Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Hanbite sa! Sporo odetá exfinalistka Miss Chorvátsko si vyslúžila kritiku

V odvážnom outfite sa na šampionáte v Katare prezentuje bývalá finalistka Miss Chorvátsko Ivana Knöllová. Za šteklivé snímky a video čelila hnevu priaznivcov na sociálnej sieti.

26.11.2022 07:30
1_Knollová Foto:
Ivana Knöllová pred jedným zo štadiónov v katarskej Dauhe.
debata (7)

Knöllová sledovala z tribúny úvodný zápas Chorvátska proti Maroku (0:0) a na sociálnej sieti sa podelila s odvážnymi fotografiami priamo zo štadióna.

Jej snímky a video sa stalo virálnym najmä pre výrazné oblečenie inšpirované chorvátskou vlajkou. V príspevkoch označila MS v Katare za najhoršie organizovaný šampionát v histórii. Pozrite sa, ako sa prezentovala Chorvátka v Dauhe:

Exfinalistka Miss Chorvátsko Ivana Knollová Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Ivana Knöllová sa narodila 16. septembra 1992 v...

„Toto je katastrofa! Je mi ľúto všetkých ľudí, ktorí nemôžu ísť na MS kvôli najhoršej organizácii,“ napísala Knöllová. Posťažovala sa, že jej blízky nedostali kartu Hayya ani po 20 dňoch napriek tomu, že vlastnia vstupenky na stretnutia.

No jej kritiku organizácie sa u fanúšikov na Instagrame nestretla s pochopením. Naopak, práve ona sa dočkala kritiky za neúctivé správanie voči krajine, kde sa nachádza.

Stanislav Lobotka Čítajte viac Lobotka do Realu Madrid? Slováka si vysníval tréner Ancelotti

„Hanbite sa, že nerešpektujete kultúru iných,“ napísal jeden z nich. „Ste v Katare, nie v Chorvátsku. Musíte rešpektovať pravidlá, je to moslimská krajina,“ uviedol ďalší.

Chorvátov čaká ďalší duel na šampionáte v nedeľu proti Kanade a pôsobenie v základnej skupine uzavrie štvrtkovým súbojom proti Belgicku.

Katar 2022 Dávame do pozornosti Kto, s kým a kedy? Kompletný program MS vo futbale

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #chorvátska futbalová reprezentácia #MS vo futbale 2022