Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Messi je na MS pripravený. Proti Haiti sa blysol hetrikom

Futbalisti Argentíny v poslednom domácom prípravnom zápase pred MS v Rusku bez problémov zdolali Haiti 4:0. Zápas v Buenos Aires rozhodol tromi gólmi Lionel Messi, ďalší gól pridal striedajúci Sergio Agüero.

30.05.2018 14:18
Messi Argentína futbal MS Foto: ,
Giovanni Lo Celso (vľavo) gratuluje útočníkovi Lionelovi Messimu k jednému z troch gólov v prípravnom zápase Argentína - Haiti.
debata

Messi sa prvýkrát presadil z penalty v 17. minúte, druhý gól pridal dorážkou po necelej hodine hry a hetrik zavŕšil v 66. minúte.

O tri minúty neskôr potom pripravil štvrtý zásah pre Agüera, ktorý sa dostal do nominácie napriek tomu, že len nedávno sa zotavil z operácie kolena.

„Viac než výsledok je dôležitejšie, že sme sa rozlúčili s fanúšikmi a pred odletom na majstrovstvá im ukázali, že tam ideme s nádejou,“ povedal Messi.

„Tentokrát tam nebudeme favoritmi, pretože v kvalifikácii sme mali množstvo problémov, ale odovzdáme zo seba úplne všetko,“ dodal hviezdny útočník, ktorý na sociálnej sieti zverejnil video, ako Argentínu povzbudzujú jeho synovia.

Argentína, ktorá v predchádzajúcom prípravnom stretnutí utrpela debakel 1:6 od Španielska, čoskoro odletí trénovať do Barcelony a na budúci týždeň odohrá v Jeruzaleme generálku na šampionát proti Izraelu.

Výber trénera Jorgeho Sampaoliho sa v základnej skupine na MS postupne stretne s Islandom, Chorvátskom a Nigériou.

debata chyba
Viac na túto tému: #Argentína #Lionel Messi #MS 2018 vo futbale