Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Liga majstrov - Skupina F

27.11.2019 o 21:00

SK Slavia Praha
1 : 3
(1:1)
Inter Miláno
Naposledy zmenené pred 4 rokmi
obnoviť
Filter

Suma summarum. Praha nenadviazala na predchádzajúce vystúpenie v Barcelone a pomerne vyrovnaný súboj sa za pár minút zmenil na debakel. Góly Milána strelili Martínez 2 a Lukaku. Dve najväčšie ofenzívne hviezdy mužstva. Ďakujem za pozornosť. Dovidenia a dobrú noc.

90+3

Koniec zápasu.

90+3

Inter dal gól! Akcia začala od nášho Milana Škriniara. Výborným centrom urobil miesto ROMELU LUKAKU, ktorý v šestnástke zamotal hlavu Zelenému a cez jeho nohy k žrdi nekompromisne skóroval.

90

Druhý polčas sa bude nadstavovať o 3 minúty.

90

Všetky šance a nádeje Slavie na úspešný výsledok sa rozplynuli. Vyspelý súper jej ukázal, ako sa trestajú zaváhania.

88

Inter dal gól! Skúsenosti sa naplno prejavili. Lukaku zobral ľahko loptu Bořilovi, ktorý ťahal za kratší koniec aj v šprinte. Nasledoval ukážkový falš a LAUTARO MARTÍNEZ vo vzduchu bez prípravy zakončil do domácej brány.

86

Hostia mali smolu, pri Prahe stáli všetci svätí! Ešte živia šancu na vydolovanie bodu! Candreva poriadne vystrašil súpera svojou strelou!

85

Handanovič sa na chvíľu zapojil do hry. Bol súčasťou rozohrávky Interu Miláno smerom dopredu.

83

Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Michal Frydrych, prichádza Ladislav Takács.

83

Praha so snahou vyrovnať! Souček ale druhýkrát neurobí radosť spoluhráčom ani divákom!

81

Inter dal gól! Veľká, no zároveň veľmi nešťastná chyba Slavie. Coufal teraz doslova „zacoufal“ až tak, že v rozhodujúcom okamihu spadol na trávnik. ROMELU LUKAKU išiel sám na bránu, ale za šestnástkou ho naháňal brankár Kolář, ktoré komfortne obišiel a nemal žiadny problém zasiahnuť opustenú bránu.

80

Striedanie v tíme Inter Miláno: z ihriska odchádza Matías Vecino, prichádza Sebastiano Esposito.

79

Domáci hráči si koledujú o prehru! Laxný prístup obrancov sa takmer postaral o vedúci gól Milána! Len tak tak, že Martínez druhý raz neskóroval!

79

Frydrych neuspel z výskoku, keď centrovanú loptu hlavou neupratal do milánskej siete.

78

Hostia teraz zahrali s nepotrebnou dávkou agresivity. Pre výhru sú odhodlaní urobiť čokoľvek. Poľský arbiter krotí vášne zatiaľ len píšťalkou. Slavia so štandardkou.

77

Striedanie v tíme Inter Miláno: z ihriska odchádza Cristiano Biraghi, prichádza Valentino Lazaro.
Striedanie v tíme Inter Miláno: z ihriska odchádza Borja Valero, prichádza Roberto Gagliardini.

76

Ani jeden z tímov sa nevzdáva a nechce to hrať na deľbu bodov. Avšak bol to teraz Inter, ktorý napriahol. Valero ale nechal vyniknúť brankára Prahy.

75

Šance sa len tak hemžia na jednej aj druhej strane. Slavia bola blízko senzačného presného zásahu, ktorý nezaknihoval Masopust.

74

Strelec Milána Martínez sa pokúšal zaskočiť domácu obranu na čele s Kolářom! Z veľkej diaľky mu poslal pozdrav, ktorý letel pár milimetrov vedľa!

73

Masopust mal na kopačke jasný gól! Môže si spytovať svedomie, nakoľko bol sám pri Handanovičovi! Kapitán Interu ho však výborne vymazal!

72

Nedovolený zákrok v strede poľa. Rozhodca napriek tomu ponechal výhodu pre Prahu. Vzápätí kostrbatý súboj Masopusta s Brozovićom bol odpískaný.

70

Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Josef Hušbauer, prichádza Jaroslav Zelený.

69

Oprávnený piskot publika. Traoré sa prebíjal s loptou pomedzi hráčov Milána. Jeden z nich spadol, aj keď som názoru, že to nebol faul, pretože nebol tam kontakt s nohou súpera.

68

Ďalšie veľké šťastie pre domácich! Brozovićovo zakončenie pohladilo žrď!

67

Spoluhráči Traorého ho nechali osamoteného v útočnej práci. Očividne je pri chuti od príchodu na ihrisko. Keďže si nemal s kým naraziť loptu, tá sa stala úlovkom súpera.

66

Slavii sa pomaly vymyká duel spod kontroly. Do konca je stále veľa času, ktorý sa Inter snaží za každú cenu zúžitkovať vo svoj prospech.

65

Lukaku rozkýval konštrukciu pražskej brány! Hlavička sa nezmestila medzi tri žrde Kolářa!

64

Strelecký pokus Traorého zo slušnej vzdialenosti. Nebolo to vôbec na škodu. Handanovič sa aj obával, aby lopta nenabrala smer brána. Dôležitý zákrok milánskeho kapitána.

61

Pri deliacej čiare faulovaný Lukáš Masopust! Pravdepodobne bude nutný zásah lekára!

60

Praha siaha na fantastický výsledok aj dnes. Aspoň je tomu tak polhodinku pred ukončením súboja s talianskym velikánom.

58

Striedanie v tíme SK Slavia Praha: z ihriska odchádza Nicolae Stanciu, prichádza Ibrahim Benjamin Traoré.

55

Pražáci dostali varovný signál z kopačky Brozovića, ktorému dovolili až príliš! Ten ponúknutým miestom nepohrdol a skúsil dobrú strelu z hranice šestnástky! Mieril však nad bránu!

54

Hostia z Talianska odolali individuálnej akcii Ševčíka, ktorého dostali za postrannú čiaru.

52

Žltú kartu dostáva Ondřej Kúdela (SK Slavia Praha).

52

Domáci legionár Stanciu si nabehol na dobre umiestnený pas! Hnevá sa sám na seba, pretože toto mohol rozhodne lepšie zakončiť! Loptu však poslal priamo na brankára Handanoviča!

51

Česi sa musia spoliehať poväčšine len na rýchle kontry. Jednu z nich predvádzal Hušbauer, ale narazil na defenzívny múr Milána.

50

Inter sa rútil smerom dopredu. Romelu Lukaku unikal poza obranu Prahy, ale bol veľmi vysunutý, čo znamená postavenie mimo hry. Slavia s nepriamym voľným kopom.

49

Masopust skvelo unikal svojim prenasledovateľom. Čistým spôsobom ho zastavil de Vrij, ale hneď na to domáci s nedovoleným zákrokom.

48

Stredopoliar hostí Biraghi sa podujal k tomuto priamemu kopu. Pražský gólman ničí šancu súpera v zárodku a zo vzduchu si stiahol loptu do náručia.

47

Hušbauer zahral tvrdo v strede poľa. Žltú kartu neuvidí, ale dostal slovné varovanie od poľského arbitra. Miláno so štandardnou situáciou.

47

Slavia Praha rozpúta akciu od svojej bránky. Hráči už očakávajú dlhý výkop brankára Kolářa.

46

Druhá časť stretnutia začína nedovoleným zákrokom Interu. Borja Valero bol tým previnilcom.

46

Začal sa druhý polčas.

Druhý polčas sa začne o 22:03.

Veľa nám zo stretnutia uniklo, ale padli dva góly. Inter potvrdzoval rolu favorita, keď sa do čierneho trafil Martínez, no Souček odpovedal gólom z pokutového kopu.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45

Zdá sa, že všetko bude v poriadku a veríme, že už nič neovplyvní priebeh druhého polčasu!

37

Tím Slavia práve strelil gól! Gól z penalty strelil TOMÁŠ SOUČEK.

21

Vyskytli sa technické problémy s internetom! Pracujeme na ich odstránení! Ospravedlňujeme sa!

20

Inter dal gól! Lukaku bol hlavou celej gólovej akcie hostí. LAUTARO MARTÍNEZ už vedel, čo má s loptou urobiť. Kolář v domácej svätyni bol prikrátky na toto zakončenie.

12

Žltú kartu dostáva Matías Vecino (Inter Miláno).

7

O sebe dávajú vedieť hostia z Interu. Candreva vyslal dopredu Biraghiho, ktorý sa prudko oprel do lopty, ale bez výsledného efektu. Zmocnia sa jej domáci.

5

Souček robil pravý opak, ako jeho spoluhráč. Pripisuje si vôbec prvý strelecký pokus zápasu. Chcelo to však trošku viac presnosti. Lopta končí vedľa brány Milána.

4

Kúdela mal veľmi veľa priestoru pred sebou, ktorý nevyužil na dôraznú strelu. Zrodila sa z toho pätička na Součeka.

3

Praha mierne vystrčila rožky. Pri hranici pokutového územia srdnato bojoval s loptou na kopačke Masopust. Cez de Vrija sa nakoniec neprebil do lepšej pozície.

2

Slavia nastúpila povzbudená posledným výsledkom, ktorý zaknihovala na trávniku Kataláncov v pomere 0:0. Naozaj senzačný rezultát pre český futbal.

1

Tímy zrejme zvolili vyčkávaciu taktiku. Aj jeden, aj druhý pomaličky pracuje s loptou.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

SK Slavia Praha: O. Kolář – Coufal, Frydrych, Kúdela, Bořil – T. Souček ©, Hušbauer – Masopust, Stanciu, Ševčík – Olayinka.
Náhradníci: Markovič – Van Buren, Milan Škoda, Zelený, Takács, Traoré, Júsuf Hilál.

Inter Miláno: Handanovič © – Godín, de Vrij, Škriniar – Candreva, Vecino, Brozović, Valero, Biraghi – R. Lukaku, Lautaro Martínez.
Náhradníci: D. Padelli – Gagliardini, Politano, Lazaro, S. Esposito, D'Ambrosio, Bastoni.

Rozhodca: Marciniak..

Vážení futbaloví fanúšikovia, Vítam vás pri sledovaní zápasu skupiny F Ligy majstrov medzi Slaviou Praha a Interom Miláno.

SK Slavia Praha

Český klub je jediným účastníkom skupiny F, ktoré ešte nezískalo výhru. Ku cti mu slúži maximálne cenná remíza na horúcej pôde Barcelony. K naším západným susedom pricestuje ďalší súper zvučného mena. Akou – takou motiváciou pre Prahu je fakt, že v prípade víťazstva môže poskočiť na tretiu priečku a predbehne tak ostrieľaný Inter.

Inter Miláno

Talianske mužstvo v poslednom súboji nestačilo na nemecký Dortmund, ktorému podľahlo tesne 3:2. Hostia v zostave so slovenským obrancom Milanom Škriniarom sú jasným favoritom tohto stretnutia.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

SK Slavia Praha

SK Slavia Praha

  • O. Kolář
  • Coufal
  • Frydrych (83. Takács)
  • Kúdela
  • Bořil
  • T. Souček (C)
  • Hušbauer (70. Zelený)
  • Masopust
  • Stanciu (58. Traoré)
  • Ševčík
  • Olayinka
Inter Miláno

Inter Miláno

  • Handanovič (C)
  • Godín
  • de Vrij
  • Škriniar
  • Candreva
  • Vecino (80. S. Esposito)
  • Brozović
  • Valero (77. Gagliardini)
  • Biraghi (77. Lazaro)
  • R. Lukaku
  • Lautaro Martínez