Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vždy bude kolektív viac, ako jednotlivec. Škriniarov spoluhráč dohral

Tréner kamerunskej futbalovej reprezentácie Rigobert Song vyradil z tímu brankára Andreho Onanu. Odchod talianskeho Interu Miláno z MS v Katare nasledoval po nezhodách v tímovej taktike s koučom národného tímu.

29.11.2022 17:31
Rigobert Song a Andre Onana. Foto:
Tréner Kamerunu Rigobert Song (vpravo) s brankárom národného tímu Andre Onanom.
debata

Dvadsaťšesťročný brankár odchytal úvodný duel Kamerunu proti Švajčiarsku, v ktorom africký zástupca prehral 0:1. Do druhého stretnutia proti Srbsku už po spore s trénerom nenastúpil.

„Každý hráč sa musí prispôsobiť tomu, čo od neho tréner s tímom vyžaduje. Ak tak neurobí, musí za to niesť zodpovednosť. Pre nás bude vždy kolektív viac ako jednotlivec. Možno sa bude môcť vrátiť späť, ak bude dodržiavať pravidlá,“ vyhlásil Song.

WCup Portugal Uruguay Soccer Čítajte viac Tak dal Ronaldo gól či nedal? Záhada božích vlasov vyriešená

Onana reagoval, že mu kamerunský kouč nedovolil nastúpiť v zápase proti Srbsku aj napriek jeho snahe urovnať napäté vzťahy. „Vždy som sa snažil robiť pre tím čo najviac. Všetku moju silu venujem spoluhráčom, pretože sme ukázali, že sa v turnaji môžeme dostať ďaleko,“ citovala Onanu agentúra AP.

Futbalisti Kamerunu majú stále šancu postúpiť z G-skupiny do osemfinále šampionátu. V ich treťom vystúpení musia zdolať Brazíliu a dúfať v priaznivý výsledok v zápase Švajčiarska so Srbskom.

Ako sa zmenili majstri sveta z roku 1998? Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Bixente Lizarazu vstupoval do turnaja ako jedna...
Katar 2022 Dávame do pozornosti Víťazi a porazení. Tabuľky MS vo futbale

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #André Onana #MS v Katare 2022 #kamerunská futbalová reprezentácia