Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Liga majstrov - Skupina F

10.12.2019 o 21:00

Borussia Dortmund
2 : 1
(1:1)
SK Slavia Praha
Naposledy zmenené pred 4 rokmi
obnoviť
Filter

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera.

Držanie lopty: 50 % : 50 %.
Strely na bránu: 8:7.
Strely mimo: 4:6.
Rohy: 2:7.
Ofsajdy: 2:1.
Fauly: 10:14.

Barcelona vyhrala v Miláne nad Interom 2:1, čím ho pripravila o postup do osemfinále. Skupinu vyhrali Katalánci so ziskom 14 bodov a z druhého miesta postupuje Dortmund, ktorý nazbieral 10 bodov. Tretí Inter so siedmimi bodmi bude na jar pokračovať v Európskej lige a pre poslednú Slaviu, ktorá získala v ťažkej konkurencii dva body, sa dnes európske poháre v tejto sezóne skončili. Český majster sa však rozhodne nemá za čo hanbiť, naopak v každom zápase herne obstál a napriek veľmi ťažkého losu skupiny bojoval o body v každom zápase.

Napriek ďalšiemu výbornému výkonu Slavia ani v poslednom zápase v Lige majstrov nedokázala zvíťaziť. I v druhom polčase pokračoval úplne vyrovnaný a otvorený boj s množstvom gólových príležitostí na oboch stranách, ktorý napokon rozhodol gólom zo 61. minúty Julian Brandt. Slávisti sa po inkasovanom góle tlačili dopredu a v niektorých pasážach, hlavne po vylúčení domáceho Weigla, mali až drvivý tlak, opäť si ale vylámali zuby na vlastnej nepresnej koncovke a excelentne chytajúcom brankárovi Romanovi Bürkim.

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Stanciu vystrelil sám z priameho kopu a svojim pokusom tesne minul pravú tyč Bürkiho brány.

90+2

Ševčík sa predsa len dostal k centru z pravého krídla, ktorý však nedokázal Júsuf Hilál zasiahnuť hlavou. Akcia ale pokračovala a po faule na Stanciuho získava Slavia priamy kop z 22 metrov. Pre hostí je to posledná príležitosť na vyrovnanie, preto prišiel do pokutového územia i brankár Kolář.

90+1

Domáci držia útočiacich hostí dobrým pohybom ďaleko od svojej brány. Slávistom sa nedarí dostať sa ani len k centru do pokutového územia.

90

Nadstavený čas sú dve minúty.

89

Slávisti hneď po odkope Bürkiho od brány získali loptu naspäť na svoje kopačky a prakticky bez prerušenia pokračujú v útoku.

88

Dlhú postupnú kombináciu zakončil, zrejme už trochu z frustrácie strelou zo zhruba 25 metrov Josef Hušbauer, loptu ale poslal vysoko nad Bürkiho bránu.

Barcelona vedie v Miláne nad Interom 2:1, pri tomto výsledku by tak Dortmundu stačila na postup i remíza.

87

Striedanie v tíme Borussia Dortmund: z ihriska odchádza Jadon Sancho, prichádza Mahmoud Dahoud.

86

Stanciuho center z priameho kopu obrana Dortmundu odvrátila, avšak len k Součkovi na ľavú stranu. Ten nakopol loptu na Ševčíka, tomu však pokusom o nožničky zobral možnosť na zakončenie Júsuf Hilál.

85

Brandt získal loptu v strede poľa a hneď ju poslal na ľavé krídlo na Sancha. Ten sa nepokúsil o prienik do šestnástky a len ju prihral dozadu na Piszczeka, ktorého fauloval Olayinka.

84

Držanie lopty: 53 % : 47 %
Strely: 15:12

83

Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Ladislav Takács, prichádza Josef Hušbauer.

83

Striedanie v tíme Borussia Dortmund: z ihriska odchádza Achraf Hakimí, prichádza Leonardo Balerdi.

83

Striedanie v tíme Borussia Dortmund: z ihriska odchádza Thorgan Hazard, prichádza Łukasz Piszczek.

82

Žltú kartu za nešportové správanie dostáva Vladimír Coufal (SK Slavia Praha).

82

Dortmund mohol zrejme rozhodnúť! Sancho sa rozbehol do otvorenej obrany Slavie, namiesto strely ale začal kľučkovať, a tak musel loptu posunúť za seba na Hazarda. Belgičanovu strelu po zemi k pravej tyči potom ďalším výborným zákrokom zastavil Ondřej Kolář.

81

Ševčík potom sólovým prienikom cez trojicu protihráčov zaviezol loptu na polovicu Dortmundu. Jeho spoluhráči tam o loptu prišli, po nepresnom odkope brankára Bürkiho ju ale získali naspäť.

80

Sancho sa prekľučkoval cez dvojicu slávistov a z hranice pokutového územia strieľal, svojim zakončením ale trafil len obrancu Takácsa.

78

Mikrosúboj slávistov s brankárom Bürkim opäť vyhral domáci gólman! Stanciu výborným centrom na zadnú tyč našiel hlavu Júsufa Hilála, ktorého hlavičku k pravej tyči vyrazil zákrokom zápasu. Dnes je Roman Bürki zrejme hlavnou postavou zápasu, v tejto chvíli má totiž na konte už sedem zákrokov.

77

Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Julian Weigl (Borussia Dortmund), ktorý zozadu kopol Součka pri spracovávaní lopty do Achilovej šľachy. Domácich tak čaká v závere zápasu, ktorý musia vyhrať, oslabenie!

76

Weigl vystrelil zo zhruba 25 metrov k zemi k ľavej tyči a Ondřej Kolář túto strelu musel vyraziť.

74

Rohový kop Slavie preletel cez hráčov na prednej tyči až na zadnú tyč, kde bol úplne osamotený Kúdela. Ten však hlavou asi z metrovej vzdialenosti usmernil loptu tesne mimo brány domácich. To bola najväčšia príležitosť Slavie v druhom polčase!

73

Traoré skvelou prihrávkou našiel na pravej strane úplne zabudnutého Coufala, ktorý však sám pred brankárom Bürkim nezmyselne prihrával. Obrancovia Dortmundu loptu odvrátili k Součkovi, ktorého strelu k pravej tyči vyrazil ďalší výborným zákrokom Roman Bürki.

72

Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Lukáš Masopust, prichádza Ibrahim Benjamin Traoré.

71

Brandt vystihol prihrávku Slavie ešte na vlastnej polovice a pasom na zhruba 50 metrov nakopol loptu na rozbehnutého Reusa. Proti nemu výborne vybehol brankár Kolář, ktorý loptu ďaleko pred svojou šestnástkou odkopol do bezpečia.

70

A znovu Peter Olayinka. U nigérijského krídelníka skončil ďalší útok Slavie, tentokrát kvôli postaveniu mimo hry.

69

Olayinka sa dral za Ševčíkovou kolmou prihrávkou na ľavé krídlo, v súboji s Hakimím ale spadol. Faul sa nepíska, Hakimí ale Olayinku zjavne postrčil zozadu.

68

Masopust fauloval v strede poľa Akanjiho. Domáci sa so založením útoku veľmi neponáhľajú a loptu si prihrávajú v strede poľa.

67

… dopredu totiž vyrazila hneď pätica domácich hráčov. Znovu však svoj protiútok pokazila Borussia sama, keď najprv Sancho nedokázal presne prihrať krížom cez pokutového územie Slavie Hakimímu a potom sám Hakimí veľmi nepresnou strelou.

66

Stanciu rozohral štandardku na krátko, hostia ale o loptu prišli a rýchlo sa musia vrátiť…

65

Žltú kartu za podkopnutie prenikajúceho Ševčíka dostáva Julian Weigl (Borussia Dortmund). Priamy kop Slavie z pravej strany útočnej polovice.

65

Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Milan Škoda, prichádza Abdalláh Júsuf Hilál.

Inter v súbežne hranom zápase remizuje doma s Barcelonou 1:1, Dortmund sa tak dostáva priebežne na druhé postupové miesto.

63

Sancho si pred šestnástkou Slavie narazil loptu s Reusom, k strele sa ale neodhodlal. Prihrávku na Brandta potom zastavil Takács, ktorý loptu bez váhania odkopol na polovicu Dortmundu.

61

Dortmund dal gól!
Domáci sa znovu dostávajú do vedenia! Sancho prihrávkou z ľavého krídla prihral do šestnástky JULIANOVI BRANDTOVI a ten zblízka, avšak i z pomerne ostrého uhla zaskočil strelou k bližšej tyči Ondřeja Kolářa. Brankár Slavie zrejme nemá po tomto góle úplne čisté svedomie…

60

Slávisti tak znovu získali loptu pod svoju kontrolu a kombináciou na vlastnej polovici sa snažia trochu roztiahnuť obranné postavenie domácich.

59

Kombinácia Slavie ale k ničomu neviedla a naopak, zaútočili domáci. Guerreiro vystrelil spoza šestnástky po zemi, brankára Kolářa ale nezaskočil.

57

Olayinka výborným presingom donútil Hakimího k odkopu len na stopérov Slavie. Tí spolu s brankárom Kolářom zakladajú nový postupný útok českého majstra.

56

Domáci sa dostali do prečíslenia 3 proti 3, opäť ho ale pokazili. Brandt posunul loptu na ľavú stranu šestnástky na Sancha, ktorý však váhal s prihrávkou až príliš dlho a napokon ju nedokázal prihrať nabiehajúcemu Reusovi.

55

Štandardku napokon rozohral Guerreiro, jeho mizerný center ale obrana Slavie bez problémov odvrátila do bezpečia. Masopustovu kolmicu na rozbehnutého Olayinku potom zastavil výborným obranným sklzom Weigl.

54

Bořil navyše fauloval na pravej strane vlastnej polovice Hazarda. Reus si už pripravuje loptu na rozohrávku priameho kopu.

53

Domáci začínajú zatláčať hostí na ich polovicu. Slavia sa už cca 2 minúty nemôže dostať k lopte.

52

Hazard sa z pravého krídla nedostal k centru, loptu tak prihral na hranicu šestnástky Brandtovi, ktorého strela z prvej doslova pohladila brvno Kolářovej brány.

51

Slávisti sa však bleskurýchlo vrátili dozadu a navyše útok Dortmundu pokazil veľmi nepresnou krížnou prihrávkou na Sancha Brandt.

50

Stanciuho center odkopol na rohový kop práve vinník tejto štandardnej situácie Zagadou. Roh sa hosťom nevydaril a domáci vyrážajú do rýchleho protiútoku.

49

Žltú kartu za zásah Ševčíka lakťom do hlavy v hlavičkovom súboji dostáva Dan-Axel Zagadou (Borussia Dortmund). Priamy kop pre Slaviu z pravej strany útočnej polovice.

48

Bürkiho nákop skončil až u jeho konkurenta na opačnej strane Kolářa. Ten ju hneď rozohral na ľavé krídlo na Bořila, ktorý však v súboji s Hakimím o loptu prišiel.

47

Domácim sa prvý útok v druhom dejstve nevydaril a Slavia loptu rýchlo zaviezla na polovicu Dortmundu. Napokon ju po nepresnom nákope Takácsa na Škodu stratila.

46

Výkop druhého polčasu mali domáci. Cez prestávku nedošlo k žiadnym striedaniam.

46

Začal sa druhý polčas.

Druhý polčas sa začne približne o 22:03.

Domácich futbalistov vyprevádza do šatne piskot fanúšikov, v závere prvého polčasu totiž prišli o najtesnejší náskok, ktorý získali vďaka gólu Sancha v 10. minúte. Hral sa výborný futbal zo strany na stranu a oba tímy mohli streliť i viac ako jeden gól, gólmani Kolář a Bürki však niekoľkými excelentnými zákrokmi svoje tímy podržali. Inter Miláno po prvom polčase remizuje doma s Barcelonou, takže pri týchto výsledkoch by Dortmund skončil v skupine na treťom mieste. Dá sa tak očakávať, že domáci sa budú v druhom polčase tlačiť omnoho viac dopredu a otvoria ešte viac hru.

Štatistiky po 1. polčase:

Držanie lopty: 49 % : 51 %
Strely na bránu: 4:6
Strely mimo: 2:1
Rohy: 2:5
Ofsajdy: 2:0
Fauly: 2:8

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Gól po dlhej konzultácii hlavného rozhodcu a videoasistenta pla­tí!

45

Tento gól ešte posudzuje VAR, nábeh Škodu na pas za obranu bol totiž hraničný.

43

Tím Slavia práve strelil gól!
Je vyrovnané! Masopust vysunul pasom z pravej strany útočnej polovice za obranu Milana Škodu, ktorému však lopta pri spracovaní hruďou odskočila. Odrazila sa ale priamo pred dobiehajúceho TOMÁŠA SOUČKA, ktorý ju z prvej poslal za chrbát brankára Bürkiho.

42

Žltú kartu za „faul“ na Hakimího dostáva Jan Bořil (SK Slavia Praha).

41

Hakimí vypichol v strede poľa loptu hosťom a v súboji o ňu sa hodil na trávnik napriek tomu, že sa ho Bořil vôbec nedotkol. Ľavý obranca Slavie mu ešte hovorí nejaké sarkastické poznámky k tomuto divadelnému predstaveniu.

40

Domáci následne vytlačili hostí dobrým pohybom až na ich polovicu a dokonca ich donútili k malej domov na brankára Kolářa. Ten loptu rozohral nepresne a odkopol loptu priamo do autu.

39

Slavia sa stále tlačí dopredu. Olayinka si narazil na ľavej strane s Bořilom, jeho spätnú prihrávku však zrazil Hakimí do autu.

38

Žltú kartu za podkopnutie Masopusta v nádejnom rýchlom protiútoku Slavie dostáva Julian Brandt (Borussia Dortmund).

36

Po dlhšej dobe sa na polovicu súpera dostali i domáci, znovu však musia útočiť do zoradenej obrany Slavie.

35

Strely: 7:7
Strely na bránu: 4:5

34

Roman Bürki naďalej drží svoj tím! Po prihrávke z priameho kopu z pravej strany strieľal z hranice pokutového územia Dortmundu Masopust. Reus jeho strelu pri snahe o blok nadvihol pod brvno a švajčiarsky gólman domácich ďalším skvelým zákrokom túto strelu vyrazil.

32

Hazard sa po pravej strane prekľučkoval k šestnástke Slavie a z jej hranice vystrelil k bližšej tyči, Ondřej Kolář v bráne hostí si však i tentokrát poradil a strelu vyrazil.

31

Domáci sa do bezprostrednej blízkosti šestnástky Slavie nedostali, Akanji tak vyskúšal vystreliť zo zhruba 35 metrov. Loptu poslal vysoko nad bránu Slavie.

30

Domáci odpovedajú svojim postupným útokom, slávisti už sú však zoradení na svojej polovici a Borussia musí útočiť „do plných“.

29

Stanciu ďalším výborným pasom medzi obrancov Dortmundu našiel Milana Škodu, ktorý akrobaticky dlhou nohou usmernil loptu pod brvno. Bürki musel znovu zasiahnuť a strelu chytiť.

27

Bürkimu vypadla lopta po centri Stanciuho z rohového kopu z rúk priamo pred Takácsa, ktorý z voleja vypálil nad odkrytú domácu bránu.

26

Hostia sa však lopty napokon zmocnili a rýchlo zaútočili. Bořil dravým prienikom po ľavej strane získal pre Slaviu rohový kop.

25

Olayinka bol pri napádaní príliš aktívny a v súboji o loptu fauloval Hakimího. Domáci tak začínajú svoju postupnú rozohrávku odznova.

24

Hra sa trochu upokojila a domáci držia loptu na svojich kopačkách. Zatiaľ si ju však prihrávajú len na vlastnej polovici.

23

Veľkú chybu vyrobil v strede poľa Takács, ktorý sa nechal obrať o loptu napádajúcim Reusom. Ten sa rozbehol k šestnástke Slavie po ľavej strane a napriek dotieraniu Kúdelu vystrelil, Kolář však ďalším výborným zákrokom jeho samostatný únik vyrazil.

21

Po rozohrávke rohového kopu na krátko hľadal Masopust oblúčikom za obranu Dortmundu nabiehajúceho Součka, ten ale loptu ani v sklze nedokázal zasiahnuť.

20

Masopust prízemnou prihrávkou z pravej strany našiel na hranici šestnástky voľného Stanciuho, ktorého volej k pravej tyči končekmi prstov vyrazil brankár Bürki.

19

Masopustov center z pravej strany zrazila domáca obrana do autu. Coufal potom loptu hodil dlhým autovým vhadzovaním do šestnástky Borussie, po menšom závare však domáci loptu odkopli.

18

Hazardov prienik zastavil dobrým defenzívnym zákrokom Masopust, ktorý loptu otočil na opačnú stranu.

17

Dortmund na chvíľu zacúval so svojou kombináciou na vlastnú polovicu, domáci si ale poradili s vysokým presingom Slavie a rýchlo sa vrátili na polovicu súpera.

16

Brandtovu strieľanú prihrávku odkopol Kúdela, rýchly protiútok Slavie sa ale nekonal. Škoda si totiž neporozumel na ľavom krídle s Olayinkom a loptu prihral len do autu.

15

Hummelsov nákop zo stredu poľa doletel až na rozbehnutého Reusa, ktorý sa dostal sám pred vybiehajúceho brankára Kolářa. Ten jeho zakončenie výborným zákrokom zlikvidoval.

14

Slavia sa po inkasovanom góle nevie dostať na polovicu Dortmundu a Kúdela musel navyše pod tlakom napádajúcich hráčov Borussie odkopnúť loptu na polovicu domácich.

13

Brandt si narazil loptu so Sanchom a sám si nabehol na jeho prihrávku do šestnástky, loptu si ale predkopol príliš ďaleko a tá skončila za bránkovou čiarou.

12

Olayinka zrazil v hlavičkovom súboji k zemi faulom Weigla. Domáci obranca sa ťažko dvíha z trávnika, ošetrenie ale potrebovať nebude.

10

Dortmund dal gól!
Domáci otvárajú skóre! Brandt skvelou prihrávkou z prvej za obranu Slavie vysunul do šestnástky hostí Reusa, ktorý loptu ešte posunul doľava na dobiehajúceho JADONA SANCHA ten bez problémov poslal loptu po zemi k ľavej tyči odkrytej brány Kolářa.

9

Domáci sa snažia po predošlej príležitosti Slavie trochu upokojiť hru a loptu si prihrávajú na vlastnej polovici.

8

Stanciu výborným centrom sprava našiel voľného Olayinku, ktorý neobsadený v strede šestnástky hlavičkoval do zeme. Brankár Roman Bürki výborným zákrokom pravou nohou loptu vykopol.

7

Slavia získala dva rohové kopy za sebou, zakončila ale až po druhom. Center Stanciuho do stredu šestnástky sa odrazil od niekoľkých hráčov oboch tímov, pomaly letiacu loptu ale Bürki v bráne chytil.

6

Hazardov center od rohovej zástavky obrana Slavie vyriešila, lopta sa ale vrátila na kopačky domácich. Brandt prenikol z ľavej strany popri bránkovej čiare do šestnástky a prihrávkou za seba posunul loptu do bránkoviska, kde Bořil odkopol loptu do Hummelsa a od neho sa odrazila nad Kolářovu bránu.

5

Až po nepresnom Kúdelovom nákope spred vlastnej šestnástky ju domáci získali a okamžite otočili hru. Sancho si naviedol loptu na os ihriska a spoza pokutového územia Slavie vystrelil, od blokujúceho obrancu sa ale lopta odrazila mimo na rohový kop Borussie.

4

Ďalší center hostí, tentokrát z ľavej strany, musel odkopnúť zo svojej šestnástky Guerreiro a domáci postupne vytlačili Slaviu zo svojej polovice. O loptu však domáci hostí nepripravili.

3

Slavia sa prvýkrát usadila pred šestnástkou domácich. Stanciuho center z pravej strany odhlavičkoval Zagadou k Olayinkovi, ktorý trafil obrancu Borussie.

2

Domáci loptu po zisku posunuli dozadu a svoj postupný útok začali od obrancov. Ďaleko sa však nedostali a už v strede poľa slávisti ich akciu zastavili.

1

Výkop zápasu mala Slavia, ktorá však po nevydarenom odkope brankára Kolářa prakticky okamžite prišla o loptu.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Oba tímy budú hrať vo svojich tradičných dresoch – Borussia v žltočiernych, Slavia v červenobielych.

Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.

Úvodné zostavy:

Borussia Dortmund: Bürki – Akanji, Hummels, Zagadou – Hakimí, Brandt, Weigl, Guerreiro – T. Hazard, Sancho – Reus ©.
Náhradníci: Hitz – Alcácer, Balerdi, Dahoud, M. Götze, Ł. Piszczek, N. Schulz.

SK Slavia Praha: O. Kolář – Coufal, Kúdela, Takács, Bořil – T. Souček, Ševčík – Masopust, Stanciu, Olayinka – Milan Škoda ©.
Náhradníci: Kovář – Frydrych, Hušbauer, Provod, Traoré, Van Buren, Júsuf Hilál.

Rozhodca: Karasev – Demeško, Gavrilin (všetci Rusko).



Situácia v skupine F
(FC Barcelona, Borussia Dortmund, Inter Miláno, SK Slavia Praha)

Barcelona, ktorá má na konte 11 bodov, už s určitosťou vyhrá túto skupinu, naopak Slavia s dvomi bodmi skončí posledná. O postup do osemfinále tak na diaľku bojujú už len Inter Miláno a Borussia Dortmund, ktorí majú rovnaký počet bodov (7). Vzájomné zápasy ale hovoria v prospech Interu, ktorý Borussiu doma zdolal 2:0 a vonku prehral 2:3. Inter tak na postup potrebuje získať aspoň toľko bodov, koľko získa doma Dortmund proti Slavii. Okrem zápasu v Nemecku sa v rovnakom čase hrá i zápas Interu Miláno proti Barcelone.



Vzájomné zápasy

Prvý vzájomný zápas v Prahe, ktorý vyhrala Borussia 2:0, bol vôbec prvým vzájomným duelom týchto dvoch klubov v európskych pohároch.



SK Slavia Praha

Český majster zatiaľ v domácej lige smeruje nezadržateľne za obhajobou titulu, keď v tejto sezóne ešte neprehral a za 19 zápasov inkasoval len tri góly. Pred druhou Plzňou má náskok 14 bodov a už dlho má istotu, že bude jesenným majstrom. Paradoxom je, že napriek produktívnej ofenzíve (41 strelených gólov) je najlepším strelcom tímu s ôsmimi gólmi záložník Tomáš Souček.

Slavia predvádzala výborné výkony i v Lige majstrov, naopak sa ale ukázala kvalita súperov. Ani jedného z favoritov totiž nedokázali slávisti poraziť a predovšetkým koncovka sa ukázala ako rozdielový faktor, keďže napriek mnohým šanciam strelili v 5 zápasoch len 3 góly. Pred týmto zápasom je už isté, že Slavia (aktuálne s 2 bodmi na konte) skončí v skupine posledná a týmto zápasom sa pre ňu európske poháre skončia. Má však šancu rozlúčiť sa so cťou, pretože oba svoje body v tejto skupine vybojovala na pôde súperov.

Zápasy Slavie Praha v skupine F:
Inter Miláno – Slavia Praha 1:1
Slavia Praha – Dortmund 0:2
Slavia Praha – Barcelona 1:2
Barcelona – Slavia Praha 0:0
Slavia Praha – Inter Miláno 1:3



Borussia Dortmund

Nemecký vicemajster zatiaľ predvádza v Bundeslige veľmi nevyrovnané výkony, kvôli vyrovnanosti tejto sezóny najvyššej nemeckej súťaže je ale na treťom mieste s päťbodovou stratou na prvý Mönchengladbach. Z posledných šiestich ligových zápasov vyhrala Borussia tri, pričom v jednom z týchto zápasov schytala v Mníchove debakel 0:4 od Bayernu. V poslednom zápase v sobotu však jasne zdolala 5:0 Düsseldorf, čím sa pozitívne naladila do dnešného dôležitého zápasu.

Dortmund je pred posledným kolom na treťom mieste skupiny s rovnakým počtom bodov, ako má druhý Inter Miláno. Keďže však má horšie vzájomné zápasy s Interom Miláno (vonku 0:2, doma 3:2), tak mu dnes nemusí na postup stačiť ani výhra nad Slaviou. Spomedzi trojice Barcelona – Inter Miláno – Dortmund však má práve nemecký klub najmenej strelených gólov, pretože góly strelil len v troch zápasoch z piatich.

Zápasy Dortmundu v skupine F:
Dortmund – Barcelona 0:0
Slavia Praha – Dortmund 0:2
Inter Miláno – Dortmund 2:0
Dortmund – Inter Miláno 3:2
Barcelona – Dortmund 3:1

Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Borussia Dortmund – SK Slavia Praha. Stretnutie posledného kola skupiny F Ligy majstrov sa začne o 21:00.

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund

  • Bürki
  • Akanji
  • Hummels
  • Zagadou
  • Hakimí (83. Balerdi)
  • Brandt
  • Weigl
  • Guerreiro
  • T. Hazard (83. Ł. Piszczek)
  • Sancho (87. Dahoud)
  • Reus (C)
SK Slavia Praha

SK Slavia Praha

  • O. Kolář
  • Coufal
  • Kúdela
  • Takács (83. Hušbauer)
  • Bořil
  • T. Souček
  • Ševčík
  • Masopust (72. Traoré)
  • Stanciu
  • Olayinka
  • Milan Škoda (C) (65. Júsuf Hilál)