Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Najhorší kouč v kariére. Argentínčan útočil na trénera Holandska

Už v piatok večer sa vo štvrťfinále MS v Katare stretne Holandsko s Argentínou. Pred ostro sledovaným súbojom sa objavili štipľavé komentáre argentínskeho reprezentanta Ángela di Maríu na adresu trénera holandského národného tímu Louisa van Gaala.

08.12.2022 17:50
Collage Maker-08-Dec-2022-04.39-PM Foto:
Ángel di María a Louis van Gaal.
debata

Di María sa v rozhovore pre argentínsky TYC Sports vyjadril k nevydarenému obdobiu v Manchestri United, kde pôsobil práve pod vedením Van Gaala.

„Mojim problémom v Manchestri bol tréner. Bol najhorším trénerom v mojej kariére,“ uviedol di María. Posťažoval sa, že aj po vydarených zápasoch ho upozorňoval na nesprávne rozdeľovanie prihrávok spoluhráčom. „Menil mi miesto v zostave z jedného dňa na druhý. Nepáčilo sa mu, že hráči boli viac ako on,“ povedal di María.

Luis Enrique Čítajte viac Po blamáži vydržal dva dni. Enrique skončil, Španieli majú nového trénera

Argentínsky stredopoliar vydržal na Old Trafforde iba 11 mesiacov a v auguste 2015 putoval za 63 miliónov eur do Paríž St. Germain.

Optimisticky naladený Van Gaal reagoval na slová bývalého zverenca počas štvrtkovej tlačovej konferencie pred štvrťfinálovým duelom Holandska s Argentínou.

03 isabelapagliari 003 Čítajte viac Krásavica na štadiónoch. Novinárkou z Brazílie nepohrdnú ani legendy

Po jeho boku sedel útočník Mephis Depay, ktorý v Manchestri taktiež pôsobil pod van Gaalom. „Di María ma nazýva najhorším trénerom akého kedy mal? Je jedným z mála hráčov s týmto názorom. Je mi to naozaj ľúto a je smutné, že to povedal,“ skonštatoval Van Gaal.

Di María v minulosti často hádzal neúspešné mesiace v Premier League na plecia holandského trénera. V minulosti tak urobil aj pre Le Parisien. „Neboli sme tam s rodinou šťastný. Život v Anglicku bol ťažký, pre Juhoameričana to nie je jednoduché. S niekým vychádzate dobre, s inými je to zložitejšie.“

Brazílska kráska s mikrofónom na MS v Katare Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Brazílska novinárka Isabela Pagliariová pracuje...
Katar 2022 Dávame do pozornosti Víťazi a porazení. Tabuľky MS vo futbale

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ángel di María #argentínska futbalová reprezentácia #holandská futbalová reprezentácia #MS v Katare 2022 #Luis van Gaal