Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Anglická Premier League

17.02.2020 o 21:00

Chelsea FC
0 : 2
(0:1)
Manchester United
Naposledy zmenené pred 4 rokmi
obnoviť
Filter

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera.

Držanie lopty: 61 % : 39 %.
Strely na bránu: 1:3.
Strely mimo: 6:4.
Rohy: 9:8.
Ofsajdy: 2:0.
Fauly: 11:11.

Pre domácich končí dnešný zápas veľkým sklamaním. Napriek tomu, že mali viac z hry, viac striel a strelili dva góly, tak na konte strelených gólov im svieti nula. Oba góly Chelsea neboli uznané po zásahu videoasistenta, pričom o prvom sa bude zrejme ešte dlho diskutovať. Hostia si počkali na svojho šancu a dočkali, keď ich náskok z prvého polčasu navýšil krásnou hlavičkou Harry Maguire. Domáci dnes zlyhali predovšetkým v efektivite streľby, napriek veľkému množstvu gólových príležitostí totiž namierili na bránu United len raz a to dnes jednoducho nemohlo stačiť na body. Chelsea zostáva po tejto prehre na štvrtom mieste tabuľky, nevyhrala ale štvrtýkrát za sebou a Manchester United na ňu zo siedmeho miesta stráca už len tri body.

90+6

Koniec zápasu.

90+5

Posledný útok Chelsea skončil centrom Mounta, ktorý zrazil Bailly do autu. Domáci už viacmenej rezignovali a čakajú na záverečný hvizd hlavného rozhodcu.

90+4

Domáci síce majú loptu pod kontrolou, cez dobre brániacich hostí sa ale nie a nie dostať k ich šestnástke. Napokon to skúsil trochu zúfalým nákopom Pedro, jeho pas ale bez väčších problémov zastavil Williams.

90+3

Fred prihrávkou pomedzi stopérov Chelsea vysunul do šestnástky striedajúceho Ighala, ktorého však vychytal vybiehajúci brankár Caballero. Nechýbalo veľa a Nigérijčan mohol skórovať pri svojom debute v drese Manchesteru United!

90+2

Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Bruno Fernandes, prichádza Diogo Dalot.

90+1

Nadstavený čas je päť minút.

90+1

David De Gea je po ošetrení nakoniec viacmenej v poriadku a dnešný zápas dochytá.

90+1

Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Anthony Martial, prichádza Odion Ighalo.

90

De Gea pri svojom zákroku veľmi nepekne narazil ramenom do tyče a zostáva ležať na trávniku. Domáci fanúšikovia pískajú na španielskeho brankára, v tomto prípade sa ale rozhodne nejedná o simuláciu.

89

Mount z tejto pozície vystrelil priamo na bránu a trafil ľavú tyč brány Manchesteru United!

88

Bruno Fernandes v súboji pred šestnástkou zasiahol vysokou nohou Mounta. Priamy kop Chelsea z pravej strany.

87

Nakoniec domáci loptu získali a po zablokovanom centri Azpilicueu získali i rohový kop. Po centri z neho sa lopta odrazila na hranicu šestnástky k Pedrovi, ktorého strela bola znovu zablokovaná na ďalší roh.

86

Domáci sa nie a nie dostať do záverečného tlaku. Hostia umne držia loptu na svojich kopačkách v strede poľa a nútia hráčov Chelsea, aby za nimi behali.

85

Ďalší faul v strede poľa, tentokrát Giroudov proti Matićovi. Matić ešte diskutuje s hlavným rozhodcom a pre svoj tím tak získava ďalšie cenné sekundy.

84

Fanúšikovia Chelsea začínajú hromadne opúšťať štadión. Na trávniku bol medzitým vo vzdušnom súboji faulovaný Reeceom Jamesom Williams. Hostia sa s rozohrávkou už neponáhľajú a trochu naťahujú čas.

82

Po predošlej skrumáži v pokutovom území Manchesteru United zostal na trávniku ležať Pedro, ktorý si dokonca vyžiadal i lekárske ošetrenie. Chelsea už nemôže striedať…

81

Domáci postupne zatláčajú hostí hlboko do obrany. Center z rohu sa odrazil od hráčov v šestnástke hostí k Mountovi, ktorého strelu zablokovali hráči v pokutovom území.

80

Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Daniel James, prichádza Andreas Pereira.

79

Žltú kartu za napadnutie Azpilicuetu po faule dostáva Aaron Wan-Bissaka (Manchester United).

77

Chelsea strelila gól, ten ale po zásahu videoasistenta opäť nie je uznaný! Mount výborným centrom z pravej strany na prednú tyč nakopol na Oliviera Girouda, ktorý loptu nasmeroval do siete. Gól hlavný rozhodca uznal, VAR ale odhalil tesný ofsajd Girouda a gól tak bol následne zrušený.

76

Žltú kartu za potiahnutie prenikajúceho Williana za dres dostáva Brandon Williams (Manchester United).

75

Fredov center z rohu na prednú tyč odhlavičkoval prvý brániaci hráč Chelsea za šestnástku k Williamsovi, ktorého strelu ale zablokovali domáci obrancovia Chelsea po zisku lopty vyrazila dopredu.

74

S centrom z rohu si hostia poradili a potom sa zmocnili i odrazenej lopty. Napriek vysokému presingu Chelsea sa s rozohrávkou zatiaľ neponáhľajú a loptu si prihrávajú obrancovia pred vlastnou šestnástkou.

73

Giroud sklepol loptu ku Kovačićovi do šestnástky, ktorému ostrým sklzom vypichol loptu Bailly. Kovaičć zjavne nie je v poriadku a kríva, domáci tréner Frank Lampard však už vyčerpal všetky tri striedania.

72

Po faule na Girouda získala Chelsea priamy kop z ľavej strany útočnej polovice. Jeho rozohrávku však vôbec nezvládol Reece James, ktorý prudkým pasom poslal loptu až za de Geovu bránu.

71

Strely: 8:8
Strely na bránu: 0:2

70

Center Fernandesa z ďalšieho priameho kopu United z pravej strany doletel na zadnú tyč na hlavu Maguirea, ktorého hlavičku odvrátil na rohový kop pred ďalším dobiehajúcim hráčom hosťujúceho tímu Azpilicueta.

68

Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Michy Batshuayi, prichádza Olivier Giroud.

68

Hostia hrajú teraz vo veľkej pohode a naďalej držia loptu na útočnej polovici. Domáci za nimi behajú zo strany na stranu bez úspechu.

66

Manchester United dal gól!
Hostia odskakujú do dvojgólového náskoku! Bruno Fernandes nacentroval do stredu šestnástky, kde vyhral hlavičkový súboj kapitán hostí HARRY MAGUIRE a prudkou hlavičkou k zemi poslal loptu k ľavej tyči domácej brány. Brankár Caballero nemal žiadnu šancu.

65

Center z neho domáca obrana odvrátila, avšak len na rohový kop. Ten rozohrali hostia na krátko a Fredov center zľava odhlavičkoval na ďalší rohový kop Zouma.

64

Žltú kartu za podkopnutie Freda dostáva Pedro (Chelsea FC). Manchester United získava ďalší priamy kop, tentokrát takmer z pravej autovej čiary.

63

Bruno Fernandes trafil z priameho kopu ľavú tyč domácej brány!

62

Fred obral Pedra na polovici Chelsea o loptu a vyrazil s ňou smerom k šestnástke domácich. Tesne pred ňou ho tak Pedro musel zraziť na trávnik. Manchester United získava priamy kop tesne spoza pokutového územia Chelsea.

61

Willianov center z rohu doletel na zadnú tyč na Zoumu, ktorého hlavička zo záklonu však cez brániacich sa hráčov United nedoletela k bráne hostí. Odrazenej lopty sa zmocnili domáci, ktorí ju posunuli dozadu až k brankárovi Caballerovi.

59

Žltú kartu za hrubosť dostáva Kurt Zouma (Chelsea FC).

59

Žltú kartu za hrubosť dostáva Fred (Manchester United).

58

Po súboji na polovici Chelsea zostal na trávniku po ostrom sklze Zoumu ležať Martial. Okolo neho sa potom strhla šarvátka, ktorú musel vyriešiť hlavný rozhodca Anthony Taylor.

57

Zouma strelil po rohovom kope gól Chelsea, ten ale po zásahu videoasistenta nebol uznaný! Pri nábehu na Willianov center z rohu totiž strčil Fred do Azpilicuetu, ktorý potom strčil Williamsa a Azpilicuetov zákrok posúdil videoasistent ako faul. Toto rozhodnutie sa tak dá označiť za pomerne kontroverzné…

55

Pedro vysunul na ľavú stranu šestnástky Mounta, ktorého prihrávku do bránkoviska zablokoval jeden z obrancov United. Lopta sa potom odrazila naspäť k Pedrovi, ktorého strelu zo skvelej streleckej pozície zablokoval na poslednú chvíľu Wan-Bissaka.

54

Rüdigerov nákop do šestnástky odhlavičkoval Bailly do ruky Batshuayia, od ktorej sa odrazila k Mountovi. Ten strelou z prvej trafil pravú tyč de Geovej brány, prípadný gól by ale kvôli ruke Batshuayia neplatil.

53

Hostia však zatiaľ disciplinovane držia obranné línie a domácich v druhom polčase nepúšťajú do dobrých streleckých pozícií.

52

Mount oblúčikom za obranu United hľadal Williana, pred ním však loptu odkopol do autu Maguire. Domáci sa následne nasťahovali k postupnému útoku pred šestnástku hostí.

51

Bailly obral domácich v strede poľa o loptu a založil útok svojho tímu. Hostia sa postupne približujú k pokutovému územiu Chelsea.

50

Po nepresnom nákope Williamsa na Jamesa ale loptu získali domáci. Willian sa rozbehol po pravej strane smerom k šestnástke United, mizerným centrom ale prekopol celé pokutové územie hostí a loptu poslal až do autu na opačnej strane.

49

Domáci pokazili rozohrávku a loptu doslova darovali hosťom. Tí sa s prechodom na útočnú polovicu príliš neponáhľajú a loptu si prihrávajú v strede poľa.

48

Žltú kartu za faul lakťom na prenikajúceho Bruna Fernandesa dostáva Antonio Rüdiger (Chelsea FC).

47

Domáci sa hneď po výkope nasťahovali na polovicu United, kde zatláčajú hostí hlboko do obrany. Zatiaľ z ich strany neprišla ani strela, ani nebezpečný center.

46

Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Andreas Christensen, prichádza Kurt Zouma.

46

Začal sa druhý polčas.

Druhý polčas sa začne približne o 22:07.

Hostia idú po prvom polčase do šatne s jednogólovým náskokom, aktívnejším tímom ale boli domáci. Predovšetkým Batshuayi si vypracoval niekoľko zaujímavých gólových príležitostí, vo všetkých ale tesne minul bránu United. Hostia sa začali viac tlačiť dopredu až v závere prvého dejstva a v jeho úplnom závere sa vďaka presnej hlavičke Martiala dostali do vedenia. Tím Franka Lamparda tak bude musieť v druhom polčase predovšetkým začať premieňať svoje gólové šance, ak si nechce pripísať na svoje konto ďalší domáci neúspech.

Štatistiky po 1. polčase:

Držanie lopty: 54 % : 46 %
Strely na bránu: 0:1
Strely mimo: 4:3
Rohy: 3:4
Ofsajdy: 1:0
Fauly: 2:3

45+4

Prvý polčas sa skončil.

45+4

Chelsea sa ale predsa len ešte vydaril jeden rýchly protiútok. Pedro peknou prihrávkou pomedzi niekoľkých hráčov United našiel v šestnástke Batshuayia, ktorý z pravej strany šestnástky strelou po zemi minul de Geovu bránu.

45+3

Domáci sú zjavne otrasení inkasovaným gólom a záver prvého polčasu sa im vôbec nedarí. Hostia držia loptu pod svojou kontrolou a postupne ich zatláčajú do obrany.

45+2

Hostia napádajú rozohrávku Chelsea veľmi vysoko a nakoniec domácich donútili až k malej domov na brankára Caballera, ktorý loptu pod tlakom odkopol na polovicu United.

45+1

Nadstavený čas sú tri minúty.

45

Manchester United dal gól!
Hostia otvárajú skóre! Wan-Bissaka doslova vytancoval na pravej strane Williana, cez ktorého napokon nacentroval do šestnástky. Tam si na prednej tyči na tento center naskočil ANTHONY MARTIAL, ktorý prudkou hlavičkou usmernil loptu k vzdialenejšej ty­či.

44

Po ošetrovaní Christensena hra pokračuje postupným útokom Manchesteru United, ktorý však prebieha hlavne v strede poľa.

42

Martial zasiahol v súboji o loptu Christensena lakťom do hlavy, otrasený dánsky obranca Chelsea tak musí byť ošetrený. Ani Martial však nedostal žiadnu kartu za tento zákrok.

41

Mount prihrávkou na ľavé krídlo vysunul Azpilicuetu, ten ale poslal svoj center priamo do Baillyho. Hostia chceli rýchlo otočiť hru, zastavil ich ale faul Martiala na Christensena.

40

Chelsea sa po predošlej aktivite Manchesteru United vracia na polovicu hostí. Jej postupná kombinácia ale zatiaľ prebieha prevažne len v strede poľa.

39

Ani ďalšia herná situácia Shawovi nevyšla, keď v súboji o loptu zápasníckym chvatom stiahol na trávnik Williana. Tentokrát sa to zaobišlo bez žltej karty.

38

Shaw sa uvoľnil na ľavej strane útočnej polovice a chcel nacentrovať do šestnástky, zostalo ale len pri úmysle. Loptu totiž podkopol až príliš a poslal ju vysokým nákopom zrejme až pod strechu štadióna Stamford Bridge.

37

Fernandes výbornou kolmicou na ľavú stranu šestnástky Chelsea vysunul Martiala, ktorý strelou po zemi tesne minul Caballerovu bránu.

35

Žltú kartu za nafilmovaný pád dostáva Willian (Chelsea FC).

35

Willian spadol pri kľučke proti Brunovi Fernandesovi na hranici pokutového územia. Fanúšikovia i hráči Chelsea sa dožadujú penalty, Willian sa ale sám hodil cez nohu Fernandesa na trávnik.

34

Center domácich z rohu odhlavičkoval mimo vlastnej šestnástky Maguire, odrazenú loptu ale získal v strede poľa Jorginho. Chelsea tak prechádza k postupnému útoku, ktorým sa približuje k šestnástke United.

33

Strely: 4:4

32

Center z rohu odhlavičkoval hráč Chelsea na prednej tyči k Brunovi Fernandesovi, ktorého nevydarená strela rabonou skončila výrazne mimo Caballerovej brány.

31

Hrá sa teraz rýchly futbal zo strany na stranu. Williamsov center na konci rýchleho protiútoku „červených diablov“ odkopol na rohový kop Reece James.

30

Azpilicueta si nabehol na výbornú kolmicu na ľavé krídlo a odtiaľ nacentroval do stredu šestnástky. Pred Batshuayiom odhlavičkoval na poslednú chvíľu loptu z nebezpečnej pozície pred svojou bránou Maguire.

29

Chelsea získala loptu a nasťahovala sa pred šestnástku hostí, kde rozvíja svoju postupnú útočnú akciu.

28

Center z rohu hostí domáca obrana odhlavičkovala do bezpečia a odrazenú loptu potom získali hráči v modrom. Jorginho hľadal okamžitým pasom za obranu Manchesteru United Williana, dobre ale vybehol zo svojej brány de Gea, ktorý bol pri lopte ako prvý.

27

Na opačnej strane sa snažil o individuálny prienik do šestnástky Wan-Bissaka, ten sa mu ale nevydaril a napokon mu jeho center zrazil na rohový kop Azpilicueta.

26

Pedro nádhernou kolmicou na ľavú stranu šestnástky vysunul za obrancu United Mounta, ktorý z prvej posunul loptu na os ihriska k Batshuayiovi. Ten sa ocitol zhruba na penaltovom bode úplne osamotený, strelou z prvej ale tesne minul pravú tyč de Geovej brány.

24

Držanie lopty: 46 % : 54 %

23

Mountov center sklepol Kovačić hlavou na Williana, ktorý ešte vracal loptu na hranicu bránkoviska k Batshuayaiovi. Ten ju ale dostal „na päty“ a už ju zblízka nedokázal usmerniť smerom na bránu Manchesteru United.

22

VAR ešte kontroloval Maguireov zákrok, verdikt hlavného rozhodcu ale nezmenil. Chelsea ale po Rüdigerovom zablokovanom centre z ľavej strany získala rohový kop.

21

Martial vystrelil zo strednej vzdialenosti, jeho ranu ale zablokoval Willian. Ten potom nakopol loptu na Batshuayia, ktorého pred šestnástkou Chelsea po svojom páde zasiahol do nohy Maguire.

19

Pedro sa po zisku lopty rozbehol po ľavej strane smerom k pokutovému územiu hostí, pred šestnástkou ho ale tvrdým spôsobom obral o loptu Fred. Hlavný rozhodca Anthony Taylor vyhodnotil tento zákrok ako čistý a hra tak pokračuje ďalej.

18

Kovačić o loptu prišiel v strede poľa a domáci sa museli rýchlo vrátiť dozadu proti rýchlemu protiútoku United. To sa im podarilo a Manchester United tak musí útočiť „do plných“.

17

Domáci tím je zatiaľ výrazne aktívnejší. Hráči Chelsea napádajú veľmi vysoko a nedovoľujú hosťom postupnú rozohrávku.

16

Batshuayi si narazil loptu s Jorginhom, ktorý mu loptu vracal pomedzi obrancov United do šestnástky. Belgičan ale hrací predmet nedokázal spracovať a navyše sa ešte pred bránkovou čiarou pošmykol.

15

Daniel James sa uvoľnil na ľavom krídle a dostal sa k nebezpečnému centru do bránkoviska Chelsea, tam ale našťastie pre domácich nebol nikto v červenom drese.

13

Fernandes si narazil pred šestnástkou Chelsea loptu s Fredom a napokon mu loptu ešte i vrátil. Brazílčanovu strelu zrazil jeden z obrancov domáceho tímu na rohový kop.

12

Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza N'Golo Kanté, prichádza Mason Mount.

12

Na striedačke Chelsea sa pripravuje na príchod na hraciu plochu Mason Mount. Na trávniku medzitým prebieha postupná kombinácia Manchesteru United, ktorá sa ale zasekla pri stredovej čiare.

11

Krívajúci Kanté odchádza za autovú čiaru a zdá sa, že uvidíme prvé vynútené striedanie. Jedná sa zrejme o svalové zranenie.

10

Na trávniku ostal bez cudzieho zavinenia sedieť v strede poľa N'Golo Kanté. Hneď sú pri ňom lekári Chelsea.

9

Willian v ďalšom rýchlom protiútoku dostal prihrávku od Pedra na pravé krídlo. Tam si loptu naviedol na hranicu šestnástky na ľavačku a technickou strelou cez Williamsa minul tesne pravú spojnicu de Geovej brány.

8

Batshuayi vysunul v rýchlom protiútoku Chelsea do nábehu na pravom krídle Williana, ten mu ale loptu nedokázal presne vrátiť za obrancov hosťujúceho tímu.

7

Kovačić preniesol loptu pred šestnástkou United na pravú stranu k Reeceovi Jamesovi, ktorý si ju naviedol na pravačkou. Výbornou strelou po zemi cez Shawa potom minul pravú tyč de Geovej brány len o centimetre.

6

Úvod zápasu je zatiaľ plný nepresností, oba tímy totiž napádajú veľmi vysoko a nedovoľujú súperovi klasickú postupnú rozohrávku.

5

Bailly posunul loptu malou domov k de Geovi, ktorému sa odkop vôbec nevydaril. Španielsky brankár vykopol loptu priamo do autu.

4

Domáci znovu získali loptu a rozohrávali od vlastných obrancov, Rüdigerovi ale znepríjemnil Martial rozohrávku natoľko, že loptu musel pod tlakom odkopnúť k obrancom United.

3

Baillyho obral o loptu Pedro, ktorý sa však pri pokuse o sólový prienik vytlačil až príliš do ľavej strany. Loptu potom ešte posunul dozadu na Kovačića, toho ale hostia obrali.

2

Prvýkrát tak mohli rozohrávať i domáci hráči. I oni museli čeliť vysokému presingu súpera a James musel nakoniec loptu odkopnúť do autu.

1

Výkop zápasu mali hostia, ktorí sa však hneď ocitli pod veľkým tlakom vysoko napádajúcich hráčov Chelsea. Rozohrávka sa im napokon podarila, pri prechode k šestnástke domácich ale o loptu prišli.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Chelsea bude hrať v modrých dresoch, Manchester United v červených.

Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.

Úvodné zostavy:

Chelsea FC: Caballero – James, Christensen, Rüdiger, Azpilicueta © – Kanté, Jorginho, Kovačić – Pedro, Batshuayi, Willian.
Náhradníci: Arrizabalaga – M. Alonso, Barkley, Giroud, Tomori, Mount, K. Zouma.

Manchester United: de Gea – Bailly, Maguire ©, Shaw – Wan-Bissaka, Fred, N. Matić, Williams – B. Fernandes – James, Martial.
Náhradníci: Romero – Dalot, Greenwood, Ighalo, P. Jones, Mata, Pereira.

Rozhodca: Taylor – Beswick, Nunn.



Vzájomné zápasy

Oba tímy sa doteraz v Premier League stretli v 55 vzájomných zápasoch a bilancia hovorí mierne v prospech Chelsea. Tá vyhrala 18 zápasov proti Manchesteru United, prehrala 16 a remízou sa skončilo 21 duelov. Posledné štyri ligové zápasy za sebou proti United však Chelsea nedokázala vyhrať a v prvom vzájomnom zápase v Premier League v tejto sezóne vyhral Manchester United doma jasne 4:0.

Posledných 5 vzájomných ligových zápasov:
5.11.2017: Chelsea – Manchester United 1:0
25.2.2018: Manchester United – Chelsea 2:1
20.10.2018: Chelsea – Manchester United 2:2
28.4.2019: Manchester United – Chelsea 1:1
11.8.2019: Manchester United – Chelsea 4:0



Manchester United

Forma „červených diablov“ má od ideálu tiež veľmi ďaleko. V tabuľke sú až na deviatom mieste so šesťbodovým odstupom na štvrtú Chelsea a z posledných piatich zápasov prehrali tri, pričom v posledných troch zápasoch nestrelili ani jeden gól. Najlepší strelec tímu Marcus Rashford (14 gólov) je navyše zranený. Vonku sa Manchesteru United v tejto sezóne veľmi nedarí a z 12 zápasov na cudzích ihriskách si na Old Trafford priviezol len 12 bodov.

Posledných 5 ligových zápasov:
Arsenal – Manchester United 2:0
Manchester United – Norwich 4:0
Liverpool – Manchester United 2:0
Manchester United – Burnley 0:2
Manchester United – Wolverhampton 0:0



Chelsea FC

Londýnsky klub je pred dnešným zápasom stále na štvrtom mieste, jeho nevyspytateľná forma v posledných týždňoch ale spôsobila, že jeho náskok pred prenasledovateľmi sa zmenšuje. Pred piatym Tottenhamom má Chelsea jednobodový náskok, súčasne ale i tento zápas k dobru. Z posledných piatich zápasov ale vyhrala jediný a posledné tri zápasy za sebou nevyhrala. Chelsea má štvrtý najproduktívnejší útok Premier League (43 strelených gólov), súčasne má ale z tímov v prvej sedmičke tabuľky najhoršiu obranu (34 inkasovaných gólov). Doma sa Chelsea v tejto sezóne príliš nedarí a v 12 domácich zápasov získala len 18 bodov.

Posledných 5 ligových zápasov:
Brighton – Chelsea 1:1
Chelsea – Burnley 3:0
Newcastle – Chelsea 1:0
Chelsea – Arsenal 2:2
Leicester – Chelsea 2:2

Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Chelsea FC – Manchester United FC. Stretnutie 26. kola anglickej Premier League sa začne o 21:00.

Chelsea FC

Chelsea FC

  • Caballero
  • R. James
  • Christensen (46. K. Zouma)
  • Rüdiger
  • Azpilicueta (C)
  • Kanté (12. Mount)
  • Jorginho
  • Kovačić
  • Pedro
  • Batshuayi (68. Giroud)
  • Willian
Manchester United

Manchester United

  • de Gea
  • Bailly
  • Maguire (C)
  • Shaw
  • Wan-Bissaka
  • Fred
  • N. Matić
  • Williams
  • B. Fernandes (90+2. Dalot)
  • D. James (80. Pereira)
  • Martial (90+1. Ighalo)