Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Prezradil niečo, čo nemal? Google odhalil, kto bude hrať o titul v Katare

Už 20. novembra odštartuje v Katare najväčšie podujatie na svete. Fanúšikovia aj tipujúci si budú lámať hlavu nad tým, ktoré z top tímov si zahrajú na MS vo futbale o titul. Internetový vyhľadávač to prezradil.

28.09.2022 07:00
Lusail štadión Katar Foto:
Finále MS vo futbale sa odohrá na štadióne Lusail s kapacitou 80-tisíc miest.
debata

Google sa totiž dopustil zábavného omylu, ktorý bol veľmi rýchlo napravený. O čo presne išlo? Pri vyhľadávaní najbližších udalostí na štadióne Lusail v Dauhe bol na 18. decembra uvedený zápas medzi päťnásobným majstrom sveta z Brazílie a obhajcami titulu z Francúzska.

S istotou išlo o neúmyselný prešľap zo strany amerického technologického giganta, no mnohým fanúšikom táto neúmyselná prognóza bude v nasledujúcich týždňoch vŕtať v hlave.

Faktom je, že podľa kurzov stávkových kancelárii sú práve Brazília a Francúzsko najväčšími favoritmi na zisk majstrovského titulu. Za nimi nasleduje Anglicko, Argentína, Španielsko a Nemecko.

Pre doplnenie, Brazília sa v skupine G na majstrovstvách sveta stretne s reprezentačnými mužstvami Srbska, Švajčiarska a Kamerunu.

Obhajcov titulu z Francúzska čakajú v Katare v skupine postupne Austrália, Dánsko a Tunisko. Už o necelé tri mesiace zistíme, či sa nechcená predpoveď Googlu stane skutočnosťou.

Najvplyvnejší futbalisti na Instagrame Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Sergio Ramos (Španielsko, Paríž St....
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Google #MS 2022 v Katare #Lusail Stadium #finále MS vo futbale