrťfinále! Druhý polčas ponúkol napriek prázdnym tribúnam skvelý futbal, pri ktorom sme sa rozhodne nenudili. Domáci najprv otočili skóre z 1:2 na 3:2 zásluhou gólov Gameira a Torresa, posledné slovo však mal Josip Iličić. Ten bol dnes hlavnou postavou zápasu, keď po dvoch góloch z penált v prvom polčase pridal v druhom polčase ďalšie dva z hry a rozhodol o víťazstve Atalanty. Taliansky tím tak v súčte s prvým zápasom vyhral 8:4 a postupuje vo svojej premiérovej sezóne medzi európskou elitou do štvrťfinále.

90+2

Koniec zápasu.

90+2

Tak predsa len mali domáci ešte jednu gólovú šancu! Torres vysunul do šestnástky za obranu Atalanty Gameira, ktorý z prvej trafil vybiehajúceho brankára Sportiella.

90+1

Zápas sa už len dohráva. Loptu majú na kopačkách domáci, ktorí si ju prihrávajú v strede poľa.

90

Bude sa hrať ešte dve minúty.

90

Iličić si navádzal loptu z pravej strany na os ihriska, pred šestnástkou Valencie mu ju ale napokon vypichol Parejo.

89

Parejov nákop na ľavé krídlo na rozbehnutého Ferrána Torresa odkopol vracajúci sa Josip Iličić. Ten ukazuje, že napriek štyrom streleným gólom si stále poctivo plný i svoje defenzívne úlohy.

88

Domáci sa stále tlačia dopredu, hostia ich ale príliš nepúšťajú do bezprostrednej blízkosti svojej šestnástky. Útok Valencie tak prebieha hlavne v blízkosti stredovej čiary.

86

Ferrán Torres sa pokúsil zaskočiť brankára Sportiella strelou z ostrého uhla, gólman Atalanty si však dal pozor a úspešne zasiahol.

85

Žltú kartu za úder rukou do hrude prenikajúceho Torresa dostáva Remo Freuler (Atalanta Bergamo). Priamy kop pre Valenciu z ľavého krídla, tesne spoza pokutového územia.

84

Zapata vypichol loptu Čeryševovi, ktorý sa ocitol z ničoho nič na pozíciu posledného obrancu. Jeho samostatný únik ale ukončil hlavný rozhodca, ktorý mu odpískal útočný faul.

83

Striedanie v tíme Atalanta Bergamo: z ihriska odchádza Mario Pašalić, prichádza Adrien Tameze.

82

Atalanta dala gól!
JOSIP ILIČIĆ strieľa svoj štvrtý gól! Na konci peknej kombinácie Atalanty sa dostal k lopte Freuler, ktorý ju posunul doprava do šestnástky do voľného priestoru. Tam si nabehol práve Slovinec v službách Atalanty, ktorý z prvej vymietol pravý horný roh Cillessenovej brá­ny.

81

Gameiro z ľavej strany posunul loptu na hranicu šestnástky na Gayu, ktorý sa pretlačil cez trojicu obrancov do pokutového územia. Tí mu však už nedali možnosť dobre vystreliť a Gayá slabou strelou minul Sportiellovu bránu.

80

Čeryšev sa pekne uvoľnil na ľavom krídle a prudkým centrom posielal loptu do šestnástky. Nabiehajúcemu Gameirovi chýbal možno krok na to, aby loptu vo výbornej streleckej pozícii zasiahol.

79

Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Rodrigo, prichádza Alessandro Florenzi.

78

Striedanie v tíme Atalanta Bergamo: z ihriska odchádza Alejandro Gómez, prichádza Ruslan Malinovskyj.

77

Zapata fauloval v strede poľa Wassa. Domáci sa s rozohrávkou príliš neponáhľajú a skôr čakajú na to, čo urobia hostia.

75

Rodrigovu strelu z pravej strany zablokoval obranca Atalanty. Hostia sa potom zmocnili lopty a napriek vysokému presingu hráčov Valencie sa snažia o rozohrávku.

74

Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Francis Coquelin, prichádza Denis Čeryšev.

73

Iličić sa znovu dral do samostatného úniku, kľučka proti Coquelinovi mu ale nevyšla, Iličić sa po tomto dlhom šprinte chytil za stehno a zdá sa, že bude musieť striedať.

71

Atalanta dala gól!
JOSIP ILIČIĆ zavŕšuje svoj hetrik v dnešnom zápase! Na konci krásneho rýchleho protiútoku Atalanty zrazil Zapatovu strelu z pravej strany obranca Valencie k dobiehajúcemu Iličićovi, ktorý si naviedol loptu na ľavačku okolo Pareja. Presnou strelou po zemi k ľavej tyči potom nedal brankárovi Cillessenovi žiadnu šancu zasiahnuť.

70

Center Valencie z rohu vyboxoval brankár Cillessen. Domáci vyrazili do rýchleho protiútoku, ktorý však pokazil nepresnou prihrávkou na Wassa Parejo.

69

Zapata dostal výbornú prihrávku na pravú stranu šestnástky od Hateboera, jeho strelu z pomerne ostrého uhla však vyrazil nohou brankár Valencie Cillessen.

67

Valencia dala gól!
Domáci otáčajú skóre! Dani Parejo krásnou prihrávkou vysunul za obranu Atalanty do nábehu FERRÁNA TORRESA, proti ktorému vybehol pred vlastnú šestnástku nepochopiteľne brankár Sportiello. Torres ho tak prvým dotykom preloboval a lopta doskákala do prázdnej brány Atalanty.

66

Iličić sklepol hlavou vysoký nákop na rozbehnutého Hateboera, ktorý sa dral do šestnástky. Guedes ho jemne zasiahol zozadu do nohy a Hateboerovi odskočila lopta. Penalta sa nepíska.

65

Domáci vysunuli svoj presing veľmi vysoko a donútili Caldaru k zlej rozohrávke. Guedes hneď po autovom vhadzovaní skúšal vysunúť do nábehu za obranu Atalanty Rodriga, ten ale túto prihrávku nedokázal spracovať na hracej ploche.

64

Žltú kartu za doslova zostrelenie prenikajúceho Gómeza ostrým sklzom zboku dostáva Daniel Wass (Valencia CF).

63

Po dlhšej dobe majú loptu na kopačkách domáci. Cez dobre zorganizovaných hostí sa ale nedokážu dostať na ich polovici a sú tak nútení prihrávať si loptu na vlastnej polovici.

61

Hostia obliehajú šestnástku Valencie. Iličić prihrávkou z pravej strany našiel Zapatu, ktorý ale bol otočený chrbtom k Cillessenovej brá­ne.

60

Zapata pripravil prihrávkou do druhej vlny streleckú pozíciu Pašalićovi, ktorý však tvrdou strelou trafil Iličića. Odrazenú loptu potom znovu získali hostia, ktorí pokračujú vo svojom tlaku.

59

Hostia chceli rozohrať štandardku nacvičeným signálom, ten sa im ale nevydaril. Domáci však loptu odkopli len k obrancom Atalanty, ktorí pokračujú v útoku.

58

Žltú kartu za podrazenie prenikajúceho Iličića pred vlastnou šestnástkou dostáva Geoffrey Kondogbia (Valencia CF).

56

Guedes si prevzal loptu medzi obrancami Atalanty, odkiaľ sklepával guľatý nezmysel na spoluhráči. Asistent rozhodcu ale odhalil, že Guedes bol v ofsajde.

55

Gameiro po centri z pravej strany zakončoval z voleja, Sportiellovu bránu ale minul. Hostia sú v tejto chvíli pod veľkým tlakom.

54

Parejov nákop tentokrát vyrazil brankár Sportiello. Hostia sa dostali do rýchleho protiútoku, center Zapatu z ľavej strany ale už z vlastnej šestnástky odkopol Kondogbia.

53

Parejov center doletel na zadnú tyč na Gayu, ktorého hlavičku k vzdialenejšej tyči odkopol jeden z hráčov Atalanty na ďalší rohový kop.

52

Gól ešte skontroloval VAR, ktorý potvrdil verdikt hlavného rozhodcu. Pokračujeme tak za stavu 2:2.

51

Valencia dala gól!
Je znovu vyrovnané! Torres ideálnym centrom z pravej strany nakopol loptu medzi Djimsitiho a Caldaru na KÉVINA GAMEIRA, ktorý prudkou hlavičkou z hranice bránkoviska Atalanty nedal šancu brankárovi Sportiellovi.

49

Freuler si naviedol pred šestnástkou Valencie loptu na pravačku a z jej hranice vystrelil, hrací predmet ale krásnou strelou poslal len do brvna Cillessenovej brá­ny.

48

Na center z ľavej strany si dobre vyskočil v šestnástke hostí Torres, jeho prudkú hlavičku ale dokázal chytiť brankár Atalanty Sportiello.

47

Domáci sa nasťahovali na polovicu Atalanty, hostia však „netopierov“ zatiaľ držia ďaleko od nebezpečných priestorov.

46

Striedanie v tíme Valencia CF: z ihriska odchádza Mouctar Diakhaby, prichádza Gonçalo Guedes.

46

Začal sa druhý polčas.

Druhý polčas sa začne približne o 22:04.

Hostia v prvom polčase potvrdili svoju prevahu v súčte oboch zápasov a i tretí polčas dvojzápasu s Valenciou vyhrali. Výrazne im ale pomohol domáci obranca Mouctar Diakhaby, ktorý im daroval dva pokutové kopy. Už v 2. minúte podrazil Iličića, ktorý následne pokutový kop premenil a aj keď dokázala Valencia zásluhou Gameira odpovedať, tak smerom dopredu toho v prvom polčase viac nepredviedla. V závere prvého dejstva tak znovu „zažiaril“ Diakhaby, ktorý sa zbytočne ohnal po lopte vo vlastnej šestnástke a dal Iličićovi možnosť premeniť druhú penaltu. Valencia by tak musela v druhom polčase streliť 5 gólov, aby postúpila do štvrťfinále…

Štatistiky po 1. polčase:

Držanie lopty: 59 % : 41 %
Strely na bránu: 2:2
Strely mimo: 3:2
Rohy: 4:1
Ofsajdy: 2:0
Fauly: 7:4

45+4

Prvý polčas sa skončil.

45+4

Iličićovu strieľanú prihrávku k zadnej tyči vyrazil brankár Cillessen do autu.

45+3

Iličić trafil Gameira, ktorý proti nemu skákal v múre, do ruky. Priamy kop Atlanty sa tak prakticky posunul bližšie k pokutovému územiu Valencie.

45+2

Hostia sa postupne prekombinovali k šestnástke Valencie, kde Coquelin zasiahol v hlavičkovom súboji do chrbta Gosensa. Jasný faul domáceho obrancu, po ktorom nasleduje priamy kop Atalanty z ľavej strany útočnej polovice.

45+1

Ferrán Torres sa pekne uvoľnil na pravom krídle, jeho prihrávka na rozbehnutého Gameira ale nebola vôbec presná. Obrancovia hostí loptu získali a posunuli ju dozadu na brankára Sportiella.

45

Bude sa hrať ešte tri minúty.

44

Striedanie v tíme Atalanta Bergamo: z ihriska odchádza Marten de Roon, prichádza Duván Zapata.

43

Atalanta dala gól!
JOSIP ILIČIĆ premieňa i druhú penaltu Atalanty v zápase! Brankár Cillessen sa opäť hodil do ľavej strany a opäť mimo, pretože Iličić poslal loptu po zemi k pravej tyči. Aj keby brankár Valencie vystihol stranu, tak by zrejme túto strelu nechytil.

42

Žltú kartu za hru rukou vo vlastnej šestnástke dostáva Mouctar Diakhaby (Valencia CF).

42

Je to penalta! Diakhaby tak svojou hlúposťou daroval hosťom druhú penaltu v zápase.

42

Hlavný rozhodca Haţegan sa ide pozrieť na videozáznam sám.

41

Diakhaby hlúpo a úplne zbytočne zasiahol loptu rukou po autovom vhadzovaní Atalanty Bergamo vo vlastnej šestnástke pred Iličićom. Situáciu rieši s hlavným rozhodcom VAR.

40

De Roon je znovu na trávniku a zdá sa, že je to kvôli predošlému zákroku Rodriga. Holanďan sa tak znovu ocitá v opatere lekárov.

39

Iličić si nabehol za obranu Valencie na výborný pas za pbranu, proti nemu ale pred vlastné pokutové územie vybehol brankár Cillessen, ktorý loptu odkopol do autu.

38

Po ošetrení de Roona hra pokračuje. Loptu má na kopačkách Valencia, ktorá sa ale teraz nedokáže dostať cez prehustený stred poľa na polovicu hostí.

37

De Roona pri napádaní zasiahol rukou do tváre Rodrigo. Holanďan zostáva ležať na trávniku a musí byť ošetrený.

36

Držanie lopty: 57 % : 33 %

35

Djimsiti trafil odkopom Kondogbiu, od ktorého sa odrazila lopta do jeho ruky. Ani tentokrát domáci nedosiahli odpískanie hry rukou.

34

Gayá si na ľavom krídle narazil loptu so Solerom a už si nabiehal na jeho prihrávku do šestnástky, na poslednú chvíľu mu však odkopol loptu čistým sklzom do autu Palomino.

33

Prvú žltú kartu dostáva za zásah protihráča vo vzdušnom súboji vysokou nohou do ramena Geoffrey Kondogbia (Valencia CF).

31

Hostia sa snažia o založenie svojho postupného útoku, domáci im v tom však vysokým presingom bránia. Atalanta drží loptu tesne pred vlastnou šestnástkou.

30

Gosens pri napádaní podrazil Wassa. Domáci hneď nakopli loptu na útočnú polovicu, tam sa ale k nej nedostal nikto v bielom.

28

Gómez trafil odkopom pred vlastnou šestnástkou do ruky de Roona, napriek protestom domácich hráčov sa však v hre pokračuje ďalej.

27

Pašalić obral Kondogbiu v stredovom kruhu o loptu, zaviezol ju k šestnástke Valencie a pred ňou ju prihral doľava Gómez. Ten chcel zrejme prelobovať brankára Cillessena, loptu ale podkopol až príliš silno a poslal ju na tribúnu za bránou domácich.

26

Strely: 3:3
Strely na bránu: 2:1

25

Na center z rohového kopu si nabehol na prednej tyči Pašalić, ktorý hlavičkou k vzdialenejšej tyči minul Cillessenovu bránu.

24

Gameiro však zbytočne prišiel pri stredovej čiare o loptu a dal hosťom po dlhšej dobe zaútočiť. Hateboerov center zľava letel do bránkoviska na Iličića, ten ale loptu pri snahe o hlavičku minul.

23

Domáci rýchlo obrali hostí po výkope o loptu a posunuli ju dozadu na brankára Cillessena. Valencia postupne preberá iniciatívu a začína zatláčať hostí do obrany.

21

Valencia dala gól!
Je vyrovnané! Domáci získali dobrým presingom loptu a Rodrigo sa snažil kolmicou vysunúť do nábehu KÉVINA GAMEIRA. Pred ním loptu v sklze zastavil obranca Palomino, avšak presne do behu Gameirovi. Francúz už potom poľahky obišiel už vybehnutého brankára Sportiella a bez problémov poslal loptu do prázdnej brány Atalanty.

20

Parejov center na prednú tyč odhlavičkoval hneď prvý brániaci hráč Atalanty. Wass hneď vracal loptu do šestnástky, tá ale letela na Kondogbiu do ofsajdu.

19

Gayov center zľava zablokoval Djimsiti na rohový kop. Ten už beží k rohovej zástavke rozohrať Dani Parejo.

18

Na hracej ploche sa v tejto chvíli nič zvláštne nedeje. Ani jednému z tímov sa nedarí rozohrávka a loptu si nepresnými nákopmi vymenili brankári Cillessen a Sportiello.

Fanúšikovia Valencie sú zhromaždení pred štadiónom a vytrvalo fandia. Svojim povzbudzovaním vytvárajú atmosféru tohto zápasu pred prázdnymi tribúnami.

16

Parejovu kolmicu na Rodriga do šestnástky Atalanty zastavil Gosens, ktorý však musel loptu pod tlakom odkopnúť len do autu.

15

Iličićov prienik zastavil sklzom Kondogbia a okamžite nakopol loptu na pravé krídlo. Valencia sa nasťahovala pred šestnástku Atalanty, okrem jedného Gayovho centru zľava ale nevyťažila zo svojho útoku nič.

14

Hostia sa postupne posunuli na polovicu Valencie, domáci ich ale dokázali vytlačiť naspäť na ich časť ihriska. Djimsiti preto preniesol hru na ľavú stranu.

13

Wassa pri pokuse o ďalší prienik obral kapitán Atalanty Gómez. Ten posunul loptu dozadu a Atalanta znovu začína rozohrávku od vlastných obrancov.

12

Hra zatiaľ nemá vysoké tempo a oba tímy si teraz v strede poľa rýchlo vymenili kontrolu nad loptou. Napokon ju získali hostia, ktorí ju posunuli dozadu na brankára Sportiella.

10

Freuler vystihol rozohrávku domácich v strede poľa a zaviezol loptu po ľavej strane na polovicu Valencie. Odtiaľ preniesol hru na opačnú stranu na Hateboera, ktorého center zablokoval Gayá.

9

Hosťom sa však rozohrávka veľmi nevydarila a loptu získali domáci. Zo zhruba 35 metrov vystrelil k ľavej tyči brány hostí Rodrigo, jeho tvrdú strelu však vyrazil pripravený brankár Atalanty Sportiello.

8

Atalanta rozohráva svoj ďalší postupný útok od vlastných obrancov a dopredu sa zatiaľ neponáhľa. Loptu si posúva predovšetkým obranná trojica hostí pred vlastnou šestnástkou.

7

Hostia center z rohu odhlavičkovali k Solerovi, ktorý z voleja vypálil výrazne mimo Sportiellovej brá­ny.

6

Valencia donútila vysokým napádaním hostí k malej domov na brankára Sportiella, ktorý loptu odkopol len k domácim. Wass potom prienikom po pravom krídle získal pre svoj tím prvý rohový kop zápasu.

5

Hostia obrali rozohrávajúcich domácich hráčov po výkope rýchlo o loptu a držia ju na svojich kopačkách v strede poľa.

3

Atalanta dala gól!
Hostia bleskurýchlo otvárajú skóre! Brankár Cillessen sa hodil do ľavej strany, takže nemal šancu zasiahnuť proti strele JOSIPA ILIČIĆA, ktorý z penaltového bodu poslal loptu po zemi presne do stredu brány.

2

Iličić prenikol z pravého krídla do šestnástky a pri zasekávačke pri bránkovisku ho zjavne podrazil v sklze Diakhaby. Penalta pre Atalantu Bergamo!

2

Domáci gólman však rozohral veľmi zle a Atalanta sa po zisku lopty usadila pri šestnástke Valencie. Prihrávkami zo strany na stranu sa hostia snažia nájsť priestor na prienik.

1

Výkop zápasu mali hostia, ich prvý nákop do šestnástky na útočníkov ale skončil u domáceho brankára Cillessena.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Valencia bude hrať v bielych dresoch, Atalanta v modročiernych.

Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu prázdneho štadióna vo Valencii, zápas sa tak o malú chvíľu začne. Hráči oboch tímov a rozhodcovia si tentokrát pred zápasom ruky podávať nebudú.

Úvodné zostavy:

Valencia CF: Cillessen – Wass, Coquelin, Diakhaby, Gayá – Torres, Parejo ©, Kondogbia, Soler – Gameiro, Rodrigo.
Náhradníci: Doménech – Guedes, Čeryšev, Lee Kang-in, Sobrino, Florenzi, Guillamón.

Atalanta Bergamo: Sportiello – Djimsiti, Caldara, Palomino – Hateboer, de Roon, Freuler, Gosens – Pašalić – Iličić, A. Gómez ©.
Náhradníci: F. Rossi – Tameze, Czyborra, Muriel, Malinovskyj, Castagne, D. Zapata.

Rozhodca: Haţegan – Șovre, Gheorghe (všetci Rumunsko).

Kvôli epidémii nového koronavírusu v Taliansku sa tento zápas bude hrať bez divákov. Toto rozhodnutie platí pre všetky zápasy talianskych tímov v európskych pohárových súťažiach.



Prvý zápas

Atalanta Bergamo – Valencia CF 4:1 (2:0)

Góly: 15. Hateboer, 42. Iličić, 57. Freuler, 62. Hateboer – 66. Čeryšev

Karty: 79. Hateboer (ABC)

Zostavy:

Atalanta Bergamo: Gollini – Tolói, Palomino, Caldara (74. D. Zapata) – Hateboer, de Roon, Pašalić (90+1. Tameze), Freuler, Gosens – Iličić, A. Gómez © (82. Malinovskyj).
Náhradníci: Sportiello – Djimsiti, Castagne, Muriel, Malinovskyj, D. Zapata, Tameze.

Valencia CF: Doménech – Wass, Mangala, Diakhaby, Gayá – Torres, Parejo ©, Kondogbia, Soler – Guedes (65. Čeryšev), Gómez (72. Gameiro).
Náhradníci: Cillessen – T. Correia, J. Costa, Gameiro, Čeryšev, Sobrino, Gutierréz.



Atalanta Bergamo

Atalanta sa v posledných týždňoch v Serii A rozohrala do skvelej formy a z posledných piatich zápasov vyťažila 13 bodov s famóznym skóre 19:6. V tabuľke je na štvrtom mieste o šesť bodov za tretím Interom Miláno, súčasne ale o tri body pred piatym AS Rím. Hlavnou zbraňou Atalanty je skvelý útok, ktorý je jasne najproduktívnejším v súťaži (70 strelených gólov).

Atalanta prehrala prvé tri zápasy v skupine C a nikto by na jej postup nestavil už ani deravý groš, nakoniec sa však i vďaka zhode okolností a dvom výhram v posledných dvoch zápasoch podarilo tímu z Bergama postúpiť. Na postup stačilo talianskemu klubu 7 bodov a 8 strelených gólov. Do osemfinále však Atalanta vstúpila skvele a po domácej výhre 4:1 nad Valenciou má nakročené do štvrťfinále Ligy majstrov.

Zápasy Atalanty v Lige majstrov:

Skupina C:
Dinamo Záhreb – Atalanta 4:0
Atalanta – Šachtar Doneck 1:2
Manchester City – Atalanta 5:1
Atalanta – Manchester City 1:1
Atalanta – Dinamo Záhreb 2:0
Šachtar Doneck – Atalanta 0:3

Osemfinále:
Atalanta – Valencia 4:1



Valencia CF

Valencia je v španielskej LaLige až na siedmom mieste a na štvrté Getafe stráca štyri body. Jej ligová forma nie je vôbec dobrá a z posledných piatich zápasov v domácej ligovej súťaži vyhrala jediný. Problémom je hlavne obrana, keďže Valencia má dokonca pasívne skóre a počet inkasovaných gólov majú vyššie len štyri ďalšie tímy.

V Lige majstrov postúpila Valencia do osemfinále ako víťaz ťažkej skupiny H, kde sa stretla s vlaňajším semifinalistom Ajaxom Amsterdam, londýnskou Chelsea a francúzskym Lille. Vďaka výhre 1:0 v kľúčovom poslednom zápase v Amsterdame napokon Valencia skupinu vyhrala o skóre pred Chelsea a o bod práve pred Ajaxom. Do osemfinále ale vstúpila katastrofálne a po prehre 1:4 v prvom zápase s Atalantou sú jej šance na postup minimálne.

Zápasy Valencie v Lige majstrov:

Skupina H:
Chelsea – Valencia 0:1
Valencia – Ajax Amsterdam 0:3
Lille – Valencia 1:1
Valencia – Lille 4:1
Valencia – Chelsea 2:2
Ajax Amsterdam – Valencia 0:1

Osemfinále:
Atalanta – Valencia 4:1

Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Valencia CF – Atalanta Bergamo. Osemfinále Ligy majstrov sa začne o 21:00.

Valencia CF

Valencia CF

  • Cillessen
  • Wass
  • Coquelin (74. Čeryšev)
  • Diakhaby (46. Guedes)
  • Gayá
  • Torres
  • Parejo (C)
  • Kondogbia
  • Soler
  • Gameiro
  • Rodrigo (79. Florenzi)
Atalanta Bergamo

Atalanta Bergamo

  • Sportiello
  • Djimsiti
  • Caldara
  • Palomino
  • Hateboer
  • de Roon (44. D. Zapata)
  • Freuler
  • Gosens
  • Pašalić (83. Tameze)
  • Iličić
  • A. Gómez (C) (78. Malinovskyj)