Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bude z Beckhama nepriateľ č.1? Jeho žena sa obáva hnevu gej komunity

Niekdajšia speváčka Victoria Beckhamová volá po tom, aby jej manžel David Beckham očistil svoje meno uprostred "prebiehajúcej výbušnej kontroverzie" okolo futbalových majstrovstiev sveta v Katare.

24.11.2022 13:44
David Beckham Foto:
David Beckham s manželkou Victoriou.
debata (5)

Módna návrhárka totiž nechce, aby sa z jej milovaného manžela stal „verejný nepriateľ číslo jeden“, keďže je veľvyslanca na najväčšom športovom podujatí, ktoré je terčom obrovskej kritiky západných politikov i médií.

„David je zvyčajne neochvejný tvárou v tvár kontroverzii. Ale tento katarský rozruch je iný a ohrozuje jeho dôležité priateľstvá,“ povedal pre Heat Magazine jeden z ľudí blízky prominentnej dvojici. Mohlo by podľa neho dôjsť k obrovským škodám.

„Victoria sa obáva sa, že sa z Davida stane verejný nepriateľ číslo jeden. Bojí sa, že možno urobil nesprávnu vec,“ dodal britský zdroj.

Insider ďalej dodal, že Posh Spice „sa obáva, že ak stratí podporu fanúšikov, najmä gay komunity, bude ťažké sa z toho zotaviť“.

Najslávnejší LGBTI športovci Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Nemecký futbalista Thomas Hitzlsperger.

Beckham je pod paľbou obrovskej kritiky. Vyčítajú mu, že propaguje šampionát v krajine, ktorá porušuje ľudské práva. Predovšetkým neuznáva práva homosexuálov.

Proti legendárneho futbalistovi sa už vyslovilo viacero osobností i politikov, tvrdia, že niekdajší hráč Manchestru United, Realu Madrid a Los Angeles Galaxy „uprednostňuje peniaze pred morálkou“.

„Victoria však vie, že David to nerobí z finančných dôvodov, ale pre futbal. Titulky, v ktorých sa hovorí, že Davidovi ide len o peniaze, sú pre pre ňu skutočne znepokojujúce,“ poznamenal pre britské periodikum zasvätenec.

Beckhamova žena údajne chce, aby jej muž nahlas hovoril o svojej úlohe a vysvetlil svoje dôvody. Mlčanie im vraj nepomáha a „teraz vyzerajú ako vinní.“

617494764 Čítajte viac Nemajú iné starosti? Nemci chcú ísť kvôli trestom za pásky na súd
5 debata chyba
Viac na túto tému: #David Beckham #Victoria Beckham #Katar 2022