Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Liga majstrov - Skupina G

27.11.2018 o 21:00

AS Rím
0 : 2
(0:0)
Real Madrid CF
Naposledy zmenené pred 5 rokmi
obnoviť
Filter

To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem dobrú noc.

Real ovládol druhý polčas a zaslúžene víťazí. Hneď po návrate z kabín potrestal hrubú chybu obrany AS Bale a následne poistil víťazstvo Realu po krásnej akcii Vázquez. Real tak víťazí i v druhom zápase s rímskym AS a s určitosťou vyhrá skupinu G. AS Rím skončí určite na druhom mieste.

90+5

Koniec zápasu.

90+5

Kolarov trafil z priameho kopu len múr.

90+4

Posledná šanca pre domácich. Priamy kop zo zaujímavej streleckej pozície.

90+4

Žltú kartu dostáva Raphaël Varane (Real Madrid CF).

90+3

Zápas už sa v podstate len dohráva. Marcelo ale ešte i tak centroval z ľavého krídla na Díaza, ten ale nemal šancu center zasiahnuť.

90+2

Po centri z rohu hlavičkoval Patrik Schick. Hlavička českého útočníka končí mimo.

90+1

Florenzi prešiel na pravom krídle cez Marcela, Marcelo mu ale na poslednú chvíľu loptu vypichol na roh.

90

Druhý polčas sa bude hrať ešte štyri minúty.

90

Valverde strieľal z hranice pokutového územia, Fazio jeho strelu zblokoval na roh.

89

Rimania držia loptu, ale nemajú sa kade a ako presadiť. Ich kombinácie sú čím ďalej, tým statickejšie.

88

Kroosov center viedol len k zrazenej strele Llorenteho a následne i k faulu Valverdeho.

87

Kroos bol faulovaný Ćorićom. Real bude mať priamy kop z ľavej strany.

86

Na Kroosovu prihrávku do pokutového územia si nabehol Marcela, ktorý si loptu prehodil cez obrancu vzduchom a následne strieľal nožničkami vedľa. Rozhodca ale ukazuje, že stál v ofsajde. Real sa už futbalom vyslovene baví.

85

Mariano Díaz dostal krásnu prihrávku do behu za obranu AS, pri pokuse o zaseknutie Manolasa sa ale pošmykol a loptu stratil.

84

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Gareth Bale, prichádza Marco Asensio.

83

Ćorićov center z priameho kopu nenašiel žiadneho z domácich hráčov a následne fauloval v pokutovom území Fazio. Lopta pre Real.

82

Na Rimanoch už vidieť trochu i známky rezignácie. Nedarí sa im presadiť proti dobre sformovanej obrane Realu a takmer každý útok Realu hrozí nebezpečenstvom.

80

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Luka Modrić, prichádza Federico Valverde.

80

Real drží loptu na polovici AS a kontrolujú hru. Nikam sa neponáhľa, keďže už má dvojgólový náskok.

79

Loptu ale získali domáci späť a Kolarov pasom na druhú stranu ihriska našiel Florenziho, ktorému lopta utiekla pri spracovaní za bránkovú čiaru.

78

Manolas si neporozumel so spoluhráčmi a jeho rozohrávka skončila v aute. Darček pre Real.

77

Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Mariano Díaz.

76

Schick obišiel s loptou takmer celé pokutové územie a prihral Kolarovovi, ktorý však vystrelil len do stredu brány. Malina pre Courtoisa.

75

Benzema spracovával nákop z vlastnej polovice ihriska, čiarový rozhodca signalizuje ofsajd.

73

Karsdorp dvakrát nebezpečne centroval z pravej strany. Najskôr sa dostal k strele Fazio a následne hľadal Ündera pred bránou. V oboch situáciách ale skvele zasiahla obrana Realu.

72

Kroos ďalším krásnym pasom posielal do nábehu za obranu Balea. Pred ním bol ale ako prvý pri lopte brankár Olsen.

71

Kolarov nacentroval cez dvoch obrancov Realu a jeho center po zemi preletel celým pokutovým územím až k Marcelovi, ktorý ho odkopol pred nabiehajúcim Florenzim.

70

Domáci vyčerpali už všetky tri striedania, hostia ale ani jedno. Dá sa teda očakávať, že tréner hostí nimi bude trochu kúskovať hru v závere.

69

Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza Nicolò Zaniolo, prichádza Rick Karsdorp.

68

Courtois odhlavičkoval loptu ďaleko pred vlastným pokutovým územím, okamžite ale musel bežať späť do brány, pretože lopta sa dostala k domácim. Na pravú stranu ju dostal Kluivert, ktorý usmernil loptu cez padajúceho Courtoisa, Schick ale loptu pred prázdnou bránou nestihol zasiahnuť a tak len preletela bránkoviskom.

66

Real drží loptu a oblieha pokutové územie AS Rím. Zatiaľ ale neprichádza ani center ani kolmica dopredu.

65

Rimania opäť stratili loptu v útoku a Bale ju bleskovo potiahol na druhú stranu. Cez Vázqueza sa dostala na Benzemu, ktorý strieľal z pravej strany. Olsen jeho pokus vyrazil.

64

Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza Steven N'Zonzi, prichádza Ante Ćorić.

63

Vázquez krásnym centrom našiel na zadnej tyči úplne voľného Benzemu, proti ktorého hlavičke skvele zasiahol Olsen. Vzrušenie bolo ale napokon zbytočné, Benzema stál v dobe prihrávky v ofsajde. Real má ale aktuálne v zápase jasnú prevahu.

61

Ďalší rýchly útok hostí! Domáci stratili loptu a okamžite ju dostal do šprintu Bale, ktorý ju v pokutovom území ešte vrátil do druhej vlny Marcelovi. Marcelovi ale strela veľmi nesadla a letela len do stredu brány, kde ju zastavil brankár Olsen.

59

Real Madrid dal gól!

Krásna akcia Realu Madrid! Kroosov prienik po prvej strane sa nevydaril, lopta sa ale dostala k Baleovi. Jeho center hlavou usmernil Benzema na úplne voľného LUCASA VÁZQUEZA, ktorý nemal problém doraziť loptu do prázdnej brány.

58

Na druhej strane sa po Kolarovom centri uvoľnil na ľavej strane Kluivert. Jeho strelu po zemi chytá Courtois. Zápas sa teraz odohráva vo veľmi vysokom tempe.

57

Kroos získal loptu v stredovom kruhu a vysunul na pravej strane Benzemu. Jeho prihrávka pred bránku na Vázqueza už ale nebola presná a končí u Olsena.

55

Olsen opäť pokazil odkop a daroval loptu hosťom, ktorý od vlastných obrancov prechádzajú do postupného útoku.

54

Florenziho strela však letí skôr do autu ako na bránu.

53

Úvod druhého polčasu priniesol viac zaujímavých situácií ako celý prvý polčas. Rimania musia viac útočiť a teraz získavajú po skvelom presingu rozohrávky Realu loptu.

51

Rohový kop Kroosa skončil v rukách brankára Olsena.

50

Gareth Bale dostal krásny pas od Marcela z vlastnej polovice a rútil sa sám na Olsena, Švédsky brankár v službách Rimanov proti nemu skvele vybehol a jeho nájazd zneškodnil.

49

Domáci mohli okamžite odpovedať, keď sa po centri z rohového kopu dostal do zakončenia na zadnej tyči Zaniolo. Tesne pred Courtoisom ale trafil len jedného z obrancov Realu.

47

Real Madrid dal gól!

Šok pre Stadio Olimpico! Olsenovi sa veľmi nevydaril odkop a Fazio mu loptu chcel vrátiť hlavou späť. GARETH BALE sa ale zdržal v ofsajdovom postavení a tak lopta letela presne naňho. Walesan si loptu ešte trochu posunul a následne ľavačkou namieril strelou po zemi presne k ľavej tyči.

46

Druhý polčas mali výkop hostia. Cez prestávku nedošlo k žiadnym striedaniam.

46

Začal sa druhý polčas.

Druhý polčas sa začne približne o 22:03.

Prvý polčas sa odohrával vo vysokom tempe, jedinú vyloženú šancu sme ale videli až v nadstavenom čase, keď Ünder z bránkoviska nepochopiteľne prestrelil bránu Realu. Inak sa hra odohrávala prevažne v strede poľa a oba tímy sa snažia neotvárať krídelné priestory súperovi. Verme teda, že v druhom polčase uvidíme lepší futbal, viac gólových príležitostí a i nejaké góly.

45+2

Prvý polčas sa skončil.

45+2

Carvajal pätičkou v rohu posunul loptu Zaniolovi priamo do behu. Zaniolo nezaváhal, z prvej poslal prihrávku pred bránu Realu, kde ju ešte navyše
minul i Sergio Ramos a k lopte sa dostal Ünder, ktorý sám pred prázdnou bránou prestrelil. Obrovská minela domáceho hráča!

45

Bude sa hrať ešte dve minúty.

44

Real teraz nepožičiava loptu domácim a rýchlymi prihrávkami zo strany na stranu sa snaží nájsť priestor v obrane domácich. Zatiaľ sa im ale okrem pokusu Benzemu o prienik nepodarilo priblížiť sa k bráne domácich.

43

Real sa v závere prvého polčasu dostáva do tlaku. Benzema bol ale na ľavej strane vytlačený do autu.

42

Žltú kartu dostáva Nicolò Zaniolo (AS Rím). Vo vzdušnom súboji zasiahol lakťom do hlavy Llorenteho.

42

Kroosov center skúšal zasiahnuť hlavou Sergio Ramos, tiesnený dvoma protihráčmi ale nemal priestor a jeho nepríliš prudkú hlavičku chytil Olsen.

41

Schick fauloval na vlastnej polovici Kroosa. Priamy kop pre Real.

41

Ünder poslal krásny krížny pas na nabiehajúceho Kluiverta, Courtois ale opäť skvele čítal hru a vybehol proti tomuto pasu včas.

39

Vázquez svojou prihrávkou cez celé pokutové územie hľadal nabiehajúceho Balea, tesne pred ním ale zasiahol Fazio, ktorý bol následne faulovaný Carvajalom.

38

Benzema netradične z pravej strany prihral Modrićovi. Jeho strela letí nad bránu.

37

Fazio predviedol skvelý obranný zákrok, keď skĺzom na pravej strane vypichol loptu nabiehajúcemu Carvajalovi.

36

Kolarov je dnes strelecky veľmi aktívny. Na ľavej strane obišiel Marcela a hneď strieľal, Courtois bol pozorný a strelu bez problémov chytil.

35

Na druhej strane sa po rýchlej akcii Realu dostal ku strele zo strednej vzdialenosti Kroos. Svoju strelu ale zakrútil presne do náručia brankára Olsena.

34

Obrovský závar pred bránou Realu! Najprv Carvajal už ležiac na zemi zblokoval strelu Fazia z pokutového územia a následne Kolarov minul pravú tyč Courtoisovej brány len o centimetre.

33

Ünderov center letel na zadnú tyč, kde ho tesne pred Schickom odkopol Ramos na ďalší rohový kop.

32

Šikovný Ünder sa snažil obísť Ramosa, kapitán hostí ale skvele zasiahol skĺzom a loptu zrazil na rohový kop.

30

Polhodina zápasu za nami. Zatiaľ sme nevideli ani jednu gólovú príležitosť a i čo sa týka držania lopty, sú tímy vcelku vyrovnané.

29

Ünder sa z ničoho nič objavil za stopérskou dvojicu Realu a presne naňho letel pas z vlastnej polovice. Courtois rýchlo zareagoval a vrhol sa po lopte.

27

Rimania výrazne vysunuli svoj presing, teraz boli v pokutovom území Realu traja. Obrancovia Realu a brankár Courtois si ale poradili a založili ďalší postupný útok Realu.

26

Domáci kombinovali na hranici pokutového územia a keď už to vypadalo, že loptu stratia, tak ju Kroos nechtiac prihral na stranu Kluivertovi, ktorého strela letí nad bránu Realu.

24

Olsen si nerozumel pri rozohrávke s N'Zonzim a ten nechtiac založil útok hostí. Benzema bol našťastie pre Rimanov v ofsajde.

23

Rimania sa postupne približovali k pokutovému územiu. Kolarovov center tečoval pätou Schick, Courtois ale nemal so zákrokom problém.

22

Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza Stephan El Shaarawy, prichádza Justin Kluivert.

21

Žltú kartu dostáva Luka Modrić (Real Madrid CF).

20

Bale centroval z ľavej strany, jeho center preletel na druhú stranu, kde si spracoval Vázquez a ten ho vrátil dozadu Modrićovi. Chorvátsky záložník strieľal z prvej, tečovanú strelu nohou vyrazil na roh brankár Olsen.

19

Olsen musel teraz bleskovo vybehnúť proti Marcelovmu pasu na Balea, našťastie pre domácich to ale stihol.

18

Florenzi krásnym pasom za obranu našiel nabiehajúceho Ündera, ktorý centroval sprava na nabiehajúceho EL Shaarawyho. Ten sa ale pri pokuse o hlavičku pošmykol.

17

Bale dostal prihrávku do behu od Marcela a chcel si obhodiť Manolasa. Manolas si ho však skúsene postrážil a lopta došla za bránkovú čiaru.

16

Real drží loptu častejšie na kopačkách, Rimania ale zatiaľ skvele pokrývajú všetky voľné priestory a nedovoľujú im prejsť do rýchlejšieho útoku.

15

Benzema dostal peknú prihrávku z pravej strany, pri spracovaní v pokutovom území mu ale lopta odskočila. Následne Ünder vo vzdušnom súboji vyskočil na Marcela a dosť nekoordinovane spadol, našťastie je ale v poriadku a bude v zápase pokračovať.

14

Tentokrát to skúsili priamo nákopom z vlastnej polovice na Benzemu, Florenzi svojim odkopom loptu obrancom Realu vrátil.

13

Benzemov pas na ľavú stranu na Kroosa zastavil Florenzi. Domácim ale nevyšiel nákop na Schicka a tak ju opäť majú hostia.

12

Úvod zápasu sa odohráva v strede poľa, ani jeden z tímov sa zatiaľ nedostal do veľkej gólovej príležitosti. Platí to i po centri Carvajala z pravej strany, pretože ho v pohode chytil brankár Olsen.

11

Carvajal si neporozumel s Modrićom na pravej strane a jeho kolmá prihrávka sa nevydarila. Lopta pre domácich.

9

A ich presing bol úspešný. Loptu získali a posunuli ju dozadu, takže teraz začínajú oni svoj postupný útok od brankára Courtoisa.

8

Domáci držia loptu a snažia sa o postupný útok od vlastného brankára. Hráči Realu napádajú veľmi vysoko.

7

Kolarov si obhodil Vázqueza a strieľal z hranice pokutového územia. Jeho strela letí mimo. Následný pokus vymodliť si faul rozhodca Kolarovovi rezolútne zamietol.

6

Kroos dostal pekný pas za obranu od Llorenteho a prihrával cez pokutové územie pred bránu. Pre nabiehajúceho Benzemu ale bola táto prihrávka príliš rýchla. Vzrušenie bolo napokon zbytočné, Kroos bol v ofsajde.

5

Center z priameho kopu letel mimo všetkých hráčov a skončil v rukaviciach Courtoisa.

5

Útočnú akciu Realu končí nepresná prihrávka Carvajala, ktorý sa musel veľmi rýchlo vrátiť s El Shaarawym a nakoniec mu nezostalo nič iné, len ho faulovať. Priamy kop pre domácich.

4

Kroosov roh odvrátila obrana domácich. Hostia ale zostávajú pri lopte a tlačia AS Rím k jeho bráne.

3

Bale získal loptu v strede poľa, potiahol ju až k pokutovému územiu a tam ju posunul na Vázqueza. Jeho center na Benzemu nevyšiel, ďalší Marcelov už bol zrazený na rohový kop.

2

Následne Marcelo loptu i získal pre hostí, nepresná prihrávka Balea na Kroosa ju ale vrátila domácim.

2

Ünder sa snažil prebiť po pravej strane, Marcelo mu odkopol loptu do autu.

1

Výkop zápasu malo AS Rím, ktoré zatiaľ kombinuje na vlastnej polovici a nikam sa neponáhľa.

1

Stretnutie sa práve začalo.

Oba tímy už sú na trávniku a zápas sa o chvíľu začne. Domáci v tradičných vínovočervených dresoch, hostia v bielych.

V prvom dnešnom zápase zvíťazila Plzeň v Moskve 2:1. Real Madrid i AS Rím tak už majú istý postup a v tomto zápase sa teda bude hrať „len“ o víťazstvo v skupine a lepšiu pozíciu do vyraďovacích bojov.

Úvodné zostavy:

AS Rím: Olsen – Florenzi ©, Manolas, Fazio, Kolarov – N'Zonzi, Cristante – Ünder, Zaniolo, El Shaarawy – Schick.
Náhradníci: Mirante – Ćorić, Juan Jesus, Karsdorp, Kluivert, Marcano, Santon.

Real Madrid CF: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos ©, Marcelo – Kroos, M. Llorente, Modrić – L. Vázquez, Benzema, Bale.
Náhradníci: Casilla – Asensio, D. Ceballos, Díaz, Sánchez, Valverde, Vinícius Júnior.

Rozhodca: Turpin – Danos, Gringore (všetci Francúzsko).

Real Madrid

Víťaz posledných troch ročníkov Ligy majstrov sa po odchode trénera Zidana a Cristiana Ronalda výrazne trápi a len hľadá svoju novú tvár. Hra sa veľmi nezlepšila ani po odchode trénera Lopeteguiho a Real tak už takmer s určitosťou čaká veľký ligový boj o miestenky do budúcoročnej edície Ligy majstrov. Aktuálne je až na šiestom mieste a len vďaka veľkej vyrovnanosti tohtoročnej Primery Division stráca na prvú Sevillu len 6 bodov. Forma tímu je ale katastrofálna, z posledných ôsmich zápasov vyhral Real len dva a v sobotu dokonca prehral 0:3 na pôde Eibaru.

V Lige majstrov je to rovnako, ako v prípade AS Rím, predsa len trochu veselší príbeh. Real má rovnako bodov ako AS a navyše aktuálne i výhodu vzájomného zápasu, na prvé miesto mu teda stačí mať prinajhoršom rovnaký počet bodov, ako budú mať Rimania. Okrem zápasu s AS Rím hral Real v Lige majstrov už v Moskve, kde šokoval prehrou 0:1 s domácim CSKA a v poslednom dvojzápase si Real poradil s Plzňou, aj keď v prvom zápase doma sa na víťazstvo poriadne nadrel.

Predošlé zápasy:
Real Madrid – AS Rím 3:0
CSKA Moskva – Real Madrid 1:0
Real Madrid – Plzeň 2:1
Plzeň – Real Madrid 0:5

AS Rím

Domáci určite nie sú spokojní s priebehom ligovej sezóny. Po 13 kolách sú až na siedmom mieste, mimo pohárových priečok, a na prvý Juventus strácajú už priepastných 18 bodov. Titul je tak už prakticky stratený a Rimania sa teda musia skoncentrovať hlavne na dosiahnutie umiestnenia na pohárových pozíciách. Ich forma ale nie je dobrá, z posledných piatich zápasov vyhrali jediný, a ich strata na protivníkov sa tak v posledných kolách len prehĺbila.

V Lige majstrov je to ale výrazne veselší príbeh. AS Rím vedie svoju skupinu s rovnakým počtom bodov ako má druhý Real Madrid (9). Na čelo skupiny sa dostal hlavne vďaka dvojzápasu s CSKA Moskva, keď doma vyhral 3:0 a vonku 2:1. Prvý zápas s Realom ale prehral 0:3, a tak ak chce byť pred Realom i v prípade rovnosti bodov, musí dnes vyhrať ešte výraznejším rozdielom alebo získať vo zvyšných dvoch zápasoch viac bodov ako získa Real.

Predošlé zápasy:
Real Madrid – AS Rím 3:0
AS Rím – Plzeň 5:0
AS Rím – CSKA Moskva 3:0
CSKA Moskva – AS Rím 1:2

Vitajte pri zápase piateho kola skupinovej fázy Ligy majstrov medzi AS Rím a Realom Madrid CF.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

AS Rím

AS Rím

  • Olsen
  • Florenzi
  • Manolas
  • Fazio
  • Kolarov
  • N'Zonzi (64. Ćorić)
  • Cristante
  • Ünder
  • Zaniolo (69. Karsdorp)
  • El Shaarawy (22. Kluivert)
  • Schick
Real Madrid CF

Real Madrid CF

  • Courtois
  • Carvajal
  • Varane
  • Ramos
  • Marcelo
  • Kroos
  • M. Llorente
  • Modrić (80. Valverde)
  • L. Vázquez
  • Benzema (77. Díaz)
  • Bale (84. Asensio)