Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Liga majstrov - Skupina D

18.09.2019 o 21:00

Atlético Madrid
2 : 2
(0:0)
Juventus Turín
Naposledy zmenené pred 5 rokmi
obnoviť
Filter

Aj keď prišiel Juventus v oklieštenom zložení, odohral skvelý duel. Dokonca vyhrával 2:0, ale vedenie neudržal. Ako prvý ho načal Savić a dielo dokončil Herrera. Obaja súperi si tak do tabuľky pripisujú jeden bod. Ďakujem za pozornosť. Dovidenia a dobrú noc.

90+5

Koniec zápasu.

90+5

Jeho výborná šanca bola poslednou v dnešnom meraní síl.

90+4

Cristiano Ronaldo pravačkou nasmeroval loptu na bránu Jana Oblaka! Pravú tyčku minul o vlások!

90+2

Rozhodcovia pridali poriadnu časovú porciu navyše. Gól Madridu ešte zďaleka nemusí byť všetko. Uvidíme, ako sa s tým vysporiada Turín, pretože inkasovanie na konci zvykne zamávať s hocikým.

90

Druhý polčas sa bude nadstavovať o päť minút.

90

Atlético dalo gól! Neuveriteľné sa stáva skutočnosťou! Trippier prudkým centrom poslal loptu do „ohňa“ a tam si na ňu vyskočil HECTOR HERRERA a zariadil vyrovnanie svojho mužstva.

89

Domáci Herrera dvihol divákov zo sedačiek. V samom závere súboja vyprodukoval sľubnú akciu, ktorá bola zmarená brániacim hráčom, ale uvidíme roh.

87

Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Miralem Pjanić, prichádza Aaron Ramsey.

83

Žltú kartu dostáva Diego Costa (Atlético Madrid).

83

Penalta to nebude! No Diego Costa okamžite vyštartoval po rozhodcovi, ktorý mu udeľuje kartu za protesty!

83

Hosťujúci kapitán Bonucci sa dotkol rukou lopty v pokutovom území! Ako tento moment posúdi Makkelie?

82

Vitolo vystrelil tvrdý a nebezpečný projektil! Szczęsny ak by nezakročil, pravdepodobne by sa to skončilo gólom v šibenici! Rohový kop!

82

Dybala po naskočení do hry sa prvýkrát zmocnil lopty. Neúspešne centroval a lopta sa stala korisťou defenzívy Atlética.

79

Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Gonzalo Higuaín, prichádza Paulo Dybala.

78

Cuadrado nasmeroval loptu zo svojej kopačky do šestnástky. Obrana Madridu zasiahla.

76

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Thomas Partey, prichádza Héctor Herrera.
Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Renan Lodi, prichádza Vitolo.

76

Partey utrpel zranenie, ktoré si vyžaduje jeho striedanie.

74

Jan Oblak zabránil tretej lopte vo svojej bráne!

73

Varšavský rodák ale opäť ukázal svoje kvality, keď vyboxoval centrovanú loptu od Lodiho.

72

Zníženie Španielov prišlo z čista jasna. Sami sa však presvedčili, že treba len vydržať a byť trpezlivý. Škoda, že Szczęsny s tým nemohol nič urobiť, pretože je dôležitou postavou Turína a väčšiu radosť by mal z čistého konta. Azda nabudúce.

71

Žltú kartu dostáva Juan Cuadrado (Juventus Turín).

70

Atlético dalo gól! Pekná útočná akcia Madridu. Na jej konci bol STEFAN SAVIĆ, ktorý týmto kontaktným gólom dramatizuje stretnutie. Do konca to môže byť ešte zaujímavé.

69

Roh neveštil nič vážne.

69

Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Sami Khedira, prichádza Rodrigo Bentancur.

67

Španielsky celok sa nehodlá zmieriť s týmto nepriaznivým stavom. Correa robil všetko pre to, aby jeho akcia bola odmenená gólom. Lenže centrovaný pokus odvrátil súper na rohový kop.

65

Juventus Turín dal gól! Atléticu nepomohlo ani striedanie. BLAISE MATUIDI zaznamenal úspešnú hlavičku do stredu domácej bránky.

63

Držiteľ niekoľkých zlatých lôpt bol napomínaný hlavným rozhodcom. Vyviazol tak bez kartového trestu.

62

Ronaldo rozohrával roh, ale s prízemnou prihrávkou. Následne sa do zakončenia hostia nedostali. Madrid tak nemusel čeliť nebezpečnej príležitosti.

61

Khedira v osobnom súboji nevyzrel na Lodiho. Od neho smerovala lopta k rohovej zastávke.

60

Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Thomas Lemar, prichádza Ángel Correa.

60

Druhýkrát v zápase bola nastrelená horná žrď! Giménez bol tým smoliarom!

59

Otrasený futbalista Juventusu zatiaľ ostáva v hre.

58

Pre hostí by to bola veľká strata, pretože tento hráč patrí medzi stabilné opory základnej zostavy a často podporuje útok.

57

Hosťujúci Danilo bol tvrdo zasiahnutý. S ťažkosťami sa dvíha z trávnika a je otázne, či ešte bude schopný pokračovať v tomto zápolení.

56

Zmenil sa obraz hry? Turín očividne po presnom zásahu Cuadrada ožil a naopak, Madrid má túto desaťminútovku ospalú.

54

Turín v snahe streliť ešte jeden, tzv. upokojujúci gól. Oblak zmaril strelu Danila.

52

Delovka zo strednej vzdialenosti, ktorú vyslal Thomas letela nad bránu.

51

Málokto by povedal, že bude to práve Atlético, ktoré bude na ťahu. Realita je však taká, aká je. Domáci tlačili hostí, ale prakticky stále narazili na prekážku menom Szczęsny.

48

Juventus Turín dal gól! Higuaín veľmi presne načasoval pas za obranu, kde si pekne nabehol JUAN CUADRADO a hostia vzhľadom na doterajší priebeh prekvapujúco vedú v Madride. Asistencia: Gonzalo Higuaín.

46

Saúl sa previnil nedovoleným spôsobom. Juventus sa dostáva k lopte.

46

Začal sa druhý polčas.

Druhý polčas sa začne o 22:02.

Atlético sa od začiatku pokúšalo využiť oslabenie Turína. Tomu podriadilo svoj herný prejav a po štvrťhodine hry mohlo vyhrávať aspoň 2:0. Szczęsny ale viackrát vynikol a pomáha svojmu tímu.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45

Nakoniec z toho nehrozil gól v bráne domácich.

45

Tesne pred uplynutím prvej polovice súboja získava Juventus štandardnú situáciu.

44

Félix sa výborným pohybom dostal do krídelného priestoru, kam mu poslal prihrávku Lemar! Zakončenie však išlo nad bránu!

43

Ofenzívne chúťky a nálety Atlética sa akosi zasekli. Alebo predsa príde ďalší?

40

Niečo sa zmenilo, keďže Pjanić v tomto prípade už zakrútil loptu do pokutového územia. Lodi bol však v strehu a včas ju dokázal odkopnúť ďaleko.

39

Znovu sa ukázal Cristiano Ronaldo. Po jeho útočnej práci zamestnal obranu domácich. Tí sa zmohli len na zablokovanie strely a prichádza rohový kop.

36

Súper z Talianska ako keby sa bál hroziť Madridu priamymi centrami do šestnástky. Pjanić aj teraz volil iba krátku nahrávku.

35

Pjanić sa ocitol v sľubnej pozícii, ktorú zužitkoval na strelu. Ňou ale vyprášil trenírky brániaceho Giméneza, od ktorého lopta putovala za čiaru. Roh pre Turín.

34

Dôležité bude, aby sa im podarilo nájsť rýchlu cestu do útoku. Fanúšikovia dúfajú, že tlaky na hostí budú pokračovať.

33

V tejto fáze hry majú tímy menší problém prekonať stredovú líniu.

32

Hostia si musia dávať na pozor na všelijaké prehrešky, ktoré ich môžu stáť výsledok. Konkrétne mám tým na mysli fauly alebo nejaké zákernosti. Určite by ich nepotešila napríklad červená karta. Už aj tak sú dosť zdecimovaní zraneniami.

31

Koke ako správny nositeľ kapitánskeho céčka na hrudi išiel zahrávať priamy kop. Sám si však uvedomil, že ho úplne zbabral.

30

Frustrácia, alebo nešťastná náhoda? Cuadrado sa zachoval voči súperovi nepekne a hlavne zákerne. Makkelie sa uspokojil s dohovorom, ale domácemu mužstvu ponúkol výhodu štandardnej situácie.

28

Onedlho nám odbije polhodina tohto zápasu. Turín výborne bojuje, snaží sa byť vyrovnaným partnerom silnejšiemu Madridu a zvláda to k maximálnej spokojnosti.

25

Turínčania stále odolávajú bielo-červeným útočným vlnám. Pred chvíľkou to dokázali po centri Lodiho, ktorý nebol vpustený do pokutového územia.

24

Na Szczęsnyeho však neprišla žiadna razantná strela.

23

Trippier zobral na seba zodpovednosť dobre realizovať roh. V šestnástke bolo dosť priestoru, kde mohol poslať center, ale neurobil tak. Krátka rozohrávka na najbližšieho spoluhráča po zemi.

22

Najväčšia hviezda tímu hostí Ronaldo sa už nemohol pozerať na to, ako sa Madrid pomerne ľahko dostával do šancí. Získal loptu na kopačku, predviedol svoj typický prienik a vytvoril priestor na zakončenie. Oblak v domácej bráne jeho pokus kryl.

21

Domáci hráči to naďalej skúšajú z rôznych pozícii. Najčastejšie pohrozili z rohových kopov, ale zakaždým proti ním stál skvelý brankár Szczęsny, ktorý je nateraz oporou Turína.

20

Juventus odolal útočnému tlaku Madridu. Giménez si nabehol pred bránku a svoju hlavičku usmernil len do stredu brány. Táto lopta nemohla hosťujúcemu gólmanovi narobiť žiadne starosti.

19

Aktívna práca Kokea prináša dobrú príležitosť na prvú zmenu skóre. Síce sa mu nepodarilo prekvapiť súperovu defenzívu, ale aspoň vybojoval rohový kop.

18

Každopádne veríme, že sa bude na čo pozerať až do posledného hvizdu.

17

Atlético vybehlo na oslabených Turín veľmi zhurta. Výsledkom takejto nátlakovej hry boli dva skvelé zákroky gólmana Szczęsnyeho.

16

Szczęsny nedovolil preniknúť lopte do nebezpečnej zóny, ktorú tam poslal Lodi a pripísal si ďalší úspešný zákrok. V priebehu pár minút už tretí a veľmi dôležitý.

15

Žltú kartu dostáva Blaise Matuidi (Juventus Turín).

15

Matuidi nepekne zasiahol protihráča lakťom do tváre. Bolo to samozrejme neúmyselne, ale na takéto veci si musí jednoznačne dávať pozor. Uvidí kartový trest.

14

Prakticky sme na začiatku, ale fanúšikov musí doterajší priebeh baviť. Tobôž preto, že ich miláčikovia tlačia talianskeho protivníka. Možno už nejaký gól aj visí vo vzduchu.

13

Priestor pred bránou hostí evidentne horí! Félix a Szczęsny si dali repete! Poliak opäť famózne zasiahol! Za dve minúty sa mu podarilo vymazať toho istého hráča!

12

Diváci už kričali gól a hráči dvíhali ruky nad hlavu! Predčasne! Giménez si prehodil loptu a vypálil! Lopta skončila na brvne!

11

Po tom, ako sa k lopte dostalo Atlético, nasledoval únik Félixa! Poľský brankár Turína Szczęsny vytiahol pekný zákrok a uvidíme roh!

10

Cuadrado s rovnakým úmyslom, ako jeho spoluhráč pred pár sekundami. Španieli zatiaľ pred svojim brankárom Oblakom pracujú na výbornú.

9

Prvý náznak spomínanej taktiky hostí. Krajný obranca Sandro sa priblížil k šestnástke, no nedokázal predviesť lepšiu streleckú techniku a svoj center nedotiahol do zdarného konca.

8

Juventus sa príliš dopredu nenáhli. Zápasí s rozsiahlym lazaretom, a tak sa dá očakávať, že skôr upriami pozornosť na dôsledné bránenie s vyhliadkou rýchlych kontier.

7

Rovnaká situácia nastala na druhej strane ihriska. V tejto chvíli Danilo nedovolene zastavil Lemara.

6

Costa zrazil k zemi jedného zo súperových jednotlivcov. Taliani s výhodou priameho kopu.

5

Lemarova krátka rozohrávka na Félixa. Tento hráč spoza pokutového územia adresoval center spoluhráčom, ktorý bol však zablokovaný.

5

Kapitán španielskeho klubu Koke zacentroval loptu do šestnástky, ale Juventus ju poslal k rohovej zastávke.

4

Hostia sa previnili faulom, ktorého sa dopustil Pjanić. Toto neuniklo pozornosti hlavného rozhodcu.

3

Madrid drží loptu na svojich kopačkách a snaží sa čosi vymyslieť možno aj s gólovou bodkou.

2

Turín mal šancu udrieť z rohového kopu. Center Pjanića do pokutového územia upratala obrana Atlética.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Juventus sa napokon bude musieť zaobísť až bez šestice hráčov. To je výrazne oslabenie slávneho talianskeho klubu. Domáci Madrid má len dvoch absentujúcich futbalistov, čo znamená, že bude v presile.

Vážení futbaloví fanúšikovia, vítam vás pri sledovaní 1. kola skupinovej fázy Ligy majstrov medzi Atléticom Madrid a Juventusom Turín.

Atlético Madrid

Španielsky klub začína ďalšiu pohárovú etapu na domácom štadióne. Mužstvo vedené Diegom Simeonem je pripravené zvíťaziť, hoci si uvedomuje silu súpera, v ktorého radoch nastupuje zakončovateľ Cristiano Ronaldo. K úspechu by však mohlo pomôcť domáce prostredie.

Juventus Turín

Hostia z Turína v lige ešte nenašli premožiteľa, a tak si dobrú formu budú chcieť preniesť aj k pohárovým povinnostiam. Domáca súťaž a Liga majstrov predstavujú veľký rozdiel, preto nás zaujíma, ako si budú počínať na trávniku rivala Realu Madrid.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

Atlético Madrid

Atlético Madrid

  • Oblak
  • Trippier
  • Savić
  • J. Giménez
  • Lodi (76. Vitolo)
  • Koke (C)
  • Saúl Ñíguez
  • Partey (76. H. Herrera)
  • Lemar (60. Á. Correa)
  • Félix
  • D. Costa
Juventus Turín

Juventus Turín

  • Szczęsny
  • Danilo
  • Bonucci (C)
  • de Ligt
  • Sandro
  • J. Cuadrado
  • S. Khedira (69. Bentancur)
  • Pjanić (87. Ramsey)
  • Matuidi
  • Higuaín (79. Dybala)
  • Ronaldo