Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Falošný Neymar v akcii. Zmiatol fanúšikov, médiá aj ochranku

Bol zranený, hrať nemohol. Hviezda brazílskej reprezentácie Neymar sa objavila na tribúne počas stretnutia Brazílie so Švajčiarskom (1:0) na MS vo futbale.

29.11.2022 08:45
740756771 Foto:
Falošný Neymar na tribúna počas zápasu Brazílie so Švajčiarskom na MS v Katare.
debata

Že ide o Neymara si sprvoti mysleli brazílski fanúšikovia a dokonca aj televízne spoločnosti a fotografi svetových agentúr.

Ako informoval Daily Mail, mimoriadne presvedčivého imitátora Neymara zachytala kamera spoločnosti Fox Sports, agentúry zverejňovali jednu fotku dvojníka za druhou. Nadšení priaznivci si s ním robili selfie. Falošný Neymar vyzeral naozaj presvedčivo – posúďte sami:

Zo snímok to vyzeralo tak, že ho sprevádzajú ochrankári a po tom, čo spôsobil na tribúnach ošiaľ, ho odviedli do útrob štadióna.

Skutočný Nemyar ale nebol nikde v blízkosti štadióna 974, nakoľko sa zostavoval zo zranenia pravého členku v hotelovej izbe. Dôkaz o tom zavesil na sociálnej sieti, ktorý medzi sebou zdieľali fanúšikovia.

Do svojho príbehu na Instagrame zverejnil fotografiu zraneného chodidla s televíznou obrazovkou v pozadí, na ktorej jeho spoluhráči spievajú brazílsku národnú hymnu pred začiatkom zápasu. Napísal: ‚Boraaaa‘, čo v preklade znamená: ‚Poďme.‘

Ako sa zmenili majstri sveta z roku 1998? Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Bixente Lizarazu vstupoval do turnaja ako jedna...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #brazílska futbalová reprezentácia #MS v Katare 2022