Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Liga majstrov - Semifinále

01.05.2019 o 21:00

FC Barcelona
3 : 0
(1:0)
Liverpool FC
Naposledy zmenené pred 5 rokmi
obnoviť
Filter

FC Barcelona vyhráva jednoznačne 3:0 a pred odvetou má fantastickú pozíciu na postup, lenže všetko mohlo byť inak, nakoľko Liverpool mal tiež obrovské šance a pokojne mohol počas stretnutia viesť. Už dávno sa nestalo, že by Barcelona mala problém byť doma suverénnym tímom, no nakoniec to hosťom nebolo nič platné. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc.

90+7

Koniec zápasu.

90+7

Ousmane Dembèlé potiahol akciu, prihral do vápna na Messiho, ktorý mu loptu vrátil. Francúz bol úplne sám pred bránou, lenže poslal slabý pokus priamo do Alissona.

90+6

Stále sa hrá. Joe Gomez potiahol loptu po pravej strane, Carles Aleñá ju poslal na rohový kop. Center odtiaľ vyriešil Clément Lenglet. Barcelona ešte prešla do kontry.

90+5

Ousmane Dembèlé sa takmer dostal k dlhému pasu za obranu súpera, ktorý mu poslal Nélson Semedo, avšak lopta sa odrazila tak, že ju získal len Alisson.

90+4

Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Sergi Roberto, prichádza Carles Aleñá.

90+3

Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Luis Suárez, prichádza Ousmane Dembèlé.

90+2

Arturo Vidal zastavil Maného čistým sklzom, loptu poslal na roh. Mohamed Salah centroval do malého vápna, kde bol len Marc-André ter Stegen. Po prechode Barcelony prichádza ďalší roh, no na druhej strane ihriska.

90+1

Nadstavuje sa 5 minút.

90

Andrew Robertson poslal zľava center na zadnú žrď, k hlavičke sa nedostal Sadio Mané. Na opačnej strane získal cez Vidala iba aut Joe Gomez.

88

Barcelona drží loptu ďalej na svojich kopačkách, smerom do šestnástky sa neponáhľa, no keď je možnosť, tak prečo ju nevyužiť.

87

Sergi Roberto sa takmer dostal do veľkej šance na 4:0, lenže pred malým vápnom neudržal balans, lopta mu ušla a dostal sa k nej brankár Alisson.

86

Žltú kartu dostáva Jordi Alba (FC Barcelona).

85

Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza James Milner, prichádza Divock Origi.

84

Zníženie takmer aj prišlo, pretože neuveriteľnú šancu mal Roberto Firmino, ktorého zakončenie popod ter Stegena zastavili obrancovia na čiare a Mohamed Salah v snáď miliónpercentnej šanci trafil z dorážky žrď. Neuveriteľné, čo teraz hostia nevyužili.

83

Barcelona odskakuje na tri góly a to by mohol byť zlomový moment celého dvojzápasu. Liverpool sa ale určite ešte pokúsi znížiť.

82

Barcelona dala gól!
LIONEL MESSI sa postavil k priamemu kopu z nejakých 25 metrov. Loptu poslal ľavačkou nechytateľne do rohu brány. Alisson ostal absolútne bez šance.

81

Žltú kartu dostáva Luis Suárez (FC Barcelona).

81

Žltú kartu dostáva Fabinho (Liverpool FC).

80

Desať minút do konca riadneho hracieho času. Dokáže Liverpool aspoň znížiť, alebo si Barcelona udrží či zlepší pozíciu do odvety?

79

Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Georginio Wijnaldum, prichádza Roberto Firmino.

78

Barcelona razom hrá svoju hru, Liverpool sa k lopte nedostáva. Zahodené šance musia byť poriadne zlým pocitom pre futbalistov tímu z Anfield Road.

77

Lionel Messi znova pri lopte. Z hranice šestnástky ju nasmeroval do obrancov pred sebou. Barcelona sa následne usadila a kombinuje na útočnej polovici ihriska.

76

Pri góle zaspal Virgil van Dijk, ktorý očakával, že lopta pôjde buď do siete, alebo nad brvno. To isté si ako keby myslel aj Lionel Messi, no spravil rýchlejší prvý krok a už bol sám. Vedenie o dva góly je pred odvetou veľmi dôležité.

75

Barcelona dala gól!
Liverpool bol síce celý druhý polčas lepší, lenže domáci z prvej šance v druhom dejstve vyťažili maximum. Prenikajúci Lionel Messi bol síce zastavený Fabinhom, ten však vypichol loptu do šance pre Luisa Suaréza, ktorý spred päťky opečiatkoval brvno, no LIONEL MESSI dorazil guľatý nezmysel do prázdnej brány.

74

Sergi Roberto si chcel na pravej strane hodiť loptu do behu, lenže vybral si zlého súpera. Virgil van Dijk španielskeho futbalistu okamžite prečítal a zastavil.

73

Barcelona sa vedľa šestnástky súpera zahrávala s ohňom a takmer spravila veľkú chybu. Vlastne Ivan Rakitić ju aj urobil, no Joe Gomez sa previnil útočným faulom.

72

Georginio Wijnaldum a ani Jordan Henderson loptu nepretlačili stredom ihriska do šestnástky. Na jej hranici bol zastavený Sadio Mané, krátko na to fauloval Fabinho.

71

Jordi Alba ostal ležať na trávniku, po chvíli stade sám postavil, čiže ošetrovaný nebol. Uvidíme, či budem môcť dnešný duel dohrať. Teraz to vyzerá, že aj áno.

70

Do konca riadneho hracieho času ostáva dvadsať minút. Liverpool je v hlavne v druhom polčase opticky jednoznačne lepší. Častejšie je na lopte a vie si vypracovať šance, no Marc-André ter Stegen drží čisté konto.

69

Luis Suárez sa vyhol ofsajdu a nabehol si na pas do šestnástky, kde si chcel ešte prehodiť posledného obrancu. Skvele ho zastavil Joël Matip.

68

Sprava spred šestnástky zakončoval mladý obranca Joe Gomez. Prudký pokus nasmeroval vysoko nad tri žrde, ktoré kontroluje Marc-André ter Stegen.

67

Hostia to skúsili centrami sprava aj zľava, ani jeden neuspel. Po niekoľkých minútach sa však vrátili k obliehaniu pokutového územia Barcelony.

66

Lionel Messi sa nedostal k dlhému pasu pred šestnástku, pretože ho postrážil Joël Matip a odkopol loptu. Tá sa síce vrátila späť, no tam už bol Alisson.

65

Center z rohového kopu poslal Ivan Rakitić tesne pred malé vápno súpera. Clément Lenglet poslal hlavičku spomedzi dvoch obrancov mimo priestoru troch žrdí.

64

Arturo Vidal dostal krásnu prihrávku od Messiho na úplne voľnú ľavú stranu šestnástky. Centroval do ohňa, no na roh odkopol Virgil van Dijk.

63

Nélson Semedo si po pravej strana veľmi dobre nabehol k lopte, ktorú si chcel hodiť do vápna. To mu síce vyšlo, avšak ušla za bránkovú čiaru, takže odkop od Alissonovej svätyne.

62

Mohamed Salah sa nedostal k vysokému pasu pred šestnástku, vo vzduchu dominoval obranca Gerard Piqué. Lionel Messi v snahe o brejk loptu stratil.

61

Barcelona sa v posledných minútach nevie poriadne dostať z vlastnej polovice. Takto na Nou Campe už nikto poriadne dlho nedokázal zatlačil a nepožičiavať „Blaugranas“ loptu.

60

Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Philippe Coutinho, prichádza Nélson Semedo.

59

Alisson poslal dlhý pas na pravé krídlo, kde predviedol luxusné spracovanie Mohamed Salah. Poslal loptu na os šestnástky. Voľný James Milner vo veľkej šanci namieril do miest, kde bol Marc-André ter Stegen.

58

Sergio Busquets skončil na trávniku pred vlastnou šestnástkou po tom, ako si okolo neho skvele hodil loptu Mohamed Salah. Jeho center sprava už spoluhráčov nenašiel.

57

Sadio Mané získal loptu v strede ihriska. Andrew Robertson mohol pokračovať dopredu cez otvorený priestor, no všetko zastavil faul Senegalčana na Roberta.

56

V šestnástke Barcelony ešte ostal ležať Sergio Busquets. Španielsky záložník potreboval ošetrenie, no bude v poriadku a môže sa vrátiť späť do hry.

55

Center z priameho kopu išiel na zadnú žrď, kde sa nedokázali dostať hostia do zakončenia. Protiútok Barcelone nevyšiel, skvele ho vyriešil navrátilec do defenzívy Joël Matip.

54

Liverpool rozohral roh na krátko, Sergi Roberto zrazil loptu na aut. Po jeho realizácii spadol pri bránkovej čiare vedľa vápna Sadio Mané, fauloval ho Arturo Vidal.

53

Liverpool sa po ľavej strane dostal do šestnástky, bolo tam dosť priestoru. Georginio Wijnaldum však nedostal ideálnu prihrávku od Hendersona. Lopta vypadla z vápna, no Mohamed Salah ju po trávniku poslal veľmi dobre k žrdi. Znova skvele zasiahol Marc-André ter Stegen.

52

Clément Lenglet dlho držal loptu, veľký tlak na neho vyvinul Mohamed Salah. Francúz si ho chcel zaseknúť, čo mu nevyšlo, tak spadol na zem. Bez kontaktu Egypťana, avšak z pohľadu rozhodcu to vyzeralo ako faul, čiže pískal.

51

Barcelona kombinuje na vlastnej polovici ihriska, odkiaľ sa snaží rozohrávať a prechádzať smerom dopredu. Presing Liverpoolu je ale dobrý.

50

James Milner poslal oblúčik za obranu, na čo najlepšie zareagoval Sergio Busquets, no odkopom našiel len hostí. Pas späť poslal Joël Matip, Sadio Mané mal k lopte ďalej, než Marc-André ter Stegen.

49

Po rohovom kope sa hráči Liverpoolu do zakončenia nedostali. Barcelona vytlačila hru až do vápna súpera, kde sa do rozohrávky „The Reds“ zapája aj Alisson.

48

Po centri sprava spracoval loptu v šestnástke chrbtom k bráne Mohamed Salah. Posunul ju pod seba, kde bol Georginio Wijnaldum, ale ten to tiež nemal na strelu. Nakoniec pálil až James Milner a veľmi dobre k vzdialenejšej žrdi. Výborne zasiahol i Marc-André ter Stegen.

47

Joël Matip fauloval v strede ihriska, kde sa na zem porúčal Luis Suárez. Faul tam rozhodne bol, avšak Uruguajčan tomu poriadne pridal.

46

Ani jeden tréner cez polčas nestriedal, takže oba tímy nastupujú v takých zostavách, v akých ukončili prvé dejstvo, keďže v tom nahradil Jordan Henderson pre zdravotné dôvody Nabyho Keitu.

46

Začal sa druhý polčas.

Prvý polčas sa neniesol v nejakom prehnane obrovskom tempe, ako by sa možno dalo očakávať, avšak videli sme dobrý futbal. zatiaľ jediný gól stretnutia strelil Luis Suárez. Druhé dejstvo sa začne zhruba o 22:06.

45+3

Prvý polčas sa skončil.

45+2

Liverpool mal problém dostať sa z vlastnej polovice. Po prechode Barcelony k vápnu prihral na svojho brankára Andrew Robertson, čo zaváňalo malou domov, no nepískalo sa, nakoľko škótsky bek loptu vypichol Suarézovi. Ten si to išiel hneď vysvetliť s obrancom Liverpoolu, no netuším čo od neho chcel. Ak to mal niekto pískať, tak rozhodca. Síce ani pri ňom by neuspel, ale tu si dosť evidentne pomýlil osoby.

45+1

Barcelona predviedla peknú kombináciu. Luis Suárez poslal oblúčik do päťky, kde šiel Philippe Coutinho. Včas odkopol Joël Matip. Navyše to nebude roh, nakoľko išla za čiaru pravdepodobne od Brazílčana.

45

Nadstavujú sa 3 minúty.

44

Lionel Messi znova na trávniku, tentoraz pri postrannej čiare na polovici súpera. Loptu mu čisto vypichol Andrew Robertson, potom ho zbytočne dohral ďalším náznakom hokejového hitu James Milner. Kartový trest neprišiel.

43

Lionel Messi si chcel naraziť loptu, avšak pri rozbehu tvrdo narazil do stromu, ktorý pred ním vyrástol. Volal sa Fabinho a pripomínal aj hokejový hit.

42

Center z pravej strany v šestnástke Barcelony nebezpečenstvo nenarobil. Andrew Robertson zachytil loptu na ľavej strane, tiež nevymyslel nič zaujímavé.

40

Liverpool získal priamy kop, no center do šestnástky Barcelony presný nebol. Marc-André ter Stegen založil kontru, avšak ani tá neskončila úspechom.

39

Žltú kartu dostáva Clément Lenglet (FC Barcelona).

38

James Milner strieľal spred veľkého vápna. Jeho pokus po trávniku smeroval mimo priestoru troch žrdí brány, ktorú stráži Marc-André ter Stegen.

37

Až teraz sa to hosťom podarilo, avšak „The Reds“ majú trochu problém preklenúť obranný val z hráčov Barcelony.

36

V týchto chvíľach tempo hry ustúpilo prakticky úplne. Barcelona kombinuje na vlastnej polovici, Liverpool sa nevie dostať na loptu.

35

Po prechode Barcelony dopredu centroval zľava nepresne Jordi Alba. Jeho loptu nezachytil Luis Suárez, dostal sa k nej Andrew Robertson. Liverpool rýchlo prešiel na opačnú stranu. Mohamed Salah pustil pas sprava za seba. Sadio Mané bol razom za obranou pri malom vápne v obrovskej šanci. Skackavú loptu poslal nad.

34

Jordan Henderson poslal zaujímavý center na zadnú žrď, kde loptu podvihol Sergi Roberto, čo bol kľúčový moment, nakoľko by mal stopercentnú šancu Sadio Mané.

33

Sadio Mané sa dostal cez nedôrazného Sergiho Roberta až k malému vápnu, kde mu nakoniec lopta ušla a do bezpečia ju odkopol Marc-André ter Stegen.

32

Na opačnú stranu sa vydal Lionel Messi. Po narážačke nevošiel do vápna, stopku mu vystavil Virgil van Dijk. I tak poslal Argentínčan pas na opačnú stranu, kde Luis Suárez prestrčil loptu do šance na Coutinha. Skvele v poslednej chvíli zasiahol Fabinho,

31

Jordan Henderson získal v strede poľa loptu do Messiho, poslal ju doľava, kde bol Sergio Roberto slabou prekážkou pre Robertsona. Škót ale centrom spoluhráčov nenašiel.

30

Hráči Liverpoolu sa po ľavej strane nedostali až k šestnástke súpera. Loptu preto vrátili do stredu ihriska, kde prebieha ich kombinácia.

29

Mohamed Salah sa rozbehol po pravej strane ihriska, okamžite ho zastavil Clément Lenglet. Liverpool z rýchlej akcie vyťažil len autové vhadzovanie.

28

Prvý gól zápasu je nesmierne dôležitý. Barcelona teraz bude v oveľa väčšej pohode a ešte viac držať loptu na svojich kopačkách, čo aj teraz praktizuje.

27

Barcelona dala gól!
Domáci idú do dôležitého vedenia. Prakticky z ničoho poslal krásny center zľava Jordi Alba. LUIS SUÁREZ si skvele zbehol za obranu pred päťku na center a v sklze ho usmernil na za bezmocného Alissona.

26

Lionel Messi sa rozbehol, okamžite ho zastavil Joël Matip a loptu mu odkopol novic na ihrisku, ktorý prebral kapitánsku pásku, Jordan Henderson,

25

FC Barcelona drží loptu v strede ihriska, kde sa snaží kombinovať, čo zatiaľ nejde podľa predstáv, keďže Liverpool výborne napáda rozohrávku.

24

Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Naby Keïta, prichádza Jordan Henderson.

23

Luis Suárez centrom našiel Vidala, ten ťažký pas nezachytil na kopačkách domácich. Sadio Mané vyviezol loptu dopredu, do vápna mu nabehol Andrew Robertson, ktorý ešte hľadal Salaha, čo sa nepodarilo. Následne prišla zablokovaná strela od Maného do Piquého.

22

Naby Keïta nakoniec odišiel po vlastných, avšak mieri priamo do kabín a s určitosťou nebude môcť pokračovať. Barcelona to skúša po ľavej strane.

21

Naby Keïta opustí ihrisko na nosidlách, respektíve za pomoci špeciálneho vozidla, ktoré ho vyvezie z trávnika. O chvíľu budeme svedkami prvého striedania zápasu.

20

Naby Keïta má zdravotné problémy a nevyzerá vôbec dobre. Na lavičke Liverpoolu sledujeme pohyb Jordana Hendersona. K africkému záložníkovi bežia lekári.

19

Nakoniec to bol škótsky obranca Andrew Robertson, avšak pas do malého vápna domáci poslali preč. Protiútok zastavil Fabinho a center naspäť skončil ofsajdom.

18

Rozohrávka priameho kopu sa poriadne naťahuje. Centrovať bude jeden z dvojice James Milner a Andrew Robertson.

17

Gerard Piqué fauloval tesne vedľa pokutového územia Barcelony. Jeho protesty a ani tie od Lionela Messiho rozhodnutie hlavného arbitra nezmenia.

16

Liverpool kombinoval na útočnej polovici ihriska, až prišla nepresná prihrávka, ktorú nezachytil Sadio Mané a k lopte sa dostali domáci.

15

Lionel Messi dostal loptu až do veľkého vápna protivníka. Sám nestrieľal, no ešte dobre prihral. Veľkú šancu mal Philippe Coutinho, jeho pokus Alisson zlikvidoval.

14

Sadio Mané nedostal presnú prihrávku do šestnástky súpera. Po tejto nepodarenej akcii môže odkopávať Nemec Marc-André ter Stegen.

13

Domáci sa po kombinácii v strede poľa rozhodli prejsť dopredu po ľavej strane. Defenzíva Liverpoolu si na tento pokus dala veľký pozor, aj keď Jordi Alba sa rozbiehal zaujímavo.

12

Barcelona sa dostala od vlastnej šestnástky do stredu poľa. Lionel Messi nestihol vymyslieť nič, okamžite bol faulovaný dvojicou Fabinho a Naby Keïta.

11

Liverpool to skúsil po pravej strane, avšak Mohamed Salah sa individuálne nepresadil. O chvíľu prišiel jeho smerom pas zľava, Egypťan ho nezachytil.

10

Ivan Rakitić síce vystihol rozohrávku Liverpoolu v strede ihriska, ale bolo to len za pomoci faulom. Po sklze Chorváta skončil na trávniku Naby Keïta.

9

James Milner skrotil dlhý pas v krídelnom priestore. Liverpool sa pokúsil o ďalšiu akciu, avšak táto neskončila v šestnástke, ktorú stráži Marc-André ter Stegen.

8

Luis Suárez sa chcel dostať ku kolmici do šestnástky hostí. Včas loptu smerom na Alissona odohral kamerunský obranca Joël Matip.

7

Sadio Mané sa individuálne dostal až k malému vápnu. Razantne proti nemu zahral Gerard Piqué, faul tam nebol. Lopta sa vzápätí nebezpečne pohybovala vo vápne, Barcelone trvalo dosť dlho, kým ju dostala preč.

6

Center z rohového kopu išiel na zadnú žrď. Zdalo sa, že Alisson a dvaja jeho obrancovia loptu podbehli, čo nie úplne dobre využil Luis Suárez, nakoľko hlavičkoval len do bočnej siete.

5

Prvý súboj Lionel Messi – Virgil van Dijk skončil lepšie pre holandského obrancu. Po jeho odkope poslal loptu pred malé vápno Philippe Coutinho. Krásne si ju prebral Ivan Rakitić a išiel do šance. V poslednej chvíli odkopol na roh práve Virgil van Dijk.

4

Luis Suárez takmer prepadol Alissona. Ten predviedol výbornú kľučku a v nesmierne riskantnej pozícii loptu rozohral na svojich obrancov.

3

Mohamed Salah sa z krídla dostal do šestnástky a spomedzi troch hráčov aj zakončil. Jeho pokus neprešiel. Egypťan si ešte našiel odrazenú loptu. Tú už nevystrelil smerom na bránu.

2

Philippe Coutinho a Lionel Messi dostali loptu dopredu. Zľava centroval do vápna Luis Suárez, no pas na zadnú žrď bez problémov zachytil brankár Alisson.

1

Výkop stretnutia obstarali hráči Liverpoolu, ktorí dnes nastupujú v čisto bielej kombinácii so šedými prvkami. Domáca Barcelona má klasické modro-červené dresy.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Lenglet, Alba – Rakitić, Busquets, Arturo Vidal – Messi ©, L. Suárez, Coutinho.
Náhradníci: Cillessen – N. Semedo, Arthur, O. Dembèlé, Malcom, Umtiti, Aleñá.

Liverpool FC: Alisson – Joe Gomez, Matip, V. van Dijk, Robertson – Milner ©, Fabinho, Keïta – M. Salah, Mané, Wijnaldum.
Náhradníci: Mignolet – Lovren, Firmino, Henderson, Shaqiri, Origi, Alexander-Arnold..

Real Madrid vyhral Ligu majstrov v posledných troch sezónach, ale teraz je jasné, že to bude niekto iný. V utorkovom prvom semifinále vyhral Ajax Amsterdam 1:0 na pôde Tottenhamu Hotspur, čím si vybojoval skvelú pozíciu do odvety. O veľa pôjde aj na Nou Campe, kam zas pricestoval Liverpool.

FC Barcelona

Katalánsky veľkoklub cez víkend doma porazil Levante a zaistil si 26. domáci majstrovský titul. Pre Lionela Messiho to bol desiaty, čo je nový rekord klubu. Totálny drží Paco Gento v drese Realu Madrid s dvanástimi, ôsmykrát po sebe vyhral Arturo Vidal. Od roku 2012 sa vždy tešil s Bayernom a Juventusom. V tejto sezóne chce ale vyhrať všetko. Útočí aj na trofej z Copa del Rey. Finále proti Valencii je na programe 25. mája v Seville. V tejto sezóne Ligy majstrov „Blaugranas“ začali svoju púť v základnej skupine, kde získali 14 bodov za štyri výhry a dve remízy. Za sebou nechali Tottenham, Inter Miláno aj PSV. V osemfinále prenikli zverenci Ernesta Valverdeho cez Lyon po výsledkoch 0:0 a 5:1, no a naposledy vyradili aj Manchester United (1:0 a 3:0). FC Barcelona je jediný klub, ktorý v tejto edícii LM ešte neprehral. Najlepším strelcom súťaže je Lionel Messi s desiatimi gólmi.

Liverpool FC

„The Reds“ sú dve kolá pred koncom Premier League v boji o majstrovský titul s Manchestrom City. Momentálne Liverpool stráca z druhej pozície dva body, takže musí vyhrať nadchádzajúce zápasy s Newcastle aj Wolverhamptonom a dúfať, že „Citizens“ aspoň raz zakopnú. Inak sa z titulu budú tešiť Pep Guardiola a jeho zverenci. Ťažké to bude mať Liverpool aj proti Barcelone. V Lige majstrov počas tejto sezóny začínali „Kloppovci“ v skupine C, ktorú vyhral PSG o dva body pred anglickým tímom. Ten postupoval so ziskom deviatich bodíkov len o skóre pred Neapol. Posledná bola Crvena Zvezda. Mužstvo z Anfieldu však v osemfinále vyradilo silný Bayern Mníchov (0:0, 3:1) a vo štvrťfinále aj FC Porto (2:0, 4:1). V Lige majstrov dali po štyri góly Mohamed Salah, Sadio Mané a Roberto Firmino. Ten sa vracia po zranení. Holandský obranca Virgil van Dijk sa stal najlepším hráčom sezóny 2018/19 v Premier League a uvidíme, ako si poradí s Lionelom Messim. Cez robustného stopéra v tejto sezóne neprešiel ešte ani jediný hráč, až sa tomu nechce veriť! Avšak, nik nie je v prienikoch cez obrancov lepší ako Messi. Králi štatistík z opačných koncov barikády sa postavia proti sebe.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

FC Barcelona

FC Barcelona

  • ter Stegen
  • Roberto (90+4. Aleñá)
  • Piqué
  • Lenglet
  • Alba
  • Rakitić
  • Busquets
  • Arturo Vidal
  • Messi (C)
  • L. Suárez (90+3. O. Dembèlé)
  • Coutinho (60. N. Semedo)
Liverpool FC

Liverpool FC

  • Alisson
  • Joe Gomez
  • Matip
  • V. van Dijk
  • Robertson
  • Milner (C) (85. Origi)
  • Fabinho
  • Keïta (24. Henderson)
  • M. Salah
  • Mané
  • Wijnaldum (79. Firmino)