Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šampionát opustil po prepadnutí rodiny. Anglicko hlási návrat hviezdy

Anglický futbalový reprezentant Raheem Sterling sa vracia k národnému tímu na MS v Katare. Po vyriešení rodinných záležitostí sa k nemu opätovne pripojí v piatok.

08.12.2022 11:34
Raheem Sterling Foto:
Raheem Sterling.
debata

Do mužstva trénera Garetha Southgatea sa teda vráti deň pred štvrťfinálovým duelom s Francúzskom. Vo štvrtok to potvrdila Anglická Futbalová asociácia (FA).

Krídelník FC Chelsea v nedeľu opustil reprezentačný kemp a vrátil sa do rodnej krajiny po tom, ako sa neznámi zlodeji vlámali do jeho domu. Preto nenastúpil v nedeľnom osemfinálovom zápase, v ktorom Anglicko zdolalo Senegal 3:0.

743050015 Čítajte viac Týranie zvierat na MS? Brazílčan si zavaril, prekvapený Vinicius Jr.

Podľa agentúry PA sa ozbrojení zlodeji vlámali do jeho domu, pričom v ňom bola jeho manželka i tri deti. Sterling mal byť zo správy otrasený a obával sa o zdravie svojich najbližších. Polícia v Surrey neskôr oznámila, že vyšetruje vlámanie v jednom z domov, z ktorého bola nahlásená krádež šperkov a hodiniek.

Jej stanovisko však neobsahovalo žiadnu hrozbu násilia. Takisto nie sú evidované žiadne zatknutia v súvislosti s incidentom v Sterlingovom do­me.

742781591 Čítajte viac Výstraha pre trénerov! Títo nech penaltu nekopú. Prekliatie či náhoda?

Dvadsaťosemročný Sterling neskôr FA požiadal, aby sa mohol vrátiť k národnému mužstvu a asociácia mu vyhovela. "Raheem Sterling sa vracia do základne anglického tímu v Katare.

Tú dočasne opustil, aby mohol vyriešiť rodinné záležitosti, no teraz sa očakáva jeho opätovné pripojenie k mužstvu v Al-Wakre pred štvrťfinálovým zápasom s Francúzskom," informovala FA. Sterling nastúpil v prvých dvoch skupinových dueloch a skóroval pri triumfe nad Iránom (6:2).

Brazílska kráska s mikrofónom na MS v Katare Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Brazílska novinárka Isabela Pagliariová pracuje...
5. Lionel Messi Dávame do pozornosti Kto je najlepší strelec? Štatistiky MS vo futbale

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #anglická futbalová reprezentácia #raheem sterling