Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bývalý hráč Trenčína naštval Ronalda. Pokazil mu historický moment

Cristiano Ronaldo sa pri víťazstve Portugalska nad Ghanou 3:2 zapísal do histórie tým, že ako prvý hráč strelil gól na piatich MS. Hviezdneho futbalistu však v závere rozladil striedajúci Osman Bukari.

25.11.2022 06:45
739939665 Foto:
Osman Bukari z Ghany napodobňuje oslavu, ktorou je známy Cristiano Ronaldo.
debata (2)

Ghanský futbalista Bukari, ktorý v rokoch 2018 až 2020 odohral v drese AS Trenčín 66 ligových duelov, upútal Ronaldovu pozornosť.

Prebiehala posledná minúta riadneho hracieho času, keď Bukari hlavou znížil na 2:3. Gól sa rozhodol osláviť v štýle známej Ronaldovej oslavy „Siuu“. Kamery okamžite zachytili očividne nahnevaného Ronalda. Pozrite si Bukariho gólovú oslavu:

Ronaldo odohral svoj prvý zápas od ukončenia zmluvy zo strany Manchestru United po kontroverznom rozhovore s Piersom Morganom, ktorý spôsobil jeho rozlúčku na Old Trafforde.

Nachystané médiá po úspešnom zápase verili, že Ronaldo odpovie na zvedavé otázky o jeho odchode z Manchestru United a budúcnosti. No čakalo ich nemilé prekvapenie.

Cristiano Ronaldo Čítajte viac Ronaldo tŕpol až do konca. Portugalci prežili infarktový záver

Napriek tomu, že bol vyhlásený za muža zápasu, na pozápasovej tlačovej konferencii sa zdržal len dve minúty a dvanásť sekúnd.

„Toto je moment, na ktorý som veľmi hrdý. Táto kapitola (v Manchestri United) je uzavretá. Som tu, aby som vyhral. Na ostatnom nezáleží.“ Len v týchto vetách sa objavila zmienka o odchode z Old Traffordu.

Krásna dcéra trénera Španielska, Sira Martinezová Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Sira Martinezová má 23 rokov.
Katar 2022 Dávame do pozornosti Víťazi a porazení. Tabuľky MS vo futbale

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #portugalská futbalová reprezentácia #MS 2022 Katar #Osman Bukari