Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Tak dal Ronaldo gól či nedal? Záhada božích vlasov vyriešená

Portugalská futbalová federácia má pripravovať pre FIFA nezvratné dôkazy o tom, že Cristiano Ronaldo hlavičkoval loptu do siete v zápase Portugalska s Uruguajom (2:0). Na nejasnú situáciu reagoval aj výrobca lôpt Adidas.

29.11.2022 15:46
WCup Portugal Uruguay Soccer Foto: ,
Moment, ktorý vyvolal mnoho dohadov a otáznikov. Dotkol sa Ronaldo lopty, alebo nie?
debata (8)

Ronaldo po prihrávke Bruna Fernandesa urobil očividný pohyb hlavou k lopte, no aj na základe spomalených záznamov bolo zrejmé, že sa lopty nedotkol.

No líder portugalskej reprezentácie na MS v Katare oslavoval, akoby ju usmernil do bránky a ukázal pritom na svoju hlavu. Ronaldo mal napísať aj britskému novinárovi Piersovi Morganovi, že to bol jeho gól.

Soccer WCup Analysis The World Turns Čítajte viac Hrajú o život. Futbalisti Iránu čelia vyhrážkam režimu

V utorok dopoludnia sa v médiách objavilo niekoľko správ o tom, že portugalský zväz bude oficiálne žiadať, aby bolo medzi strelcov gólov pridané meno Ronalda. Údaje má mať o tom dôkazy.

Do celej kauzy „božích vlasov“ Ronalda sa vložil aj nemecký výrobca športového náradia a oblečenia Adidas, s ktorého loptou sa v Katare hrá.

Podľa spoločnosti je jasné, že CR7 gól nedosiahol. V lopte je totiž zabudovaný čip, ktorý mohol slová Ronalda potvrdiť, no žiadny dotyk neukázal. Týmto by mala byť diskusia o (ne)góle Ronalda uzatvorená. Môže sa však stať, že čip nie je dostatočne citlivý, aby zachytil dotyk vlasov.

Slávny Ronaldo kedysi a dnes. To je ale rozdiel! Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Ronaldo Luís Nazário de Lima sa rád ukazuje na...

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #portugalská futbalová reprezentácia