Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Český brankár nebral ohľady. Tvár hviezdneho Ronalda zaliala krv

Päťnásobný najlepší futbalista sveta Cristiano Ronaldo mal v súboji Ligy národov na pôde Česka nepríjemnú zrážku s brankárom Tomášom Vaclíkom.

25.09.2022 12:36
725936844 Foto:
Zakrvavená tvár Cristiana Ronalda v zápase proti Česku.
debata (2)

Vaclík v jednom zo súbojov v 1. polčase zasiahol Ronalda priamo do tváre tak, že Portugalčan začal mohutne krvácať. Napokon sa po pár minútach lekárovi podarilo krvácanie zastaviť a Ronaldo mohol pokračovať v zápase.

Napriek tomu bol aj v ďalšom jeho priebehu viditeľne otrasený a nedokázal využiť niekoľko vyložených príležitosti. Napokon Portugalsko jeho góly nepotrebovalo a v Česku vyhralo poľahky 4:0.

Kapitána národného tímu nahradili dvojgólový strelec Diogo Dalot, Bruno Fernandes a skóre zápasu uzavrel v závere Diogo Jota.

Česká reprezentácia sa po najvyššej prehre v novom tisícročí zosunula na posledné miesto v 2. skupine A-divízie Ligy národov. O zotrvanie v nej budú bojovať v poslednom zápase skupiny vo Švajčiarsku.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Liga národov #Tomáš Vaclík