Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Anglická Premier League

04.12.2019 o 20:30

Manchester United
2 : 1
(1:1)
Tottenham Hotspur
Naposledy zmenené pred 4 rokmi
obnoviť
Filter

O víťazovi rozhodla 47.minúta, keď Sissoko fauloval v pokutovom území Rashforda. Hosťom nepomohli ani striedania hráčov, a tak opúšťajú Old Trafford naprázdno. Ďakujem za pozornosť. Dovidenia a dobrú noc.

90+3

Koniec zápasu.

90+2

Divoký záver! Tieto chvíle mali prísť rozhodne skôr! Gólovú poistku i hetrik mal na kopačke Rashford, ale neuspel! Hneď na druhom konci ihriska sa prezentoval de Gea výborným zákrokom a zmaril príležitosť Tottenhamu vyrovnať!

90+2

Možno posledná šanca pre hostí! Uvidíme, ako naložia s rohovým kopom!

90

Druhý polčas sa bude nadstavovať o 4 minúty.

87

Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Jesse Lingard, prichádza Luke Shaw.

86

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Moussa Sissoko, prichádza Giovani Lo Celso.

85

Títo dvaja hráči si dali o minútu „rande“. Aurier ani teraz nevyzrel na brankára Manchestru.

84

Aká – taká možnosť Tottenhamu. Zakončenie Auriera by však muselo byť oveľa razantnejšie, aby prinútilo de Geu zapotiť sa. Takto to bola pre neho malina, s ktorou si hravo poradil.

83

Nepresné prihrávky či hlavičky pretrvávajú. Aktéri si prakticky iba požičiavajú loptu. Stagnuje súvislá hra z oboch strán.

81

Tottenham má viac loptu vo svojej moci, ale príliš sa s ňou hrá a smerom dopredu nie je až taký aktívny.

80

Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Mason Greenwood, prichádza Andreas Pereira.

Dnešný súboj sleduje 73 252 divákov.

77

Hra sa zdržiava prevažne v stredovej línii.

75

Hosťom sa o ďalší dielik skrátila riadna hracia doba. Vyrovanávajúci gól je naďalej v nedohľadne.

72

Eriksen si robil nádeje na zisk lopty a zakončenie. Z tejto túžby ho prebral rýchlejší Maguire.

71

Šanca na reparát pre zverencov trénera Mourinha. Aurier správne vystrelil loptu, ktorú stlmil Wan-Bissaka mimo hracej plochy.

70

Gól nevisel vo vzduchu po uskutočnení rohu. Tottenham má ešte vyše dvadsať minút k dispozícii, aby zvrátil nepriaznivý vývoj.

69

Gazzaniga si pripísal dôležitý zákrok. Zabránil svojím pohybom možno aj gólu. Roh pre Manchester.

65

Striedanie v tíme Tottenham Hotspur: z ihriska odchádza Lucas Moura, prichádza Christian Eriksen.

64

Ďalšia zo série nakopávaných lôpt hostí. Aurier túto činnosť ale neovláda tak, ako by mal, prípadne ako by chcel. Jeho pričinením stráca Tottenham loptu, ale dostáva priestor na striedanie.

62

Ani James nemá od neho ďaleko. Po hodine hry ulovil loptu tesne pred šestnástkou a odhodlal sa k streleckému pokusu, ktorý zlikvidoval Gazzaniga.

61

Neskutočné, čo predvádza Rashford. Je to hráč na pohľadanie. Vyznačuje sa šikovnosťou, rýchlosťou a rozumom. Ťaží z týchto prvkov. Radosť na neho pozerať. Žiadna lopta pre neho nie je stratená.

59

Tottenhamu na chvíľu slávi úspech. Nevyprodukoval však žiadnu šancu, ktorá by smrdela gólom, ale odpútal sa zo zovretia domácich diablov.

58

Youngova pekná prízemná nahrávka. Loptu zachytil McTominay a aj keď bol zozadu tiesnený, dokázal ju presmerovať na ľavé krídlo pre Greenwooda.

57

Domácim opäť narástli krídla. James predviedol pekný tribling, pomocou ktorého sa prepracoval až pred Gazzanigu. Ten mu čistým spôsobom zobral loptu.

56

Maguire nedovolil, aby centrovaná lopta narobila problémy jeho kolegovi v bráne a hlavou ju odvrátil do bezpečia.

55

Ofenzívna hviezda hostí Kane je hráč, ktorý vie, kam sa má postaviť. Urobil to aj teraz, keď si nabehol na dobrý pas. Nasledovalo zakončenie a po ňom lopta mierila k rohovej zástavke.

53

Hung-min si počkal na loptu a bez prípravy ju chcel nasmerovať na de Geu. Bola však zblokovaná.

51

Diabli aj tak stále nemôžu vyskakovať. Presvedčili sa o tom, že ak dajú súperovi trošku viac miesta, prichádza zákonitý trest. Všetko je otvorené.

49

Manchester United dal gól!
MARCUS RASHFORD poslal loptu doprava, Gazzaniga sa hodil vľavo a je z toho druhý vedúci gól Manchestru, ktorý má na svedomí ten istý hráč.

47

Hlúpy zákrok Sissoka! Bez váhania sa bude kopať penaltu proti Tottenhamu!

46

Oba tímy po návrate zo šatní pokračujú zatiaľ bezo zmien v zostave.

46

Začal sa druhý polčas.

Druhý polčas sa začne o 21:35.

Útočne naladený boli domáci futbalisti zhruba do polhodiny diania. Následne ich výpady ochladli, čo naopak motivovalo Tottenham a po peknej akcii sa dočkal vyrovnania.

45+3

Prvý polčas sa skončil.

45+2

Manchester chcel zúročiť rohový kop vo svoj prospech, ale tentoraz mu to nevyšlo.

45

Prvý polčas sa bude nadstavovať o 3 minúty.

45

Finiš prvého polčasu prináša drobné zranenie Rashforda.

44

Gazzaniga skvelo číta hru a zneškodňuje centrované lopty v zárodku. United musí zmeniť spôsob, ako vyrobiť gólovú akciu.

43

Hostia si týmto presným zásahom dopriali hernú dávku do žíl. Famóznou skutočnosťou v ich prospech je, že zaznamenali 50% úspešnosť, pretože z dvoch striel dali jeden gól.

39

Tottenham dal gól! de Gea sa už lopty nedotkne. Musí ju loviť zo siete. Manchester hral profesorsky, čo sa mu vypomstilo. Prvý pokus DELE ALLIHO ešte neznamenal vyrovnanie, ale dorážka bola úspešná.

38

Domáci brankár vždy čaká na to, kým mu dajú hostia výraznejšie zabrať. Manchester s autovým vhadzovaním. Loptu má v rukách Young a diriguje spoluhráčov.

37

Lucasovi po prejdení súperovej polovice takmer unikla lopta z kopačky, ale dokázal ju rýchlo skrotiť. Tottenham ide dopredu s vidinou vyrovnania.

36

Protiútok Manchestru. Wan-Bissaka mal v pláne vytvoriť streleckú parketu Lingardovi, ale finálnu fázu úplne pokazil.

35

Aurierov centrovaný pokus do šestnástky. de Gea stále neriešil ani nehasil žiadnu tutovku súpera a aj v tomto prípade si stiahol loptu k sebe.

33

Pokus o prekvapenie? Manchester sa po prechádzajúcich útočných chúťkach a nátlakoch stiahol na svoju stranu. V tejto chvíli vykazuje menšie problémy s prechodom cez stred ihriska.

30

Polhodina kvalitného stretnutia uplynula. A práve táto herná pasáž nám ponúkla červenú vlnu na biely štít. Hostia zatiaľ vďačia slabšej muške domáceho mužstva.

29

Tottenham si čoraz častejšie kolegu o ďalší gól! Tentoraz môže ďakovať Bohu, že Lingard si nepotykal s koncovkou vo vnútri pokutového územia! Hľadisko si zahučalo pri tomto pokuse!

28

Z predchádzajúcej šance to rohový kop pre Manchester nebol, ale teraz už áno. Avšak žiadna sláva. K ohrozeniu Gazzanigu neprišlo.

27

Znovu v hlavnej roli domáci snajper! Ale treba oceniť zákrok brankára Tottenhamu! Hodil sa do správnej strany k pravej žrdi a hoci to bola veľmi ťažká pozícia, zvládol ju bez toho, aby vyrazil loptu na roh!

25

Výborná strela Rashforda! Na jeho smolu však loptu zastavilo brvno!

24

Jamesov center z rohu bol veľmi nepresný.

23

Veľká možnosť na zvýšenie vedenia mal Greenwood! Jeho fantastickú hlavičku bravúrne zneškodnil Gazzaniga! Rohový kop!

22

Rovnaký obraz sa naskytol pri domácej bránke. de Gea zatiaľ nemusel riešiť vážnu príležitosť, a tak si aspoň chvíľku siahol na loptu.

21

Hostia si teraz nevedeli poradiť s dobre postavenými hráčmi Manchestru. Nasledovala prihrávka až na vlastného gólmana.

20

Snaha súpera domácich o rýchlu kontru nakopávanou loptou do krídelného miesta. Tam ale operoval Maguire a nebezpečenstvo odvrátil za cenu autu pre Tottenham.

19

Druhú čiarku si domáci útočník nezapíše! Svoj projektil myslel perfektne, no v konečnom účtovaní lopta tesne minula ľavú žrď!

18

Hráči sa ešte zoraďujú, no autor gólu Rashford sa už postavil k lopte. Nebezpečná situácia pre hostí. Priamy kop z hranice šestnástky.

17

Tottenham sa nevedel športovo popasovať s menším tlakom, ktorý vyvinul Manchester. Sissoko videl jedinú možnosť vo faulovaní. Aj domáci získavajú výhodu štandardnej situácie.

16

Daniel James dal zabudnúť na nedávny nepekný moment a už z plných síl mieril do predbránkového priestoru. Proti nemu vystúpil Sánchez a slávil úspech.

15

Otraseným futbalistom bol James! Lekári sa ešte uistili či náhodou neutrpel pri páde otras mozgu! Chvalabohu, všetko je tak, ako má byť!

14

Toto bol veľmi škaredý zákrok! Odohral sa už mimo hracej plochy, ale jeden z domácich hráčov vletel v rýchlosti hlavou do nôh trénera Mourinha!

13

Žltú kartu dostáva Harry Kane (Tottenham Hotspur).

12

Pekne kopnutá lopta ponad múr. Harry Kane skvelo nadvihol loptu, ale mieril ju nad brvno.

11

Domáci sa poctivo vracali dozadu, ale neodpustili si nedovolený zákrok, ktorý sa musel jednoducho pískať. United ponúklo Tottenhamu prvú štandardnú pozíciu zo sľubného miesta.

10

Slabý center Jamesa pred pokutové územie. Lopta nemala potrebnú razanciu a skončila tak pod kontrolou hosťujúceho Sáncheza.

9

Do Youngovej prihrávky strčil ľavú nohu brániaci Aurier, ale veľmi si tým nepomohol, no dostal aspoň protivníka z dobrej palebnej pozície.

8

Manchester sa po ďalšej vyhratej lopte pustil na hostí ako hladný tiger. Našťastie pre neho sa ubránil druhému náporu v krátkom časovom úseku.

7

Manchester United dal gól!
Prienik domácich hráčov bol nesúrodý, ale efektívny. MARCUS RASHFORD sa pravačkou oprel poriadne do lopty a tá prepadla Gazzanigovi popod ruku do brány.

6

Riskantne zahraná lopta v podaní domáceho Wan-Bissaku, ktorý oblúčikom našiel Maguireho, ale cez dobiedzajúceho Ka­nea.

5

Kapitán United v úvodných piatich minútach si už dvakrát ideálne postrážil svoj priestor a každú loptu odobral súperovi.

4

Vynikajúce prenesenie hry. Greenwooda ale zradila lopta už pri prvom dotyku a prišiel o ňu.

3

Young zaviezol loptu na súperovu polovicu. Adresoval prihrávku na kopačku Rashforda, ktorý mal problémy s jej spracovaním, ale dokázal to. Domáci sú na dostrel Gazzanigu.

2

Po úvodnom náznaku šance hostí z Tottenhamu už majú loptu vo svojej moci červení diabli z Manchestru.

1

Perfektné zrýchlenie predviedol po pravej strane hracej plochy hosťujúci Alli. Stihol ho dobehnúť kapitán Young a odkopol loptu do bezpečia. Aut to však nebude.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Young © – McTominay, Fred – James, Lingard, Rashford – Greenwood.
Náhradníci: Romero – Garner, Mata, Pereira, Williams, Tuanzebe, Shaw.

Tottenham Hotspur: Gazzaniga – Aurier, D. Sánchez, Alderweireld, Vertonghen – Winks, Moussa Sissoko – Lucas Moura, Alli, Son Hung-min – Kane ©.
Náhradníci: B. Austin – Dier, Lo Celso, NDombèlé, Rose, Eriksen, Foyth.

Rozhodca: Tierney..

Vážení futbaloví fanúšikovia, Vítam vás pri sledovaní 15. kola Premier League medzi Manchestrom a Tottenhamom.

Manchester United

Domáci hráči sa nadýchli k lepším výkonom a držia zatiaľ trojzápasovú sériu bez prehry. Rovnako tak sa trochu posunuli v tabuľke. Manchester ale zápasí s oklieštenou zostavou. To sa môže javiť ako najväčší problém v súboji s Tottenhamom.

Tottenham Hotspur

Klub pred necelými dvomi týždňami angažovali skúseného trénera Jose Mourinha. Ten si už pripísal dve výhry a dokonca rovnakým výsledkom 3:2. Ani jeho zostava sa nevyhla vynúteným absenciám. Do hry nebude môcť zasiahnuť štvorica hráčov základnej jedenástky.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:30.

Manchester United

Manchester United

  • de Gea
  • Wan-Bissaka
  • Lindelöf
  • Maguire
  • Young (C)
  • McTominay
  • Fred
  • James
  • Lingard (87. Shaw)
  • Rashford
  • Greenwood (80. Pereira)
Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur

  • Gazzaniga
  • Aurier
  • D. Sánchez
  • Alderweireld
  • Vertonghen
  • Winks
  • Moussa Sissoko (86. Lo Celso)
  • Lucas Moura (65. Eriksen)
  • Alli
  • Son Hung-min
  • Kane (C)