Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sex áno, orgie nie. Úprimnosť španielskeho trénera prekvapila

Tréner španielskych futbalistov Luis Enrique uviedol, že hráčom nezakazuje sex pred zápasom. Uviedol to počas MS v Katare pomocou svojho vysielania cez sociálne siete.

25.11.2022 16:23
739764980 Foto:
Tréner Luis Enrique bol po víťazstve 7:0 nad Kostarikou v prvom súboji na MS očividne spokojný.
debata

Enrique sa vysielaním cez Twitch pravidelne prihovára priaznivcom a odpovedá na ich zvedavé otázky. „Neprekáža mi, že hráči majú sex večer pred zápasmi. Môžu to robiť, pokiaľ sa nezúčastňujú na orgiách. Je smiešne zakazovať sex. Toto považujem za absolútne normálne,“ uviedol Enrique.

Pikantnosťou týchto vyjadrení je skutočnosť, že jeden z jeho zverencov – útočník Ferran Torres, randí s jeho dcérou Sirou Martinezovou. „Ak sa zúčastňujete na orgiách pred zápasom, tak to samozrejme nie je ideálne, ale ako trénera ma vôbec netrápi, čo hráči robia pred zápasom doma,“ skonštatoval bývalý hráč Realu Madrid a FC Barcelona.

Podľa neho je fajn, keď hráči robia to, čo potrebujú, a čo chcú. „Ale opakujem, s rozumom! Keď som ako hráč bol pred zápasom doma s manželkou, robili sme, čo sme museli,“ povedal Enrique.

V prvom zápase na MS zvíťazili Španieli nad Kostarikou hladko 7:0, v ďalšom zápase ich v nedeľu 27. novembra čaká Nemecko.

Krásna dcéra trénera Španielska, Sira Martinezová Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Sira Martinezová má 23 rokov.
Katar 2022 Dávame do pozornosti Kto, s kým a kedy? Kompletný program MS vo futbale

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #španielska futbalová reprezentácia #Luis Enrique