Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Španielska LaLiga

17.08.2019 o 17:00

Celta Vigo
1 : 3
(0:1)
Real Madrid CF
Naposledy zmenené pred 5 rokmi
obnoviť
Filter

Real Madrid síce v druhom polčase prišiel o vylúčeného Luku Modriča, lenže to nakoniec vôbec nevadilo, pretože Toni Kroos a Lucas Vazquéz rozhodli o výhre hostí. V závere ešte znížil Losada. Ja vám ďakujem za pozornosť a želám pekný večer.

90+4

Koniec zápasu.

90+4

Iago Aspas mal obrovskú šancu. Obišiel Courtoisa, jeho zakončenie zrazil jeden z obrancov Realu Madrid. Nakoniec sa pískal ofsajd španielskeho útočníka.

90+3

Pape Diop sa až príliš vehementne snažil získal loptu, fauloval pritom Tonih Kroosa. Brankár Thibaut Courtois sa s rozohrávkou neponáhľa.

90+1

Celta Vigo dalo gól!
Real Madrid si dnes síce tri body odnesie, Courtois ale čisté konto neudrží. Mladý útočník IKER LOSADA dostal veľa času na pravej strane šestnástky a okolo Ramosa zakončil krížnou strelou k vzdialenejšej žrdi. Dať gólu Realu Madrid pri svojom debute nie je vôbec zlé.

90

Nadstavujú sa 4 minúty.

89

Center z rohového kopu Celty Vigo poslal do bezpečia Casemiro, ďalší pas zľava neprišiel, nakoľko Sisto sa dostal pod tlak troch hráčov.

88

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Gabriel Fernández, prichádza Iker Losada.

87

Sám faulovaný Isco priamy kop aj rozohral. Prvá rana išla do múru, dorážka presne k žrdi. Rubén Blanco reflexívne skvele zareagoval.

86

Isco spadol tesne pred vápnom Celty, získal priamy kop z dobrej pozície na priamu strelu medzi tri žrde.

85

Kevin Vázquez si najskôr nespracoval loptu na pravom krídle ideálne, potom cez Marcela získal aut. Celta sa aj tak vytlačila na vlastnú polovicu.

84

Marcelo skvele prešiel zľava až na hranicu šestnástky. Prudkú strelu namieril do stredu bránky, Rubén Blanco si dal pozor.

83

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Fran Beltrán, prichádza Pape Diop.

82

Celta Vigo sa naďalej snaží útočiť, opäť je to však rovnaký obrázok hry, kedy Real všetko kontroluje a snaží sa vyrážať do protiútokov.

81

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Luka Jović.

80

Real Madrid dal gól!
Toto by mohol byť zlomový moment stretnutia, tretí gól v sieti Blanca. Po peknej kombinácii sa lopta dostala na pravú stranu veľkého vápna, kde bol voľný LUCAS VAZQUÉZ a trafil presne. Čo však predviedli Isco, Marcelo a Benzema predtým sa ťažko popisuje slovami, parádna súhra.

79

Nepresná prihrávka za obranu Realu Madrid bol lahôdkou pre Thibauta Courtoisa, ten dnes chytá veľmi dobre a spoľahlivo.

78

Toni Kroos si v snahe získať loptu pomohol faulom v strede ihriska, Celta sa pokúša o ďalšiu ofenzívnu aktivitu.

77

Hráči Celty Vigo sú nasťahovaní pred šestnástkou súpera, Real Madrid však výborne vykrýva priestor.

76

Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Stanislav Lobotka, prichádza Pione Sisto.

75

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Gareth Bale, prichádza Isco.

74

Žltú kartu dostáva David Costas (Celta Vigo).

73

Hráči Realu Madrid dobrú situáciu na hranici veľkého vápna súpera výrazne prekombinovali. Dopredu prešli domáci, Iago Aspas zakončoval v páde tesne vedľa.

72

Denis Suaréz sa na ihrisku pohybuje bez náznakov zranenia, ktoré mu teda Modrič tým zákrokom neprivodil. Po ľavom krídle sa ale do pokutového územia Realu Madrid nedostal.

71

Lucas Olaza sa síce zľava dostal do šestnástky, tam ho výborne zastavil Casemiro a navyše si vypýtal faul na svoju osobu.

70

Dvadsať minút do konca riadneho hracieho času. Dokáže Real Madrid ustrážiť vedenie, alebo Celta Vigo ešte so zápasom niečo urobí?

69

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Vinícius Júnior, prichádza Lucas Vázquez.

68

Domáci získali rohový kop, center na prednú žrď poslal do bezpečia kapitán Realu Madrid, ktorým je stopér Sergio Ramos.

67

Marcelo sa nedostal k nákopu na ľavé krídlo, dobre ho teraz postrážil jeho náprotivok Kevin Vazquéz.

66

Celta Vigo sa síce drží na útočnej polovici ihriska, ale Real Madrid fantasticky bráni svoje pokutové územie.

65

Žltú kartu dostáva Álvaro Odriozola Arzallus (Real Madrid CF).

64

Brais Méndez si nabehol do vápna, kde ho oblúčikom hľadal Stanislav Lobotka. Marcelo tento úmysel vystihol, Vinícius Júnior potiahol loptu dopredu.

63

Kevin Vázquez centroval sprava, Iago Aspas sa k lopte ale nedostal, nakoľko situáciu prečítal brankár Thibaut Courtois.

62

Celta Vigo už musí proti oslabenému Realu Madrid vrhnúť všetko dopredu, nič iné domácemu mužstvu neostáva.

61

Real Madrid dal gól!
Hostia strieľajú gól aj s desiatimi hráčmi! Včera sa fantasticky trafil Aritz Aduriz, dnes neskutočne TONI KROOS. Ten napriahol spred šestnástky a milimetrovo poslal loptu do rohu bránky. Tá sa ešte odrazila do siete od spojnice.

61

Álvaro Odriozola Arzallus poslal veľmi dobrý center do šestnástky. David Costas podcenil situáciu a Karim Benzema hlavičkoval presne k žrdi. Rubén Blanco vytiahol pri bližšej žrdi dobrý zákrok.

60

Vstupujeme do tretej tretiny stretnutia. Real Madrid bude dohrávať s desiatimi hráčmi. Zinedine Zidane ešte na vylúčenie Luku Modriča striedaním nereagoval.

59

Strely: 5 – 8

58

Rozohrávka priameho kopu sa naťahovala, až prišiel center do malého vápna a prakticky gólové zakončenie od Néstora Arauja. Thibaut Courtois však predviedol neuveriteľný zákrok!

56

Po pozretí si videozáznamu cez VAR je chorvátsky držiteľ Zlatej lopty za rok 2018 priamo vylúčení. Nešťastne zozadu stúpil na členok ex-barcelonského záložníka Denisa Suaréza.

55

Hlavný arbiter ide riešiť situáciu pri faule Luku Modriča, ktorý kopol Denisa Suaréza zozadu. Pozrie si záznam cez VAR.

54

Denis Suárez teraz po kontakte so súperom na krídle zakričal ako keby ho rezali, vyzerá však dosť živo. Každopádne, Luka Modrič ho fauloval, to je pravda.

53

Iago Aspas neposlal ideálny oblúčik na zadnú žrď, brankár Thibaut Courtois len skontroloval ako lopta prejde vedľa bránky.

52

Celta opäť na lopte, drží ju v strede ihriska, kde sa snaží rozvinúť ďalšiu ofenzívnu akciu.

51

Sergio Ramos hlavičkoval z ťažkej pozície po rohovom kope len k Blancovi. Celta predviedla rýchly protiútok. Akcia zľava priniesla center do päťky, kde Brais Méndez nedostal loptu cez Casemira do bránky. Ruku si domáci nevypýtali.

50

Vinícius Júnior sa na krídle prezentoval rýchlym výpadom smerom do šestnástky, jeho pas pred bránku zrazil na rohový kop David Costas.

50

Žltú kartu dostáva Gabriel Fernández (Celta Vigo).

49

Sergio Ramos dostal vo vzdušnom súboji úder do oblasti tváre, potrebuje ošetrenie, po ktorom by mal pokračovať v hre.

48

Thibaut Courtois musel predviesť dôležitý zákrok, pretože aj domáci vymysleli peknú akciu. Iago Aspas bol pred ním úplne sám, belgický gólman však skvele vybehol.

47

Marcelo si nabehol do šestnástky, kde si zasekol jedným dotykom troch hráčov. Prihral pod seba a Karim Benzema po trávniku len tesne minul vzdialenejšiu žrď.

46

Cez prestávku nestriedal ani jeden tím, takže oba tímy nastupujú v takých zostavách v akých duel aj začali.

46

Začal sa druhý polčas.

Gól Celty v úplnom závere polčasu neplatil, takže aktívnejší Real Madrid vyhráva po zásahu Viníciusa Júniora. Musí si ale dávať pozor na zadné dvierka, čo mu ukázala situácia z nadstaveného ča­su.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+2

Celta Vigo dalo gól. Álvaro Odriozola Arzallus spravil veľkú chybu vedľa svojej šestnástky, keď mu jeden zo súperov loptu vypichol. Aspas sa k nej dostal vo vápne, kde bol faulovaný, no aj tak prihral na voľného Méndeza. Ten síce rozvlnil sieť, nakoniec sa píska ofsajd Aspasa, takže radosť predčasná.

45+1

Nadstavuje sa 1 minúta.

45

Center z rohového kopu zakončoval na bližšej žrdi Karim Benzema, jeho hlavička smerovala tesne vedľa bránky.

44

Gareth Bale si nabehol do šestnástky pred posledného obrancu súpera, kde aj dostal prihrávku. Loptu si ešte potiahol a prudko vystrelil k žrdi. Rubén Blanco sa opäť vyznamenal.

43

Casemiro poslal z diaľky poriadne tvrdú ranu. Nanešťastie pre neho nebola lepšie umiestnená a šla presne na Rubéna Blanca. Ten si s ňou na dvakrát poradil.

42

Iago Aspas si síce nabehol medzi stopérov, avšak Sergio Ramos kolmicu na jeho osobu prečítal a bez väčších problémov zastavil.

41

Karim Benzema si proti presile obrancov nedokázal loptu spracovať, domáci chcú prejsť dopredu po pravom krídle.

40

Toni Kroos si pomohol ofenzívnym faulom, po kontakte s ním skončil na trávniku Brais Méndez.

39

Pomaly sa blíži koniec prvého polčasu. Real Madrid stále vyhráva o jeden gól. Nezmení sa to ani po ďalšej akcii, pretože Modričova prihrávka do vápna neprešla.

38

Gareth Bale využil rýchlosť a nabehol si do otvoreného priestoru na pravom krídle. Dlhá lopta na jeho osobu však bola na spracovanie priťažká.

37

Žltú kartu dostáva Vinícius Júnior (Real Madrid CF).

36

Luka Modrič obalil loptu z hranice pokutového územia k vzdialenejšej žrdi, mladý gólman Rubén Blanco ju skvelým zákrokom potlačil na rohový kop.

35

Držanie lopty: 63% – 37%

34

Marcelov center z ľavej strany problémy defenzíve súpera nenarobil, lopta bola veľmi nepresná.

33

Celta ešte získala rohový kop. Center na zadnú žrď síce zakončený bol, lopta však išla poriadne vysoko nad bránku Courtoisa.

32

Takmer bolo vyrovnané! Ani teraz si Courtois na loptu nesiahol, no kvôli tomu, že mu ju posunul Sergio Ramos. Pred prázdnou bránkou ju nedokázal zasiahnuť Gabriel Fernández.

31

Celta Vigo má síce jasne navrch v držaní lopty, belgický brankár Realu Madrid, ktorým je Thibaut Courtois si ale na loptu poriadne nesiahol.

30

Lucas Olaza a Álvaro Odriozola Arzallus ostali po vzájomnom súboji a následnej zrážke otrasení, budú však v poriadku a môžu pokračovať v hre.

29

Kevin Vázquez nedokázal sprava odcentrovať, akcia Celty pri obliehaní veľkého vápna nedopadla úspešne.

28

Držanie lopty: 66% – 34%

27

Gareth Bale sa na krídle nedostal okolo krajného obrancu Vazquéza, loptu si hodil okolo neho za postrannú čiaru.

26

Vinícius Júnior sa ospravedlňuje spoluhráčom, teraz sa pri krídelnej akcii trochu ulakomil. Mohol ešte prihrávať.

25

Fran Beltrán sa krásne pohral s Marcelom, loptu poslal okolo jeho nohy na spoluhráčov na os ihriska. Tam to skončilo.

24

Futbalisti Celty Vigo už začínajú byť značne rozčúlení niektorými verdiktmi hlavného arbitra. Minimálne dvakrát sa už karta pre futbalistu Realu Madrid mohla udeliť.

23

Luka Modrič bol neskoro v súboji v strede poľa, tvrdo poslal na zem jedného zo súperov. Kartou napomenutý nie je.

22

Po rýchlej akcii na ľavej strane si loptu pred šestnástkou našiel Iago Aspas a aj keď to mal na strelu, tak sa mu zamotala pod nohami.

21

Celta drží loptu v strede ihriska. Real Madrid napáda od poliacej čiary, na súperovej polovici sa jeho hráči aktuálne nezdržujú.

20

Celta Vigo sa v posledných minútach snaží zlepšiť ofenzívnu stránku, zatiaľ sa jej nepodarilo pred bránkou Realu Madrid vymyslieť vôbec nič.

19

Hostia sa s loptou na útočnej polovici ihriska dlho neohriali, po nepresnej prihrávke sa k nej dostal brankár Rubén Blanco.

18

Odriozola vyriešil nákop na krídlo, loptu rozohral na ofenzívnejších spoluhráčov. Real však o ňu zakrátko prichádza.

17

Celta Vigo sa síce naďalej drží na lopte, je to ďaleko od bránky Courtoisa, čiže defenzíva Realu Madrid nemusí byť v plnej permanencii.

16

Centrovaná lopta z rohového kopu nebezpečenstvo pred Courtoisom nenarobil, vzápätí všetko vyriešil odkopom Marcelo.

15

Celta kombinuje pred šestnástkou Realu Madrid vôbec prvýkrát v zápase. Pokus o center zrazil na rohový kop Gareth Bale.

14

Hráči Realu Madrid to znova skúsili po ľavom krídle, tentoraz ich ofenzívna akcia úspešne nedopadla.

13

Žltú kartu dostáva Rubén Blanco (Celta Vigo).
Žltú kartu dostáva Iago Aspas (Celta Vigo).

13

Real Madrid ide do skorého a rýchleho vedenia. Celta Vugo bude musieť pridať, zatiaľ smerom dopredu neukázala vôbec nič.

12

Real Madrid dal gól!
Výborná rýchla akcia prináša otvorenie skóre. Po ľavom krídle sa prehnal Gareth Bale, vyškolil Vazqueza a jeho ponuku v malom vápne pred Blancom zúžitkoval KARIM BENZEMA.

11

Real Madrid kombinuje na vlastnej polovici ihriska, smerom dopredu sa nejako prehnane neponáhľa.

10

Prudký center na zadnú žrď úspešný nebol, najvyššie vyskočil brankár Celty Rubén Blanco.

9

Na krídle je faulovaný aj Marcelo, takže Real má ešte lepšiu pozíciu na center z priameho kopu.

8

Žltú kartu dostáva Kevin Vázquez (Celta Vigo).

8

Toni Kroos padá na trávnik na útočnej polovici ihriska. Po faule od Vazqueza tu bude aj priamy kop pre Real Madrid.

7

Karim Benzema na pravej strane vymyslel centrovanú loptu, tou našiel len brankára Celty Vigo.

6

Luka Modrič na pravom krídle získal autové vhadzovanie, Real Madrid sa ďalej drží v ofenzívnych partiách ihriska.

5

Real Madrid drží loptu v strede ihriska. Celta je však sformovaná na svojej polovici, a tak sa hostia k šestnástke nedostávajú.

4

Center z priameho kopu ideálny nebol. Casemiro celú situáciu postrážil a navyše bol sám faulovaný.

3

Sergio Ramos si pomohol faulom vedľa svojej šestnástky, Celta Vigo získava priamy kop ideálny na center.

2

Real hneď v úvode po rozohrávke Celty vysunul presing a získal loptu. Snaží sa postupne prejsť do šestnástky domácich.

1

Celta Vigo nastupuje vo svojich typických belasých dresoch, Real Madrid má vonkajšiu tmavú kombináciu.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

Celta Vigo: Blanco – K. Vázquez, N. Araujo, Costas, Olaza – Méndez, Lobotka, Beltrán, Denis Suárez – G. Fernández, Aspas ©.
Náhradníci: Villar – Sisto, Aidoo, Sáenz, Bermejo, Pape Diop, Losada.

Real Madrid CF: Courtois – Odriozola, Varane, Ramos ©, Marcelo – Modrić, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Vinícius Júnior.
Náhradníci: Navas – Nacho Fernández, James Rodríguez, Militao, Isco, L. Vázquez, Jović.

Celta Vigo

Tím Stanislava Lobotku zažil cez leto dosť pohybov. V mužstve nepokračujú Eckert, Radoja, Cabral, Hjulsager či slovenský bek Róbert Mazáň, ktorý si vybral Tenerife formou hosťovania. Táto možnosť sa týka aj Mora a Roncagliu. Maxi Gómez prestúpil za 50 miliónov do Valencie, odkiaľ prišiel Santi Mina. Z Barcelony dorazil Denis Suárez, Joseph Aidoo naposledy nastupoval za KRC Genk.

Real Madrid CF

„Biely balet“ je zatiaľ na prestupovom trhu veľmi aktívnym tímom. Po zlej sezóne chce znova uspieť, a tak prišli Eden Hazard, Ferland Mendy, Eder Militao, Luka Jovič, Takefusa Kubo a už skôr dohodnutý Rodrygo Goes. Všetci stáli dokopy cez 300 miliónov eur. Real Madrid preto musí aj predávať. Z klubu sa už porúčali Alvaro Tejero, Marcos Llorente, Mateo Kovačič, Raúl De Tomás, Theo Hernández a naposledy i Cristo González. Hosťovať budú Luca Zidane, Martin Ødegaard, Jesús Vallejo, Borja Mayoral, Andrij Lunin či Sergio Reguilón.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

Celta Vigo

Celta Vigo

  • Blanco
  • K. Vázquez
  • N. Araujo
  • Costas
  • Olaza
  • Méndez
  • Lobotka (76. Sisto)
  • Beltrán (83. Pape Diop)
  • Denis Suárez
  • G. Fernández (88. Losada)
  • Aspas (C)
Real Madrid CF

Real Madrid CF

  • Courtois
  • Odriozola Arzallus
  • Varane
  • Ramos (C)
  • Marcelo
  • Modrić
  • Casemiro
  • Kroos
  • Bale (75. Isco)
  • Benzema (81. Jović)
  • Vinícius Júnior (69. L. Vázquez)