Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Desivý pohľad na členok Neymara. V ďalšom zápase bude Brazílii chýbať

Jedna z najväčších hviezd futbalového šampionátu, Brazílčan Neymar, si v prvom zápase proti Srbsku (2:0) podvrtol členok a musel opustiť ihrisko.

25.11.2022 09:44 , aktualizované: 16:11
740010975 Foto:
Zranený Neymar držiaci sa za členok na pravej nohe.
debata (1)

Zdravotný stav Neymara a jeho ďalšie pôsobenie na svetovom šampionáte sa bude posudzovať v najbližších 48 hodinách. Členok na pravom chodidle nevyzeral po zápase vôbec dobre, posúďte sami:

Po vyšetreniach lekár brazílskeho tímu informoval, že Neymar bude v pondelkovom zápase proti Švajčiarsku reprezentácii chýbať.

K zraneniu Neymara prišlo v 2. polčase po súboji s Nikolom Milenkovičom. Lekár tímu Rodrigo Lasmar v piatok uviedol, že Neymar utrpel poškodenie bočných väzov a nebude hrať v pondelkovom zápase.

Brazílčanov čaká druhý súboj G-skupiny v pondelok o 17.00 SEČ proti Švajčiarsku. Následne nastúpia ešte v piatok 2. decembra proti Kamerunu.

Collage Maker-25-Nov-2022-08.23-AM Čítajte viac Prešľap českého komentátora, urazil diváčku. Šéf športu to žehlil

Neymarovi sa mohlo zranenie zhoršiť aj kvôli tomu, že aj po ostrom zákroku ostal na vlastnú žiadosť na trávniku a boľavým členkom odohral ďalších 11 minút.

Tréner po stretnutí vyjadril presvedčenie, že Neymar sa zo zranenia určite zotaví a bude pokračovať v drese Brazílie na majstrovstvách sve­ta.

„Zostal na trávniku, aj keď cítil zranenie členka, pretože ho tím potreboval. Môžete si byť istý, že Neymar bude hrať majstrovstvách sveta. Som si tým absolútne istý,“ citovala ESPN po zápase trénera Tita.

Jeho zranenie pripomenulo udalosť z MS 2014. Z domáceho šampionátu musel Neymar odstúpiť po štvrťfinálovom súboji s Kolumbiou, keď mu zlomeninu spôsobil Camil Zuniga.

Krásna dcéra trénera Španielska, Sira Martinezová Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Sira Martinezová má 23 rokov.
Katar 2022 Dávame do pozornosti Kto, s kým a kedy? Kompletný program MS vo futbale

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #brazílska futbalová reprezentácia #MS vo futbale